Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7316815 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı RevivaL

Cenk Veli olayının aslı var mı ?

Çevrimdışı yigitcan1903

Basına kapalı bir idman olduğu için gördükleri bir şey de yok ortada. Birileri söylemiş bunlar da yazmış.
Ben olayın gerçek olduğunu düşünmüyorum.
Haberdeki gibi tekme tokat girme olduğunu sanmıyorum
İtiş kakış olmuştur muhtemelen
Ama burda hoca devreye girecek bu tarz şeyler yaşanıyorsa

Çevrimdışı Popular Demand

Yeni dizilim

@mylife1903

@KUMANOVALI @Necmi @tangaz @cursedofdragon

@atiba @Altuğ

@sosa @Armağan Bozkurt

@Yunus Emre Dökmeci

@Popular Demand

Böylelikle defansta koku salan
orta sahada baskılı
forvette uçan elaman dan oluşan bir takımımız olur

@Deadam Abi helal olsun bizim yarınki halı saha dizilimimizdeki forveti bulmuşsun :D
Bi hafta Almeida, diğer hafta Gomez performansı sergiliyorum. Bakalım yarın hangisi olucam. En kötü Bobô olsam yeter :lol:
          [img width=41

Çevrimdışı Emre.Guler

Ya bu buluşma konusu silindimi bulamadım?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Atınç'tan olmaz dedik, satıldı diye tefe koyanlar oldu yönetimi. Bundesliga'da yıldız olacak Bayern'e  gidecek vs gerisi de geldi.

Çocuğun Almanya 2.liginde alabildiği süre 450 dakika koca sezonda. Atınç'ı çok seviyorum çoğu Beşiktaşlı'dan daha Beşiktaşlı tavırlar sergiledi ama görünen köy kılavuz istemez uçunca tam uçuyoruz.
Neyse Leipzig Bundes liga ya cikti da ekstradan 1 milyon $ i koyduk cebe :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

@Deadam Abi helal olsun bizim yarınki halı saha dizilimimizdeki forveti bulmuşsun :D
Bi hafta Almeida, diğer hafta Gomez performansı sergiliyorum. Bakalım yarın hangisi olucam. En kötü Bobô olsam yeter :lol:
Beni de forvet arkasi yazmis kismen bilmis

Forvet Arkasi , Sol acik , Solbek ve Forvet oynayabilirim

Muthis Sol ayagim sayesinde Sergen vari frikiklerim vardir suan oynasam Ismailden daha fazla katki veririm takima :busted_cop:

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bakın bu sezon tamamen bizim için şans sezonudur.

1 Sezon düşünün ki, Ndoyeden sekip gomeze denk geliyorsun.

Yine bir sezon düşünün ki, Atibaya 1 alternatif alamadan transfer sezonlarını geçiştiriyorsun bunuda yeni transferler tolgay ve veli dönüyor diye uyutarak yapıyorsun, sorarlar adama, hani nerede bunlar?

Yine bir sezon düşünün ki, Sağ kanadında geçen sene serdar, Bu sene serdarın alman versiyonu beck. Yani şikayetçi olduğun adamdan belki yarım tık önde, o da istikrar.

Yine bir sezon düşünün ki, Kör topal giden stoperlerin satılıyor sakatlanıyor;

1-Almanyanın küme düşen takımının stoperini alıyorsun.
2-İspanyanın Küme düşecek takımının stoperini alıyorsun.

Ya arkadaş sen Beşiktaşsın, Beşiktaş.. Efendim zaman yoktu kısıtlı zaman içinde bu kadar oluyoru ben yemem, yutmam, yiyen yutan varsa afiyet bal şeker olsun.

3 Forvetin var sözde değil mi..
1 tanesi, yoğun sakatlıklarla uğraşıp takımına gelmiş Gomez, Yani bir stabilite yok sağlık durumunda. Çok şükür iyi çıktı da gidiyor, ya olmasaydı, ya yine bir sakatlık geçirseydi?
Kaldın mı Cenk ve Pektemeğe ki o pektemek, ligde 3-5 dk zaman aldı almadı, hesap edin.

Ben Her hafta aman atibaya birşey olmasın diye dişlerimi sıktım yahu, ne hakları vardı buna. Neciple olabileceğini mi sanıyorsunuz. Olamayacaktı, Atiba ve biz Beşiktaşlılar allahın sevdiği kuluymuşuz bu sene.

Velhasıl transferde bir plansızlıktan söz ediyorum, nasıl hangi nedenle müthiş transfer stratejisi diye bir algı oluştu bilmiyorum, ama bu algı bizi iyi yerlere götürmez.

Beşiktaş şampiyon olamaz dedim, bu bir öngörüdür, Temenni değildi. Şampiyon olursak da Zaaa nasıl olduk ama denmesinin alemi yok, Karşınızdaki adam da Beşiktaşın şampiyon olmasını temenni eden ama bazı sebeplerden bunu mümkün görmeyen biri sadece.

Çevrimdışı tangaz

Fazio'yu ben yazdım ancak Rhodolfo yanına değil yerine yazdım dönüş geç olabilme ihtimaline karşı.

geri dönüş için teşekürler @Çağrı
bu arada yoktun bir iki gündür zorlu şampiyonluk yarışında forumu sensiz bırakma  :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Günaydın gençler ve veteranlar :)
@Yunus Emre Dökmeci
Abi sen gençsin

Ben futbolcu yaşını baz alarak veteran dedim :ok: @tangaz

Çok şükür

Dedigimiz gibi Senol hoca da Tosici stopere çekiyormuş doğru hamle :claps: :claps:

Zaten Tosic de solbek degil stoper oynamak istiyormuş..

Çevrimdışı f_madida

Çok şükür

Dedigimiz gibi Senol hoca da Tosici stopere çekiyormuş doğru hamle :claps: :claps:

Zaten Tosic de solbek degil stoper oynamak istiyormuş..

Iyi de solbek yine Ismail olur o durumda.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tangaz

Yine bir sezon düşünün ki, Atibaya 1 alternatif alamadan transfer sezonlarını geçiştiriyorsun bunuda yeni transferler tolgay ve veli dönüyor diye uyutarak yapıyorsun, sorarlar adama, hani nerede bunlar?

Yine bir sezon düşünün ki, Sağ kanadında geçen sene serdar, Bu sene serdarın alman versiyonu beck. Yani şikayetçi olduğun adamdan belki yarım tık önde, o da istikrar.

Ya arkadaş sen Beşiktaşsın, Beşiktaş.. Efendim zaman yoktu kısıtlı zaman içinde bu kadar oluyoru ben yemem, yutmam, yiyen yutan varsa afiyet bal şeker olsun.

1 tanesi, yoğun sakatlıklarla uğraşıp takımına gelmiş Gomez, Yani bir stabilite yok sağlık durumunda. Çok şükür iyi çıktı da gidiyor, ya olmasaydı, ya yine bir sakatlık geçirseydi?
Kaldın mı Cenk ve Pektemeğe ki o pektemek, ligde 3-5 dk zaman aldı almadı, hesap edin.

Ben Her hafta aman atibaya birşey olmasın diye dişlerimi sıktım yahu, ne hakları vardı buna. Neciple olabileceğini mi sanıyorsunuz. Olamayacaktı, Atiba ve biz Beşiktaşlılar allahın sevdiği kuluymuşuz bu sene.

Velhasıl transferde bir plansızlıktan söz ediyorum, nasıl hangi nedenle müthiş transfer stratejisi diye bir algı oluştu bilmiyorum, ama bu algı bizi iyi yerlere götürmez.

Beşiktaş şampiyon olamaz dedim, bu bir öngörüdür, Temenni değildi. Şampiyon olursak da Zaaa nasıl olduk ama denmesinin alemi yok, Karşınızdaki adam da Beşiktaşın şampiyon olmasını temenni eden ama bazı sebeplerden bunu mümkün görmeyen biri sadece.

dediklerin böyle okuyunca doğru, biraz fazla realistsin ve bu bizim toplum kültürüne pek uymadığı için taşlanıyorsun bence. transfer başarısı sözlerine bende hiç katılmıyorum. zira şuan defansta oynayan boyko-beck-alexis-marcelo-tosic-rodolfo bu sezon alındı tam 6 adam elde var sıfır defansif performans. transfer başarısız geçilmiştir. Q ve gomez eklendiğinde 8 transfer yapılmış elde var gomez başarı oranı yerlerde sürünüyor...

Iyi de solbek yine Ismail olur o durumda.
4 mac daha katlanicaz artik..

Bana kalsa ben defans 4 lusunu

Alexis.     Marcelo.    Tosic.     Beck

Olarak kurarım

Biraz fazla defansif olur ama en azindan daha az pozisyon veririz
[ Son Düzenleme: 29 Nisan 2016, 10:11:40 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı onur_U

bence 3-5-2 oynayabiliriz..

kaleci
        alexis-marcelo-tosic
beck(olcay)-atiba-oğuzhan-ismail(beck)
                    sosa
               gomez-cenk

Çevrimdışı tangaz

Abi sen gençsin

Ben futbolcu yaşını baz alarak veteran dedim :ok: @tangaz

hadi öyle olsun  :D
gene tatlı dilinle işi bitirdin  :ok:

bence 3-5-2 oynayabiliriz..

kaleci
        alexis-marcelo-tosic
beck(olcay)-atiba-oğuzhan-ismail(beck)
                    sosa
               gomez-cenk
Defans ta zaten kismen 3 lu oynuyoruz Ismail sayesinde :alala:

Adam geri gelmiyor ki geldigi zamanda ofsayti bozuyor

Çevrimdışı mylife1903

yok abi bu ismail nasil bir sey, ben anlamiyorum.
su yasimda internet ergeni gibi video yapacam ismail icin ama onu da seyretseler anlamaz bu adamlar. Spor basininda bir kisi gormez mi su adami. Alexis birakmasaymis topu, yahu kardesim o top oraya nasil geldi, suriyeden roketle mi attilar o topu, kilis yerine tolganin onune mi dustu o top?
Direkten donen topta, herkes tolgaya kiziyor, o top oraya nasil geldi?

cildiracam yahu

Çevrimdışı 8bir

Basına kapalı bir idman olduğu için gördükleri bir şey de yok ortada. Birileri söylemiş bunlar da yazmış.
Ben olayın gerçek olduğunu düşünmüyorum.
Dünkü idman basına açıktı. Başkan da Hakan Peker ve gazetecilerle beraberdi.

Kadıköy merkezli bir Haber muhtemelen
[ Son Düzenleme: 29 Nisan 2016, 10:19:55 8bir ]
BEŞİKTAŞ lı olunmaz, BEŞİKTAŞ lı doğulur................

Çevrimdışı mylife1903

bu cocugu niye bu kadar elestiriyorlar anlamiyorum.
Allah isimizi rast getirdi bu sene, Gomez yerine ndoye olsaydi hatta ndoye iyi performans gosterseydi biz suan 7-8 puan geride olurduk. Yonetimin kac transfer yaptigini hatirlamiyorum herhalde 4 senede 40 oyuncu gelmistir bunlarda basari orani %20 falandir. dokumunu yapariz aksam.
dembayi satip ndoye ile ilgilenmek bile vozyon konusunda fikir verir.

defansa 20 tane adam almak yerine ismaili gondermeyi akil edemediler. 19 adam aliyorsun hic birinden verim alamiyorsan elindekileri bir kontrol edeceksin.
arabanin lastigi patlak sen yag degistirmeye baslarsan bitmez o tamir. once lastigi degistireceksin.

