Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7318869 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hangi hızlı bunların  :evillol: :evillol:
Bu ikisini koyduktan sonra hiza gerek yokki Duvar örmüş olacagiz , Ne top geçer nede adam :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı nusretaslanturk

Çevrimdışı mylife1903

Alexis ve Marcelo kötü değiller fakat şu var. İsmail'in yanında Marcelo oynarken Marcelo kötüydü, Alexis oynarken Alexis kötü oldu. Sorun İsmail
Iste iki aydir ugrasiyom algi yapiyorum sonunda destek gelmeye basladi @tangaz reis.
Karsimda cok guclu lobisi olan bir iso var, adam elestirilmiyor, arkasi var. goebbels agliyor ya
Hincal bile istikrarli, demis belki istikrarli sekilde kotu anlamindadir.

Adam geri pasiyla gol atacak kaleye, pas direk kaleye gidiyor kimse demiyor ki ya kaleci dusup olsa, kalede tolga her an sakatlanabilir, bi sakatlansa top tingir mingir kaleye girecek, ayni macta ulan ayni macta 3 sefer yiyor ayni pohu, spikerler bile tolgaya suc buluyor

Çevrimiçi Necmi

1 hafta olacak moderasyon yetmez mi mübarekler? :D
bir dahakine nopost olacak biliyorsun değilmi  :bandit: :bandit: :bandit: @Yusuf Tekeli

Çevrimdışı mylife1903

Bu ikisini koyduktan sonra hiza gerek yokki Duvar örmüş olacagiz , Ne top geçer nede adam :bandit:
Ismail ofsayti bozuyor yalniz o dakika

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bir dahakine nopost olacak biliyorsun değilmi  :bandit: :bandit: :bandit: @Yusuf Tekeli

Öğrenmiş oldum abi :iblush:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Ismail ofsayti bozuyor yalniz o dakika
Oraya biri gelecek abi

Ismail olduktan sonra , Ramos - Hummels yapsanda fayda etmez :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Iste iki aydir ugrasiyom algi yapiyorum sonunda destek gelmeye basladi @tangaz reis.
Karsimda cok guclu lobisi olan bir iso var, adam elestirilmiyor, arkasi var. goebbels agliyor ya

Adam geri pasiyla gol atacak kaleye, pas direk kaleye gidiyor kimse demiyor ki ya kaleci dusup olsa, kalede tolga her an sakatlanabilir, bi sakatlansa top tingir mingir kaleye girecek, ayni macta ulan ayni macta 3 sefer yiyor ayni pohu, spikerler bile tolgaya suc buluyor

@mylife1903 az daha çalışıp fikret ormana ulaşmalıyız
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 az daha çalışıp fikret ormana ulaşmalıyız
Ismaille mustafanin torpili bizim baskani asiyor abi. Kupon futbolcu bunlar

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Alexis ve Marcelo kötü değiller fakat şu var. İsmail'in yanında Marcelo oynarken Marcelo kötüydü, Alexis oynarken Alexis kötü oldu. Sorun İsmail
Kağıt üzerinde İsmail , Alexis veya Marcelo'nun yanında oynuyor  ama gördüğümüz İsmail'in  piyasa yapmak için sahada kendi kafasına göre serbest oynadığı , ne Alexis ne de Marcelo'nun yanında oynadığı. Bu 2 isim hem kendi  hem de İsmail'in yerine getirmesi gereken asli görevlerini yapmaya çabalıyor. Kendi piyasası için oynayan İsmailsporlu İsmail ise takım arkadaşları onun yarattığı boşluğu can hıraş şekilde kapatmaya çalışırken tepki göstermeksizin öylece bakıyor. İsmail'in içinde bu takıma karşı biraz olsun bağlılık duygusu olsaydı biraz  çabalar , eksiklerini gidermeye çalışır, maçlarda arkadaşları onun açığını kapatmaya çalışırken utanır ve yardıma gelmeye çabalardı. Mesele İsmail'in yeteneklerinden , kendini geliştirmek için çabalamamasından öte. Mesele İsmail'in bu takıma aidiyet duyduğunu gösteren emare olmaması. Bir oyuncu takımını yeterince sevmezse , aidiyet duymazsa değil 7 yıl 17 yıl oynasa bile o takıma faydası dokunmaz.

Beşiktaşimiz yarin Super ligdeki 1.903.cu macina çıkıyormuş

Mac simdi dahada anlam kazandi :busted_cop:

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaşimiz yarin Super ligdeki 1.903.cu macina çıkıyormuş

Mac simdi dahada anlam kazandi :busted_cop:

o zaman 19-03 yenelim kayseriyi  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bu arada harun tekin diyenler yenilen golü bir daha izlesin ve yerli kaleci istemesin lütfen  :bandit:

Çevrimdışı Gordon Baba

Hazır konu fenere gelmişken , şu kjaeri biz alsak ya.

Daha iyilerini alabiliriz. Belki daha az paraya...

Çevrimdışı mylife1903

Kağıt üzerinde İsmail , Alexis veya Marcelo'nun yanında oynuyor  ama gördüğümüz İsmail'in  piyasa yapmak için sahada kendi kafasına göre serbest oynadığı , ne Alexis ne de Marcelo'nun yanında oynadığı. Bu 2 isim hem kendi  hem de İsmail'in yerine getirmesi gereken asli görevlerini yapmaya çabalıyor. Kendi piyasası için oynayan İsmailsporlu İsmail ise takım arkadaşları onun yarattığı boşluğu can hıraş şekilde kapatmaya çalışırken tepki göstermeksizin öylece bakıyor. İsmail'in içinde bu takıma karşı biraz olsun bağlılık duygusu olsaydı biraz  çabalar , eksiklerini gidermeye çalışır, maçlarda arkadaşları onun açığını kapatmaya çalışırken utanır ve yardıma gelmeye çabalardı. Mesele İsmail'in yeteneklerinden , kendini geliştirmek için çabalamamasından öte. Mesele İsmail'in bu takıma aidiyet duyduğunu gösteren emare olmaması. Bir oyuncu takımını yeterince sevmezse , aidiyet duymazsa değil 7 yıl 17 yıl oynasa bile o takıma faydası dokunmaz.
Ismailspor degil abi batur altiparmakspor

Yonetimde nasil bir akil tutulmasi varsa artik, menecerini kulube gonderen bu kapasitede bir futbolcuyu ustelik 1.5 milyon euro istiyor ayrica takimdaki yikdiz futbolcularin performansindan nemalanmali bir sozlesme o gun kovardim ben. Beyfendi sanki cafu anasini satiim, menejeri var.
yahu bu kulupte sifo mehmet, feyyaz, metin, ali, riza bos sozlesme imzalamis insanlar.
Sen bir gomez olursun, bir tore, bir ozzy calis menecerle, hedefin vardir.

Ismail zaten gelecegi en yagli en balli yerde, ne meneceri git kendini direge zincirle nevzat demir tesislerinde, bos sozlesmeye imzani at, bak agzimi acmam.

Meneceri belki aziz gonderi? Nerden bilcem ben?

Bayram degil, seyran degil ulan neyin meneceri bulunmaz hint kumasi misin 7 yillik performansi 2 gol 2 asist. Kasitli yapilmis bir is bu, kumpas

Butun takimi kara delik gibi icine cekiyor. Herkes kotu ismail iyi.

Çevrimdışı mylife1903

Oraya biri gelecek abi

Ismail olduktan sonra , Ramos - Hummels yapsanda fayda etmez :bandit:
Ciddi suphelerim var o konuda

Ismail ile mustafa gidecek o kadar basit, deniz bitti kara gorundu bu adamlara verecek paramiz yok. Sarbiye bakiyorum utaniyorum, herifin benden cok gobee var kicine 4 motor takmis at gibi kosuyor

Daha iyilerini alabiliriz. Belki daha az paraya...
Zaten Kjaeri istesekte alamayiz 7.5 milyon € bonservis verdiler adama , 4 milyon € da yillik maas aliyor

Biz daha iyisini hem maas hemde bonservis olarak yari fiyatına alabiliriz o isim SKRTEL !

3.5 -4 milyon bonservis 2.5 milyon maas a biter bu is

Çevrimdışı RevivaL

Sen çok uzun yazıyorsun o yüzden anlamıyorlardır  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Zaten Kjaeri istesekte alamayiz 7.5 milyon € bonservis verdiler adama , 4 milyon € da yillik maas aliyor

Biz daha iyisini hem maas hemde bonservis olarak yari fiyatına alabiliriz o isim SKRTEL !

Balon o paralar bence. Keya o kadar etmez, bildigin kazma stoper. O paralara daha iyi futbolcu alinir ama derseniz marcelo parasina keya iyi transfer, derim

Ciddi suphelerim var o konuda

Ismail ile mustafa gidecek o kadar basit, deniz bitti kara gorundu bu adamlara verecek paramiz yok. Sarbiye bakiyorum utaniyorum, herifin benden cok gobee var kicine 4 motor takmis at gibi kosuyor
Ben severim Sabriyi en azindan mucadele ediyor tamam cok yetenekli degil ama Su yasina ragmen oldukca hizli , Isabetli ortalari var elestirilere kulaklarini tikayip Sahada sonuna kadar mucadele ediyor

Balon o paralar bence. Keya o kadar etmez, bildigin kazma stoper. O paralara daha iyi futbolcu alinir ama derseniz marcelo parasina keya iyi transfer, derim
Balon degil abi rakamlar dogru

Çevrimdışı Gordon Baba

Skrtel'ı o paralara alabileceğimiz konusunda şüphelerim var. Kjaer'den daha kaliteli olduğu konusunda güçlü bir inançsızlığım var. Bunların yanında, kendisinin, Beşiktaş'ın gereksinim duyduğu bir yönünü bulamıyorum.

Çevrimdışı BlackEagle26

İnşallah şampiyon olucaz ve şampiyonlar ligine gidicez. Orada çok üst düzey takımlar var. Biz bu yaz defans hattını düzeltmezsek hezimete uğrarız direk isim olarak kaliteli olmalı Skrtel Glik ikiside bizi uçurur ve çok rahat şampiyonlar liginde de taşırlar bizi

Çevrimdışı Gordon Baba

İnşallah şampiyon olucaz ve şampiyonlar ligine gidicez. Orada çok üst düzey takımlar var. Biz bu yaz defans hattını düzeltmezsek hezimete uğrarız direk isim olarak kaliteli olmalı Skrtel Glik ikiside bizi uçurur ve çok rahat şampiyonlar liginde de taşırlar bizi

Hedef Şampiyonlar Liginde başarı mı? Şahsen ben bu hedefi ütopik ve -birçok yönden- tehlikeli görüyorum. Asıl hedef, Süper Lig şampiyonluğuna ambargo olmalı. 3 yıl üst üste şampiyon olursak, zaten her sene kadro kalitesini bir tık üste çıkararak, Avrupa'da iddialı konuma gelebiliriz.
Bu yaz, Hummels-Ramos dahi gelse, Şampiyonlar liginde Bayern'den fark yiyeceğiz. Adım adım ilerleyerek ancak, devlerin seviyesine yaklaşabiliriz.

Çevrimdışı mylife1903

Balon degil abi rakamlar dogru
Balon derken sisirilmis paralar. Adam tok alici kasar, o biyikli bastirir almamiz lazim falan is biter.

Simdi mesela soyle anlatayim gecen ic isleri bakanliginin ihalesine giriyorum, derken bitmis ihaleye evrak hazirliyorum. Ihaleye giren firmalar ben, ben, ben, obur ben ve yeni ben.

1000liralik mal 5000 liralik hizmet teklifi yapiyoruz diyelim

Bana maliyeti 10lira mal 100 lira hizmet.

Devletin adami teklifleri gorunce afalliyor tabii, diyor manyak misin? Ben diyorum yooo piyasalar bozuk, dolar artti, enistem agactan dustu
Oha olmaz diyor
Ben diyorum olur
Ona 200 lira veriyorum, mudurune 300 lira en tepedekine 1000 lira veriyorum herkes memnun oluyor.
Bana maliyeti 110+1500 aldigim 6000 hemen gidip 2000 de valiye veriyorum ki kizmasin herkes mutlu

Bu transfer de oyledir. 7.5 kulube ordan 500 kulup baskanina 1000 biyikli 1000 vitor efendi 1000 meneceri4 kulube kalir. Keyanin aldigindan da nemalanir menecer huzur icinde cozulur.

Daha vahimleri de var, mesela bizim buralarda fikradir

Soyle anlatayim;
Turkiyeye gittim gecenlerde sinif arkadasim bir zengin olmus, oha misafirlige cagirdi, bir ev ev degil malikane, arabalar fistik gibi hatunlsr havuzda yuzuyor, dedim iyi yukselmissin kereta, nasil yaptin bu serveti, abi diyor su otobani goruyor musun, he diyorum, hah onu ben yaptim iste, diyor
Neyse ben bunu cagiriyorum sonra
Bu gelince kafayi yiyor tabi oha abi oha, diyor bu altin klozetler falan sen baya bi kalkinmissin, nedir bu isin sirri diyor,
Diyorum bak su duble yolu goruyor musun ismail,
Yoooo, goremiyorum abi
Hah diyorum iste o yolu ben yaptim

Inanmayin su rakamlara yahu
Yok emenike 10milyona rusyaya transfer olmusmusmus ta
Sonra fener 10milyona geri almismismis ta
Ulan rusyada 10a mal alip 10a geri satacak yeltsin ve gorbacov disinda bir tane adam gostersinler kendimi kesecem