rampa için talebinizi yaptınız mı ? sahayı görmeniz çok zor bu şekilde @canergiray77 @Yiğit
Selam herkese yorumlar için de çok teşekkürler.
Uzun zamandır foruma giremedim, 7 ay önce okçuluğa başlamıştım geçen ay da Antalya'da ilk kez bir yarışmaya katıldım ve bedensel engelliler arasında Türkiye 3.sü oldum.
Açılış maçında gopro ile vapurdan başlayarak stada giriş - çıkış ve maç içi videolar çekmiştim ama antrenman yarışma derken düzenlemeye ve yüklemeye hiç fırsatım olmadı.
Aslında tribün yeri ve görüş açısı çok güzel. Fakat herkes orada maç izliyor çünkü koltuklarda sıkışmaktan daha rahat. Kimse engelli tribünü olduğunun farkında değil. Ayrıca dolaşım alanlarındaki video-wall'larda lig tv yayını var. Loca gibi yani neredeyse.

Buradaki en büyük sorun herkesin ayakta maç izlemesinden dolayı oturarak tüm sahayı görmek imkansız. Ben kendi engel durumumdan dolayı yanımdakilere sarılıp öyle izlemeye çalışıyorum maçı. Kayseri maçında da her ayağa kalktığımda gol attık hatta.

Tribünle bütünleşmek çok güzel bir duygu olsa da acayip yorucu oluyor benim için. Caner kardeşim gibi oturarak maç izlemek zorunda olan yanımda maç izleyen bir kardeşim için ön taraftakileri yana kaydırıp kendim ayakta izliyorum 2 maçtır. Stattaki eksiklerin giderilmesiyle buraya bir çözüm bulunacağını düşünüyorum. İlk maçta da asansör çalışmadığı için otoparktan giriş yaptırmışlardı. Baya da özür dilemişlerdi ve 2. maçta asansörle aldılar içeri. Ek olarak; birilerinin davetiyle ya da akreditasyonla stada alınanlar da bu tribünde izliyor. O yüzden tam bir curcuna oluyor bu tribün.