Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7322653 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

senede vergisiz 5.5 alıyordu fio dan niye burda o zaman ?
kosarak gelmedi adam buraya @Ensar fiorentina gonderdi, adamlar parasini odeyemiyor problem zaten o. ayni parayi baska takim odeseydi adam gelmezdi turkiyeye.toparlanma devresini gecirdi, bu yaz gelismeler olabilir onun icin.

Çevrimdışı Ensar

Her nekadar okumak istemesende biyerde çıkıyor karşına dostum keyfin vardır açayim bi spor programı izleyip neler var neler yok dersin açarsın bi bakarsın bjk nin rakibine alttan alttan gazı verirler
Bak bugünkü haberlere Neymiş Tolgay Arslan gitmek istiyormuş
Gomez veda ediyormuş
Bunlar ayıp şeyler şampiyonluğa gitmekte olan kulübümüzün dikkatini dağatmakla mükellef olan gizli güçler gizli totoşlar bunlar
Kimden emir alıyorlar bilmiyorumda ayıp yani
Bugün tolgay haberine garanti yalanlama gelecek bak göreceksin gelsinde zaten Türkiyenin Barcelonası Beşiktaşın 4-0 lık galibiyetinden sonra kıskançlık krizlerine girdi bu reziller
Baktılar Bjk şampiypn olacak başladılar yine algıya sana birşey söyliyim mi kardeşim bunlar hiçbir b.k yiyemez
Tüm kanallar sene sonu Şampiyon Beşiktaş yazacak.
aynen öyle hepsini şampiyon BEŞİKTAŞ diye inleteceğiz mosmor olacak hepsi ve biz o gün dünyanın en mutlu insanları olacağız bunlar son çırpınışları zevkle izle kahkaha at dalga geç :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

gomezin alternatifi hazırmış ya oda kesin eto'o dur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ensar

İsmaylll senmisin  :alala:
keşke ben olsam abi direk çatıya çıkar atlardım aşağı :D

Çevrimdışı mylife1903

Eren Albayrak kendi takımında tahminen 400-500 bin tl filan kazanıyordur maksimum, Bizle sözleşme imzalayınca bunun 3 katını filan kazanacak çok yüksek ihtimalle. Tosic de aynı şekilde Antep te tahminen şu an aldığı paranın 3 te 1 ne filan oynuyordu, Beşiktaş'a gelince veya büyük takıma gelince neden böyle fahiş fiyatlar veriyoruz?
aptallik, burasi besiktas rizeden aliyorsan 500bin burada 300bin alacaksin. goster kendini avrupaya git, ispat et kendini iyilestirme yapalim. Buyuk takima geliyorsun, acemi futbolcusun 1-2 sene disini sikacaksin.

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

Hibritçim gören masum kayserili :evillol: :kop:
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı Ensar

Eren Albayrak kendi takımında tahminen 400-500 bin tl filan kazanıyordur maksimum, Bizle sözleşme imzalayınca bunun 3 katını filan kazanacak çok yüksek ihtimalle. Tosic de aynı şekilde Antep te tahminen şu an aldığı paranın 3 te 1 ne filan oynuyordu, Beşiktaş'a gelince veya büyük takıma gelince neden böyle fahiş fiyatlar veriyoruz?
büyük takımda oynamak lütuf olacağı yerde adamlara paşalar gibi bakıyoruz

EssiLor

• Ziyaretçi

Andreas Beck: Defansif Anlamda Zayıf Bir bek Hücuma destek verecek kalibrede değil onun yerine Gökhan Gönül kalitesinde bir Sağ bek Almalıyız
İsmail Köybaşı: Yeterli Değil Caner Erkin gibi bir Sol Bek Lazım
Atiba Oğuzhan Sosa Töre Frei Quaresma Cenk Gomez Kesinlikle kalmalı
Ben Arfa nın peşinde Daha büyük kulüpler var o iş Yatar muhtemelen
Stopere 2 oyuncu daha almamız gerek aynı zamanda ismail ve beck in yerine alınacak beklerin de yedeği olması lazım ayrıyeten hem sağ hem sol kanata iki bek daha almalıyız toplam 4 bek olmalı 2 si sağ 2 si sol
Alexisi Tolga Zengini Beck i İsmaili PEKTEMEK i Serdarı Göndermemiz Lazım
Kaleye Tolganın yerine kimi alırlar Bilmiyorum ama Tolga ve İsmailin sözleşmesinin yenilenmesinden korkuyorum.
[ Son Düzenleme: 03 Mayıs 2016, 11:04:37 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

büyük takımda oynamak lütuf olacağı yerde adamlara paşalar gibi bakıyoruz
Ben daha önce yazdığım gibi bu işlerin arkasında art niyet gözlemliyorum. Büyük yıldız getirirsin anlarım sen almasan başka takımda aynı fiyata zor maaş alacak adama 3 katı teklif ediyoruz, üstelik herif Ankara'dan İstanbul'a geliyor yaşam kalitesi artıyor göz önünde oluyor. Necip gibi İsmail gibi zamanında kaleci Cenk gibi adamlara bu fahiş fiyatlarla sözleşme yapılması çok mantıksız, bir skalası olması lazım bunun, Ronaldo'nun takıma etkisi ile bu adamların takıma etkisi aynı mı? Sosyal eşitlik yapılacak yer burası değil madem yapılacak, bilet fiyatlarında yapsınlar sosyal eşitliği..
Korku akıl katilidir.

EssiLor

• Ziyaretçi

aynen öyle hepsini şampiyon BEŞİKTAŞ diye inleteceğiz mosmor olacak hepsi ve biz o gün dünyanın en mutlu insanları olacağız bunlar son çırpınışları zevkle izle kahkaha at dalga geç :D
Aynen kardeşim eywallah
Sen sevecen cana yakın bir adamsın :)

Çevrimdışı Ensar

Ben daha önce yazdığım gibi bu işlerin arkasında art niyet gözlemliyorum. Büyük yıldız getirirsin anlarım sen almasan başka takımda aynı fiyata zor maaş alacak adama 3 katı teklif ediyoruz, üstelik herif Ankara'dan İstanbul'a geliyor yaşam kalitesi artıyor göz önünde oluyor. Necip gibi İsmail gibi zamanında kaleci Cenk gibi adamlara bu fahiş fiyatlarla sözleşme yapılması çok mantıksız, bir skalası olması lazım bunun, Ronaldo'nun takıma etkisi ile bu adamların takıma etkisi aynı mı? Sosyal eşitlik yapılacak yer burası değil madem yapılacak, bilet fiyatlarında yapsınlar sosyal eşitliği..
+1

Çevrimdışı mylife1903

iste yonetime kizdigim diger nokta, iyilestirme yapilacakmis sozlesmelerde.
al mustafa canim cicim janti cocugum sana 5milyon lira, sanki kendi parasini saciyor adamlar.

yazmistim, tekrar edeyim. Fikret orman kendi firmasina cayci alirken, mudurlerinin maaslarini mi baz aliyor adama maas hesaplarken.

mustafa pektemegin su kulube sureyya abi kadar katkisi yok ve olmadi. esitlik istiyorlarsa sureyya abinin maasini yukseltsinler.

herkes emegi kadar para alir, emeginden fazla para alirsa orada bir yanlislik vardir. veli, pektemek, hatta tolgay, tolga gibi aza katki verebilen cocuklar, veli ile tolgayi ayirmamiz gerekse de Atibadan fazla para aldiklarinda benim gozum tiklamaya basliyor. veli ve tolgayin aldigi parada gozum yok, helal olsun o cocuklara. benim dikkat cekmek istedigim Atibanin aldigi az. Pektemek 1.7 atiba 1

EssiLor

• Ziyaretçi

Nedense Gs maçında Gökhana çok güveniyorum derbide gol atmaya çalışıp kendini ispatlamak göstermek isteyecektir şanpiyonluğa katkı sağlamak isteyecektir.

Çevrimdışı ahmetx

Bu yıl Töre satılır 3 transfer yapılır
1.Gomezin yerine santraforvet
2.İsmailin yerine sol bek , (İsmail yine kalır)
3.Alexisin  yerine yerli bir stoper

Tolga, Boyko ,Serdar ve Beck ile yola devam Aras kadroya dahil edilir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mylife1903

Nedense Gs maçında Gökhana çok güveniyorum derbide gol atmaya çalışıp kendini ispatlamak göstermek isteyecektir şanpiyonluğa katkı sağlamak isteyecektir.
karakter koymasi lazim haftaici calismalarinda. mac eksigi cok bence oynatmaz hoca. ben de isterim oynasin cocuk kendini gostersin iyi paraya satalim ama son 1 yildir dususte. tekrar yukselise gecmesi lazim, bunun icinde diskolarin efendisi degil, antremanlarin kolesi olacak.

Çevrimdışı tangaz

şaka gibi yaa ben atiba olsam noluyor lan derim pektemek 1,7 atiba 1
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

iste yonetime kizdigim diger nokta, iyilestirme yapilacakmis sozlesmelerde.
al mustafa canim cicim janti cocugum sana 5milyon lira, sanki kendi parasini saciyor adamlar.

yazmistim, tekrar edeyim. Fikret orman kendi firmasina cayci alirken, mudurlerinin maaslarini mi baz aliyor adama maas hesaplarken.

mustafa pektemegin su kulube sureyya abi kadar katkisi yok ve olmadi. esitlik istiyorlarsa sureyya abinin maasini yukseltsinler.

herkes emegi kadar para alir, emeginden fazla para alirsa orada bir yanlislik vardir. veli, pektemek, hatta tolgay, tolga gibi aza katki verebilen cocuklar, veli ile tolgayi ayirmamiz gerekse de Atibadan fazla para aldiklarinda benim gozum tiklamaya basliyor. veli ve tolgayin aldigi parada gozum yok, helal olsun o cocuklara. benim dikkat cekmek istedigim Atibanin aldigi az. Pektemek 1.7 atiba 1
Neden 1 tane bile Mustafa haberi çıkmıyor gazetelerde, televizyonlarda? Neden sorgulanmıyor aldığı maaşı, performansı? Krasic bile sorgulandı bu ülkede Mustafa halen sorgulanmıyor. Burnuma pis kokulardan başka bir şey gelmiyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

pektemek i unutmuştum Biliç A2 takımı için almaz mı şunu yahu
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

Bu yıl Töre satılır 3 transfer yapılır
1.Gomezin yerine santraforvet
2.İsmailin yerine sol bek , (İsmail yine kalır)
3.Alexisin  yerine yerli bir stoper

Tolga, Boyko ,Serdar ve Beck ile yola devam Aras kadroya dahil edilir.

eline tarihi bir fırsat geçmiş risk al kadro kaliteni yükseltcek transferler yap ve şampiyonluğa ambargo koy.
AMA
.......................................
kangrene devam...

Çevrimdışı mylife1903

futbolcularin para toplayip atibaya vermesi lazim, onore etsinler adami, yonetim falan degil. yonetim zaten yardimci oluyordur.
bilemiyorum boyle cikolata kutusunda dolar olur dolar olmadi euro olur, isvicreden saat olur onlar olmadi ayakkabi kutusu hediye etsinler o da olumlu

EssiLor

• Ziyaretçi

Gomezin gittiğini farz edin
Düşünsenize demba ba tekrar alınıyor
İstermiydiniz :)

Çevrimdışı tangaz

Neden 1 tane bile Mustafa haberi çıkmıyor gazetelerde, televizyonlarda? Neden sorgulanmıyor aldığı maaşı, performansı? Krasic bile sorgulandı bu ülkede Mustafa halen sorgulanmıyor. Burnuma pis kokulardan başka bir şey gelmiyor.

muhafazakar fitbolcu kontenjanı  :busted_cop:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gomezin gittiğini farz edin
Düşünsenize demba ba tekrar alınıyor
İstermiydiniz :)
Cenk Tosun'u ilk 11 e koyardım. İlhan Mansız olmaması için hiç bir engel yok..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

muhafazakar fitbolcu kontenjanı  :busted_cop:
Evlendiği eşinden dolayı mu bu kontenjan acaba, araştırdım baya ama göremedim bişiler..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SLYKRT

Korkmuş olamaz mı Türkiye'den, yurtdışındaki imaj çok kötü, turist gelmiyor, Gomez'de karar alırken Almanyada ki arkadaşlarıyla konuşuyor olabilir.
En kötü olasılık olarak bir sezon daha Fiorentina'da oynamayı seçmiş olamaz mı? nasıl bu kadar eminsiniz?
Gidersem oradan giderim demiş olabilir.
Sayın abim gomezi tekrardan gomez yapan güvenini aşılayan takımını bırakıp 2 yılda sakatlıklardan ve yedek kalmaktan kurtulamadığı bonservissiz dahi göndermeye sıcak bakan takıma geri döneceğini sanmıyorum.Gitsede bizden giderki bize paran kazandırsın.O kadar vefasız olduğu düşünmüyorum gomezin ne kadar profesyonelde olsa.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK