Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7318138 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cisse557

Galatasaray ve Fenerbahçe durmadan zarar ederken maaş skalasını onların seviyesine çekmeyi nasıl düşünürsünüz. Yukariya cekmesi gereken biz değil aşağıya çekmesi gereken onlar.
Bir de şunu anlamıyorum Anadolu'da 300-400 bine oynayan adamlar üç büyüklere gelince 1 milyon üstü para alıyor. Örnek vermek gerekirse Eren Albayrak gelse 1 milyona yakın para alacak. Rize'de çok ucuza oynuyordur bu adam. Aslında olması gereken Anadolu'da aldığı maaşı vermek. Sanmıyorum ki aynı maaşa Beşiktaş'ta oynamak varken Anadolu'yu seçsinler.

Çevrimdışı cursedofdragon

arkadaşlar yönetim seneye böyle bir kadro düşünüyormuş :) Kadroyu hazırlamış yönetim.

Çevrimdışı Ensar

arkadaşlar yönetim seneye böyle bir kadro düşünüyormuş :) Kadroyu hazırlamış yönetim.

mustafa ismail tolga gitsin yerine kimse gelmesin başka birşey istemem :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@cursedofdragon  böyle bir kadro kimseyi tatmin etmez :D

Çevrimdışı canergiray77

Adamsınız :claps:

Görüş açınız nasildi ? Sorun yasadinizmi ? @canergiray77
tribün yeri olacak çok güzel beğendim kardeşim fakat tribüne inen ilk 2 3 basamaktakiler oturursa görüş açısı gerçekten güzel oturmadıklarını var sayarsak + koltukların ustlerıne çıkıyolar görüş açısı kapanıyor buda ciddi bi sorun oluşturuyor hangi birine oturur musun diyeceksin o an oturuyorsa bile unutup kalkıyor @Yunus Emre Dökmeci rampa işini kime ileteceğiz abi oraya %100000 rampa şart bilet alan insan bile tribüne gidip izlemiyor yukardan kuş bakışı baktığı için oradan izliyor koltuğu gectim merdiven boşlukları bile dolu ayakta dikilenler... rampa işini kime ileteceğiz bilmiyorum kalemi kuvvetli biri yazı metini hazırlarsa çok iyi olur forum ahalisi olarak kulübü mail yağmuruna tutalım oysaki biz ne engelleri aşıp oralara gidiyoruz insan duvarı bizi etkiliyor @ahmetx
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Yiğit

rampa için talebinizi yaptınız mı ? sahayı görmeniz çok zor bu şekilde @canergiray77 @Yiğit
Selam herkese yorumlar için de çok teşekkürler.

Uzun zamandır foruma giremedim, 7 ay önce okçuluğa başlamıştım geçen ay da  Antalya'da ilk kez bir yarışmaya katıldım ve bedensel engelliler arasında Türkiye 3.sü oldum.

Açılış maçında gopro ile vapurdan başlayarak stada giriş - çıkış ve maç içi videolar çekmiştim ama antrenman yarışma derken düzenlemeye ve yüklemeye hiç fırsatım olmadı.

Aslında tribün yeri ve görüş açısı çok güzel. Fakat herkes orada maç izliyor çünkü koltuklarda sıkışmaktan daha rahat. Kimse engelli tribünü olduğunun farkında değil. Ayrıca dolaşım alanlarındaki video-wall'larda lig tv yayını var. Loca gibi yani neredeyse. Buradaki en büyük sorun herkesin ayakta maç izlemesinden dolayı oturarak tüm sahayı görmek imkansız. Ben kendi engel durumumdan dolayı yanımdakilere sarılıp öyle izlemeye çalışıyorum maçı. Kayseri maçında da her ayağa kalktığımda gol attık hatta. :) Tribünle bütünleşmek çok güzel bir duygu olsa da acayip yorucu oluyor benim için. Caner kardeşim gibi oturarak maç izlemek zorunda olan yanımda maç izleyen bir kardeşim için ön taraftakileri yana kaydırıp kendim ayakta izliyorum 2 maçtır. Stattaki eksiklerin giderilmesiyle buraya bir çözüm bulunacağını düşünüyorum. İlk maçta da asansör çalışmadığı için otoparktan giriş yaptırmışlardı. Baya da özür dilemişlerdi ve 2. maçta asansörle aldılar içeri. Ek olarak; birilerinin davetiyle ya da akreditasyonla stada alınanlar da bu tribünde izliyor. O yüzden tam bir curcuna oluyor bu tribün.

@cursedofdragon  böyle bir kadro kimseyi tatmin etmez :D

arkadaş sizde hiç birşeyi beğenmiyonuz :D

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

tribün yeri olacak çok güzel beğendim kardeşim fakat tribüne inen ilk 2 3 basamaktakiler oturursa görüş açısı gerçekten güzel oturmadıklarını var sayarsak + koltukların ustlerıne çıkıyolar görüş açısı kapanıyor buda ciddi bi sorun oluşturuyor hangi birine oturur musun diyeceksin o an oturuyorsa bile unutup kalkıyor @Yunus Emre Dökmeci rampa işini kime ileteceğiz abi oraya %100000 rampa şart bilet alan insan bile tribüne gidip izlemiyor yukardan kuş bakışı baktığı için oradan izliyor koltuğu gectim merdiven boşlukları bile dolu ayakta dikilenler... rampa işini kime ileteceğiz bilmiyorum kalemi kuvvetli biri yazı metini hazırlarsa çok iyi olur forum ahalisi olarak kulübü mail yağmuruna tutalım oysaki biz ne engelleri aşıp oralara gidiyoruz insan duvarı bizi etkiliyor @ahmetx

