Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7315835 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Ben hiç sevinmedim
Olaya siyaset yönünden bakıyorsunuz ve bu çok komik oluyor. Hergün medyanın Beşiktaş ı karıştırma haberlerinden bıktık diye düşünüyorum, en azından medyada daha güçlü olur,masaya yumruğumuzu vururuz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gs maçı öncesi eğlenceli bir idman yapmış bizimkiler.Halaydı çiftetelliydi yorar adamı  :lol:
Bide bu Sosaya tangocu derler adam bildiğin halaybaşı  :halay:

Cenk halay mendiliyle terini siliyodu. Bi ara Cemil abi masaja başlayacak sandım :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı nusretaslanturk

Arkadaşlar gündem değiştirmek istemem ama yeni yönetimde ethem sancakın olacağı söyleniyor. Ben çok sevindim şahsen açıkçası
fazla siyasi bir karakter,şahken şahbaz olmanın alemi yok

Ayrıca şöyle bişey var,adam 6 gün önce söylemiş, bugün hepsinin ismi güvenilir kişiler tarafından onaylandı..

Ayrıca şöyle bişey var,adam 6 gün önce söylemiş, bugün hepsinin ismi güvenilir kişiler tarafından onaylandı..
alttaki twit'i okuyup mutlu mu oluyorsun sen ?, nerede görülmüş başkanın listesini genel kurul üyesinin hazırladığı?
[ Son Düzenleme: 05 Mayıs 2016, 02:17:24 nusretaslanturk ]

alttaki twit'i okuyup mutlu mu oluyorsun sen ?, nerede görülmüş başkanın listesini genel kurul üyesinin hazırladığı?
Yav ne alakası var. Denk geldim gösterdim. Fake bir hesaba inanıp mutlu olacak değilim.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Ben Arfa ismi çok çok kesin konuşuldu.

Ama bize yar olmıcak büyük ihtimal..

Çok tatlı performans sergiledi bu sene..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Ben Arfa ismi çok çok kesin konuşuldu.

Ama bize yar olmıcak büyük ihtimal..

Çok tatlı performans sergiledi bu sene..
şeker hastalığı var bizde ne yazık ki.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

katılmamak elde değil .. umarım çok fazla alkol malkol dağıtmamışlardır...
kasımpasa öncesi stad falan gezildi 2-1 yenildik

Şimdi geldim düğünden. Futbolcuların çoğu saat 12 olmadan ayrıldı. Töre'yi nikahtan sonra hiç görmedim. En son kalanlar benim gördüğüm Oğuzhan'la Necip'ti, onlar da 01.00 gibi ayrıldılar.

Sosa, Atiba, İsmail vs. 1-2 kadeh şarap içtiler, yerlilerin çoğu içki içmedi. Alkol servisi yapan firmanın hostesleri defalarca içki getirmesine rağmen Oğuzhan reddetti mesela. Zaten dağıttıkları içki çok kuvvetli birşey değil.

Quaresma yoktu, Veli, Alexis ve Marcelo'yu da göremedim. Onun dışında tüm takım oradaydı. Sosa, Atiba, Gomez, İsmail, Oğuzhan sağlam oynadılar. :D

Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı mylife1903

Bir Beşiktaş sporcusu düğününe niye çoşkun gülbaharı 20 numarayı çağırır niye fatih terimi şahit yapar anlayamıyorum.
Turkiye dinamikleri. Cagirmasa onlari milli takimda oynayamaz. Mecbur.
Soyle soralim basbakanin kizi evleniyor, cumhurbaskanini cagirmiyor dugune, o koltukta oturabilir mi?

Çevrimdışı mylife1903

Olaya siyaset yönünden bakıyorsunuz ve bu çok komik oluyor. Hergün medyanın Beşiktaş ı karıştırma haberlerinden bıktık diye düşünüyorum, en azından medyada daha güçlü olur,masaya yumruğumuzu vururuz diye düşünüyorum.
Yildirim demiroren baskanken cok mu vurduk elimizi masaya? Adamin sahibi oldugu gazete en kotu haberleri cikartam gaZete.

