Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305026 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

@tangaz  ve @mylife1903  yarasın  :drunkard: . İlk Osmanlıspor - Gençlerbirliği ve Sibiryaspor maçlarında sırf sizleri görmek için oralarda olacağım. Mylife1903 ün dediği gibi " olacağım YAHU "   :D
Oooooo sebep cikti hemen birami acayim, yarasin abi, afiyet bal seker olsun. Illa mac olmasina gerek yok her daim beklerim.

Sampiyon olacagiz sampanyami da acacagim, bir de at kesecegim yahu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

İnşallah bu mayısta da benzer sevinçleri yaşayacağız Hasan abi...Özledik vallahi konvoylarda Beşiktaş için sevinmeyi.
@kyiv  kardeşim hele 15 sene üzerine 1982 şampiyonluğu inanılmazdı. Çarşı içinde yarım metrede bir devasa bayraklar asılıydı. 70 - 80 üzeri nenelerimiz Beşiktaş semtinden geçen tüm arabalara Beşiktaş bayrağını öptürmeden geçiş izni vermiyordu. İnanın bunlar tamamen gerçektir. Tıpkı kendi genç nüfus kağıdı yaşlı nenemizin " ölmeden önce vodafone arenayı göreyim " diyerek sedyeyle stadımıza gelmesi gibi. Bu tip örnekleri sarışınlarda ya da başka takımlarda göremezsiniz. Ne mutlu Türküm ve Beşiktaş'lıyım diyene
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Oooooo sebep cikti hemen birami acayim, yarasin abi, afiyet bal seker olsun. Illa mac olmasina gerek yok her daim beklerim.

Sampiyon olacagiz sampanyami da acacagim, bir de at kesecegim yahu
Kımız elde etmeden kesme @mylife1903  yahu  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

@kyiv  kardeşim hele 15 sene üzerine 1982 şampiyonluğu inanılmazdı. Çarşı içinde yarım metrede bir devasa bayraklar asılıydı. 70 - 80 üzeri nenelerimiz Beşiktaş semtinden geçen tüm arabalara Beşiktaş bayrağını öptürmeden geçiş izni vermiyordu. İnanın bunlar tamamen gerçektir. Tıpkı kendi genç nüfus kağıdı yaşlı nenemizin " ölmeden önce vodafone arenayı göreyim " diyerek sedyeyle stadımıza gelmesi gibi. Bu tip örnekleri sarışınlarda ya da başka takımlarda göremezsiniz. Ne mutlu Türküm ve Beşiktaş'lıyım diyene
@Hasan Tahsin abim hergun goruyorum forumda butun basliklarda yazilanlari okuyorsun ama daha cok katilmani bekliyorum. Bugun @tangaz da kayip bir ara girdi yazdi yazdi kacti. @Necmi abi birazdan uyanir herhalde su an tabutta rovosata yapiyordur, vampir bence o, bulusmaya falan gidersen boynuna sarimsak as abi, adam hic uyumuyor.

En dogru kelimler gecenlerde ben de yazmistim, benim icin once besiktas, once turkum sonra besiktasliyim, diye yazik insanlara baska takimi tutuyorlar uzuluyorum.

Su ulkede besiktas ve besiktaslilar disinda hersey degismis, eski olan bi biz kaldik, galiba bi de gavur izmir kalmis biraktigim gibi, macin oykusunu seyrettim gavur izmirin polisi bile gavur polisi gibi, taraftar mesale yakiyor, taskinlik yapiyor adamlar seyrediyor, siksana kardesim biber gazini, vursana copunu

Çevrimdışı mylife1903

Kımız elde etmeden kesme @mylife1903  yahu  :D
Kimiz milli icecegimizdir rakidan sonra, illaki cekeriz kimizimizi.

At etinden iyi et yoktur ama efsanedir. Eskisehirde yiyordu tatarlar eskiden, bizim futbolculari besleyeceksin 3 ogun at etiyle, beygir gibi kostururlar sahada

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şampiyon olsak da şuralar bi yıkılsa :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ben de Myhre'ye doyamamıştım tekrardan onu çağıralım :D
:steamed: :steamed: :steamed:

Ondan daha kotusunu görmedi bu gozler Shorumnu ve Tolga dahil !!
[ Son Düzenleme: 27 Nisan 2016, 21:38:12 Yunus Emre Dökmeci ]

Pancu vardı, çok iyi kaleciydi  :evillol:
Trabzon kaplani BOBO da iyi kaleciydi :bandit:

Çevrimdışı nusretaslanturk

bu transfer döneminde en çok kimi istiyon @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Ogün

Çevrimdışı nusretaslanturk

Çevrimdışı Savaş

Siyaaahhhhhhh!!!!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Siyaaahhhhhhh!!!!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BEYAAAAAAAZZZZ :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

Daha carsamba herkes kafayi yedi, forumda yazi cikmiyor, konu disi yapiyoruz millet yazsin, diye.
Yarin daha da zor gecer, cuma var arada sonra mac gunu.
Zaman gecmiyor, ne gerek vardi hoca ismaili oynatmaya simdi geyik yapiyorduk obur maca kadar.

Çevrimdışı tangaz

@tangaz  ve @mylife1903  yarasın  :drunkard: . İlk Osmanlıspor - Gençlerbirliği ve Sibiryaspor maçlarında sırf sizleri görmek için oralarda olacağım. Mylife1903 ün dediği gibi " olacağım YAHU "   :D

çok büyük mutluluk duyarım @Hasan Tahsin abi, burada en çok tanışmak istediğim kişiler arasıdasın. kimbilir belki önce ben gelirim ist.a  YAHU:)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Daha carsamba herkes kafayi yedi, forumda yazi cikmiyor, konu disi yapiyoruz millet yazsin, diye.
Yarin daha da zor gecer, cuma var arada sonra mac gunu.
Zaman gecmiyor, ne gerek vardi hoca ismaili oynatmaya simdi geyik yapiyorduk obur maca kadar.

şuan saat kaç orda sevgili dostum @mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimiçi COB

Bu yil Sampiyon olacagiz, olmamiz lazim. Sampiyonlugu kaybetmek te mumkun. Kaybedersek sirkulasyon olabilir mi kadroda?

Çevrimiçi Mehmet57

Kayseri macini aliriz. Bizi zorlayabilecek oyun stilleri yok. Bizi zorlayan tum takimlar fizikli takimlar. Samba Sow sakat, Tighadouini sakat. Ogulcan Ismail'i zorlayabilir, Biseswar bizim maclarda Messi kesilmeyi birakirsa zaten ofans gucleri azaliyor. Ileri cikan Omer Bayram kanadini etkili kullanabiliyor ama defansi zayif.

Galatsaray Subattan bu yana ilk kez mac aldi. Ligin kume dusen takimlarindan cok gol yedi, yenildi. TT Arena degil, Pluto'da oynasan yikmalisin bunlari. Birtek formalari var, baska bir ozelligi yok. Ilk macta sahadan sildik, tarihi fark olabilecekti. Evde oynamalari fark etmez.

Beni en cok tedirgin eden Osmanli maci.