Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7317779 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2016, 13:18:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2016, 13:18:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Özetle anlatmak istediğim;

Sol kanada Olcay tipinde forvet özelliği olan bir kanat alıp onu 3. forvet olarak da kullanmalıyız. Sow tipi.

3. forvet ve sol kanadı ayrı ayrı düşünüp şişirmeye gerek yok bence kadroyu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2016, 13:24:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Gomez haberini yapan Milliyet, Galatasaray'ın Ziyech'i almaya çalıştığını yazıyor.

Varın siz düşünün ofisteki ciddiyeti boşu boşuna 2 gündür forvet yazıyoruz. Mario kalır önce şampiyonluk.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gordon Baba

Zaten Cenk 25 ondan daha yaşlısını alıp 3i forvet yapmak olmaz.

Ki normalde 3. forvet sol açık/dış forvet oynayabilen biri olmalı yani mutlaka kanat özelliği olmalı.

Üçüncü forvetin genç olması bir zaruret değil. -Bence- tercih sebebi de olmamalı. Geçen yıl, Lewandowski'nin yedeği 36'lık Pizarro idi. Çünkü önünde sakatlanmadığı sürece formayı kaptırmayacak kalitede oyuncu vardı. Gomez ve Cenk'ten hangi ara fırsat bulacak da, adam olacak bu çömez. Neden mi çömez diyorum? Beşiktaş'ın üçüncü forveti olmayı kabul edecek 20'lik oyuncu kaliteli olacak değil ya. Oynayamadığı sürece kendini nasıl geliştirecek? Geliştiremez haliyle.
Ben aksine, üçüncü forvetin belli bir deneyime sahip olması gerektiğine inanıyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

Özetle anlatmak istediğim;

Sol kanada Olcay tipinde forvet özelliği olan bir kanat alıp onu 3. forvet olarak da kullanmalıyız. Sow tipi.

3. forvet ve sol kanadı ayrı ayrı düşünüp şişirmeye gerek yok bence kadroyu.

bu mu ?

Loïc Rémy

http://www.transfermarkt.com.tr/loic-remy/profil/spieler/45121

Çevrimdışı tangaz

Para olsa olması gereken bu :D

Para olmayınca da bu ve türevleri  :evillol:

Niasse kiralanabilir olmadı yapamadı EPL.de  Everton bize kiralasın ŞL.de parlatalım fazla zarar etmeden elden çıkarsınlar :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

4 tane forvetimiz olmalı yazıyorum bakın :D

Gomez
Falcao (kiralık)
Cenk
Hamza Küçükköylü

:D

Çevrimdışı panic13

Iste bunlar Hep Gomezin yuzunden abi kimseyi yakistoramiyoruz onun yerine

Yunus Emre, gözünü sevem santrafor transferi için totem yapma :D Boyko hala içimizde bir sızı :D :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2016, 13:29:36
  • Beşiktaş / Bodrum
bu mu ?

Loïc Rémy

http://www.transfermarkt.com.tr/loic-remy/profil/spieler/45121

Kesinlikle bu ve türevleri.. Hiç süre de alamadı denemeye değer.
Niasse kiralanabilir olmadı yapamadı EPL.de  Everton bize kiralasın ŞL.de parlatalım fazla zarar etmeden elden çıkarsınlar :evillol:

Daha 10 maç oldu seneye oynar orada başkanda da ölücü çıktın yaşarken gömüp ölü diye almaya çalışıyorsun  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deadam

bizim bi sağ - sol bek stoper işimiz vardı o ne oldu
Forvete transfer peşindeyiz. takımın yarısını değiştirmek gerecek bu gidişle
Geri kalan yarısında atiba zaten
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2016, 13:30:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Üçüncü forvetin genç olması bir zaruret değil. -Bence- tercih sebebi de olmamalı. Geçen yıl, Lewandowski'nin yedeği 36'lık Pizarro idi. Çünkü önünde sakatlanmadığı sürece formayı kaptırmayacak kalitede oyuncu vardı. Gomez ve Cenk'ten hangi ara fırsat bulacak da, adam olacak bu çömez. Neden mi çömez diyorum? Beşiktaş'ın üçüncü forveti olmayı kabul edecek 20'lik oyuncu kaliteli olacak değil ya. Oynayamadığı sürece kendini nasıl geliştirecek? Geliştiremez haliyle.
Ben aksine, üçüncü forvetin belli bir deneyime sahip olması gerektiğine inanıyorum.

