Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7295156 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Quaresma :naughty: :naughty:

Sosa :bandit:
Takımlarının ilk tercihi kriterine takılıyor bunlarda  :evillol: ilk tercihi olan adamları sudan ucuza bırakmazlardı :)
İlkini bize teklif ettiler diğeri ise zaten kendi takımı bile kiralık göndermişti ve madridde hep sonradan oyuna girdi :)
Korku akıl katilidir.

Beyler transferden önce hayırlısıyla bi şampiyon olsak ya. Var ya eğer burdan şampiyonluğu verirsek kafayı yerim intiharlık duruma gelirim burdan yetkililere duyrulur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Takımlarının ilk tercihi kriterine takılıyor bunlarda  :evillol: ilk tercihi olan adamları sudan ucuza bırakmazlardı :)
İlkini bize teklif ettiler diğeri ise zaten kendi takımı bile kiralık göndermişti ve madridde hep sonradan oyuna girdi :)
Q17 Çoğunlukla 11 de başlıyordu Porto da abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Üst düzey bi top tepicinin Türkiye ye düşüşe geçmeden gelmesi imkansız zaten.
Bu kriteri etkisiz eleman olarak sayalım :D
Top class demedim üst düzey dedim :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Q17 Çoğunlukla 11 de başlıyordu Porto da abi
Peki sen Sosa'nın 1,2 milyon euro transfer bedeline gitmesine izin verir miydin?
Korku akıl katilidir.

Şampiyonluğu fenere kaptırdığımızı hayal eden var mı hiç.. Hem şahsi olarak hem camia olarak çok büyük travma geçiririz bunun etkisinden yıllarca çıkamayız. Bu şampiyonluk çok çok önemli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Peki sen Sosa'nın 1,2 milyon euro transfer bedeline gitmesine izin verir miydin?
Porto ilk defa hata yapip Çin opsiyonunu unuttu :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı OrhanAker

Top class demedim üst düzey dedim :)

Kelime oyunları yapmayalım yalnız lütfen :olmaz
üst düzey = top level diyor google amca :D

Anlam olarak yakınlar :evillol:

Çevrimdışı FatihKartal41

hiç aşırıya kaçmadan
beck - rodolfo -skrtel - caner
dörtlüsü bize sınıf atlattırır maddi çok külfet getirmeden

Beck diyorsun ama karşısına hızlı kim geldiyse etkisiz kaldı + hücuma katkısı 0
Bence çok daha iyi bir sağ beke ihtiyacımız var. Özellikle de avrupada bir şeyler başarmak istiyorsak.

Çevrimdışı f_madida

hiç aşırıya kaçmadan
beck - rodolfo -skrtel - caner
dörtlüsü bize sınıf atlattırır maddi çok külfet getirmeden

mauricio isla-rhodolfo-skrtel-caner

ortasahaya da rode veya lucas gibi birini getirmek lazim.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tangaz

yok abi diego'nun yerine kullanılmaz'da, trabzonun veya gs'nin selçuk'u, bizim geçen yılki atiba, o görevi alır önüne bir transfer yapmaları daha gerekir ''bence''

aslında kullanılabilir fener hücumcu bekleri ile atak yapan bir takım ön liberoları top kullanmada iyi değil topal veloso souza üçlüsü ile oynayıp kanatlara volki nani ilerde rvp yapabilirler...

amaaan bize ne yaa civcivlerden :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kelime oyunları yapmayalım yalnız lütfen :olmaz
üst düzey = top level diyor google amca :D

Anlam olarak yakınlar :evillol:
Peki o zaman şöyle söyleyeyim; Sneijder tarzında birisini alamadık bugüne kadar, daha önce belli başlı başarıları olan, maçın gidişatını değiştirebilen. Bunun sebebini de finansal şartlarımıza bağladım. Gomez şu an o tarz birisi ama kimse bu düzeye ulaşacağını beklemiyorduk hepimizi şaşırttı iyi ki de şaşırttı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı FatihKartal41

benim anlamadığım bir nokta var.. Neden Beşiktaş taraftarı hersene şampiyon olmadan "oley oley oley Şampiyon Beşiktaş " tezahüratları yapıyor...

bunu biri açıklarsa çok sevineceğim... en uyuz olduğum konu bu son zamanlarda..

şampiyon olamazsak içimizde kalmasın diye mi yapılıyor acaba?... bu tezahürat çok tehlikeli ve olumsuz bir tezahürat bence

Seninle aynı şeyleri düşünüyorum.. Hele ki deplasmanlarda takımı Şampiyon tezahüratları ile karşılamak bence ters tepiyor. Bunu sadece akhisar maçını düşünerek söylemiyorum. Belki başka takımlarda pozitif etki edebilir ama bize negatif yansıdığını yıllardır görüyoruz bu tür "desteklerin".

Çevrimdışı onder23

Beck diyorsun ama karşısına hızlı kim geldiyse etkisiz kaldı + hücuma katkısı 0
Bence çok daha iyi bir sağ beke ihtiyacımız var. Özellikle de avrupada bir şeyler başarmak istiyorsak.

Önce stoper ve sol bek işini halledelim de sağbek e de sıra gelir ama stoper ile sol bek olmazsa olmaz

Çevrimdışı onder23

Bunu da burada paylaşalım o gün gelecek bekliyorum  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Stoperde ilgilendiğimiz isimler mükemmel, sol bek ve kaleci mevkilerine de kalbur üstü adamlarla ilgilenip sonuca kavuşturursak süper olur

Çevrimdışı Kuntz

Bugün Lemi Çeliğin açıklamalarına denk geldim. Telegol'de konuşmuş. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Trabzon maçlarını gayet güzel masaya yatırmış :D

Çevrimdışı mylife1903

Sadiye bir şeyler akıtmışlar anlaşılan abi sen şunları bi dile getirsene senin çocuğun altına bir araba sıkışmış demişler büyük ihtimalle :)
Mini cooper cok moda

Çevrimiçi Koa_lAA

sağ bek en mantıklı görünen şu an da srna... beleşe bu kadar kaliteli, çirkef :) adam az bulunur...

Çevrimdışı OrhanAker

Peki o zaman şöyle söyleyeyim; Sneijder tarzında birisini alamadık bugüne kadar, daha önce belli başlı başarıları olan, maçın gidişatını değiştirebilen. Bunun sebebini de finansal şartlarımıza bağladım. Gomez şu an o tarz birisi ama kimse bu düzeye ulaşacağını beklemiyorduk hepimizi şaşırttı iyi ki de şaşırttı.

:friendship:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sağ bek en mantıklı görünen şu an da srna... beleşe bu kadar kaliteli, çirkef :) adam az bulunur...
Wan der wiel...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

RVP Drogba Sneijder Gomez Quaresma geliyosa herkes gelir abicim.

Skrtel ve Glik'ten bahsediyoruz bu adamlar orta avrupa vatandaşı İngiliz dükü değil. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sallapati

Seninle aynı şeyleri düşünüyorum.. Hele ki deplasmanlarda takımı Şampiyon tezahüratları ile karşılamak bence ters tepiyor. Bunu sadece akhisar maçını düşünerek söylemiyorum. Belki başka takımlarda pozitif etki edebilir ama bize negatif yansıdığını yıllardır görüyoruz bu tür "desteklerin".

bunu şampiyon olmadan yapan tek taraftar biziz dünyada bence.. ben eşi benzerini görmedim

Çevrimdışı Tolga

Yine sağ bek için İsla'yı öneriyorum :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı nusretaslanturk