Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7320524 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

ikiyüzlü Lick tv

GS-FB trailer

http://www.ligtv.com.tr/haber/pazar-gunu-kimselere-soz-vermeyin-klip

GS-BJK trailer

http://www.ligtv.com.tr/haber/galatasara-besiktas-derbisinde-deplasman-yasaginin-kalktigi-iddialirini-yalanladi
ama kastın ne oldu haber yaptılarda gs fenere yattımı adamların amacı bizi psikolojik etki altına almak
sizde bu şekilde giriyorsunuz buraya haberlerini taşyacağınıza girin sosyal medyadan dalganızı geçin burda konuşmak sadece moral bozar
sosyal medyada dalga geçmek onların moralini bozar. Algı yapıyorlarsa demekki o algıyı yiyen aptallar var.
Akıllı olsun her kes yemesin. Önce takımınıza güvenin gerisi hikaye ama siz sıtres yaparsanız bu takımada yansır siz acaba dediğiniz an oyuncularda acaba der işde o zaman tehlikeli olur bunlarda bize acaba dedirtmeye uğraşıyorlar. ve bu tip haberleri Beşiktaş platformlarına taşıyarak
aslında onların verdiğinden büyük zarar verdiğinizin farkında değilsiniz.
şuraya bak şampiyonluk getirecek bir derbi öncesinde biz hangi oyuncuyu göndereceğimizi konuşuyoruz sanki burayı oyuncular takip etmiyor
Bize şampiyonluk yolunda en büyük zararı veren bu zihniyetteki taraftar topluluğudur.
Renkli basının verdiği zarardan daha büyük bir zarar verdiklerinin farkında değil her kes ağız ishali olmuş
oyuncularımızı yerden yere vuruyor. Bize nasıl zarar gelir onu arayıp bulup o şekilde davranıyor
15 gün kaldı liglerin bitmesine bu kadarmı aymazsınız şimdi transfermi yapılıyorda sürekli
adam karalama peşinde insanlr anlamıyorum birde sürekli neden algı operasyonu yaratan haberler buralara taşınıyor.
şampiyonluğu getirecek olan psikolojik savaşı kazanmaktır. takım kazanırken rakibi psikolojik olarak bitirmek
varken onların psikolojik saldırılarına neden ağlak modda yaklaşıyorsunuz işiniz ne girin sosyal medyada dağıtın ortalığı
burda ağlayacağınıza biraz büyük takım taraftarı olmayı öğrenin artık

Çevrimdışı sallapati

ama kastın ne oldu haber yaptılarda gs fenere yattımı adamların amacı bizi psikolojik etki altına almak
sizde bu şekilde giriyorsunuz buraya haberlerini taşyacağınıza girin sosyal medyadan dalganızı geçin burda konuşmak sadece moral bozar
sosyal medyada dalga geçmek onların moralini bozar. Algı yapıyorlarsa demekki o algıyı yiyen aptallar var.
Akıllı olsun her kes yemesin. Önce takımınıza güvenin gerisi hikaye ama siz sıtres yaparsanız bu takımada yansır siz acaba dediğiniz an oyuncularda acaba der işde o zaman tehlikeli olur bunlarda bize acaba dedirtmeye uğraşıyorlar. ve bu tip haberleri Beşiktaş platformlarına taşıyarak
aslında onların verdiğinden büyük zarar verdiğinizin farkında değilsiniz.
şuraya bak şampiyonluk getirecek bir derbi öncesinde biz hangi oyuncuyu göndereceğimizi konuşuyoruz sanki burayı oyuncular takip etmiyor
Bize şampiyonluk yolunda en büyük zararı veren bu zihniyetteki taraftar topluluğudur.
Renkli basının verdiği zarardan daha büyük bir zarar verdiklerinin farkında değil her kes ağız ishali olmuş
oyuncularımızı yerden yere vuruyor. Bize nasıl zarar gelir onu arayıp bulup o şekilde davranıyor
15 gün kaldı liglerin bitmesine bu kadarmı aymazsınız şimdi transfermi yapılıyorda sürekli
adam karalama peşinde insanlr anlamıyorum birde sürekli neden algı operasyonu yaratan haberler buralara taşınıyor.
şampiyonluğu getirecek olan psikolojik savaşı kazanmaktır. takım kazanırken rakibi psikolojik olarak bitirmek
varken onların psikolojik saldırılarına neden ağlak modda yaklaşıyorsunuz işiniz ne girin sosyal medyada dağıtın ortalığı
burda ağlayacağınıza biraz büyük takım taraftarı olmayı öğrenin artık

ben twitter da aktif değilim Necmi abi , Buraya yazmamın nedeni twitterda aktif olan arkadaşlar alıp kullansınlar...benim dile getirdiğim bu konu bir şekilde Turgay Demir e ulaşmış zaten.. Geçen Gürcan Bilgiçle olan programda dalga geçti Lig tv ile.. linki bulursam paylaşırrım

mizah konusunda haklısın.. bu tip şeyleri mizahi bir dille paylaşmak gerekiyor..

futbolcular konusunda katılıyorum sana.. futbolcuları yapıcı eleştirmeye çalışıyorum lig bitene kadar.

bu tip medya ikiyüzlülüklerini mizahi bir üslupla paylaşacağım artık.

Çevrimdışı sallapati

Abi sen bunlara niye bu kadar takıldın ki, o haberler bir işe yaramıyor. İster kardeş desinler ister düşman. O haberleri okuyan bir Allah'ın kulu yoktur kulüplerde.

Ayrıca şu gs'yi yenmek için bizim bir şeye ihtiyacımız yok. Ciddi anlamda gücümüzün farkında değilsiniz. Fark olacak fark!

benim takılmamın nedeni tarafsız olması gereken bir kuruluşun gizliden gizliye nasıl taraf tutabildiğini göstermek... Yöneticilerimiz farkında olsunlar bu tip ikiyüzlülüklerin.. Lobi faaliyetlerini ona göre yürütsünler...

taraftarı olumsuzluğa sevketme gibi bir düşüncem yok.. GS maçı gelir geçer. ama ligtv denen şarlatanlar uzun yıllar bu tip algılara devam edecekler..
Pierolarla, hangi görüntüyü ne şekilde servis edecekleriyle  , meireles in tükürüğünü nasıl montajla yok edecekleriyle , kablolarının kesilmesine göz yummalarıyla , yandaş hakem getirip isteğe göre pozisyon yorumlatarak bunları yapacaklar...

Fikret Orman Türk futbolunda önemli bir aktör olmaya başladı.. Lig TV nin de kabuk değiştirme süreci var önümüzde... Vodafone gibi global bir markanın lobisini de arkasına alarak bu tip şarlatanlıklarla uğraşmayan tarafsız bir yayıncı kuruluşun oluşması temennimiz...

Necmi abinin de dediği gibi bu tip paylaşımları mizahi bir dille yapmak lazım

Çevrimiçi Kapkarakartal

Fanatik haberi  Beşiktaş Vegard Forren için nabız yokluyor.

Çevrimdışı sallapati

Fanatik haberi  Beşiktaş Vegard Forren için nabız yokluyor.

sol stopermiş..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Gordon Baba

Bende bu Cenkin kinasina takıldım , ulan arkadaş Türk milleti değil miyiz 0 profesyonellik , hafta sonu yılın derbisi var deplasmanda resmen şampiyonluk maçına cikacaz , adam kına gecesinde şakir şakır gobek atıyor bilmiyorum başka takım arkadaşı da var mı ?  Yarın fln da düğün olsun tüm takım gidip bütün gece dügünde gobek atın olsun bitsin .  Ulan böyle bir mantık olabilir mi ?

Zaten maçlarda 15 dakika oynuyor. Sorun olmaz :)

Çevrimdışı Gordon Baba

Bu ara Kartalyuvası ile ilgili siparişlerde çok şikayet oluyor bunun biriniz iletsin twitterdan lütfen Rıdvan beye.

Benim de siparişim tam 22. günde kargoya verildi bekliyorum 3 haftayı geçti ki normalde 5 günde elime ulaşırdı en geç.

Benim atkı 12 günde geldi. Bekleriz, eyvallah da; telefondaki Büşra ve Aysel ayrı ayrı ''en geç 1 haftaya elinize ulaşacaktır Gordon Bey'' deyince, kendimi ona göre hazırlamıştım.
Şark kurnazlığına ne gerek var şimdi  :)

Çevrimdışı mylife1903

bu arada başkan shaktar maçını izlemişti ya izlenen adamın sol bek ismaily olduğu iddiaları var.
kurtulamayacağız şu ismail isminden almayın abi adamın adı ismailo ronaldo dahi olsa almayın  :D
Madencilerin macini izlerken gorup yazmistim abi ayni bizim ismail hic gerek yok.