simdi ben ismaili elestiriyorum, gol atinca sevinmeyecegimi falan mi saniyorsunuz, herifi yerin dibine sokuyorum ki bence bu formayi hak etmeyen birisi ama gol attigi zaman en cok ben sevinecegim.

cocuk sampiyon olamayiz demis, belki biraz abartmis 6. oluruz demis, kendi fikridir, renkli troll degilse sampiyon olunca herkesten cok sevinecektir

Çevrimdışı onder23

Şu ismail'i artık yarın görmek istemiyorum kadroda
yerine karton kutu koyalım daha çok katkısı olur arada sırada ona çarpar top yön değiştirir  :ebebe: :ebebe:
Tosic - alexis - marcelo - beck çıkarız umarım

bu cocugu niye bu kadar elestiriyorlar anlamiyorum.
Allah isimizi rast getirdi bu sene, Gomez yerine ndoye olsaydi hatta ndoye iyi performans gosterseydi biz suan 7-8 puan geride olurduk. Yonetimin kac transfer yaptigini hatirlamiyorum herhalde 4 senede 40 oyuncu gelmistir bunlarda basari orani %20 falandir. dokumunu yapariz aksam.
dembayi satip ndoye ile ilgilenmek bile vozyon konusunda fikir verir.

defansa 20 tane adam almak yerine ismaili gondermeyi akil edemediler. 19 adam aliyorsun hic birinden verim alamiyorsan elindekileri bir kontrol edeceksin.
arabanin lastigi patlak sen yag degistirmeye baslarsan bitmez o tamir. once lastigi degistireceksin.

simdi ben ismaili elestiriyorum, gol atinca sevinmeyecegimi falan mi saniyorsunuz, herifi yerin dibine sokuyorum ki bence bu formayi hak etmeyen birisi ama gol attigi zaman en cok ben sevinecegim.

cocuk sampiyon olamayiz demis, belki biraz abartmis 6. oluruz demis, kendi fikridir, renkli troll degilse sampiyon olunca herkesten cok sevinecektir
O sene Bu sene Bundan sonra Her sene ! :busted_cop:

Çevrimdışı mylife1903

Beck marcelo Alexis Tosic
olmali geri dortlu bitti, Senol Hoca oraya buraya yama yapmaya calisirsa basimiza bir is gelir bu mac.

Senol Gunes, trabzon macindan beri formsuz, telasli ve bu takima yansiyor. Cok mu zor ismaili kesmek. kes ismaili orda bir futbolcu oynasin, 11 kisi bir mac oynayalim sonra tandeme dokunursun.

Ismail yuzunden bu adamlarin normal performansini goremiyoruz.

Alexis dediginiz adam 10 sene la ligada oynamis trishkadan super ligde mi oynayamayacak.

Alexis takimdaki tek hizli ve ofkeli stoper. Marcelo hamleli bir oyuncu degil, hizli da degil. Tosic ise bunlarin hepsinden daha iyi futbol bilgisine sahip ama o da agir ve hamleli degil.

Marceloyu kesip Tosic ile baslarsa anlarim, ama Alexis yerine tosic, kayseri maci icin iyi olmaz.

Çevrimdışı tangaz

beyler şampiyonuz rahat olun sadece defansif kötü transferler nedeniyle son haftalara olması gerekenden biraz fazla sancılı girdik o kadar.

Şu ismail'i artık yarın görmek istemiyorum kadroda
yerine karton kutu koyalım daha çok katkısı olur arada sırada ona çarpar top yön değiştirir  :ebebe: :ebebe:
Tosic - alexis - marcelo - beck çıkarız umarım
Bende boyle duşunuyorum ama ters yapmissin Tosic sagbekte olmaz :icool:

Ya.   Alexis.   Marcelo. Tosic.  Beck yapacagiz yada

Beck.     Marcelo.  Alexis.   Tosic yapacagiz en mantikli cozum bu 2 secenek gibi gorunuyor suanda