Ben daha önce yazdığım gibi bu işlerin arkasında art niyet gözlemliyorum. Büyük yıldız getirirsin anlarım sen almasan başka takımda aynı fiyata zor maaş alacak adama 3 katı teklif ediyoruz, üstelik herif Ankara'dan İstanbul'a geliyor yaşam kalitesi artıyor göz önünde oluyor. Necip gibi İsmail gibi zamanında kaleci Cenk gibi adamlara bu fahiş fiyatlarla sözleşme yapılması çok mantıksız, bir skalası olması lazım bunun, Ronaldo'nun takıma etkisi ile bu adamların takıma etkisi aynı mı? Sosyal eşitlik yapılacak yer burası değil madem yapılacak, bilet fiyatlarında yapsınlar sosyal eşitliği..
iste yonetime kizdigim diger nokta, iyilestirme yapilacakmis sozlesmelerde.
al mustafa canim cicim janti cocugum sana 5milyon lira, sanki kendi parasini saciyor adamlar.
yazmistim, tekrar edeyim. Fikret orman kendi firmasina cayci alirken, mudurlerinin maaslarini mi baz aliyor adama maas hesaplarken.
mustafa pektemegin su kulube sureyya abi kadar katkisi yok ve olmadi. esitlik istiyorlarsa sureyya abinin maasini yukseltsinler.
herkes emegi kadar para alir, emeginden fazla para alirsa orada bir yanlislik vardir. veli, pektemek, hatta tolgay, tolga gibi aza katki verebilen cocuklar, veli ile tolgayi ayirmamiz gerekse de Atibadan fazla para aldiklarinda benim gozum tiklamaya basliyor. veli ve tolgayin aldigi parada gozum yok, helal olsun o cocuklara. benim dikkat cekmek istedigim Atibanin aldigi az. Pektemek 1.7 atiba 1