Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7298779 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Vitali Denisov iş görür. Uçurmasa da, sırıtmaz.

http://www.transfermarkt.com.tr/vitali-denisov/profil/spieler/25823
Denisov iyidir iyi. Ucurur o kanadi hem de alabilecegimiz bir oyuncu, benim obur takimda oynuyor severim. Samedov ile beraber alsak yeter artar.
Ama bunlar zor uyum saglar.
Benim hatirladigim sscb cografyasindan khlestov geldi bir de boyko. Ikisi de cok tartisildi ve onemli bir performans gosteremediler.

Çevrimdışı underworld

Arkadaşlar bize yeterli olan değil iyi olan adamlar lazım.

Çevrimdışı Gordon Baba

Arkadaşlar bize yeterli olan değil iyi olan adamlar lazım.

Onun için de para lazım  :)

Çevrimdışı tangaz

günaydın tanrının ismayllle sınadığı insanlar  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Gunaydin reis. Hic anma o herifin adini bugun ters gunumdeyim. Moderasyon falan alirim simdi.

Biktim yemin ediyorum. Gecen oturdum baktim direkt ismaille baslamisim yazmaya, hatta iyi tartisma cikmis falan.

Kafam bozuk bugun icmeye baslayacam sabahtan

Çevrimdışı tangaz

Gunaydin reis. Hic anma o herifin adini bugun ters gunumdeyim. Moderasyon falan alirim simdi.

Biktim yemin ediyorum. Gecen oturdum baktim direkt ismaille baslamisim yazmaya, hatta iyi tartisma cikmis falan.

Kafam bozuk bugun icmeye baslayacam sabahtan

günaydın patron. hakikaten nasıl bir camiayız biz 7 senedir tahammül ediyoruz buna.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı RQ7_351903

Haber 1903 özel haber olarak Everton'un 3 Milyon Sterlin'lik teklif yapacağını yazmış.

Ne yalan söyleyeyim Murat Özen transfer konuların'da bayağı iyi.

3 Milyon Sterlin'de zararsız kurtulmamızı sağlıyor, alın gelin be abi, Mandanda-Ospina-Sirigu-Adler'den birini.

Yasaklı Link özel haber olarak Everton'un 3 Milyon Sterlin'lik teklif yapacağını yazmış.

3 Milyon Sterlin'de zararsız kurtulmamızı sağlıyor, alın gelin be abi, Mandanda-Ospina-Sirigu-Adler'den birini.

boyko diye tolgayı gönderelim :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yasaklı Link özel haber olarak Everton'un 3 Milyon Sterlin'lik teklif yapacağını yazmış.

:sevinc :sevinc

Çevrimdışı RQ7_351903

Murat Özen Radyo'da sol bek için Vangioni'nin adını verdi, Milan ile yarışıyormuşuz.

Bilgi varmı eleman hakkında :) @atalay

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

günaydın abi beni hem kayseriyle hem ismaille sınıyor sıkıntı büyük  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

hollandada x bir takımda olsaydı 8 milyon sterlini gömerlerdi türk takımı olunca 3 milyon veriyor herifler, 6 isteriz. sulh içinde çözülsün konu  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Kayseri iyidir ticareti ogrenirsin, pastirma yersin herkes yedigi icin problem olmaZ

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kayseri iyidir ticareti ogrenirsin, pastirma yersin herkes yedigi icin problem olmaZ
abi iyi güldürdün saol valla  :) insanlığın bittiği her şeyin para olduğu yer pastırma güzelde altın gibi pahalı  :D

Çevrimdışı tangaz

hayırdır? ismaili anladık da kayseri ile sorunun nedir?  :icool:

Çevrimdışı mylife1903

Boykoyu falan satmasinlar. Simdi bu yonetim dembayi satip ndoye transfer etmeye calisan bir yonetim. Boylo giderse onur gelir trabzondan baska da transfer falan olmaz

Cem yilmazin bir repligi aklima geldi organize isler filminden

Onura guveniyorsaniz.....

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sevmedim abi hiç alışamadım   :) izmire geçebilmek için uğraşıyorum uzun süredir birine ulaştık durumumla ilgileniyordu bir bakanlığın özel kalemi 4 gün önce görevlendirme dilekçemi yazmıştım pazartesi akşam uygun görülmemiştir yazısı geldi genel müdürlükten :bawling:

Çevrimdışı mylife1903

Pastirma pahali, yiyemiyorum diyor cocuk. Eeee sehir kayseri olunca herkes yiyor tabii, tuvaletler falan dusun abi, cocugun cani cekiyor onyuzden bir kirginlik var

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaş'ın devre arasında Hannover'e kiraladığı Miloseviç'ten kötü haber geldi. Alman ekibi küme düştüğü için İsveçli oyuncunun bonservisini almayacağını açıklamıştı. Bu yetmezmiş gibi sakatlanan Miloseviç'in diz iç yan bağlarını kopardığı ve uzunca bir süre sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Bu nedenle Miloseviç'in seneye Beşiktaş'ta kalmasına kesin gözüyle bakılıyor.

buyur burdan yak, külliyen zarar. bir işimizde rast gitsin arkadaş  :akuma:

Murat Özen Radyo'da sol bek için Vangioni'nin adını verdi, Milan ile yarışıyormuşuz.

Bilgi varmı eleman hakkında :) @atalay

adam milan'a gitmiş gözüküyor :alala:

http://www.transfermarkt.com.tr/leonel-vangioni/profil/spieler/55895

Çevrimdışı tangaz

sevmedim abi hiç alışamadım   :) izmire geçebilmek için uğraşıyorum uzun süredir birine ulaştık durumumla ilgileniyordu bir bakanlığın özel kalemi 4 gün önce görevlendirme dilekçemi yazmıştım pazartesi akşam uygun görülmemiştir yazısı geldi genel müdürlükten :bawling:

izmir şart mı batıda başka şehirlere kaçmayı dene sende :)

Çevrimdışı tangaz

Pastirma pahali, yiyemiyorum diyor cocuk. Eeee sehir kayseri olunca herkes yiyor tabii, tuvaletler falan dusun abi, cocugun cani cekiyor onyuzden bir kirginlik var

:kop: :kop: :kop: alem adamsın walla