Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7321307 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı RevivaL

Şampiyon olsak çok güzel olmaz mı ? Kafayı yemek üzereyim  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

yalnız gol rekoru demişken onun için bir rıdvan dilmen performansı lazım adam sanırım o sezon 19 gol 41(kırkbir) asistle oynamıştı.
bu performansı ismaylllden bekliyorum  :bandit:
Ahaha abi asist ve ismail. Yahu bunlar birbirinin dusmani abi bir araya gelmezler aykiri bir adam ismail yanlislikla 7 sezonda 2 gol 2 asist yapmis ligde. Futbol dusmani olsan ceza sahadi icinde falan top carpar gol olur.
Bir bu bir de mustafa dogan. Mustafa dogana da ilk resmi golunu galiba sergen attirmisti hemide fb macinda.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Galatasaray ~ İsmail
Başakşehir ~ Pektemet

Haberleri okudum. İnşallah gerçek olur. :D

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı kyiv

GS maçında futbolcuların  dikkat etmesi gerekenler.

*sert fauller yapmamak
*rakiple münakaşaya girmemek
*hakemle diyaloğa girmemek
*tribünleri maçın içine çekecek hareketlerden kaçınmak.

özellikle quaresma , ismail ,olcay , oğuzhan çok dikkatli olmalı.

ihtiyacımız olan 3 puanı sessizce kimseyi germeden alıp geleceğiz...

ayrıca sarı kart sınırındaki oyuncular OSmanlı maçını kaçırmaması lazım

Kesinlikle katılıyorum. Ortamı germeden atalım 4 golümüzü bakalım yolumuza. Galatasaraylılar gerse bile tansiyonu düşüren biz olalım.

Çevrimdışı mylife1903

Galatasaray ~ İsmail
Başakşehir ~ Pektemet

Gs-ismail transferi bir ilk olacak futbol sahalarinda. Sozlesmesi biten oyuncu icin bonservis odenmemesi bir yana bir bonservis parasi da besiktastan alinacak.

Çevrimdışı Koa_lAA

şansımız yaver gider umarım bu haftasonu.. gol yeriz gs den ama yediğimizden fazlasını atabilirmiyiz.. umarım atarız..

büyük ihtimal yine kontrollü başlamaya çalışacaz maça ama beceremicez.. ilk yarısı maçın ziyan olcak fener deplasmanında olduğu gibi.. işte orayı gol yemeden geçebilirsek şansımız artar...

ikinci yarıda bitiririz işi diye düşünmekteyim... ama zor maç olacak..hemde baya zor olcak..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kayseri maçının öyküsü

http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-besiktas-kayserispor-macinin-oykusu
Quaresma ile Sureyya binin iliskisine bayılıyorum ya Baba - Ogul yada Abi - kardes gibi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Quaresma ile Sureyya binin iliskisine bayılıyorum ya Baba - Ogul yada Abi - kardes gibi
baba oğul mu ? hahahaha :D babana yapsana aksam o hareketleri :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

Galatasaray ~ İsmail
Başakşehir ~ Pektemet

:pray:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Q her zaman emekçinin yanındadır. ülkesinde de çok hayırsever olduğu haberleri çıkmıştır hep. :tabe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ensar

Q her zaman emekçinin yanındadır. ülkesinde de çok hayırsever olduğu haberleri çıkmıştır hep. :tabe:
nedense süreyya abinin hep sırtında :D

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı sozkul

Haklısın da adamlarda 20 yılda bir bomba patlıyor sonra önlemini alıyor. Zaten benim yazımda da bir defa olsa bizde sıkıntı olmazdı demiştim. Bizde haberleri biraz takip ediyorsan neredeyse her hafta bir yerde bomba patlıyor en az 5 10 kişi ölüyor. Hatta geçen bir tane Bursa'da camide patladı, 3 kişi öldü diye haber değeri bile taşımadı. Ben bile zaman zaman taksime çıkarken "lan acaba çıkmasam mı?" diyorum. Adamlar bu konuda daha hassas.

Ha sen Türkiye Fransa ve İsviçre'den daha güvenlidir diyorsan, senin görüşündür tabi. Nereden baktığına bağlı.

Her yerde olasılık var ama bir yaklaşım farkıda var, Brüksel bombalarından sonra; metro, otobüs, tarmvay, herhangi bir şehir içi toplu ulaşım 1 ay boyunca akşam 7 den sonra çalışmadı, adamlar nekadar para kaybediyoruz diye filan bakmadılar.
Istiklal bombası istihbaratı Almanyadan geldi,  alman lisesi hedef listesinde olduğundan almanlar alman lisesini birkaçgün kapatmak istedi hemen müfettiş gönderdiler.
Orada bizimkilerin yaklaşımı ülkemize ne karışıyorsunuz yaklaşımıydı, istihbaratın doğruluğu filan daha önemsizdi onlar için.