Çevrimdışı mylife1903

http://twitter.com/yugofutbol/status/727621712309854209
Iyi bir jenerasyon yakalamislar. Soyle dusundum de ben bunlara karsi oynamak istemem cocugu uefa takiminin icinden gecerler.

Çevrimdışı mylife1903

ismail misyonunu tamamlamış durumda takımda kalmasını istemem şahsen ama çocuk hakkında ortalıkta yalan yanlış bilgiler dolanıyor şu mevzuyu açığa kavuşturalım.
öncelikle 7 sene diye bir olay yok, 2 senesi neredeyse sakatlıklarla geçti. kısmen hataları olsa da büyük oranda şanssızlık ve altyapı yetersizlikleri kaynaklı sakatlıklar.
istatistiklere gelirsek transfermarkt verilerine göre:
129 lig maçı - 2 gol 11 asist.
30 cl ve uefa kupası(eleme) maçı - 5 asist.  oynadıgı maç sayısına bakarsak neredeyse 4 senelik oyunda 2 gol 16 asist.

en azından bizim takımın geçmiş bekleri düşünüldüğünde istatistikleri ortalama üstüdür. ismailin eleştirilmesi gereken yanı kesinlikle istatistikleri değil oyun içi yaptıkları ve yapmadıklarıdır.

yakın dönem ilk aklıma gelen üzülmez oldugu için baktım. üzülmez 174 lig maçı 1 gol 9 asisti var. bugün gelse itiraz eden az olur sanırım kendisine.
ismail misyonunu tamamlamış durumda takımda kalmasını istemem şahsen ama çocuk hakkında ortalıkta yalan yanlış bilgiler dolanıyor şu mevzuyu açığa kavuşturalım.
öncelikle 7 sene diye bir olay yok, 2 senesi neredeyse sakatlıklarla geçti. kısmen hataları olsa da büyük oranda şanssızlık ve altyapı yetersizlikleri kaynaklı sakatlıklar.
istatistiklere gelirsek transfermarkt verilerine göre:
129 lig maçı - 2 gol 11 asist.
30 cl ve uefa kupası(eleme) maçı - 5 asist.  oynadıgı maç sayısına bakarsak neredeyse 4 senelik oyunda 2 gol 16 asist.

en azından bizim takımın geçmiş bekleri düşünüldüğünde istatistikleri ortalama üstüdür. ismailin eleştirilmesi gereken yanı kesinlikle istatistikleri değil oyun içi yaptıkları ve yapmadıklarıdır.

yakın dönem ilk aklıma gelen üzülmez oldugu için baktım. üzülmez 174 lig maçı 1 gol 9 asisti var. bugün gelse itiraz eden az olur sanırım kendisine.

Dun yorgunluktan uyuya kalmisim, uyandim okuya okuya geliyorum bir baktim bu, doktor bu ne
Transfermarkt guvenilir bir kaynak degildir, fbnin oyuncularinin milyonlar ettigi bir kaynak. Rvp vs gomez kacar lira acaba?
Ismail lobisi de yapilmis orada. Orasi bence ticari bir kurulus mesela ismailin cakal meneceri para verip o siteye istatistik kastiriyordur.
Bu sezon iki asist gozukuyor bir tanesi mario gomeze soldan kestigi ki mario zar zor stop etmisti duserek ancak atmisti golu. Sosa attigi zaman bu paslari tek vurus yapiyor adam adimlarini ayarlayarak.
Obur asist olarak akhisar maci gozukuyor. Yanlis yazilmis o asisti rodayegaya yapti ismail. Mario gomezin golu asist falan degil. Her zamanki gibi adamin 20m gerisine pas atti, bakmadan defanstan seken top gomeze geldi oyle assist mi olur.

Ben neden yalan soyliyim, bana yalanci mi diyorsun kardesim, yok sakatmismis 7 sezon oynamamismis, sakatlanmasin, parasini aliyor ama oynamadan. Biz saymayacagiz 2 sezonu cunku sakat yok oyle ismail adam olsun bu iki sezonun sayilmamasini istiyorsa aldigi parayi faizi ile versin kulube geri ben saymam ozaman.

Lig performansi 2 gol 2 asist. 16 asist ismail 7 sezonda hali sahada yapamaz.
25 mac 1 asist
12 mac
7 mac
31 mac 1 asist
19 mac 1 gol
16 mac 1 gol
110 mac 2 gol 2 assist.

Yedirdigi golleri, yaptirdigi taransferlerini hakkini yedigi genc takim oyuncularini saymiyorum.
7 sezon once 4.5 milyon euro bonservis odedik, genc takimdan bir cocuk 15-16 yaslarinda koysaydik oraya, iqsu yuksek bir cocuk, futbolcu falan degil hatta okuyan iyi terbiye edilmis bir cocuk, futbolcu olurdu simdiye, 2 gol 2 asist adam hucum beki diye korunuyor burda. Hucum beki su asisti mario gomezin cenkin oldugu takimda 5-6 macta yapar

Çevrimdışı mylife1903

Ibrahim uzulmez savunma bekiydi 11 sezon oynadi oyle 174 mac falan degil. 4 sezonda oynamistir ibrahim 174 mac.

Element uydurmayalim.

406 mac 12 gol ibrahim uzulmez. Asistlerinde de saglikli bilgi yok. Pascal noumaya sadece ismailin kariyerindeki toplam gol katkisi kadar asisti vardir ibrahimin

Çevrimdışı RevivaL

Düşünsenize İsmail Gs maçında gol atıyormuş  :evillol:

Çevrimdışı panic13

gol atalım da Tolga atsa ona bile razıyım.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı yigitcan1903

gol atalım da Tolga atsa ona bile razıyım.
Tolga attı şampiyonluk geldi  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hemde sağ ayağıyla  :biggrinking:

Çevrimdışı Kemal

Sabah aksam günün 24 saati antrenman mi yapacak adamlar? Ne var biraz eglendiyse. Her gece alkol falan alır o zaman sıkıntı ama ara sıra olan şeyleri hor görmemek lazım. Insan onlarda.

balkonunuza camınıza bayrak asın..

ne alakası var , tabii ki sabah akşam kamp yapacak şuanda haftasonu şampiyonluk maçına çıkacak .

Çevrimdışı Ensar

ne alakası var , tabii ki sabah akşam kamp yapacak şuanda haftasonu şampiyonluk maçına çıkacak .
ne var biraz eğlendiyse ne demek ya :D kına düğün gerdek gecesi sabahı bir sürü şey var konsantrasyon felan bırakmaz bunlar , yanlış zamanlama
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

EssiLor

• Ziyaretçi

Fanatik Fotomaç Takvim Millet Hürriyet almayın
annenize babanıza kardeşimize eşinize dostunuzada aldırtmayın kardeşlerim abilerim
Bu terbiyesizler Beşiktaşı bölmeye çalışan saçma sapan algo operasyonları yaparak şampiyonluk yolunda bize darbeler vurmaya çalışan renkli özellikle fenerbahçe yandaşlı gazetelerdir.
[ Son Düzenleme: 04 Mayıs 2016, 09:28:48 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Ensar

Fanatik Fotomaç Takvim Millet Hürriyet almayın
annenize babanıza kardeşimize rşinize dostunuzada aldırtmayın kardeşlerim abilerim
Bu terbiyesizler Beşiktaşı bölmeye çalışan saçma sapan algo operasyonları yaparak şampiyonluk yolunda bize darbeler vurmaya çalışan renkli özellikle fenerbahçe yandaşlı gazetelerdir.
internet sitelerine girmeyin uygulamalarını kullanmayın çevrenize de engel olun , küfür ederek hiç bir zarar veremezsiniz ama almayarak kullanmayarak onlara en iyi zararı vermiş olursunuz
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dusunemedim :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Skywalker

Gerçeğin mayası gözle görülmez...

Çevrimdışı mylife1903

Ben vodafone arenada ilk golu bekliyordum ismailden olmadi, derbide de gol bekliyorum.
Bunun meneceri simdiden motive ediyordur, 24 saat ibrahim uzulmezin gsye attigi golu izletiyordur. Ibo yapti sen de yaparsin iso, diye gazliyordur.

O menejerin futbolcularini toptan kovmak lazim. Bursa macinda hatirlayin ismail nasil sut cekti ikinciyi de cekecekti de taraftar vurdurmadi topa.

Ne kucuk hesap yapan adamlar var. isoyu sokusturacak bize.
Yemezler anam
Yemezlet git federasyona sok isoyu diyecem ama bizim baskan pektemekle imzalamis baskan.

Çevrimdışı Kemal

Kendi kalesine atmasında nereye atıyorsa atsın

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

404 Not Found..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık