Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7321335 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Aynen cezalıyız

lütfen doğru bilgi verelim sadece akhisar maçına gidenler cezalı diğer taraftarlarımız gidebilir.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

fener kudurur şimdi deplasman yasağını kaldırdınız kesin vericeksiniz şampiyonluğu Beşiktaş'a diye..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

Aynen cezalıyız

cezalı eksik tanımlama oluyor, o maça gidenlerin kartları blokeli bizim şuan paso kart sahibi 319bin taraftarımız var  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben yanlış görmüşüm, o zaman dans :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı atalay

Maça da para atışı olmadan Beşiktaş başlayacakmış(!)

Çevrimdışı yigitcan1903

cezalı eksik tanımlama oluyor, o maça gidenlerin kartları blokeli bizim şuan paso kart sahibi 319bin taraftarımız var  :D
Hoşnut olmadım bu haberden ben
Gsaray seyircisini maça sokmak için bi hamle bu

Çevrimdışı sallapati

çok yanlış karar.. doğru olduğunu sanmıyorum.. bu karar febeye yarar.. derbideki herhangi bir gerginlik GSli oyuncuların motivasyonuna yol açar

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2016, 15:31:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hatırlayanlar var mı bilmiyorum 2009/10 sezonuydu İtalya'da.

Roma ile Inter arasında 2 puan var şampiyonluk yolunda. Lazio ise rahat.

Lazio - Inter maçı sondan 2. hafta çok önemli maç Lazio taraftarı kendi takımını ıslıkladı Inter'e karşı direniyor diye. Inter gol atında statta herkes ayağa kalktı gol diye.

Lazio gol yiyince Oh Nooo! diye pankart açmışlardı Roma'ya karşı 7.45'e bakın :D

Oraya doğru gidiyoruz  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı yigitcan1903

lütfen doğru bilgi verelim sadece akhisar maçına gidenler cezalı diğer taraftarlarımız gidebilir.
Kart mı bloke ettiler
Bazen komple girişi de engelliyorlar
edit:Blokeymiş evet

Kart mı bloke ettiler
Bazen komple girişi de engelliyorlar

kart bloke yaptılar diğer taraftalarımız gidebilir maça.

Çevrimdışı Tolga

Lazio - Inter maçı sondan 2. hafta çok önemli maç Lazio taraftarı kendi takımını ıslıkladı Inter'e karşı direniyor diye. Inter gol atında statta herkes ayağa kalktı gol diye.

Lazio gol yiyince Oh Nooo! diye pankart açmışlardı Roma'ya karşı 7.45'e bakın :D

Evet hatırladım bu maçı :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Burda bazı arkadaşlar çok yanlış karar şöyle böyle diyorlarda bide motivasyonu düşünün.

2800 Beşiktaş'lı o kadar kişi 15-20 bin kişi arasından oyuncularımıza Beşiktaş diye seslenicek oyuncularımız içinden bizim taraftarlarımızda burda diyecek.

Moral olucak oyuncularımız için :)

Yalnız Muslera, Sneijder, Eto şimdi hepsi türkiyede vay be :D

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Tolga

Yalnız ben bu kararı mantıklı bulmadım.

Şimdi bizim taraftar maça girecek sonra biz bu maçı kazanıp sezon sonunda şampiyon olacağız sonra Fb'liler çıkıp Gs size şampiyon olmanız için herşeyi yaptı diyecekler.

Aynı şeyi Gs'li taraftarlarda diyecekler. O yüzden buna en azından bu sezon için gerek olduğunu düşünmüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı yigitcan1903

Burda bazı arkadaşlar çok yanlış karar şöyle böyle diyorlarda bide motivasyonu düşünün.

2800 Beşiktaş'lı o kadar kişi 15-20 bin kişi arasından oyuncularımıza Beşiktaş diye seslenicek oyuncularımız içinden bizim taraftarlarımızda burda diyecek.

Tribün uyuyacaktı büyük ihtimalle
Şimdi adamlar kendi statlarında ezilmek istemez
Bilet satışını bile artırır bu durum gsaray tarafında
Her türlü bize zarar

Çevrimdışı sallapati

Beşiktaşın morale ihtiyacı yok.. ORdaki fanatik 2800 Beşiktaş taraftarı 30bin GSliyi ve 11 GSli futbolcuyu motive etmekten başka işe yaramaz...

helva gibi maç olacakken gergin maç olur

Çevrimdışı BavyeraKartali

@Tolga onalr ne demiyor ki bunu demesinler .. o yuzden diger dediklerini duymadigimiz gibi bunu da duymayacagiz ... bence tribun acilmali gercekten takima moral olur...

Şimdi bizim taraftar maça girecek sonra biz bu maçı kazanıp sezon sonunda şampiyon olacağız sonra Fb'liler çıkıp Gs size şampiyon olmanız için herşeyi yaptı diyecekler.

Aynı şeyi Gs'li taraftarlarda diyecekler. O yüzden buna en azından bu sezon için gerek olduğunu düşünmüyorum.
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

bence test etmek amaçlı yaptılar tolga eğer bir sıkıntı olmazsa seneyede devam eder.

Eğer yine olaylar olursa seneye başlamadan bitmiş olur.

Ha tabi bu maç bizi küfür ettirip olaylar çıkartıp son konya maçında tamamen seyircisiz bırakmak ta olabilir amaçları ancak öyle bir maç değil bu maç.

Olursa en fazla küfür olur o da her maç olur olay çıkacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı Oktay

deplasman yasagının kalması  haberinin hiç bir altyapısı yok,kalması için bi sebepte yok milleti manuple etmekten başka biişe yaramaz bu tür haberler

Çevrimdışı sallapati

bu haberi nerden buldun link versene @cursedofdragon  .. ben haberin yalan olduğunu düşünüyorum

Çevrimdışı can1903

Dursun Özbek talep bulursa bütün stadı verebilir
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..