Çevrimdışı cursedofdragon

baba oğul mu ? hahahaha :D babana yapsana aksam o hareketleri :kop:

napmış ki :)

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx abi zamaninda Vodafone arenada muthis bir akustik ve Atmosfer olacak ama Inonudeki kukremeyi beklemeyin demisti

Simdi su videoyu izledikten sonra hak veriyorum kendisine

Simdi hem Vodafone hemde inonudeki videolari tekrar izledim , Vodafone de muhtesem Baski , Atmosfer ve akustik var ama Inonudeki o kukreme yok bu bir gercek
İnönü kükremesi dünyada sayılı stadyumlarda vardı eski wembleyde filan , hatta İnönü Stadı'ndaki akustik yapıyı, Kanada MC Gill Üniversitesi'nden ses uzmanı Prof.dr.Wieslaw Woszczyk incelemişti
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sallapati

ben pedere yapsam o hareketi döver valla.. bel fıtıgı var adamda  :D :D

Çevrimdışı tangaz

Her yerde olasılık var ama bir yaklaşım farkıda var, Brüksel bombalarından sonra; metro, otobüs, tarmvay, herhangi bir şehir içi toplu ulaşım 1 ay boyunca akşam 7 den sonra çalışmadı, adamlar nekadar para kaybediyoruz diye filan bakmadılar.
Istiklal bombası istihbaratı Almanyadan geldi,  alman lisesi hedef listesinde olduğundan almanlar alman lisesini birkaçgün kapatmak istedi hemen müfettiş gönderdiler.
Orada bizimkilerin yaklaşımı ülkemize ne karışıyorsunuz yaklaşımıydı, istihbaratın doğruluğu filan daha önemsizdi onlar için.

+ terörü sadece sokakta patlayan canlı bombalar olarak görmemek lazım ülkede hergün şehit haberi var. bunlar bir şekilde medyaya ve yabancı futbolculara da yansıyor. sonuçta bu asker polis sokakta ayağı takılıp düşüp ölmüyorlar, bir savaşta ölüyorlar.  mesela ben gomez olsam kontratım bitince ülkeme dönebilirim ya da londraya falan...

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı mylife1903

hoyrat davranıyor  :D
Yaw bu sureyya abi eski metalcilerdenmis, hard metal dinlermis, quaresma bunu ogrenince metal muzik dinlemeye baslamis, sureyya abi ile hep konserlere giderlermis o konserlerden alismislar boyle pogo mogo kovo dansi yapiyorlarmis heryerde

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sozkul

Benim hiç hoşuma gitmiyor, senin bayılmanada çok şaşırdım, adamın şapkasından pat diye geri çekiyor, kafasına vuruyor, saygısız adam işte. Birde Gomez'in Süreyya'ya sarılışına bak. karşılaştır. Sırtına atlamasına birşey demiyorum ama 40 bin kişinin önünde yaptıkları hiç hoş değildi, ayarı olmayan, gösterdiği sevginin türü kendinden alt klasda bir insana gösterilen sevgi izlenimi veriyor, hele bukadar insanın önünde çok ayıp.

Önümde oldu ve aynı duyguları yaşadım seyrederken..

Çevrimdışı f_madida

GS maçında futbolcuların  dikkat etmesi gerekenler.

*sert fauller yapmamak
*rakiple münakaşaya girmemek
*hakemle diyaloğa girmemek
*tribünleri maçın içine çekecek hareketlerden kaçınmak.

özellikle quaresma , ismail ,olcay , oğuzhan çok dikkatli olmalı.

ihtiyacımız olan 3 puanı sessizce kimseyi germeden alıp geleceğiz...

ayrıca sarı kart sınırındaki oyuncular OSmanlı maçını kaçırmaması lazım

katiliyorum...Ozellikle artistik hareketlerden de kacinilmali, Quaresma bu sozum sana...duz oynayalim, golleri atip gecelim. Ancak bu su demek degil, oyunu rakibe birakip defansa cekilmek mesela..Oyunun kontrolu bizde olmali, top bizde tempoyu ayarlayan da biz olmaliyiz.  Rakipte en cok sinirlendirecek ortami gerecek adamlar potansiyel olarak yasin ve sabri..bir de oynarsa donk, geri kalani asiri yuklenmez.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Gordon Baba

Hoşnut olmadım bu haberden ben
Gsaray seyircisini maça sokmak için bi hamle bu

Sonunda mevzuya uyanan biri çıktı :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Hep TV'den izlediğimiz görüntü belki aramızda izlemeyen vardır Liverpool 2-1 yendiğimiz maçta liverpool'lu bir taraftardan o atmosfer :)

Not : Sesi biraz kısın hapörlör patlatır :D