Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7319149 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Ben vodafone arenada ilk golu bekliyordum ismailden olmadi, derbide de gol bekliyorum.
Bunun meneceri simdiden motive ediyordur, 24 saat ibrahim uzulmezin gsye attigi golu izletiyordur. Ibo yapti sen de yaparsin iso, diye gazliyordur.

O menejerin futbolcularini toptan kovmak lazim. Bursa macinda hatirlayin ismail nasil sut cekti ikinciyi de cekecekti de taraftar vurdurmadi topa.

Ne kucuk hesap yapan adamlar var. isoyu sokusturacak bize.
Yemezler anam
Yemezlet git federasyona sok isoyu diyecem ama bizim baskan pektemekle imzalamis baskan.
abi o pozisyon da yemin ederim bak etrafımda ki herkes hep bir ağızdan vurma lan diye bağırdık istemsiz :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Deadam

Biri ismail le gol kelimesini aynı cümlede kullanmış :D

Devrik cümle olmuş, "Vurmaaaaaa" nidası halen aklımda.....
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Ensar

günaydın millet :)
gel kardeşim gel bu sabahta ismaile sallayarak başladık birazdan Gomezi gönderip yerine transfer yapacağız iyi yetiştin :D

gel kardeşim gel bu sabahta ismaile sallayarak başladık birazdan Gomezi gönderip yerine transfer yapacağız iyi yetiştin :D

Oooo transfer işine sabah erken girmişiz o zaman biraz ısınsaydık :D  :evillol:

Çevrimdışı Ensar

Oooo transfer işine sabah erken girmişiz o zaman biraz ısınsaydık :D  :evillol:
sen gelene kadar topal caner gönül geldi hatta topali kadro dışı bıraktık :D

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

EssiLor

• Ziyaretçi

Korkuyorum gs ile berabere kalırız diye
Beraberlik hakkımızı konya maçında kullanmalıyız.

Çevrimdışı tangaz

şimdiye kadar aldığımız stoperler: skrtel,kamil,zapata,roncaglia,çağlar,forren...

unuttuğum var mı?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

sen gelene kadar topal caner gönül geldi hatta topali kadro dışı bıraktık :D

Bırakalım böyle küçük oyuncuları :D

İsmaillo'nun yerine bu adam nasıl olur :)

Jordan Lukaku

Çevrimdışı Ensar

şimdiye kadar aldığımız stoperler: skrtel,kamil,zapata,roncaglia,çağlar,forren...

unuttuğum var mı?
serdar aziz

Çevrimdışı zekotha

Gökçe'nin Ne Yapardım şarkısı gibi Ayla Çelik'in Bağdat şarkısını da kullanmalıyız. Tam bizlik bir şarkı bence tabi bazı kısımları değişmeli

Çevrimdışı Ensar

Bırakalım böyle küçük oyuncuları :D

İsmaillo'nun yerine bu adam nasıl olur :)

Jordan Lukaku

sen daha uyanamamışsın rüya görüyorsun :D bize bırakmazlar bunu ya

Korkuyorum gs ile berabere kalırız diye
Beraberlik hakkımızı konya maçında kullanmalıyız.
En kolay maçımız...

sen daha uyanamamışsın rüya görüyorsun :D bize bırakmazlar bunu ya

adamın piyasa değeri 3 milyon €.Bize 5 milyon € fiyat çekerler ama şampiyonlar liginde oynucaz seyircilerimizi göstersek olmaz mı yine :D

Ben diyorum abi bize kaşarlanmış adam alalım diye fabio coentrao 28 yaşında seneye 29 yaşında real madrid geçen sene monaco'ya kiraladı bu sene bize kiralar satın alma opsiyonlu :)

http://www.transfermarkt.com.tr/fabio-coentrao/profil/spieler/33648
[ Son Düzenleme: 04 Mayıs 2016, 11:04:30 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tangaz

bence en kolay maçımız konya maçı olacak...
Bende Konya icin en kolay maçımız dedim abi aklin yolu bir

Çevrimdışı RQ7_351903

Forren ismi geçiyo, valla bu veya bu seviyede biri gelecekse yuh artık.

Bütün düşüncem değişecek yönetim hakkında Şampiyon olucaz Şl gidecez diyoruz, defansa net adamlar diyoruz gidiyorlar yine beleş diyte kalitesizler ile uğraşıyorlar.

Defans'da basacaklar parayı mecbur.

Çevrimdışı tangaz

Bende Konya icin en kolay maçımız dedim abi aklin yolu bir

bence tek zor maçımız var o da gs maçı...

EssiLor

• Ziyaretçi

En kolay maçımız...
Öylede Spor Yorumcuları ve 12 Numara Mahalle karıları gibi ötüp ötüp duruyor gaz veriyorlar gs ye
Ondan korkuyorum
Quaresma Şov yapacak gs maçında.

Çevrimdışı zekotha

Gs maçının en kolay maçımız olması için Gs'nin fener maçındaki gibi oynaması gerek. Aynı futbolu oynayacağını bilmeden hesaplara girmeyelim. Belki en rahat geçen maçımız olacak ama hiçbir maçımız rahat geçmeyecek. Çok zor geçecek 3 maçımız arasından en rahatı olabilir. Ayaklar yere sağlam bassın. Aman diyeyim rehavete havaya gerek yok

Çevrimdışı RQ7_351903

Öylede Spor Yorumcuları ve 12 Numara Mahalle karıları gibi ötüp ötüp duruyor gaz veriyorlar gs ye
Ondan korkuyorum
Quaresma Şov yapacak gs maçında.
Sıkıntı yok her takımın bir maximum'u vardır onların maximum'u bizim minimum'a denk  :evillol:

Muslera çıldırmaz bizimkilerin de beceriksiliğine denk gelmezse alırız.

Çevrimdışı RevivaL

Gs Fb maçındaki gibi defans-orta saha ve hücum hattında boşluk bırakırsa yeneriz. Özellikle orta saha ile defans arasındaki boşluk o kadar açılmıştı ki son zamanlarda gördüğüm en geniş alandı. Bizim de etkili olduğumuz bölgenin orta saha hücum bağlantısı olduğunu düşünürsek gol değil goller atarız. Kalede Tolga olduğu için yiyeceklerimizle ilgili konuşmuyorum.

Forren ismi geçiyo, valla bu veya bu seviyede biri gelecekse yuh artık.

Bütün düşüncem değişecek yönetim hakkında Şampiyon olucaz Şl gidecez diyoruz, defansa net adamlar diyoruz gidiyorlar yine beleş diyte kalitesizler ile uğraşıyorlar.

Defans'da basacaklar parayı mecbur.

sen fanatiğin haberlerine inanıyorsan daha çok yuh çekersin daha adamlar dün trolledi.