@Onur Küçük Ben Ozanın gelmemesi sebebiyle yandık dedim evet, Yanmamış olmamız tamamiyle allahın lütfudur.Yerine birini alamadığımız için yandık dedim. Şöyle düşünün, Sezon başından beri Ati-Ozzy-Sosa oynuyoruz değil mi. Ne veli var ne tolgay zaten bunlar 6 ay antreman bile yapmadılar.
Sosaya birşey olsaydı eğer? Atibayı falan geçtim bak , sosaya birşey olsaydı eğer.
ozzy ileri kayacak, Necip-Ati olacaktık. Bu kadar gol atabileceğimizi mi düşünüyorsunuz o vakit?
Benim karamsarlığım çok çok makul sebeplere dayanıyordu yani.
ki biz geçen sene en fazla sakatlık yaşayan kuluptük bunu da unutmamak gerekiyor.
Ben karamsar isem, Beşiktaş için karamsarım, Eleştiriyorsam Beşiktaş daha iyi olsun diye eleştiriyorum.
Şuan herkes nasıl Savunma değişmeli diyorsa, o zaman bu arkadaşları da eleştirelim, şampiyon olacağız ne değiştirmesi diyelim.
Ben senelik başarılarla avunmak istemiyorum, Ben mevcut konjektürde, şu 1-2 seneyi şampiyon geçenin önümüzdeki 3-5 sezona ambargo koyacağını düşündüğüm için elimizde şans varken yapmalıyız diyorum. Ama bu transfer stratejisi ile de bu mümkün değil, Şans da her zaman bizim yanımızda olmaz arkadaşlar bunu görmek lazım.