Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306384 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903
Haaaa simdi anladim biraz bakinca. Pokemon ne bilmem ki ben sadece tusubasayi tanidim bu filmden.
Ne sacma cizgi filmmis. Ulan yaslandik
Bak nemo falan desen ezbere bilirim 150defa falan seyretmisimdir. My little pony falan tamam ama bu ne yaa turkcesi cikmis masha ve koca ayi diye bak her bolumunu bilirim. Bu pokemon falan duymadim. Ne adamsiniz ya, iyi linc edilmedik

Çevrimdışı atalay

ntvspor yayınlamıştı bi ara sanırım @atalay izledim eğer o ise

Belgeseli izleyip, kaleciyi soruyorsun o halde.  :bandit:

Çevrimdışı nusretaslanturk

Belgeseli izleyip, kaleciyi soruyorsun o halde.  :bandit:
lise döneminde izlemiştim emin olamadım cordoba olduğuna .)

Çevrimdışı iilkerr

Haaaa simdi anladim biraz bakinca. Pokemon ne bilmem ki ben sadece tusubasayi tanidim bu filmden.
Ne sacma cizgi filmmis. Ulan yaslandik
Bak nemo falan desen ezbere bilirim 150defa falan seyretmisimdir. My little pony falan tamam ama bu ne yaa turkcesi cikmis masha ve koca ayi diye bak her bolumunu bilirim. Bu pokemon falan duymadim. Ne adamsiniz ya, iyi linc edilmedik
en az tsubasa kadar efsanedir abi :)

Çevrimdışı Tolga

A Spor'da Zeki Uzundurukan, Zapata ile 3 yıllık anlaşma sağladığımızı söyledi.

Ne kadar doğrudur bilemem tabi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

https://pbs.twimg.com/media/CgzzXmSW4AAgxQO.jpg:large

arkadaşlar önceden yazıldıysa affola. gördünüz mü bunu
bunu ilk kez bizim forumdan birisi fark etti.. sonra düştü nete

A Spor'da Zeki Uzundurukan, Zapata ile 3 yıllık anlaşma sağladığımızı söyledi.

Ne kadar doğrudur bilemem tabi.
toprak ıslahatı başlasın o zaman :) :evillol: :evillol:

Çevrimdışı iilkerr

bunu ilk kez bizim forumdan birisi fark etti.. sonra düştü nete

şaşırmadım bizim forumdan olduğuna :) skorboard ı 1.75 lik adamın boyuyla hesaplayan  @Emre.Guler gibi zeki manyak dostlarımız oldukça bu da bizden çıkmıştır :) :) :) inşallah tutar ne diyelim. iyice kafayı sıyırdık işi matematiğe falan dökmeye başladık allah sonumuzu hayretsin :)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

İsmaili beğenen kalsın diyen tarafyar, futbol yorumcusu kim varsa bir çıkarı kesin vardır aksini düşünemiyorum.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İsmaili beğenen kalsın diyen tarafyar, futbol yorumcusu kim varsa bir çıkarı kesin vardır aksini düşünemiyorum.

abi açıp durmayın şu ismail konusunu ya, az buçuk neşelenmiştim gene düştü yüzüm  :bawling: :bawling:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Benim de kanım çekildi, aspor izlerken.

Çevrimdışı 38life

Akhisar maçını seyrederken dudağımda uçuk çıkmıştı, yeni yeni iyileşiyor. Kayseri maçına kadar iyileşir. İnşallah Kayseri maçında tekrar çıkmaz...

Çevrimiçi murat

Rüyanı anlatırsan tersi olur veya rüyada görünenin tersi olur derler.3 hafta önce gördüğüm rüyayı anlatayım da
Belki bir işe yarar.
Rüyamda herşey iyi giderken galatasaraya 1-0 yeniliyorduk
Ben aynen serdar kurtuluş modunda uyanmıştım.ne kabustu.

Çevrimdışı iilkerr

şampiyon olduğumuz gece kutlamayı yapıp foruma girdiğimizde, konu dışılar için ceza almayız de mi? :) burayı yıkacaz o gece inanıyorum ben ama moderatöre girmeyiz inşallah :) 30 gün kaldı allahım sen bilirsin....

