Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7322643 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

3'lüye dönelim  :)
Hele bir de lucescuyu hatırlayan birinin 3 lü aşkı alevlenmesin  :D

Çevrimdışı Deadam

Sol bek olmasın hiç
Orayı boş bırakalım

Boş değilmi ora zaten :D

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Hasan Tahsin

günaydınlar,

Ünal Karaman Gordon Milne'nin en çok isteyip de alamadığı oyuncudur...
şifodan sonra 100ler kulübüne giren diğer orta saha oyuncusu Sergen Yalçın dır :icool:
Şimdi wikiden baktımda 193 gol atmış şifo. 63 gol K.Maraş'ta 130 gol Beşiktaş'ta . Sergen ise 124 gol atmış ama Şekerspor falan da var  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Şimdi wikiden baktımda 193 gol atmış şifo. 63 gol K.Maraş'ta 130 gol Beşiktaş'ta . Sergen ise 124 gol atmış ama Şekerspor falan da var  :)

şifonun yanında zekiler şenollar hatta wilson oynamıştı ünal şifo ikilisi olsaydı muhtemelen her sene şampiyonluk gelirdi...
ben hep söylüyorum derbileri şifo gibi oynayan bir orta saha daha gelmedi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

toplu intihar eylemleri düzenleyelim  :D
abi bu aralar pek görünmüyorsun keyifler nasıl  :D

Çevrimdışı zekotha

Eren albayrak yedek solbek olacaksa ve asıl solbek minimum Cissokho seviyesinde olacaksa ben okeyim

Çevrimdışı Ensar

Eren albayrak yedek solbek olacaksa ve asıl solbek minimum Cissokho seviyesinde olacaksa ben okeyim
asıl sol bek İsmail olarak kalacak
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

abi bu aralar pek görünmüyorsun keyifler nasıl  :D

sabah radyoda Gökhan Dinç açıkladı. Metin Albayrakla görüşmüşler isim vererek haberi duyurdu Gomez giderse alternatifi hazır sol bek ise eren albayrak kesin diye açıklama yaptı. işte o andan itibaren dünya ile bağımı koparttım. bu ne arkadaş yaa git çök canere olmadı mı 50 tane yabancı bulursun eren kim yaa ts.de tutunamayan anadolu topçusu akıllanmıyorlar :akuma:

Çevrimdışı mylife1903

Tangaz söylemiş. Bu arada herkese günaydın. Dün akşamdan süregelen yaklaşık 10 sayfayı okudum. Şifo çok özel bir futbolcuydu. Orta saha olup 100 gol barajını geçen başka oyuncu var mı bilemiyorum. Seba başkan takımda dengeleri korumak için as oyunculara Metin, Ali, Feyyaz, Rıza, Gökhan aynı ücreti verirdi. Hiç unutmam bu saydıklarımın ortak kararı ile şifo ya 50 milyon fazla ödenmişti. Bir de Fikret Demirer üst sınıf bir oyuncuydu ama kendine hiç bakmadı. Son olarak teknik diyemesek te Ünal Karaman boğa gibi bir futbolcuydu. Malatya'da oynarken İnönü'de Malatya'yı 4 - 0 yendik ama Ünal dimdik ayakta durdu. Ts yerine İstanbul'u seçseydi büyük başarılara imza atardı.
cok manyak bir futbolcuydu cok saygi duyarim kendisine. galiba izlanda maciydi milli forma ile super bir gol atmisti. bir de yanlis hatirlamiyorsam ingiltereye gol atmaya ilk yaklasan futbolcumuzdu diregi kirmisti simdi hami de galiba kirmisti diregi, kafam karisti simdi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sabah radyoda Gökhan Dinç açıkladı. Metin Albayrakla görüşmüşler isim vererek haberi duyurdu Gomez giderse alternatifi hazır sol bek ise eren albayrak kesin diye açıklama yaptı. işte o andan itibaren dünya ile bağımı koparttım. bu ne arkadaş yaa git çök canere olmadı mı 50 tane yabancı bulursun eren kim yaa ts.de tutunamayan anadolu topçusu akıllanmıyorlar :akuma:
Abi ısrarla bazı mevkilere yarım yamalak adamları alıyorlar bir gönül rahatlığıyla sezona başlayamıyoruz kaleci, sol bek ve adam gibi stoper takviyesi beni tatmin eder yeter ki adam gibi oyuncular alınsın  :bandit:

