Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7322724 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı hic2222

Son olarak fb basaksehir ve bizim Gs maçlarının aynı saate alınması lazım
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

seneye ogulcan , caglar ,irfan transferleri yapsak olmazmi?
Ben Antepte ki Orkani cok begeniyorum

Kaliteli bi oyuncu Senol Gunesin elinde bayagi parlar bu çocuk gercekten cok yetenekli ve solak
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ayrıca herkes gsnin fbye 4.yıldızı taktirmayacagi için yatacagini söylüyor,
Bana göre tam tersi, Bu sarikizlar, birbirinin ne öldüğünü ne oldugunu ister, 2si kalmak ister hep, o nedenle Gs bizi yenmeye oynayacak
Bizim istediğimiz de bu zaten :biggrinking:

Bizi yenmek icin oynasinlar ki Fark atalim :bandit:

Kontrollu oynayip kapanirlarsa sıkıntı asıl..

Defansi bizden cok daha kotu delip geçeriz o defansi yeterki yine orta sahayi bos birakip saldirsinlar Bursa ve Kasimpasa maclarinda yaptiklari gibi

Çevrimdışı AigleBordeaux

Ben Antepte ki Orkani cok begeniyorum

Kaliteli bi oyuncu Senol Gunesin elinde bayagi parlar bu çocuk gercekten cok yetenekli ve solak
evet oda iyi oyuncu bence zaten burda bakiyorum takimin 11ne yaziyorlar 10 yabanci bence yeni genç turkler bulmamiz lazim olcay 29 , tore gidici , oguzhan seneye gider.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

evet oda iyi oyuncu bence zaten burda bakiyorum takimin 11ne yaziyorlar 10 yabanci bence yeni genç turkler bulmamiz lazim olcay 29 , tore gidici , oguzhan seneye gider.
Orkan , irfancan , Oğulcan gelecek vad eden oyuncular dogru takim ve dogru hoca ile cok iyi yerlere gelebilirler

Fb ye giderlerse çürürler , Takimlarinda kalirlarsa bir adim ileri gidemezler olduklari yerde sayarlar , Gs zaten bitmis

Dogru tercih biziz bunu butun genc oyuncular da farkinda zaten

Çevrimdışı AigleBordeaux

Orkan , irfancan , Oğulcan gelecek vad eden oyuncular dogru takim ve dogru hoca ile cok iyi yerlere gelebilirler

Fb ye giderlerse çürürler , Takimlarinda kalirlarsa bir adim ileri gidemezler olduklari yerde sayarlar , Gs zaten bitmis

Dogru tercih biziz bunu butun genc oyuncular da farkinda zaten
evet bence ogulcan ve orkan kolay aliriz ama irfancan ve caglarda Cavcav ve Altinordu baskanina guvenemiyorum.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Kemal

Sinan engin : A.Y. bana gs Besiktas i yener dedi...caner intere gitmis...fb g.gonul konusunda isteksizmis.(besiktasa gelebilirmis)

Bu süzmede son haftalar agasiyla konuşup emir alıyor sonrada ağzıyla itiraf ediyor . Ulan gs nin 1 tANE atağı var oda gol oldu heriflerin golünü ofsayt diye yediniz aziz Yıldırım .

Çevrimdışı Orhan

tolga ve gökhan 

1
2
3
4
5

bütün takım üçlü çekerken bunlar neyin havasında ya ? kimsiniz oğlum siz ? birisi en kritik yerde takımı yakar birisi lazım olduğu zaman ortalıkta olmaz havalara gel. bu gokhan da gözümden düşüyor iyice.
Bence utanma var ikisinde de o yuzden sevinemiyorlar. Birisi kaybettirdigi puanlar icin birisi yapamadigi katki icin utaniyor.

Çevrimdışı aşığımsana

Biz burda takımları bitiriyoruz erdal torunoğulları'da transferleri bitiriyor yine bir transferi daha bitirdim bakışı atmış :D  :evillol:

Portekiz olabilir mi burası portoyu hatırlattı bugünkü porto Lizbon maçı için gitmiş olabilir
[ Son Düzenleme: 01 Mayıs 2016, 01:02:05 aşığımsana ]
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimiçi 38life

Bence utanma var ikisinde de o yuzden sevinemiyorlar. Birisi kaybettirdigi puanlar icin birisi yapamadigi katki icin utaniyor.