Bu da olabilir ama sen ara sıcak yazdın :D

O zaman beklemeye gerek yok 1 yıllığına Klose'yi alalım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

gomez giderse ffp yüzünden kaliteli bir santrafor bulmak yine zorlaşacak. benim anladığım kadarıyla gidecek gibi görünüyor. şampiyon yapsın, canı sağ olsun.

ismi geçen santraforlar içinde en garanti performansı mandzukic gösterir. çok isterim.

falcao en ohannes dedirtebilecek adam, yazın gomez için alınabilecek bir risk demiştim. aynısı falcao açısından da geçerli. çok isterim.

dzeko büyük ihtimalle aşağı yukarı gomez kadar oynar. gelsin isterim.

torres'i almak intihar olur. bir dönem en beğendiğim birkaç santrafordan birisiydi ama bu adam bizde olmaz. zaten yaşı da 33 falan olmuştur.

mandzukic'i almamız bana göre imkansız, falcao çok zor, dzeko zor, torres'i de almasınlar sakın.

stopere skrtel insanını alın lütfen, kaju maju bir şeyler ayarlayın getirin. yanına da kulübüyle sözleşmesi sona eren, skrtel'in stoperdeki kankası agger'i alın. bu herif de enteresan birisi gerçi, ikna etme yöntemleri içinde kaju yetersiz kalabilir.

bek konusunda ise bir şey demiyorum. beşiktaş nasıl olsa alınabilecek en kötü oyuncuları bulmayı başaracaktır.

@aa1903 pato'ya yüqleennnn...
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

Kesinlikle bu ve türevleri.. Hiç süre de alamadı denemeye değer.
Daha 10 maç oldu seneye oynar orada başkanda da ölücü çıktın yaşarken gömüp ölü diye almaya çalışıyorsun  :kop:

ohooo 10 maç çok şimdiye belli ederdi yeterli olsa bak manuel lanziniye çocuk oynuyor. bence EPL.de yılın sürprizlerinden biri de bu lanzini.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gordon Baba

kanat alıyoruz sıfırdan takım kurmuyoruz hani bizim 40 milyon € muz :D

Remy mantıklı :)

Senede 2-3 Süper Lig maçına çıkacak Remy'ye senede 2 m ödersek, kapalıya 500 liradan gireriz ama :D

Çevrimdışı onurturan

Yunus Emre, gözünü sevem santrafor transferi için totem yapma :D Boyko hala içimizde bir sızı :D :D
Boyko 3 vakte kadar ben dahil herkesi utandıracak bi kamp yesin hele bakalım..

getirin getirin değnekleri benden ama :D  :evillol:

Çevrimdışı Gordon Baba

Beşiktaş'tan çok para istemezse, sırtımda getiririm vallaha :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2016, 13:34:22
  • Beşiktaş / Bodrum
ohooo 10 maç çok şimdiye belli ederdi yeterli olsa bak manuel lanziniye çocuk oynuyor. bence EPL.de yılın sürprizlerinden biri de bu lanzini.

https://twitter.com/Samedowski/status/712290256524079104?lang=tr

:D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Senede 2-3 Süper Lig maçına çıkacak Remy'ye senede 2 m ödersek, kapalıya 500 liradan gireriz ama :D
kim demiş remy 2-3 maça çıkıcak süperlig,türkiye kupası,şampiyonlar ligi biz boşuna mı diyoruz kanat oynasın diye :D İcabında at kanat'a adamı icabında at adamı forvet'e :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2016, 13:35:33
  • Beşiktaş / Bodrum
getirin getirin değnekleri benden ama :D  :evillol:

Bu sezon Falcao'dan da, Dzeko'dan fazla tabela yaptı :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kesinlikle katılıyorum. Yeri geldiğinde tecrübesiyle fark yaratacak bir adam da olabilir 3.forvet..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Gordon Baba

kim demiş remy 2-3 maça çıkıcak süperlig,türkiye kupası,şampiyonlar ligi biz boşuna mı diyoruz kanat oynasın diye :D İcabında at kanat'a adamı icabında at adamı forvet'e :)

Orası öyle tabii. Bitirici özelliği kuvvetli kanat oyuncusu bize gerekiyor zaten.