Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7318616 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı aa1903

gomez giderse ffp yüzünden kaliteli bir santrafor bulmak yine zorlaşacak. benim anladığım kadarıyla gidecek gibi görünüyor. şampiyon yapsın, canı sağ olsun.

ismi geçen santraforlar içinde en garanti performansı mandzukic gösterir. çok isterim.

falcao en ohannes dedirtebilecek adam, yazın gomez için alınabilecek bir risk demiştim. aynısı falcao açısından da geçerli. çok isterim.

dzeko büyük ihtimalle aşağı yukarı gomez kadar oynar. gelsin isterim.

torres'i almak intihar olur. bir dönem en beğendiğim birkaç santrafordan birisiydi ama bu adam bizde olmaz. zaten yaşı da 33 falan olmuştur.

mandzukic'i almamız bana göre imkansız, falcao çok zor, dzeko zor, torres'i de almasınlar sakın.

stopere skrtel insanını alın lütfen, kaju maju bir şeyler ayarlayın getirin. yanına da kulübüyle sözleşmesi sona eren, skrtel'in stoperdeki kankası agger'i alın. bu herif de enteresan birisi gerçi, ikna etme yöntemleri içinde kaju yetersiz kalabilir.

bek konusunda ise bir şey demiyorum. beşiktaş nasıl olsa alınabilecek en kötü oyuncuları bulmayı başaracaktır.

Çevrimdışı SLYKRT

bu adamın en sevdiğim yanı gol sevinçleri :D
Yaratıcı bi gol sevinci eksikliğimiz var.Töreing bile patlayıp gitmişti.Şampiyonluğu garantilediğimizde gençlerden güzel bi gol sevinci türetmelerini merakla bekliyorum.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2016, 12:50:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı güzel yazı , harf hataları çok olmuş ama . :D

Düzelttim ağabey farkettim sonradan :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Bu adamdan başkası yalan :)

9 ay önce ayağım kırıldığında adını alçıya yazdığım yegane topçumuz. Istesin stattan taksime sırtımda taşıyayım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2016, 12:54:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AigleBordeaux

3 maç kalmis ne kadar hizli geçti ya  :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Gordon Baba

Bırakalım böyle küçük oyuncuları :D

İsmaillo'nun yerine bu adam nasıl olur :)

Jordan Lukaku

6 ay önce scout raporunu okumuştum. Yazılanlara göre büyük kalite.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2016, 12:55:12
  • Beşiktaş / Bodrum
gomez giderse ffp yüzünden kaliteli bir santrafor bulmak yine zorlaşacak. benim anladığım kadarıyla gidecek gibi görünüyor. şampiyon yapsın, canı sağ olsun.

ismi geçen santraforlar içinde en garanti performansı mandzukic gösterir. çok isterim.

falcao en ohannes dedirtebilecek adam, yazın gomez için alınabilecek bir risk demiştim. aynısı falcao açısından da geçerli. çok isterim.

dzeko büyük ihtimalle aşağı yukarı gomez kadar oynar. gelsin isterim.

torres'i almak intihar olur. bir dönem en beğendiğim birkaç santrafordan birisiydi ama bu adam bizde olmaz. zaten yaşı da 33 falan olmuştur.

mandzukic'i almamız bana göre imkansız, falcao çok zor, dzeko zor, torres'i de almasınlar sakın.

stopere skrtel insanını alın lütfen, kaju maju bir şeyler ayarlayın getirin. yanına da kulübüyle sözleşmesi sona eren, skrtel'in stoperdeki kankası agger'i alın. bu herif de enteresan birisi gerçi, ikna etme yöntemleri içinde kaju yetersiz kalabilir.

bek konusunda ise bir şey demiyorum. beşiktaş nasıl olsa alınabilecek en kötü oyuncuları bulmayı başaracaktır.

Agger'i getirmek için Beşiktaş'ı Danimarka'ya taşımamız gerek başka yolu yok :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

3 maç kalmis ne kadar hizli geçti ya  :D
Gel sen bir de bunu Trabzon ve Cimbomlulara sor

Çevrimdışı OrhanAker

Cenk evleniyomus bugün 3 maç sıksaydın dişini be oğlum ne acelen var :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gordon Baba

Rodallega is yapar ama Cenke yazik olur o yuzden gerek yok

3.cu bir forvet almamiz sart

Gomez giderse 2 forvet almamiz lazim tabi..

Üçüncü forvet için Emre Güral iyi bir aday olabilir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2016, 13:03:00
  • Beşiktaş / Bodrum

Bu aralar çok duyuyorum bunu biri pazarlamaya çalışıyor ama kim bilmiyorum. 27 yaşında adam asla üst seviyede değil Galatasaray'a iteleyecekler büyük ihtimal.

Genç olsa neyse adam genç de değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gordon Baba

Mandzukici de beğenmiyorum Dzekoyla ayni tip oyuncu bu tip oyunculardan pek haz etmiyorum

Mandzukic yıllardır çok büyük seviye takımlarda oynuyor. Nasıl beğenilmez ki?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mandzukic yıllardır çok büyük seviye takımlarda oynuyor. Nasıl beğenilmez ki?
Evet hep üst seviye takimlarda oynuyor ama her sene takim değiştiriyor neden acaba :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2016, 13:10:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Hala mı forvet :D

Adam şampiyon olalım kalacağım diyor işte neredeyse..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kartalizm06

Bu aralar çok duyuyorum bunu biri pazarlamaya çalışıyor ama kim bilmiyorum. 27 yaşında adam asla üst seviyede değil Galatasaray'a iteleyecekler büyük ihtimal.

Samet Aybaba ile bir konferansa katılmış ve Beşiktaşlıyım demişti. 3. forvetimiz Pektemek olunca Emre Güral'ı herkes kabul edebilir. Ancak genç ve parlatma olasılığı yüksek biri olsa daha iyi olur.
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Çevrimdışı AigleBordeaux

Evet Emre+Erkan paketine sunuyorlar Galatasaray alir ikisine bence
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Gordon Baba

Üst seviye olsa üçüncü santrafor olur mu  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2016, 13:13:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Samet Aybaba ile bir konferansa katılmış ve Beşiktaşlıyım demişti. 3. forvetimiz Pektemek olunca Emre Güral'ı herkes kabul edebilir. Ancak genç ve parlatma olasılığı yüksek biri olsa daha iyi olur.

Zaten Cenk 25 ondan daha yaşlısını alıp 3i forvet yapmak olmaz.

Ki normalde 3. forvet sol açık/dış forvet oynayabilen biri olmalı yani mutlaka kanat özelliği olmalı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

emre güral yerine hamza küçükköylüyü daha çok görmek isterim.

Çevrimdışı Gordon Baba

Evet hep üst seviye takimlarda oynuyor ama her sene takim değiştiriyor neden acaba :alala:

:s20:

Çevrimdışı tangaz

Ki normalde 3. forvet sol açık/dış forvet oynayabilen biri olmalı yani mutlaka kanat özelliği olmalı.

Oumar Niasse  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Nakoulma :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık