Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7321763 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

faik ne arasa 8 asist yapmış ya.. bu arada rakibin sağ bek oyuncusunu bilerek çiğnedi, istemsiz küfrettim gökhan'a, seneye bu takımda görmek istemem açıkçası
Zeki Yavrudan bahsediyoruz... Ağzını burnunu kırsa ses etmezdim.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Zeki Yavrudan bahsediyoruz... Ağzını burnunu kırsa ses etmezdim.
yavruyla yavru olunmaz be kardeşim :) gökhanın ilk vukaat'ı da değil bu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ismaili satmiyon yani, zaten kim alir ki
Abi sözleşme bitiyor ya beleş onu alana lahmacun partisi yapacağım

Çevrimdışı mylife1903

Bir de dirsegi var normal yahu kirmizi gorse de kizmam besiktasin kotu cocugu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Cok vahim 6-7 tane hatasi vardi bu mac. Yedigimiz tek pzoisyonda da taci atmayi beceremedi. 10 kisi sampiyon olacak takim aglasam mi ligin haline sevinsem mi karar veremedim.
Ben olaya pozitif yönden bakıyorum.İsmail sahada kaldıkça diğer 10 kişinin zekası yükseliyor. Oyuncular İsmail'in neden olduğu yeni koşullara adapte olup çözüm üretiyorlar. Aynı Evrim Teorisinde adaptasyonda olduğu gibi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aynen en iyisi satalım demi

Çevrimdışı 38life

Cenk Tosun İlhan Mansız ile aynı tip değil ancak İlhan Mansız'dan daha önce bir forvet.

İlhan daha çok gücüyle oynayan bir oyuncuydu Cenk de fazlası var.
Cenk bugün nasıl omuz koydu, nasıl top önceliğini aldı. Hayran kaldım. Hırs ve kuvvet... Ayrıca bu adamın sutarı sert ve isabetli. Şut gol olur olmaz bilmem ama adam sert ve isabetli vuruyor

Çevrimdışı mylife1903

Aynen en iyisi satalım demi
Su yaptigi olayi gordukten sonra fikrim degismedi, satilmasin tore. Bizim takimin hepsi muhallebi cocugu, tore gibi bir tane babayigit lazim.

Çevrimdışı Ensar

şimdi lig tv de gösterdi aklıma geldi , tolganın tutup nerdeyse içeri aldığı top. şaka gibi abi , o kadar iyi oynadık ama İsmail ve tolga yine yaptılar yapacaklarını.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Su yaptigi olayi gordukten sonra fikrim degismedi, satilmasin tore. Bizim takimin hepsi muhallebi cocugu, tore gibi bir tane babayigit lazim.
Abi boğa gibi adam da katkısı çok az adamın potansiyel 10 katkısı 2 3 anca kanat forvet gibi bir şey almamız lazım

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Töre bence de satılmalı. Kimsenin tribini veya keyfini çekecek değiliz. Beşiktaş'a borcu vardı, ödemedi. Bu saatten sonra da ödeyemez artık. Geçen yaz transfer döneminde 13-14milyon euroluk transfer iddiaları vardı keşke o zaman gönderseydik.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Abi boğa gibi adam da katkısı çok az adamın potansiyel 10 katkısı 2 3 anca kanat forvet gibi bir şey almamız lazım
Bilemiyorum tore bence arda dahil en iyi turk futbolcu suan.
Adam da inanilmaz bir potansiyel var ama cozemedim hala ne eksik onda.
Ayni sosa gibi, sosada ne eksik cozemedim hala adamin sahadaki durusu koy reale ilk 11 oynar cunku belki bazen oyundan kopuyor, derbilerde yok. Baska eksigi yok adamin.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Anıl1903

Maç çok iyiydi,stadın atmosferi harikaydı.Oyuncularımızın hepsi iyiydi sivrilenler de vardı Sosa,Atiba,Quaresma,Oğuzhan gibi maşallah özellikle Sosa'ya ayrı bir parantez açmak lazım oyunu açışı,öldürücü pasları Quaresma'ya sol kanatta adrese teslim ortaları falan harikaydı yani maç...

Çevrimdışı Gordon Baba

Çevrimdışı atalay

Tosun, geçen haftaki top kontrolü bu haftaki koşusu ve vuruşu ile birinci sınıf işler yapıyor. Vuruş becerisi ve çeşitliği yüksek lakin şu anda en önemli eksiği karar verme mekanizması ve şut tercihleri.

Çevrimdışı cursedofdragon

Biz burda takımları bitiriyoruz erdal torunoğulları'da transferleri bitiriyor yine bir transferi daha bitirdim bakışı atmış :D  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sene başında Cenk Fernandao'dan çok daha kaliteli yazdığımda A ntu'daki yorum :D

Sene sonunda A ntu :D

:kop: :kop: :kop:
:kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Tosun, geçen haftaki top kontrolü bu haftaki koşusu ve vuruşu ile birinci sınıf işler yapıyor. Vuruş becerisi ve çeşitliği yüksek lakin şu anda en önemli eksiği karar verme mekanizması ve şut tercihleri.

Bunlar da tecrübeyle ve oynayarak kazanılabilecek özellikler...

Çevrimdışı 38life

Yalnız bugün Oğuzhan ayak dışıyla, Quaresma ayak içiyle gol attı :D Bu da böyle bir anımız :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Nisan 2016, 22:46:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaş takım 4-0 kazanmış hala onu sat bu gitsin kupaya odaklanın sadece kaldı 3 hafta şurada.

Bu kupanın bize gelmesi ayrı önemli Fener'e gitmeyip onları ekonomik açıdan son atımlık kurşuna itmesi ayrı önem taşıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli