Sence Fenerbahçe Caner, Topal, Gönül üçlüsünü tercihen mi gönderiyor, yoksa FFP incelemesi öncesi maaş yükünü azaltmak için göndermek zorunda mı kalıyorlar?
Bu zamana kadar parayı düşünmezlerdi çünkü, abidik gubidik topçulara 2-3-4 milyon maaş veriyorlardı.
Şirket borçlarını 3'e bölmüşler. 3'ünü de açıklamıyorlar sadece derneği açıklıyorlar. Bu borç 1 sene önce 1.2 milyardı. Şuan 1.4'ü bulduğu söyleniyor, ki Acun'a ciddi hisse sattılar sıcak para gerektiği için.
Fener krizde. Uyarı da sağlam geldi ama oluşan güçlü takım imajını bozmamak için açıklamıyorlar. Gönül ve Caner'in maaşı Fener için yük değil zaten bu sene sonu 15 oyuncusu ile yolunu ayıracak Fener. Topal'ın maaşı yüksek.
Ama muhtemelen biraz indirim istedi Fener oyuncular da yanaşmıyor bizi koz gösterip. Anlaşırlar anlaşmazlar bilinmez ama sene sonu elinde 16 oyuncusu kalacak Fener'in. 10 transfer yapması gerekecek. Bolca maaşı düşük kiralık oyuncu görebiliriz yabancı seneye.