ismail 600.000 euro
s.kurtuluş 300.000 euro gibi ücretlerle kalıyorlarsa kalsınlar yedek otursunlar birşey demem.
ama m.pektemek gibi 1.4-1.7m euro gibi paralar alacaksa senelik...
hele ki tolga zengin alacaksa bu paralarla yeni kontrat... bu tamamen Beşiktaş'ı soymaktır.
kapalıdan tek maç bileti 400 liralara satma sebebimiz bu tolga-ismail maaşları mı? yazıktır!
neyse ben seneye defans 4lüsüne en az 2 transfer bekliyorum. caner-g.gönül gibi bonservissiz bulursak 3 transfer bile olur. yeter ki sağlam adam alsınlar. gomez gibi demba ba gibi aldın mı sınıf atlatsın.
Soyle dusunun, sirketiniz var elemanlariniz sayesinde iyi para kazaniyorsunuz, iyi maas oduyorsunuz herkes mutlu mesut sonra bu sirkete cayci aliyorsunuz, o cayciya maas verirken diger elemanlarinizin maaslarini baz alir misiniz?
Bu yonetimde bir suru is sahibi, basarili insanlar var, cok seviyorlarsa bu cocuklari kendi sirketlerine alsinlar.
Boyle sacmalik gormedim. Herkes emegi kadar para alir, bir kisi gereginden cok para kazanip, az emek veriyorsa o sirket iceriden bozulur.
Ismail, serdar, pektemek bugun gonderilse ayni daha once giden kapasitesizler gibi takimsiZ kalirlar, lige yeni yukselen bir takimda 300-400bin liraya oynarlar. Bunlarin eseri budur ve bu paraya oynamalilar. Tolga farkli, tolga 600-700bine takim bulur kalanlar oynayamaz 1 sene sonra gittikleri takimda.
Ismail yuzunden bir suru oyuncunun hayati kayiyor, ismail disinda herkes kotu. Bu takimin gerisine 19 tane transfer yapildiysa tek sorumlusu hic degismeyen ismaildir. Herkes degisti ismail duruyor.
Kim bu ismail, gidecek ve gittigi zaman rezilligi ortaya cikacak.