Yildirim demiroren baskanken cok mu vurduk elimizi masaya? Adamin sahibi oldugu gazete en kotu haberleri cikartam gaZete.
Birde şu var, bu adam beşiktaş yönetim kuruluna girecek kadar beşiktaşlı bir abimizse şimdiye kadar neden vurmamış masaya yumruğunu? masaya yumruk vurmak için yönetim kuruluna girmeyi mi beklemiş..şimdi merak ettiğim konu şu, bu abimiz için beşiktaşın menfaati mi yoksa gazetenin tirajı mı daha önemli?

Çevrimdışı mylife1903

Birde şu var, bu adam beşiktaş yönetim kuruluna girecek kadar beşiktaşlı bir abimizse şimdiye kadar neden vurmamış masaya yumruğunu? masaya yumruk vurmak için yönetim kuruluna girmeyi mi beklemiş..şimdi merak ettiğim konu şu, bu abimiz için beşiktaşın menfaati mi yoksa gazetenin tirajı mı daha önemli?
Nusret olay hepten farkli, bu adam sahibi oldugu gazeteleri okumuyordur, okuyor olsa ve yonetime girmeye hazirlaniyorsa, haberleri yapanlardan kan alir, bu adam siyasete yakin bir isim ve bu islerin nasil yurudugunu biliyordur.
Ben besiktasli oldugunu da yeni ogrendim. Ne zaman uye olmus, sicil numarasi vs. bakmak lazim.

Simdi besiktasliysa ve hizmet icin bu islere giriyorsa, gelsin baksin calissin. Kimseye sirtimizi donme sansimiz yok. Haaaa eger besiktaslilik bu arkadasin alt kimligi ise o zaman ufaktan yandan yandan yallah.

Lutfen bir kisi ortaya tas atti, kimse siyasi parti adi vermesin, olay adamin kim oldugu, alt ve ust kimlik olayi.
Besiktas buyuk bir camia ve 20milyon taraftari var bu taraftarlarimiz icinde ompartiye bu partiye su partyiye oy verenler var, turku var, cerkezi var, ceceni var, afedersin ermenisi var, suryanisi, kurdu, muslumani, gayri muslimi var bu adamlar yuzunden 1 tane besiktasli kardesimizi bile soyleyecegimiz bir sozle rencide etme hakkina sahip degiliz. Ortak deger besiktas.

Cok fazla irdelenmemeli bu konu nereden tutsan elinde kaliyor.

Nusret olay hepten farkli, bu adam sahibi oldugu gazeteleri okumuyordur, okuyor olsa ve yonetime girmeye hazirlaniyorsa, haberleri yapanlardan kan alir, bu adam siyasete yakin bir isim ve bu islerin nasil yurudugunu biliyordur.
Ben besiktasli oldugunu da yeni ogrendim. Ne zaman uye olmus, sicil numarasi vs. bakmak lazim.

Simdi besiktasliysa ve hizmet icin bu islere giriyorsa, gelsin baksin calissin. Kimseye sirtimizi donme sansimiz yok. Haaaa eger besiktaslilik bu arkadasin alt kimligi ise o zaman ufaktan yandan yandan yallah.

Lutfen bir kisi ortaya tas atti, kimse siyasi parti adi vermesin, olay adamin kim oldugu, alt ve ust kimlik olayi.
Besiktas buyuk bir camia ve 20milyon taraftari var bu taraftarlarimiz icinde ompartiye bu partiye su partyiye oy verenler var, turku var, cerkezi var, ceceni var, afedersin ermenisi var, suryanisi, kurdu, muslumani, gayri muslimi var bu adamlar yuzunden 1 tane besiktasli kardesimizi bile soyleyecegimiz bir sozle rencide etme hakkina sahip degiliz. Ortak deger besiktas.

Cok fazla irdelenmemeli bu konu nereden tutsan elinde kaliyor.
Çok net bir çıkarım yapabilirim abi sana, bu kadar siyasi karakterli bir insan yönetim kuruluna girerse ben o kartal yuvasının önünden dahi geçmem o yönetim gidene kadar ,bu 20 milyon taraftarın büyük bir kısmınında böyle yapacağını düşünüyorum,,ha sol güruhtan bu kadar siyasi karakterli bir insan yönetim kuruluna girse gene büyük bir kısım geçmez kartal yuvasının önünden..öyle veya böyle bir kesime çok fazla yaklaşıp(hangi kesim olursa olsun) taraftarı kızdırıp küstürmenin anlamı yok.. yönetim kuruluna giren insanlar siyaset üstü insanlar olmalı..

Çevrimdışı Savaş

Alman milli takımının forveti Mario Gomez'i salon düğününde çiftetelli oynarken gördü ya bu gözler, herşeyin bir ihtimali var artık. Hayat artık çok farklı :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Çok net bir çıkarım yapabilirim abi sana, bu kadar siyasi karakterli bir insan yönetim kuruluna girerse ben o kartal yuvasının önünden dahi geçmem o yönetim gidene kadar ,bu 20 milyon taraftarın büyük bir kısmınında böyle yapacağını düşünüyorum,,ha sol güruhtan bu kadar siyasi karakterli bir insan yönetim kuruluna girse gene büyük bir kısım geçmez kartal yuvasının önünden..öyle veya böyle bir kesime çok fazla yaklaşıp(hangi kesim olursa olsun) taraftarı kızdırıp küstürmenin anlamı yok.. yönetim kuruluna giren insanlar siyaset üstü insanlar olmalı..
Yanlis olan bu zaten nusret. Mesela ismail unal varken yonetimde bir kisim besiktasli besiktasi birakti mi?
Objektif olmak lazim. Ama turkiyede apolitik insan bulmak zor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ethem Sancak şu an yönetimde değil ama Beşiktaş'lı olduğunu varsayalım, yönettiği gazetelerde tv larda saçma sapan haberler çıkıyor, yönetici olunca değişecek mi bu? Hadi değişti diyelim şimdi neden yapmıyor. Biraz aklınızı kullanın yahu.
Korku akıl katilidir.

Yanlis olan bu zaten nusret. Mesela ismail unal varken yonetimde bir kisim besiktasli besiktasi birakti mi?
Objektif olmak lazim. Ama turkiyede apolitik insan bulmak zor.
türkiye'de apolitik insandan daha kolay bulunan bir insan tipi yok :) bahsettiğim şey apolitik olması değil zateni siyaset üstü isimler olması

Çevrimdışı mylife1903

Ethem Sancak şu an yönetimde değil ama Beşiktaş'lı olduğunu varsayalım, yönettiği gazetelerde tv larda saçma sapan haberler çıkıyor, yönetici olunca değişecek mi bu? Hadi değişti diyelim şimdi neden yapmıyor. Biraz aklınızı kullanın yahu.
Degismez, yildirim demiroren varken milliyet ve vatan degisti mi? boyle gelmis boyle gider. olan bize oluyor gereksiz insanlar icin zaman kaybediyoruz.

Çevrimdışı panic13

Alman milli takımının forvetine ismaille birlikte halay çektiren bir klüp olarak tarihe geçtik an itibari ile :)sosa benden daha iyi halay çekiyor bu arada :D
https://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/727955965895712769

Oolum şimdi gördüm, 10 dakkadır gülüyorum ya :D :D :D asdfsdazdasff bu ne lan :D :D

Herif nizami halay çekmiş :D :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

Oolum şimdi gördüm, 10 dakkadır gülüyorum ya :D :D :D asdfsdazdasff bu ne lan :D :D

Herif nizami halay çekmiş :D :D
halay cekerken de bu sarkiyi mirildaniyormus
Neden geldim İstanbul'a
Tutuldum kaldım avare
Şimdi bin kere pişmanım
Vakit geçti ah ne çare

Ah ah
Gelmez olaydım
Görmez olaydım
Tek seni cilveli istanbul
Görmez olaydım
Ah bilmez olaydım

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sosa bende dahil çoğu türkten daha güzel halay çekmiş  :D

Çevrimdışı yigitcan1903

İyi olmuş iyi
Stres atmışlar
Kafese kapatacaksınız nerdeyse  :evillol:
Bara gideceklerine düğüne gitsinler  :D

Çevrimdışı Anıl1903

Günaydın Beşiktaş Arena,düğün görüntüleri ne güzel Cenk Tosun'a mutluluklar diliyorum.3 maç sonunda buraları da düğün havasında olacak inşallah..

Çevrimdışı SLYKRT

Nikahta keramet vardır  :lol: takımı kötü etkileyeceğini düşünenler yanılıyor bence daha bağdaştırıcı olmuş bu takım içi ilişkiler için  :D
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK