Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7316746 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

O sene Bu sene Bundan sonra Her sene ! :busted_cop:
sonunda duzgun yazdilar sunu.

her sene, her gun, her saat, her dakika her an besiktas

Çevrimdışı f_madida

yok abi bu ismail nasil bir sey, ben anlamiyorum.
su yasimda internet ergeni gibi video yapacam ismail icin ama onu da seyretseler anlamaz bu adamlar. Spor basininda bir kisi gormez mi su adami. Alexis birakmasaymis topu, yahu kardesim o top oraya nasil geldi, suriyeden roketle mi attilar o topu, kilis yerine tolganin onune mi dustu o top?
Direkten donen topta, herkes tolgaya kiziyor, o top oraya nasil geldi?

cildiracam yahu

ben gecen mac icin Tolga'ya cok kizamiyorum. 3.golde hatali tamam ama adam bir penalti kurtardi mesela donen top gol oldu, tutabilecegini tuttu. Alexis'in pozisyonunda da en az hatasi olan bence Tolga. Ismail'in yaptigi skandal, Alexis'inki ondan beter. Ha orada cogu kaleci rakibi de oldurur o topa vururdu ama Tolga'nin topla oyunu zaten zayif. Sen simdi israrla Tolga'ya, ki ayagiyla oyun kurmakta en zorlanan kalecilerden biri oldugunu bile bile, boyle paslar atarsan elbette birinde hata yapar. Ismail ayagindaki topu ileriye oynayacagi yerde, ki gole ihtiyacimiz olan bir dakikada once rakibin basmasini bekliyor sonra da sacma sapan bir top atiyor geriye.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mylife1903

sezon basinda 3 lu oynasaydik keske benim cok sevdigim bir sistem. anadolu takimlarini geride 4 kisi beklemenin bir alemi yok. ismailin durumu belli, kontejyandan oynuyor yani o mevkiyi kaldiracaksin.

ama simdi kayseri maci icin sistemle oynamanin alemi yok. Senol Gunes cok basladi takimin ustuyle basiyla oynamaya. oyuncu degisiklikleri de dogru degil. hocanin bir titremesi lazim.

kayseri macini bir sacmalik olmaz ise kesin kazaniriz. gs macina 3lu defans ile cikmayacagimiza gore bu macta 3lu oynamanin bir alemi yok. mac icinde donulebilir, saygi duyarim

Çevrimdışı tangaz

hoca yanlış yapıyor olması gereken taşlarla çok oynamadan

beck alexis marcelo tosiç yapmasıdır, %25 değişim yeterlidir.
şimdi alexisden sağ bek tosiçden stoper beckden solbek yazıyorsunuz bu defansın %75inin değişmesi demektir. finale yaklaşmışken olmazzz. üstelik rakip kayseri maç inönüde dediğim dörtlü dediğim dizilişle sahaya çıkar iyi performans alırsan gelecek maçlara da taşırsın kötü performans alırsan ona göre tekrar değerlendirirsin. kaldıki bu maç da defans kötü performans verse dahi kazanırız. tek sıkıntı önümüzdeki maçlar için korkumuz artar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Defans ta zaten kismen 3 lu oynuyoruz Ismail sayesinde :alala:

Adam geri gelmiyor ki geldigi zamanda ofsayti bozuyor
basbakanin oglu olsa oynatilmaz hadi cumhurbaskanin oglu o yuzden oynatiyorsun, ismaile dersin ki gir su orta yuvarlaga hic cikma ordan, takim hucumdayken rakip tarafindaki yarim dairede dur takim savunmadayken bizim taraftaki yarim dairenin icinde dur ve sakin gorev bolgeni terk etme

Çevrimdışı Koa_lAA

defansa kötü trasnfer falanda.. ucuz etin yahnisi bukadar..yapcak bişey yok.. on rağmen 9 aylık zarar 48 milyon tl.. bide bonservis versek demekki ffp yalan olcak..

ki ona rağmen kaleci için iyi sayılabilecek bi meblaya avrupanın geçen seneki en iyi 5 kalecisinden birini aldık... ama adam nedense alışamadı olmadı tutmadı... :/

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bakın bu sezon tamamen bizim için şans sezonudur.

1 Sezon düşünün ki, Ndoyeden sekip gomeze denk geliyorsun.

Yine bir sezon düşünün ki, Atibaya 1 alternatif alamadan transfer sezonlarını geçiştiriyorsun bunuda yeni transferler tolgay ve veli dönüyor diye uyutarak yapıyorsun, sorarlar adama, hani nerede bunlar?

Yine bir sezon düşünün ki, Sağ kanadında geçen sene serdar, Bu sene serdarın alman versiyonu beck. Yani şikayetçi olduğun adamdan belki yarım tık önde, o da istikrar.

Yine bir sezon düşünün ki, Kör topal giden stoperlerin satılıyor sakatlanıyor;

1-Almanyanın küme düşen takımının stoperini alıyorsun.
2-İspanyanın Küme düşecek takımının stoperini alıyorsun.

Ya arkadaş sen Beşiktaşsın, Beşiktaş.. Efendim zaman yoktu kısıtlı zaman içinde bu kadar oluyoru ben yemem, yutmam, yiyen yutan varsa afiyet bal şeker olsun.

3 Forvetin var sözde değil mi..
1 tanesi, yoğun sakatlıklarla uğraşıp takımına gelmiş Gomez, Yani bir stabilite yok sağlık durumunda. Çok şükür iyi çıktı da gidiyor, ya olmasaydı, ya yine bir sakatlık geçirseydi?
Kaldın mı Cenk ve Pektemeğe ki o pektemek, ligde 3-5 dk zaman aldı almadı, hesap edin.

Ben Her hafta aman atibaya birşey olmasın diye dişlerimi sıktım yahu, ne hakları vardı buna. Neciple olabileceğini mi sanıyorsunuz. Olamayacaktı, Atiba ve biz Beşiktaşlılar allahın sevdiği kuluymuşuz bu sene.

Velhasıl transferde bir plansızlıktan söz ediyorum, nasıl hangi nedenle müthiş transfer stratejisi diye bir algı oluştu bilmiyorum, ama bu algı bizi iyi yerlere götürmez.

Beşiktaş şampiyon olamaz dedim, bu bir öngörüdür, Temenni değildi. Şampiyon olursak da Zaaa nasıl olduk ama denmesinin alemi yok, Karşınızdaki adam da Beşiktaşın şampiyon olmasını temenni eden ama bazı sebeplerden bunu mümkün görmeyen biri sadece.
@Armağan Bozkurt  , yazmaya ara vermeden önceki yazılarını iyi hatırlıyorum . İnsanların sana tepki vermesinin en önemli nedeni aşırı karamsar tavır takınıp bunu yayman , zaten gerçekleşmeyen transferler nedeniyle moralsiz , gergin olan forum ahalisi senin yorumlarına da denk geldiğinde patlayacak gibi oldular. Özellikle Ozan Tufan transferinden sonra bütün yorumların Fener bu sene şampiyon şeklinde ilerliyordu ve bu tavır zaten gergin olan insanları daha da geriyordu.
Forumda iki yanlış üslup var. Bunlardan biri aşırı kötümser üslup diğeri aşırı romantik üslup. Bu iki üslubun  zararını çeken yine biz olduk. Transfer sezonu bitene kadar eleştir tamam ama futbol sezonu açıldığında   'Transfer yapmadık batacağız , yandık bittik ,kül olacağız '  gibi kötümser söylemlere takılı kalmak ya da 'Elimizde Fellaini gibi Eslem var zaten'  gibi romantik , taraftarı uyuşturan gerçeklerden kopuk söylemler kullanıp sene sonunda kaybetmek yerine eldeki şartları göz önüne alarak 'Biz bu şartlar altında şampiyon olmak için hangi şartların oluşması lazım, neleri yapmamız gerekir ' sorusunu sormak ve eldeki imkanlarla amaca ulaşmaya çabalamak gerekir. Bu ülke Kurtuluş Savaş'ı verdi. Savaşa girerken düşünsene 'Karşımıza en güçlü devletleri aldık. Zaten savaştan çıktık . Yandık bittik kül olduk . Yeni bir savaşa girersek kaybederiz' diyen bir komutan , yönetici olduğunu . Eleştiri , sorgu mekanizması elbet olmalı ama bunun bir yeri , zamanı , üslubu var.
[ Son Düzenleme: 29 Nisan 2016, 10:40:46 Onur Küçük ]

Çevrimdışı mylife1903

@Armağan Bozkurt  , yazmaya ara vermeden önceki yazılarını iyi hatırlıyorum . İnsanların sana tepki vermesinin en önemli nedeni aşırı karamsar tavır takınıp bunu yayman , zaten gerçekleşmeyen transferler nedeniyle moralsiz , gergin olan forum ahalisi senin yorumlarına da denk geldiğinde patlayacak gibi oldular. Özellikle Ozan Tufan transferinden sonra bütün yorumların Fener bu sene şampiyon şeklinde ilerliyordu ve bu tavır zaten gergin olan insanları daha da geriyordu.
Forumda iki yanlış üslup var. Bunlardan biri aşırı kötümser üslup diğeri aşırı romantik üslup. Bu iki üslubun  zararını çeken yine biz olduk. Transfer sezonu bitene kadar eleştir tamam ama futbol sezonu açıldığında   'Transfer yapmadık batacağız , yandık bittik ,kül olacağız '  gibi kötümser söylemlere takılı kalmak ya da 'Elimizde Fellaini gibi Eslem var zaten'  gibi romantik , taraftarı uyuşturan gerçeklerden kopuk söylemler kullanıp sene sonunda kaybetmek yerine eldeki şartları göz önüne alarak 'Biz bu şartlar altında şampiyon olmak için hangi şartların oluşması lazım, neleri yapmamız gerekir ' sorusunu sormak ve eldeki imkanlarla amaca ulaşmaya çabalamak gerekir. Bu ülke Kurtuluş Savaş'ı verdi. Savaşa girerken düşünsene 'Karşımıza en güçlü devletleri aldık. Zaten savaştan çıktık . Yandık bittik kül olduk . Yeni bir savaşa girersek kaybederiz' diyen bir komutan , yönetici olduğunu . Eleştiri , sorgu mekanizması elbet olmalı ama bunun bir yeri , zamanı var.
ben okuz oldugum icin dilim bu kadar donmuyor, ne guzel aciklamis @Onur Küçük

makyavelist olmasin kimse besiktasta ama biraz objektif olsun herkes. Besiktasli icin romantizm, melankolizm olmalidir. ama gercekci olmak ve objektif olmak da onemlidir besiktaslilar icin. kotumser olmayin diyecegim ama hep basimiza bir is gelir.\, tecrube ile sabit

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı onder23

Bende boyle duşunuyorum ama ters yapmissin Tosic sagbekte olmaz :icool:

Ya.   Alexis.   Marcelo. Tosic.  Beck yapacagiz yada

Beck.     Marcelo.  Alexis.   Tosic yapacagiz en mantikli cozum bu 2 secenek gibi gorunuyor suanda

Aklın yolu bir @Yunus Emre Dökmeci   :ok: :money:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

@Onur Küçük

Ben Ozanın gelmemesi sebebiyle yandık dedim evet, Yanmamış olmamız tamamiyle allahın lütfudur.Yerine birini alamadığımız için yandık dedim.  Şöyle düşünün, Sezon başından beri Ati-Ozzy-Sosa oynuyoruz değil mi. Ne veli var ne tolgay zaten bunlar 6 ay antreman bile yapmadılar.

