Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7302529 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Rüyamda Gaziantepe 2-1 kaybediyorduk ve avantaj fenere geçiyordu. Tolga hatalı gol yiyordu. İnanılmazdı intihar edecektim rüyamda.. İNŞALLAH KAYBEDEN FENER OLUR BU HAFTA SONU.
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı can1903

iyi de zaten biz değil fener oynayacak Antep ile :D
İyi de işte rüyamda fikstür yoktu elimde antep ile oynuyorduk ve son 2 maçtı. ALLAH KAHRETSİN HALA TOLGA ZENGİNİN YEDİĞİ GOL AKLIMDAN ÇIKMIYOIR :bawling: :bawling: Ben izleyemeyeceğim son maçları
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ensar

biz anteple oynamıyoruz ki :D
içinde ki gizli fener aşkı mı desek ne desek :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı eaglekartal

idmanda olcay tolga tartışmışmış hürriyete baks en lan olacak okadar hırslı oyuncular ama hata bu (Hakaret Yasak)₅ bu görüntüleri vermeyeceksin.biran önce kayseri maçı gelip kazanmalıyız yoksa 3 gün daha bunlar stresi kaldırmıyor geyiği dinliycez

Çevrimdışı RQ7_351903

Şu Cezalı oyuncuların cezasını temizlemesi lazımdı şimdiye kadar, Eskişehir'de vs.

Gomez, Oğuzhan, Olcay bunlar 11 oyuncusu geri kalan haftalarda kolay maç varmı ? Galatasaray - Osmanlıspor - Konyasporcanım sıkılmıyor değil.

Çevrimdışı tangaz

kayseriyi oğuzhan olmadan da yeneriz sıkıntı yapmayın esas sorun bence kart sınırındaki arkadaşlar. gomez kart görmesin ismail görsün oynamadığı maçda tosiç harikalar yaratsın ismayl sezonu kapatsın  :bandit:

bu hafta 2 takımda kazanır 3 puan fark korunur belirleyici olan önümüzdeki hafta istanbul derbileri olacaktır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı SLYKRT

kayseriyi oğuzhan olmadan da yeneriz sıkıntı yapmayın esas sorun bence kart sınırındaki arkadaşlar. gomez kart görmesin ismail görsün oynamadığı maçda tosiç harikalar yaratsın ismayl sezonu kapatsın  :bandit:

bu hafta 2 takımda kazanır 3 puan fark korunur belirleyici olan önümüzdeki hafta istanbul derbileri olacaktır...
Bazen şüpelenmiyor değilim ismail oğlun olsa evlatlıktan reddedebilirsin potansiyeli var abi sende  :icool:
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı atalay

Murat Özen Radyo'da sol bek için Vangioni'nin adını verdi, Milan ile yarışıyormuşuz.

Bilgi varmı eleman hakkında :) @atalay

Vangioni'yi, Newell's günlerinden beri beğenirim. Fakat Milan ile anlaştı.

Çevrimdışı cursedofdragon

içinde ki gizli fener aşkı mı desek ne desek :D

bilemiyorum artık neyse :D  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Bazen şüpelenmiyor değilim ismail oğlun olsa evlatlıktan reddedebilirsin potansiyeli var abi sende  :icool:

evlat sevgisi bambaşka birşey gelir bir boynuna sarılır dünyalar senin olur :)
ama iyi bir Beşiktaşlı olacağı için gider beni renklilere satın derdi, oraları içten çökertirdik  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Deadam

hürriyet haberinin videosunu izledim bişiy yok az bi horozlanma o kadar tartışma bile denmez buna ya
ama işte abartmaları lazım ya şişirmiş bir yavruları
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı SLYKRT

evlat sevgisi bambaşka birşey gelir bir boynuna sarılır dünyalar senin olur :)
ama iyi bir Beşiktaşlı olacağı için gider beni renklilere satın derdi, oraları içten çökertirdik  :evillol:
Abi bide arda demiş ya avrupada oynama potansiyeli olan ilk isim ismail diye senin oğlanla avrupa gezerdin artık.Güzel bi fiyatada okuturduk.Paris londra barcelona derken bayrampaşadan çıkardınız : :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Abi bide arda demiş ya avrupada oynama potansiyeli olan ilk isim ismail diye senin oğlanla avrupa gezerdin artık.Güzel bi fiyatada okuturduk.Paris londra barcelona derken bayrampaşadan çıkardınız : :evillol: :evillol:

işin garip tarafı bu ismaylde bizim göremediğimiz bişey var.

mesela denizli zamanı şampiyon olduk şampiyonlar liginde wolfsburgla maçımız var, maça sir ferguson da gözlemci-analizci vb göndermişti adam maç sonu en çok isoyu beğendiğini açıklamıştı ki aslında bildiğin isoydu ekstrem bir gün değildi  :alala:

Çevrimdışı Ozan E.

resimde görünen 8.kategori 423 blok 7.sıra 2.koltuğa ait biletimi gişe fiyatından devredeceğim.devir işlemini gişe fiyatı(150 tl) banka hesabıma geçer geçmez yapacağım.

Geri 5liye 19 tane oyuncu alıp,sadece rhodolfonun tutması tam fiyasko. Scout departmanı ateş ediyor

Çevrimdışı RQ7_351903

resimde görünen 8.kategori 423 blok 7.sıra 2.koltuğa ait biletimi gişe fiyatından devredeceğim.devir işlemini gişe fiyatı(150 tl) banka hesabıma geçer geçmez yapacağım.
Hocam devrettinmi bileti ?

Çevrimdışı tangaz

bu arada birileri zinedine zidane'ı tanıyorsa uyarsınlar. ya gardrobunu yenilesin ya da terzisini değiştirsin. sürekli pantolonları yırtılıyor.  :D

Çevrimdışı SLYKRT

işin garip tarafı bu ismaylde bizim göremediğimiz bişey var.

mesela denizli zamanı şampiyon olduk şampiyonlar liginde wolfsburgla maçımız var, maça sir ferguson da gözlemci-analizci vb göndermişti adam maç sonu en çok isoyu beğendiğini açıklamıştı ki aslında bildiğin isoydu ekstrem bir gün değildi  :alala:
Abi alex fergusonunda dediği gibi futbol mini eteğe benzer çoğu şeyi gösterir ama asıl isteneni gizler.İsmail ve ismail gibi niceleri bu saklı yerden çıkarmakla uraşmak istemiştir ama taş çatlaşa 2-3 kişi çıkmıştır.

Çevrimiçi Mehmet57

Bu medya neyin kafasinda. Nebicim habercilik, nekadar amator var. Hurriyet cikmis stoppere, orta saha olan 1,74 boyundaki Idrissa Gueye'yi yaziyor. Fanatik daha 29 yasina 1 ay once giren Ben Arfa'ya "31 yasindaki kanat oyuncusu" diyor. Bu ne amatorluk?

Çevrimdışı tangaz

o yazılan çizilen oyuncular var defans hattında 20 milyon euro bonservis ödenen. bu arkadaşların aldığı maaşlarda 40 milyon euro civarıdır aslında zarar 60 milyon euro. kaçan şampiyonluklar ŞL gelirleri, tff gelirleri, tribün hasılatları, ürün satışları vbvb alt alta toplanınca kayıp120 milyon euronun üzerindedir. stadı 100milyon dolar+kdv'ye yaptığımızı düşününce rakamın dehşet olduğu net olarak görülebilir...

Çevrimdışı Kemal

Oguzhan'ın durumu nedir bilgi alan var mı ?

Çevrimdışı ahmetx

Geri 5liye 19 tane oyuncu alıp,sadece rhodolfonun tutması tam fiyasko. Scout departmanı ateş ediyor
işte Beşiktaş scout gerçeği , olamaz olmamalı birileri buna dur demeli .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mylife1903

Bu medya neyin kafasinda. Nebicim habercilik, nekadar amator var. Hurriyet cikmis stoppere, orta saha olan 1,74 boyundaki Idrissa Gueye'yi yaziyor. Fanatik daha 29 yasina 1 ay once giren Ben Arfa'ya "31 yasindaki kanat oyuncusu" diyor. Bu ne amatorluk?
Amatorluk degil, beyinsizlik. Hepsi ayni sadece spor yazarlari degil butun gazetecilet neredeyse boyle. Benim anlamadigim bu gazetelerin sahibi ne is yapar, okumaz mi kendi gaZetesini?

Bir suru beyinsiz insan gazete sahibi olursa boyle olur, gazetecilik ciddi istir. Baska isle degil sadece gazetecilik ile ugrasacaksin. Turkiyede ne kadar insaatci varsa medya patronu olmus. Adam kendi gaZetesini okumuyordur ki
Yazik

Çevrimdışı tangaz

işte Beşiktaş scout gerçeği , olamaz olmamalı birileri buna dur demeli .

tr.de scout die bir şey yok ki. 3-5 menajerin oyuncu havuzundaki oyuncular var transfer o havuzdan yapılıyor. sene sonu gazetelerde bolca dniprolu douglas haberleri okuruz gene  :icool:

Çevrimdışı cursedofdragon

tr.de scout die bir şey yok ki. 3-5 menajerin oyuncu havuzundaki oyuncular var transfer o havuzdan yapılıyor. sene sonu gazetelerde bolca dniprolu douglas haberleri okuruz gene  :icool:

ronaldinho yazarlar mı ki yine :D