Çevrimdışı sozkul

Bu şaçma şeyi foruma taşımanla bile rekli basından farkın kalmıyor.
Diyorki fiorentinaya geri dönerse Beşiktaşa %50
Beşiktaş satarsa fiorentinaya %40 pay verilecekmiş.
Bu adam kendini yeniden parlatan insanlara %60 mı kazandırmak ister.
Yoksa %50 mi akıl var fikir var zikir var varda var da bu renkli basında akıl yok.

Korkmuş olamaz mı Türkiye'den, yurtdışındaki imaj çok kötü, turist gelmiyor, Gomez'de karar alırken Almanyada ki arkadaşlarıyla konuşuyor olabilir.
En kötü olasılık olarak bir sezon daha Fiorentina'da oynamayı seçmiş olamaz mı? nasıl bu kadar eminsiniz?
Gidersem oradan giderim demiş olabilir.

Çevrimdışı mylife1903

ismail gidip eren yedek olacaksa tamam. bu is boyle huzur icinde cozulmesi ismailin kaldigi bir alternatif soz konusu olamaz.

ismail gitsin mustafayi alip ben transfer yapilmamasina bile raziyim.

7 senedir besiktasa bu kadar zarar veren bir futbolcu olmadi. son 4 sene 19 adam alinmis defansa hepsi mi kotuydu, bir dusunmek lazim belki sadece ismail kotuydu bosu bosuna 19 adam alip gonderdik.

gsde sarbi var ya cok dalga gectim ben onunla buyuk allahim beni ismaille cezalandirdi.

Çevrimdışı worns

Doğru düzgün bir transfer dönemi geçirebilmek, takımı daha da ileriye taşıyabilmek için ilk şart stoper transferi de değil, takımın hücum üretkenliğini yaratan yapının korunmasıdır. Kesin olan bu oyuncuların çoğu beraber oynayarak büyüdüler, önümüzdeki sene daha fazlasını da yaparlar. Ancak, ön tarafı koruduğumuzda savunmaya yapılacak hamlelerin bir anlamı olur.

Gomez kalmalı. Yerini doldurmak imkansız, Demba Ba'dan bahsetmiyoruz.

Sosa kalmalı. Takıma bu denli uyum sağlamışken yerine adam bakmak abes.

Oğuzhan zaten kalmalı.

Quaresma kalmalı. Bu sene beklentilerimin üzerine çıktı. Özellikle hücumun tutuk olduğu günlerde oyunu rakip alana tek başına yıkabilen özelliklerde. Önümüzdeki seneden itibaren yedek kulübesini de çok yadırgamayacağını ve çok iyi bir alternatif silah olacağını düşünüyorum.

Eğer bu oyuncular ve zaten kalacak olduğunu düşündüğüm diğerleriyle yaz dönemine girersek takımı geliştirmek için büyük bir fırsata sahip oluruz. Yoksa, Gomez'in Sosa'nın yerine oyuncu aramak zorunda kalacaksak tüm kadro avantajımız ortadan kalkar, önümüzdeki seneye de diğerleriyle eşit koşullarda başlarız.

Çevrimdışı mylife1903

Korkmuş olamaz mı Türkiye'den, yurtdışındaki imaj çok kötü, turist gelmiyor, Gomez'de karar alırken Almanyada ki arkadaşlarıyla konuşuyor olabilir.
En kötü olasılık olarak bir sezon daha Fiorentina'da oynamayı seçmiş olamaz mı? nasıl bu kadar eminsiniz?
Gidersem oradan giderim demiş olabilir.
Turkiye ile ayni parayi italyada kazanacak olsam 5 dakika durmam, Gomezi suclayamam. ayni paraya londrada oynamak varken, istanbulda oynamak isteyen olur mu? Mario gomezin ispanya baglantisi da var belki real madride gider, madridte yasar.