Sosaya birşey olsaydı eğer? Atibayı falan geçtim bak , sosaya birşey olsaydı eğer.

ozzy ileri kayacak, Necip-Ati olacaktık. Bu kadar gol atabileceğimizi mi düşünüyorsunuz o vakit?

Benim karamsarlığım çok çok makul sebeplere dayanıyordu yani.

ki biz geçen sene en fazla sakatlık yaşayan kuluptük bunu da unutmamak gerekiyor.

Ben karamsar isem, Beşiktaş için karamsarım, Eleştiriyorsam Beşiktaş daha iyi olsun diye eleştiriyorum.
Şuan herkes nasıl Savunma değişmeli diyorsa, o zaman bu arkadaşları da eleştirelim, şampiyon olacağız ne değiştirmesi diyelim.

Ben senelik başarılarla avunmak istemiyorum, Ben mevcut konjektürde, şu 1-2 seneyi şampiyon geçenin önümüzdeki 3-5 sezona ambargo koyacağını düşündüğüm için elimizde şans varken yapmalıyız diyorum. Ama bu transfer stratejisi ile de bu mümkün değil, Şans da her zaman bizim yanımızda olmaz arkadaşlar bunu görmek lazım.

Çevrimdışı f_madida

hoca yanlış yapıyor olması gereken taşlarla çok oynamadan

beck alexis marcelo tosiç yapmasıdır, %25 değişim yeterlidir.
şimdi alexisden sağ bek tosiçden stoper beckden solbek yazıyorsunuz bu defansın %75inin değişmesi demektir. finale yaklaşmışken olmazzz. üstelik rakip kayseri maç inönüde dediğim dörtlü dediğim dizilişle sahaya çıkar iyi performans alırsan gelecek maçlara da taşırsın kötü performans alırsan ona göre tekrar değerlendirirsin. kaldıki bu maç da defans kötü performans verse dahi kazanırız. tek sıkıntı önümüzdeki maçlar için korkumuz artar...

katiliyorum...ayrica motta gonderilmemis olsa ki niye apar topar devre arasinda gonderildi hala anlamis degilim, su an kadroda cok net bir alternatifimiz olacakti.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı SLYKRT

BA<GOMEZ<İBRA  Başkan bize İbrahimoviçi getir gomezle çift forvet oynasın arkalarınada cenk tosun sağda ben arfa solda gökan töre ortada ozi sosa defans atiba tolgay sağ kanat Quaresma sol kanat kerim frei Kaleyede İsmail Köybaşı açık ara şampiyonuz  :evillol: :evillol: :evillol:
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı SLYKRT

BA<GOMEZ<İBRA  Başkan bize İbrahimoviçi getir gomezle çift forvet oynasın arkalarınada cenk tosun sağda ben arfa solda gökan töre ortada ozi sosa defans atiba tolgay sağ kanat Quaresma sol kanat kerim frei Kaleyede İsmail Köybaşı açık ara şampiyonuz  :evillol: :evillol: :evillol:

öyle bi hırsla yazmışımki takım 12 kişi ismailide kalden alıyorum kalecisiz takılırız :boxin:
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bizim için en iyi senaryo, Gs nin bu akşam kaybetmesi, Osmanlının da bu hafta deplasmanda kasımpaşayı yenmesi.

Çevrimdışı ahmetx

Yönetimin Lucas aşkı bu sene bizi şampiyonluktan edecekti Allahtan Sosa , Oğuzhan ,Atiba üçlüsüne kurşun döktürdülerde bir şey olmadı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Gomez yerine Eto'o bizde olsaydı rekorları alt üst ederdi bu yaşında, İtalyadaki Higuain farkı gibi bir şey olurdu diğer golcülerle.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

Gomez yerine Eto'o bizde olsaydı rekorları alt üst ederdi bu yaşında, İtalyadaki Higuain farkı gibi bir şey olurdu diğer golcülerle.

bizim özellikle ilk yarıdaki oyun hızına katılabilirmiydi  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ahmetx

Bundan sonra her alanda kalite hocalarla çalışmalıyız .Çünkü kalite hocalar kaliteli kadrolar kurarlar .Gençmiş , hırslıymış, tecrübeliymiş falanmış filanmış bunlar hepsi bir yere kadar, kaliteli hocanın yaşı başı olmaz kaliteli hoca her zaman kalitelidir.Bu yıl Fenerin ve Gs nin futbolda yaptıkları hata buydu işte. Şenol hoca aslında çok iyi zamanlamayla takımın başına geçti.

Çevrimdışı ahmetx

Eto da golden önceki patlama hızı kimse de yok halen bizim ligde. Her zaman değil , zamanında hızlanarak defansı etkisiz hale getiryor ayne alex de souza gibi.

Çevrimdışı tangaz

Bundan sonra her alanda kalite hocalarla çalışmalıyız .Çünkü kalite hocalar kaliteli kadrolar kurarlar .Gençmiş , hırslıymış, tecrübeliymiş falanmış filanmış bunlar hepsi bir yere kadar, kaliteli hocanın yaşı başı olmaz kaliteli hoca her zaman kalitelidir.Bu yıl Fenerin ve Gs nin futbolda yaptıkları hata buydu işte. Şenol hoca aslında çok iyi zamanlamayla takımın başına geçti.

Şenol hoca ve diğer tüm yerli hocalardaki ortak sıkıntı biraz vizyonsuzluk biraz yabancı oyuncu portföylerinin sığ olması, mesela Biliç'in oyunu Şenol Hocaya göre daha avrupai idi. bu sezon avrupa kupalarında bu görüldü...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eto'nun hizi yasina gore cok cok iyi abi

Ne deparlar attigini gördüm bu sezon @ahmetx abinin de dedigi gibi patlama gucu yuksek Eto'o nun

Ama soyle bir durum var bizim oyun planimiz Gomez uzerine kurulu degil herkes Gol atıyor artırıyor

Antalya da ise butun oyun plani Eto uzerine kurulu topu alan herkes Etoya oynuyor butun toplar Eto da buluşuyor yani butun takim Etoya oynuyor bu nedenle bu kadar sivrildi bizde Ayni etkiyi yaparmiydi ? Bence yapardi en az 20 golu cok rahat bulurdu..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Eto'nun hizi yasina gore cok cok iyi abi

Ne deparlar attigini gördüm bu sezon @ahmetx abinin de dedigi gibi patlama gucu yuksek Eto'o nun

Ama soyle bir durum var bizim oyun planimiz Gomez uzerine kurulu degil herkes Gol atıyor artırıyor

Antalya da ise butun oyun plani Eto uzerine kurulu topu alan herkes Etoya oynuyor butun toplar Eto da buluşuyor yani butun takim Etoya oynuyor bu nedenle bu kadar sivrildi bizde Ayni etkiyi yaparmiydi ? Bence yapardi en az 20 golu cok rahat bulurdu..

gomezin ilk 2 hafta eksikliği ve arada sendelemeleri çok net kaçırdığı bazı golleri olsaydı şimdiye 30u geçmişti...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şenol hoca ve diğer tüm yerli hocalardaki ortak sıkıntı biraz vizyonsuzluk biraz yabancı oyuncu portföylerinin sığ olması, mesela Biliç'in oyunu Şenol Hocaya göre daha avrupai idi. bu sezon avrupa kupalarında bu görüldü...
Avrupai falan degildi kanser futboluydu Bilicin ki ha Avrupa maclarunda is yapiyordu ona sozum yok

Ama ben nefret ediyorum bu oyun sisteminden Bilic bize Athletico madiridin oyun sistemini oynatmaya calisiyordu ki basarilida oldu ama ligde ayni oyun planini kullanmasi onun sonu oldu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı RQ7_351903

Malzemeleri hazırladık sezon sonu Boklu Dere Prensine ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ YAZACAĞIZ !