Kardeş sende polyanna ile bi akrabalık falan var mı?  :lol:

Çevrimdışı Orhan

Kardeş sende polyanna ile bi akrabalık falan var mı?  :lol:
yok hocam polyanalik degil bu mantikli dusunulurse kusmek icin bir neden yok zaten
 :D biraz empati yapsana gecen hafta maci vermissin ben olsam ayni tepkiyi verirdim orada utancimdan.

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimiçi Kapkarakartal

O değilde yeni gördüm Q17 kolundan tutarak getirip Malzemeci Süreyya abiye 3'lü çektirmiş .  :lol: :lol:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Deniz

Su an Brükseldeyim ,Erdal Torunogullarina benzeyen birini gördüm kafede ama trene yetismem gerekiyordu girip bakamadim.4 kisi oturuyorlardi.Benzetmis de olabilirim.Nerde oldugu hakkinda bilgi var mi ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağatay

Su an Brükseldeyim ,Erdal Torunogullarina benzeyen birini gördüm kafede ama trene yetismem gerekiyordu girip bakamadim.4 kisi oturuyorlardi.Benzetmis de olabilirim.Nerde oldugu hakkinda bilgi var mi ?

cursedofdragon un attıgı bir resim vardı Deniz
bi bak bakalım resimdeki yer brüksel mi :D
zira kafede çekilmiş bir resim  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Arena_

Şenol Güneş: 'Biz bu takımı oynadığı oyunla Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edecek takım olarak görüyoruz.'

Bu takım derken bu oyuncularla kastetmemiştir umarım. Bize ipe dizerler bu savunma ve bu kaleci ile.

Çevrimdışı Viviano

Tosic süperdi bugün. Seneye yedek stoper olarak kalmalı. Ama sol bek değil stoper.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beyler Erdal Torunoğulları statta değil mi? Metin Albayrak'ın yanındaki kim? :D

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi 38life

Bugün Ligin en az gol yiyen 2.ci takımını 4-0 yendik...

Çevrimiçi 38life

Düşünsene: Lig henüz başlamamış, 1. haftadasın ve sana diyorlar ki "bu sezon lig oynanmayacak, sadece tek 1 maç oynayacaksın; kazanırsan şampiyon olacaksın, kaybedersen şampiyon olamayacaksın." Ne dersiniz? kabul edersiniz değil mi.

İşte bu maç böyle bir maç!

8 Mayıs 2016 Galatasaray - Beşiktaş

Çevrimdışı Özay

Abiler sevinciniz de eleştiriniz de inanılmaz orantısız. Birkaç fotoğraftan ne anladınız da yüzünüze küfredilmiş gibi celallendiniz anlamıyorum.

Töre şu an bu takımın en çok para eden oyuncusu. Beğenin ya da beğenmeyin bu iş böyle. İyi düşünürseniz her şey iyi olur. Bu denli değerli bir oyuncu hakkında sürekli yazılan olumsuz yorumlar direkt maça da yansıyor. Biraz takıntılısınız bazı konularda. Vazgeçin bu huyunuzdan.

Çevrimdışı Ensar

Abiler sevinciniz de eleştiriniz de inanılmaz orantısız. Birkaç fotoğraftan ne anladınız da yüzünüze küfredilmiş gibi celallendiniz anlamıyorum.

Töre şu an bu takımın en çok para eden oyuncusu. Beğenin ya da beğenmeyin bu iş böyle. İyi düşünürseniz her şey iyi olur. Bu denli değerli bir oyuncu hakkında sürekli yazılan olumsuz yorumlar direkt maça da yansıyor. Biraz takıntılısınız bazı konularda. Vazgeçin bu huyunuzdan.
ben Töreyi çok severdim. hatta formama Gomez değil töre yazdiracaktim son anda vaaz geçip Gomez yazdırdım. maç sonrası üçlü videosunu bulup izleyebilirsiniz fotoğraflara inanmıyorsanız.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetx

Kaldırımlara bakılırsa Torunoğulları portekizde.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum