Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7319155 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Kapkarakartal

Tolgay'ın şuana kadar sakatlıktan bir eserinin kaldığını düşünmüyorum umarım Şenol GÜNEŞ ne kadar istemesemde Tolgay'ı silmemiştir..

Çevrimdışı nusretaslanturk

Şöyle üst üste 3-4 yıl şampiyon olup yeni nesli ve tüm medyayı yanımıza çekmemiz lazım artık.Devir beşiktaş devri
teşbihte hata olmaz diyerek şu replik geldi aklıma diyeceğim..

''insanların devri sona erdi devir orkların devri''  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı dkn_34

sek sek sekerek defans yap ismail . :)

Çevrimdışı Ensar

Sürpriz değil yeni sezon öncesi olmaz dedik zaten çapraz bağ bu ''yeni transfer'' olmaya izin vermez.
haklısın abi sen her söylediğinde kızıyordum ama hak verdim
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı dkn_34

bence bugün ismail defansta sert oynar ,sarı kart görür cezalı duruma düşer.
gs maçında oynamaz

Çevrimdışı SLYKRT

teşbihte hata olmaz diyerek şu replik geldi aklıma diyeceğim..

''insanların devri sona erdi devir orkların devri''  :evillol: :evillol:
:lol: :lol: :lol:
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı mylife1903

Ismail oynadikca kanser devam eder. Herif sanki topun sahibi, hic kesik yemiyor.

Çevrimdışı dkn_34

defans böyle olursa bence daha iyi olur ismailin oynamaması lazım artık yeter.
beck,(serdar) necip,marcelo,tosic
ben serdar kurtuluşun defansını beğeniyorum defansta iyi işler yapabilir .

Çevrimdışı cursedofdragon

defans hattı
beck,(serdar) necip,marcelo,tosic
ben serdar kurtuluşun defansını beğeniyorum defansta iyi işler yapabilir .

serdar 90 dakikayı tamamlıyamıyor sürekli sakatlanıyor 60-70 de çıkartmak zorunda kalıyoruz 1 oyuncu hakkımızı o şekilde kullanmaya gerek yok.

Beck daha iyi ayrıca serdardan.

Ismail oynadikca kanser devam eder. Herif sanki topun sahibi, hic kesik yemiyor.

yapıcak birşey yok başka adam yok 4 maç daha oynucak.

Çevrimdışı dkn_34

ben serdarı defans için yazmıştım .evet çok maç eksiği var .bence marcelo necip ikilsi oynasın sol bekde de tosic .

Çevrimdışı can1903

Tolgay kadroda yok, yanlış tercih.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kyiv

Bayraklar sandıklardan çıksın. Camlara balkonlara asılsın.Şampiyonun maçı var bugün. Şen ola Kartal şen ola.

Az önce oğlumla İzmit Kartal yuvasından bayrağımızı aldık. Sokakta bir sürü formalı Beşiktaşlı gördük. Taraftar olarak biz hazırız haydi bakalım söz söyleme zamanı futbolcularda bugün. Dosta düşmana gösterelim şampiyonluğu ne kadar istediğimiz, ne kadar hakettiğimizi. Vurduğumuz gol olsun 3 puan bizim olsun.

Çevrimdışı dkn_34

tosic marcelo ikilis ikisde yavaş .necip tosice göre daha hızlı 
necip marcelo daha mantıklı .tosic sol bekde iyi savunma yapsın yeter .
gerisini ilerideki kahramanlar hallederrler

Çevrimdışı can1903

Tolgay kadroda yok, yanlış tercih.
Hoca basının ağzına düşürüyor. Şimdi Tolgay kavga etti o yüzden kadro dışı diyecekler.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mylife1903

Hoca basının ağzına düşürüyor. Şimdi Tolgay kavga etti o yüzden kadro dışı diyecekler.
Senol gunes o kadar ince dusunemiyir ne yazikki

Milletçe bu derdimiz var acaba komşular neder bir başkası neder derdindeyiz tıkayın kulaklarını son 4 maç ne yazarlarsa yazsınlar yazanlar ne stada ne tesislere giremiyor işte :)

Çevrimdışı Kemal

20 numara sarı sinirindaydi ve bugün sakatim deyip kendini kadroya aldirmamis. 1 kişide şunlara dur demiyor bu ülkede , geberemediki cezaevinde herif.
[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2016, 14:39:08 Tolga ]

Çevrimdışı can1903

Veli de yok galiba 18de. Beyaz TVde öyle yazıyor. Hoca üç kaleciyide koydu heralde 18e

Çevrimdışı Tolga

Veli de yok galiba 18de. Beyaz TVde öyle yazıyor. Hoca üç kaleciyide koydu heralde 18e
Boyko-Serdar-Alexis-Necip-Kerim-Töre-Cenk

Tosic-Olcay-Quaresma ilk 11 de olursa yedekler de böyle olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Bugün stat ful olmicak mı cidden deplasman tribünü haric. Eğer öyle olursa büyük hayal kırıklığı olur

Çevrimdışı Kemal

Boyko  serdar  cenk  Necip  töre kerim         böyle olur yedekler

Çevrimdışı sallapati

tolga - beck - marcelo -alexis-tosic -ozzie -atiba - olcay -sosa - töre - gomez..

bu 11 olmalı bence..

değişiklikler

töre- q7
olcay -cenk

olmalı

Çevrimdışı Anıl1903

Arkadaşlar stada girişler kaçta başlar küçük çocukla gireceğim yoğunluk olmasın.

Mahmut Uslu: "Caner Erkin hakkında yönetimin aldığı bir karar yok. Sözleşmesi bittikten sonra Inter ve Beşiktaş dahil istediği kulüple görüşebilir, istediği kulübe imza atabilir"

Caner H.O diyelim mi :D