ismail misyonunu tamamlamış durumda takımda kalmasını istemem şahsen ama çocuk hakkında ortalıkta yalan yanlış bilgiler dolanıyor şu mevzuyu açığa kavuşturalım.
öncelikle 7 sene diye bir olay yok, 2 senesi neredeyse sakatlıklarla geçti. kısmen hataları olsa da büyük oranda şanssızlık ve altyapı yetersizlikleri kaynaklı sakatlıklar.
istatistiklere gelirsek transfermarkt verilerine göre:
129 lig maçı - 2 gol 11 asist.
30 cl ve uefa kupası(eleme) maçı - 5 asist. oynadıgı maç sayısına bakarsak neredeyse 4 senelik oyunda 2 gol 16 asist.
en azından bizim takımın geçmiş bekleri düşünüldüğünde istatistikleri ortalama üstüdür. ismailin eleştirilmesi gereken yanı kesinlikle istatistikleri değil oyun içi yaptıkları ve yapmadıklarıdır.
yakın dönem ilk aklıma gelen üzülmez oldugu için baktım. üzülmez 174 lig maçı 1 gol 9 asisti var. bugün gelse itiraz eden az olur sanırım kendisine.
ismail misyonunu tamamlamış durumda takımda kalmasını istemem şahsen ama çocuk hakkında ortalıkta yalan yanlış bilgiler dolanıyor şu mevzuyu açığa kavuşturalım.
öncelikle 7 sene diye bir olay yok, 2 senesi neredeyse sakatlıklarla geçti. kısmen hataları olsa da büyük oranda şanssızlık ve altyapı yetersizlikleri kaynaklı sakatlıklar.
istatistiklere gelirsek transfermarkt verilerine göre:
129 lig maçı - 2 gol 11 asist.
30 cl ve uefa kupası(eleme) maçı - 5 asist. oynadıgı maç sayısına bakarsak neredeyse 4 senelik oyunda 2 gol 16 asist.
en azından bizim takımın geçmiş bekleri düşünüldüğünde istatistikleri ortalama üstüdür. ismailin eleştirilmesi gereken yanı kesinlikle istatistikleri değil oyun içi yaptıkları ve yapmadıklarıdır.
yakın dönem ilk aklıma gelen üzülmez oldugu için baktım. üzülmez 174 lig maçı 1 gol 9 asisti var. bugün gelse itiraz eden az olur sanırım kendisine.
Dun yorgunluktan uyuya kalmisim, uyandim okuya okuya geliyorum bir baktim bu, doktor bu ne
Transfermarkt guvenilir bir kaynak degildir, fbnin oyuncularinin milyonlar ettigi bir kaynak. Rvp vs gomez kacar lira acaba?
Ismail lobisi de yapilmis orada. Orasi bence ticari bir kurulus mesela ismailin cakal meneceri para verip o siteye istatistik kastiriyordur.
Bu sezon iki asist gozukuyor bir tanesi mario gomeze soldan kestigi ki mario zar zor stop etmisti duserek ancak atmisti golu. Sosa attigi zaman bu paslari tek vurus yapiyor adam adimlarini ayarlayarak.
Obur asist olarak akhisar maci gozukuyor. Yanlis yazilmis o asisti rodayegaya yapti ismail. Mario gomezin golu asist falan degil. Her zamanki gibi adamin 20m gerisine pas atti, bakmadan defanstan seken top gomeze geldi oyle assist mi olur.
Ben neden yalan soyliyim, bana yalanci mi diyorsun kardesim, yok sakatmismis 7 sezon oynamamismis, sakatlanmasin, parasini aliyor ama oynamadan. Biz saymayacagiz 2 sezonu cunku sakat yok oyle ismail adam olsun bu iki sezonun sayilmamasini istiyorsa aldigi parayi faizi ile versin kulube geri ben saymam ozaman.
Lig performansi 2 gol 2 asist. 16 asist ismail 7 sezonda hali sahada yapamaz.
25 mac 1 asist
12 mac
7 mac
31 mac 1 asist
19 mac 1 gol
16 mac 1 gol
110 mac 2 gol 2 assist.
Yedirdigi golleri, yaptirdigi taransferlerini hakkini yedigi genc takim oyuncularini saymiyorum.
7 sezon once 4.5 milyon euro bonservis odedik, genc takimdan bir cocuk 15-16 yaslarinda koysaydik oraya, iqsu yuksek bir cocuk, futbolcu falan degil hatta okuyan iyi terbiye edilmis bir cocuk, futbolcu olurdu simdiye, 2 gol 2 asist adam hucum beki diye korunuyor burda. Hucum beki su asisti mario gomezin cenkin oldugu takimda 5-6 macta yapar