muhim olan yerine gelecek olanin kaliteyi dusurmemesi. demba sonrasi ndoye olursa aboooowww

EssiLor

• Ziyaretçi

tamam sakin ol kardeşim bu kadar sinirlenmeye gerek yok bırak ne halleri varsa görsünler birbirlerini yalayıp dursunlar sen niye takıyorsun bu kadar , şahsen spor gazetelerini ,  sitelerini , tv programlarını , köşe yazılarını okumayı bıraktım ve acayip rahatım :)
Her nekadar okumak istemesende biyerde çıkıyor karşına dostum keyfin vardır açayim bi spor programı izleyip neler var neler yok dersin açarsın bi bakarsın bjk nin rakibine alttan alttan gazı verirler
Bak bugünkü haberlere Neymiş Tolgay Arslan gitmek istiyormuş
Gomez veda ediyormuş
Bunlar ayıp şeyler şampiyonluğa gitmekte olan kulübümüzün dikkatini dağatmakla mükellef olan gizli güçler gizli totoşlar bunlar
Kimden emir alıyorlar bilmiyorumda ayıp yani
Bugün tolgay haberine garanti yalanlama gelecek bak göreceksin gelsinde zaten Türkiyenin Barcelonası Beşiktaşın 4-0 lık galibiyetinden sonra kıskançlık krizlerine girdi bu reziller
Baktılar Bjk şampiypn olacak başladılar yine algıya sana birşey söyliyim mi kardeşim bunlar hiçbir b.k yiyemez
Tüm kanallar sene sonu Şampiyon Beşiktaş yazacak.

Çevrimdışı Oktay

TÜFE yüzde 0,78; Yİ-ÜFE yüzde 0,52 arttı. Yıllıkta ise TÜFE yüzde 6,57; Yİ-ÜFE 2,87 oldu.--------- Nisan ayında zam şampiyonu yüzde 42,79 artış ile maç bileti oldu.------------------------- Böylece yıllık enflasyon Mayıs 2013'ten bu yana en düşük seviyeye gerilemiş oldu.

eflasyona kale arkası biletlerini ortalama 140 tl den sattığımız ayrıca manisada 40-50 liralık biletlere 100 lira ödediğimiz için negatif bi katkı yapmışız  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Turkiye ile ayni parayi italyada kazanacak olsam 5 dakika durmam, Gomezi suclayamam. ayni paraya londrada oynamak varken, istanbulda oynamak isteyen olur mu? Mario gomezin ispanya baglantisi da var belki real madride gider, madridte yasar.

muhim olan yerine gelecek olanin kaliteyi dusurmemesi. demba sonrasi ndoye olursa aboooowww
belli olmaz abi o ya fiorentinaya dönmez ama başka takımlara gidebilir diye ben de korkuyorum  :D

Çevrimdışı mylife1903

asıl sol bek İsmail olarak kalacak
ismail zu cimbom yahu

onun o cok akilli gecinen meneceri bugun ismarlama haber yaptirmis. su adamlar akilli geciniyor, bizim yonetimdekiler de bu manevralari yiyor ya bizim iki yakamiz bir araya gelmez. ben sadece ismaili degil bu menecerin hangi oyuncusu varsa hepsini kovardim.

Çevrimdışı Ensar

senede vergisiz 5.5 alıyordu fio dan niye burda o zaman ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı talha

Fuchs leicester A giderken millet bu muydu o kadar istenen adam diye takımı küçümsemişti ey gidi bir yıl ne çabuk geçti tebrikler kendilerine darısı bizim başımıza inşallah

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı talha

Seneye arka dörtlü değişmeli ismail sene başında ne dediysem o kesinlikle gitmeli

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Eren Albayrak kendi takımında tahminen 400-500 bin tl filan kazanıyordur maksimum, Bizle sözleşme imzalayınca bunun 3 katını filan kazanacak çok yüksek ihtimalle. Tosic de aynı şekilde Antep te tahminen şu an aldığı paranın 3 te 1 ne filan oynuyordu, Beşiktaş'a gelince veya büyük takıma gelince neden böyle fahiş fiyatlar veriyoruz?
Korku akıl katilidir.