Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7298738 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş'ın devre arasında Hannover'e kiraladığı Miloseviç'ten kötü haber geldi. Alman ekibi küme düştüğü için İsveçli oyuncunun bonservisini almayacağını açıklamıştı. Bu yetmezmiş gibi sakatlanan Miloseviç'in diz iç yan bağlarını kopardığı ve uzunca bir süre sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Bu nedenle Miloseviç'in seneye Beşiktaş'ta kalmasına kesin gözüyle bakılıyor.

buyur burdan yak, külliyen zarar. bir işimizde rast gitsin arkadaş  :akuma:

kalmaz abi zaten 1 milyon € para verip almıştık :)

Alexis,Milosevic,Franco,tosic yolcu :) Birtek Rhodolfo kalır stoper'de marcelo'yu beğenirse şenol hoca onu alırız 2 tane daha stoper alırız sonra yok marcelo'yu da beğenmezse 3 tane alırız bence zapata daha iyi olur hem beleş Rhodolfo,Zapata 2 tane daha iyi stoper :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

izmir şart mı batıda başka şehirlere kaçmayı dene sende :)
izmir, ankara, bursa,adana, kocaeli, istanbul 6 tane ihtimal var  :) gerekçesiz ve torpilsiz imkansız Abi gerekçem yüksek lisans idi kabul etmediler allah büyük  :) milosevicin sakatlanması çok kötü olmuş o da elimizde patladı abi

Çevrimdışı worns

Ansaldi'yi alalım sol beke bu iş huzur içinde çözülsün. Ha olmadı Denisov oldu o da olumlu.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Alexis,Milosevic,Franco,tosic yolcu :) Birtek Rhodolfo kalır stoper'de marcelo'yu beğenirse şenol hoca onu alırız 2 tane daha stoper alırız sonra yok marcelo'yu da beğenmezse 3 tane alırız bence zapata daha iyi olur hem beleş Rhodolfo,Zapata 2 tane daha iyi stoper :)
stoper bölgesine srktel, glik ve bedava zapatayı alacaksın arkana bakmayacaksın  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Kemal

Atiba yine yokmuş antremanda hafta sonu yok heralde , bilgi sahibi var mı ?

Ansaldi'yi alalım sol beke bu iş huzur içinde çözülsün. Ha olmadı Denisov oldu o da olumlu.

ya böyle oyuncularla uğraşıncaya kadar neden Fábio Coentrão'yu satın alma opsiyonu ile kiralanmaz anlam veremiyorum.

Monaco bile kiralıyor şampiyonlar ligi kazanmış hızı var yetenekli bizim istediğimiz gibi hücumada katılır.

Böyle gidip ucuz ucuz adamlar alıyoruz yine al kirala fabio'yu caner'i de bonservissiz al oh mis gibi işte.

Atiba yine yokmuş antremanda hafta sonu yok heralde , bilgi sahibi var mı ?

oynar hafta sonu ciddi değil sakatlığı.

Çevrimdışı tangaz

alexisin bonservisini yeni aldık daha 2 yıl kontratı var satmak göndermek kolay değil.
miloseviç sakatsa kime iteleyeceksin?
franco haftalardır 18e giremiyor san lorenzoda onu da ancak eski kulübüne beleş falan yollarsan gider.
tosiç ancak kendisi Şenol hoca sırp olduğum için oynatmıyor gidiyorum derse gider.

sonuç: yolcu gider vb deyince o kadar kolay olmuyor bu işler, takım bildiğin stoper çöplüğüne dönmüş durumda...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

stoper bölgesine srktel, glik ve bedava zapatayı alacaksın arkana bakmayacaksın  :biggrinking: :biggrinking:

bunu birtek biz düşünüyoruz yönetiminde düşünmesi lazım zapata bedava.Skertel kadroya giremiyorum piyasa değeri yoksa yalnız ucuza kapatırsın 31 yaşında 2.5-3 milyon € kapatrsın.

Birtek glik biraz para tutar o kadar'da paraya kıymak lazım artık ondan sonra yaslan arkana kaya gibi defans.

Skertel,Glik,Zapata,Rhodolfo

Çevrimdışı mylife1903

Su stilde ben de yaziyorum ayni vurgulamalarla, komik geliyor kendi kendime guluyorum, ulan baskasi yazinca dedim stad acilisinda mi duydum bu sozleri, bir titreme geldi yemin ederim.

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı tangaz

izmir, ankara, bursa,adana, kocaeli, istanbul 6 tane ihtimal var  :) gerekçesiz ve torpilsiz imkansız Abi gerekçem yüksek lisans idi kabul etmediler allah büyük  :) milosevicin sakatlanması çok kötü olmuş o da elimizde patladı abi

gerekçe aranmıyor bu döneminde tek şart torpil ve/veya taraf olmak. %50nin ne tarafında durduğunla alakalı :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Necmi

Boykoyu falan satmasinlar. Simdi bu yonetim dembayi satip ndoye transfer etmeye calisan bir yonetim. Boylo giderse onur gelir trabzondan baska da transfer falan olmaz

Cem yilmazin bir repligi aklima geldi organize isler filminden

Onura guveniyorsaniz.....
Onur iyi bir kalece kötü sezon geçirmiş olması onu kötü kaleci yapmaz.
tabiki başka bir kalecide tercih yapmaları iyi olur ama boyko yerine onur olacaksa
ben onuru tercih ederim şahsen.

alexisin bonservisini yeni aldık daha 2 yıl kontratı var satmak göndermek kolay değil.
miloseviç sakatsa kime iteleyeceksin?
franco haftalardır 18e giremiyor san lorenzoda onu da ancak eski kulübüne beleş falan yollarsan gider.
tosiç ancak kendisi Şenol hoca sırp olduğum için oynatmıyor gidiyorum derse gider.

sonuç: yolcu gider vb deyince o kadar kolay olmuyor bu işler, takım bildiğin stoper çöplüğüne dönmüş durumda...

alexis,milosevic'i satamayız büyük bir ihtimalle kadro dışı kalıcak bonservisleri yüksek değil Allah'tan.Artık bakmıyacaz o kadar zarara para gelicek o kadar.

Franco'yu ülkesine zararına satabiliriz yine azda olsa para alırız.

Hoca zaten franco,milosevic'i beğenmediği için kiraladık yolladı takıma onlar kesin gidici.Alexis'i beğendiğini hiç düşünmüyorum oda kadro dışı kalır.

Tosic'i anadolu klüplerine satabiliriz satmasakta farketmez ona bonservis vermedik zaten kadro dışı bırakabiliriz.

İnşallah şenol hoca marcelo'yu beğenmemiştir de 3 tane güzel stoper alırız :)

Çevrimdışı tangaz

tabiki başka bir kalecide tercih yapmaları iyi olur ama boyko yerine onur olacaksa

onur mu iyi kaleci ? :alala:
yan toplarda fiyasko
uzaktan şutlarda fiyasko
sadece kısa mesafe karşı-karşıya pozisyonları iyi idi. psikolojisi gidince o melekesi de gitti.
onur kötü kaleci.
esteban bile onurdan iyidir.  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

gerekçe aranmıyor bu döneminde tek şart torpil ve/veya taraf olmak. %50nin ne tarafında durduğunla alakalı :)
Cocugun sakali yok kimse dinlemiyor abi. Sakal ektirme olayi baslamadi mi daha turkiyede iyi para var o iste.

onur takımda kalıyor abi gerek yok birtane adam akıllı yabancı kaleci alınsın şu kalemize bi kerede biz güvenelim artık top her defansı geçince aha kesin gol demiyelim.

Çevrimdışı Necmi

bunu birtek biz düşünüyoruz yönetiminde düşünmesi lazım zapata bedava.Skertel kadroya giremiyorum piyasa değeri yoksa yalnız ucuza kapatırsın 31 yaşında 2.5-3 milyon € kapatrsın.

Birtek glik biraz para tutar o kadar'da paraya kıymak lazım artık ondan sonra yaslan arkana kaya gibi defans.

Skertel,Glik,Zapata,Rhodolfo
hangi paraya kıyıyorsun bunu yazarken ffp yi düşünüpmü yazdın oyuncu satmadan alabiliyormusun?
satacağının bir garantisi varmı? Birde hadi sattın ne zaman satacaksında yerine ne zaman alacaksın
bazı şeyleri düşünüpde yazın bence şu an kasanda 1 milyar dolar nakit paran olsa genede oyuncu alamazsın
almanın tek şartı satmak kasana girecek bonservis ücreti kadar kasandan çıkabiliyor. Kaldıki sattığında
orasıda boşalıyor.

Çevrimdışı tangaz

alexis,milosevic'i satamayız büyük bir ihtimalle kadro dışı kalıcak bonservisleri yüksek değil Allah'tan.Artık bakmıyacaz o kadar zarara para gelicek o kadar.

Franco'yu ülkesine zararına satabiliriz yine azda olsa para alırız.

Hoca zaten franco,milosevic'i beğenmediği için kiraladık yolladı takıma onlar kesin gidici.Alexis'i beğendiğini hiç düşünmüyorum oda kadro dışı kalır.

Tosic'i anadolu klüplerine satabiliriz satmasakta farketmez ona bonservis vermedik zaten kadro dışı bırakabiliriz.

İnşallah şenol hoca marcelo'yu beğenmemiştir de 3 tane güzel stoper alırız :)

franco alexis miloseviç ve tosiçin yıllık maaş toplamı 3,5 milyon tutar %10-15 vergiyide ekle eder 4 milyon euro. yazık günah çok para. bu paraya bonservisi elinde n'koulou alırsın bence... hep hatalı transferler. ucuz etin yahnisi yavan olur misali...

hangi paraya kıyıyorsun bunu yazarken ffp yi düşünüpmü yazdın oyuncu satmadan alabiliyormusun?
satacağının bir garantisi varmı? Birde hadi sattın ne zaman satacaksında yerine ne zaman alacaksın
bazı şeyleri düşünüpde yazın bence şu an kasanda 1 milyar dolar nakit paran olsa genede oyuncu alamazsın
almanın tek şartı satmak kasana girecek bonservis ücreti kadar kasandan çıkabiliyor. Kaldıki sattığında
orasıda boşalıyor.

Ersan'dan gelen parayı kullanabiliyoruz diye biliyorum.

Sonuçta oyuncu satıcaz töre,sosa,quaresma filan.

Ayrıca bonservissiz oyuncuları alabiliyoruz diye biliyorum yani oyuncu satmadan.

Caner,Zapata'yı alabiliyoruz mesala ben mi yanılıyorum ?

Ayrıca defansımız kalemiz tecrübeli olsun abi gerek yok orayı sürekli alıp satmaya gelişmeye açık milosevic'i aldık gördük.

Bu defansı bekleri kaleyi sürekli oynamaya gerek yok 2 sene aynı üst üste devam eden stoperimiz yok sürekli defans değişiyor.Yaşlı olsun satmıyalım farketmez şöyle 3-4 sene gitsin.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Gese Muslerayı satacak gibi şampiyon olursak Muslerayı alma şansımız olamaz mı ? Bildiğimiz gördüğümüz kaleci. Gesede bu kadar nakite ihtiyaç duyarken yapsak bir şeyler. Artık sol-sağ bek ve kaleci mevkine güzel transfer beklemekten ciğerimiz soldu.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Kemal

franco alexis miloseviç ve tosiçin yıllık maaş toplamı 3,5 milyon tutar %10-15 vergiyide ekle eder 4 milyon euro. yazık günah çok para. bu paraya bonservisi elinde n'koulou alırsın bence... hep hatalı transferler. ucuz etin yahnisi yavan olur misali...

son olur inşallah yapmazlar bidaha bu sene şampiyonluğun tadına bakınca seneye şampiyonlar liginin kaymağını yemek istiyorsak güzel transferler yapmamız lazım gruplarda kazanacağımız para gruptan çıkarsak kazanacağımız para artık büyümek lazım :)

Çevrimdışı tangaz

son olur inşallah yapmazlar bidaha bu sene şampiyonluğun tadına bakınca seneye şampiyonlar liginin kaymağını yemek istiyorsak güzel transferler yapmamız lazım gruplarda kazanacağımız para gruptan çıkarsak kazanacağımız para artık büyümek lazım :)

inşallah. zaten doğru düzgün defans almazsak ŞL sıkıntı olur. gruptan çıkmak ilk sene sürpriz olur ben gruptan çıkamıyorsan 3. olup uefaya gitmeyi mantıklı bulmuyorum. fazla getirisi olmayan bir kupa üstüne takımı gereksiz hırpalıyor. bence hedef her sene şampiyon ol gruplara katıl 30 milyon euroya yakın para kaldır ve borçlardan düş. hedef bu olmalı...

Çevrimdışı Kemal

Defans hattımızdaki adamlar atsan atılmaz satsan satılmaz adamlar, çok büyük transfer yanlışlıkları yapıldı son 3 yılda defans hattında.  Çokda ceremesini çektik sadece maaş ve transfer bütçesi olarak düşünmeyin , sadece TSL de 1 galibiyet 1.2 milyon tl  kaç maç kaçırdık acaba sırf defans hattı yüzünden ve bu ne kadar para eder ?  Uefa dan eleniyorsunuz ve 1 sonraki maçın 50.000 kişi Olimpiyat hasılatından kapıdaki 3 tır satışından oluyorsunuz.

2 sene önce CL ye 2. olup direk gidecekken Danny kramponlarını alıp geldi, o kramponlarla GS maçında ( ben kasıtlı olduğuna inanıyorum ) yaptırdı penaltıyı ipimizi çekti , sadece burada 10. euro üzeri kaybımız var .

Çok büyük hatalr yapıldı çok, defans hattında 3 yılda 0 başarı var bana göre.    Rhodolfo yuda %100 başarı olarak adledemem.