Caner Reis bosuna mı onca kalabalıktan seni tanıdık yanına geldik,bi resim cektirmedin ya!!Bundan sonraki maç bende isterim

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

20 oyuncuya ortalama 500 bin zam olsa ki mümkün değil 10 milyon yapar senelik.Artan gelir kalemlerini düşününce yük yaratmaz bence.
Zammin kime yapıldığı çok daha önemli bence tutupta ismaille zamlı sözleşme imzalarsan cinnet geçiririm ama gomeze gıkımı çıkartmam. :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
+1

Atiba , Sosa ve Gomeze yapilan zamma kimse ses çıkarmaz..

Gecen sezon Gokhan , Ozi , Olcay , Ersan ve Veliye zam yapılmıştı mesela..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

arkadaş sizde hiç birşeyi beğenmiyonuz :D
savunma sıkıntısı ve ismail sorunu devam ediyor ismal ve eren nedir :D

Çevrimdışı canergiray77

Caner Reis bosuna mı onca kalabalıktan seni tanıdık yanına geldik,bi resim cektirmedin ya!!Bundan sonraki maç bende isterim
hakikaten abi ya niye aklımıza gelmedi ki :D ama sende cabuk ayrıldın ordan :D @GOKHAN CETIN
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Kemal

sondan okumaya başladım pektemek görünce gerisine bakamadım :)

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Arkadaslar bir konuda bilgisi olanlardan yardım isteyecegim.Vodafone red müşterisiyim.Red müşterilerine yönelik tuttugunuz takımın maclarını Lick Tv den bedava izleyebilmek üzere bir kampanya mevcut.Haftasonu bir iş gezisi için yurtdısına cıkıyorum.Vodafone müşteri temsilcisi yurtdısında olacagınız için maalesef bu kampanyadan yararlanamazsınız dedi.Maçı yurtdısında nasıl izlemek için ne yapabilecegim konusunda fikir veren arkadaslar olursa sevinirim....

Çevrimdışı kyiv

Kim olursa olsun zam işine karşıyım. Nasıl takım kötü gittiğinde kimse transfer taksidinde indirime gitmiyorsa iyi performans gösterildiğinde de artırıma gidilmemeli.Sözleşmenin ne anlamı kalıyor o zaman? Kusura bakılmasın ama herkes işini yapıyor. Zaten kazandıkça maç başılar bile başlı başına maaş gibi.

Zapata , Skrtel , Adler , Gokhan gonul ve Aras tatmin edici ama bir orta saha ve 3.cu forvet sart..

Bu arada Veysel sapan nerden cikti ya :alala:

Yönetim bizi takip ediyor , Adler , Zapata , Skrtel isimleri tesaduf degil :busted_cop:

Çevrimdışı Zafer55

Oyuncu ücretlerinde maç başı işini kaldırıp onun yerine sadece garanti ücret + galibiyet primi + şampiyonluk primi uygulaması yapılsa "Takım"  olma yolunda daha isabetli olur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı brkntcnr

Bence forvet almak yerine gidip podolskiyi alalım hem solda kanat forvet oynar hem de gerekirsa santraforda oynatırız :D :D :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zapata , Skrtel , Adler , Gokhan gonul ve Aras tatmin edici ama bir orta saha ve 3.cu forvet sart..

Yönetim bizi takip ediyor , Adler , Zapata , Skrtel isimleri tesaduf degil :busted_cop:

belki yönetici içimizdedir :D  :evillol:

Bence forvet almak yerine gidip podolskiyi alalım hem solda kanat forvet oynar hem de gerekirsa santraforda oynatırız :D :D :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunu aylardir söylüyorum tam aradigimiz Kanat oyuncusu diye daha dogrusu kanat forvet, Olcayin ayagi duzgun olan ve şut atan versiyonu

Çevrimdışı Zafer55

Veyseli stoper olarak kullanacağız herhalde.Yoksa kadroda 4 stoper 4kaleci var 😊

Çevrimdışı OrhanAker

Çağlar ve irfancani istiyorum :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı canergiray77

Arkadaslar bir konuda bilgisi olanlardan yardım isteyecegim.Vodafone red müşterisiyim.Red müşterilerine yönelik tuttugunuz takımın maclarını Lick Tv den bedava izleyebilmek üzere bir kampanya mevcut.Haftasonu bir iş gezisi için yurtdısına cıkıyorum.Vodafone müşteri temsilcisi yurtdısında olacagınız için maalesef bu kampanyadan yararlanamazsınız dedi.Maçı yurtdısında nasıl izlemek için ne yapabilecegim konusunda fikir veren arkadaslar olursa sevinirim....
Vodafone red müşterisi sanırım digiturk play ile izleme yapabiliyor eğer öyle olmuyorsa kredi kartı ile tek maçlık yayın alabilirsin abi ama avrupada izleme yapabilir misin emin değilim @GOKHAN CETIN
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı yigitcan1903

Marcelo yerine Alexis olur
O atış tutmamış  :D