Çevrimdışı iilkerr

5 yıllık ambargonun ilk adımına şahit oluyoruz farkında mısınız? ben şimdiden çok heyecanlıyım. olacak inanıyorum. bu sene de o sene, seneye de o sene...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu saatten sonra bırakmayız.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

şampiyon olduğumuz gece kutlamayı yapıp foruma girdiğimizde, konu dışılar için ceza almayız de mi? :) burayı yıkacaz o gece inanıyorum ben ama moderatöre girmeyiz inşallah :) 30 gün kaldı allahım sen bilirsin....
Ceza alırsak da Çağrı abiyi yakarız abi dert etme :D Zaten şampiyonluk kaçarsa bitiricem onu insan içine çıkamayacak forumda :evillol:

Çevrimdışı Fikret

ismail 600.000 euro
s.kurtuluş 300.000 euro gibi ücretlerle kalıyorlarsa kalsınlar yedek otursunlar birşey demem.

ama m.pektemek gibi 1.4-1.7m euro gibi paralar alacaksa senelik...
hele ki tolga zengin alacaksa bu paralarla yeni kontrat... bu tamamen Beşiktaş'ı soymaktır.
kapalıdan tek maç bileti 400 liralara satma sebebimiz bu tolga-ismail maaşları mı? yazıktır!

neyse ben seneye defans 4lüsüne en az 2 transfer bekliyorum. caner-g.gönül gibi bonservissiz bulursak 3 transfer bile olur. yeter ki sağlam adam alsınlar. gomez gibi demba ba gibi aldın mı sınıf atlatsın.

Çevrimdışı MaDJeR

30 gün kalmadı yahu  19 mayısta dananın kuyrugu kopuyor.. tam 22 günümüz var  :super:

Çevrimdışı mylife1903

ismail 600.000 euro
s.kurtuluş 300.000 euro gibi ücretlerle kalıyorlarsa kalsınlar yedek otursunlar birşey demem.

ama m.pektemek gibi 1.4-1.7m euro gibi paralar alacaksa senelik...
hele ki tolga zengin alacaksa bu paralarla yeni kontrat... bu tamamen Beşiktaş'ı soymaktır.
kapalıdan tek maç bileti 400 liralara satma sebebimiz bu tolga-ismail maaşları mı? yazıktır!

neyse ben seneye defans 4lüsüne en az 2 transfer bekliyorum. caner-g.gönül gibi bonservissiz bulursak 3 transfer bile olur. yeter ki sağlam adam alsınlar. gomez gibi demba ba gibi aldın mı sınıf atlatsın.

Soyle dusunun, sirketiniz var elemanlariniz sayesinde iyi para kazaniyorsunuz, iyi maas oduyorsunuz herkes mutlu mesut sonra bu sirkete cayci aliyorsunuz, o cayciya maas verirken diger elemanlarinizin maaslarini baz alir misiniz?
Bu yonetimde bir suru is sahibi, basarili insanlar var, cok seviyorlarsa bu cocuklari kendi sirketlerine alsinlar.
Boyle sacmalik gormedim. Herkes emegi kadar para alir, bir kisi gereginden cok para kazanip, az emek veriyorsa o sirket iceriden bozulur.

Ismail, serdar, pektemek bugun gonderilse ayni daha once giden kapasitesizler gibi takimsiZ kalirlar, lige yeni yukselen bir takimda 300-400bin liraya oynarlar. Bunlarin eseri budur ve bu paraya oynamalilar. Tolga farkli, tolga 600-700bine takim bulur kalanlar oynayamaz 1 sene sonra gittikleri takimda.

Ismail yuzunden bir suru oyuncunun hayati kayiyor, ismail disinda herkes kotu. Bu takimin gerisine 19 tane transfer yapildiysa tek sorumlusu hic degismeyen ismaildir. Herkes degisti ismail duruyor.

Kim bu ismail, gidecek ve gittigi zaman rezilligi ortaya cikacak.

Çevrimiçi MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı SLYKRT

Akhisar maçında 3 golü yedikten sonra sinirden sandalyeyi yere atıp çıkıp gitmiştim.Bugün sabah kısa özetleri izlerken akhisarın direkte dönen topunu yeni gördüm.O topun yerden sekip gidip direğe çarpması felan ALLAH ın hikmeti yani bunlar bile artık bu sene şampiyon olacağımızın ispatı gibi
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı f_madida

Akhisar maçında 3 golü yedikten sonra sinirden sandalyeyi yere atıp çıkıp gitmiştim.Bugün sabah kısa özetleri izlerken akhisarın direkte dönen topunu yeni gördüm.O topun yerden sekip gidip direğe çarpması felan ALLAH ın hikmeti yani bunlar bile artık bu sene şampiyon olacağımızın ispatı gibi

Katiliyorum. Ben de 3'uncu golden sonra Akhisar kalecisi kendini yere atinca baslarim boyle maca dedim ve kapattim. Sonradan gordum o pozisyonu. O direkten donen top normal bir top degil. Orada 4. golu yesek bugun moral olarak cokmustu takim ve taraftar. 3-3'u yakalamis olmamiz belki de 1 puan farkla alacagimiz sampiyonluk o pozisyonun onemini gosteriyor.

The world is better in black and white, and red.