Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7293242 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Erdemm

Ben hala Konya maçına kalmayacağını düşünüyorum, hiç de karamsar değilim.. polyannacılık falan da yapmıyorum!
Osmanlı maçında tur atarız.. Kimin oynadığı da önemli değil bana göre..
Buradan şampiyonluk verilir mi ya!!!  :steamed:  :ok:  :halay:  :lol:

Çevrimdışı RQ7_351903

aman kimseden medet bekleme kendi işini kendin gör... ibrahim,rıza iyi beşiktaşlılar ama sen yinede yok say
:claps:

Katılıyorum onun için 4'de 4 olarak düşünüyorum maximum 2 puan kaybeder gene şampiyon oluruz, Bu takım ligin en iyi deplasman takımı, 2 deplasman'dan birini kazanıp diğerinde berabere kalsak şampiyonuz Arna'yı söylemek bile istemiyorum oyuncu'yu sadece o atmosfer bile oynatır.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben hala Konya maçına kalmayacağını düşünüyorum, hiç de karamsar değilim.. polyannacılık falan da yapmıyorum!
Osmanlı maçında tur atarız.. Kimin oynadığı da önemli değil bana göre..
Buradan şampiyonluk verilir mi ya!!!  :steamed:  :ok:  :halay:  :lol:

+1903 osmanlı maçında şampiyonluğumuzu kutlayacağız inşallah :)

Çevrimdışı tangaz

Hoca da adam olup o zaman söyleseydi iş işten geçmiş konuşuyor. Geçiniz.

o zamanlar 40 yaşındaydı daha bu işten ekmek yemesi lazımdı. şayet öyle bir iddia ile ortaya çıksa mesleği bir daha yaptırmazlardı adama. şimdi yaş 60 oldu rahat rahat konuşuyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

sadi tekelioğlunun gençlerbirliğinde görev yaparken (95-97 arası sanırım) oyuncularım gs.den teşvik pirimi aldılar dileyen oyuncuyla yüzleşebilirim şeklinde beyanatı var. o yıllarda gs gene bizle çekişiyordu. gs ne zaman bizle çekişse hep teşvikler havada uçuşmuştur ve şampiyonluklarımızı çalmışlardır. hocanın bahsettiği sanırım rasim karalı sezonumuzdu.
3 gün önce yazdığım mesaj:

"GS şu an ligin en rahat, en gamsız, hatta abartmak istemiyorum ama en zayıf takımı durumunda. O maçı alırız, yeter ki maçtan önce taraftar, başkan, yöneticiler filan çıkıp rakibi hırslandıracak işler yapmasınlar."

Oyuna gelmemek lazım, 20 sene önceki teşvik primini tartışmanın zamanı değil şimdi.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı sallapati

sadi tekelioğlunun gençlerbirliğinde görev yaparken (95-97 arası sanırım) oyuncularım gs.den teşvik pirimi aldılar dileyen oyuncuyla yüzleşebilirim şeklinde beyanatı var. o yıllarda gs gene bizle çekişiyordu. gs ne zaman bizle çekişse hep teşvikler havada uçuşmuştur ve şampiyonluklarımızı çalmışlardır. hocanın bahsettiği sanırım rasim karalı sezonumuzdu.

@tangaz abi bu Serhat Ulueren de az değil.. Gs maçı öncesi bu tip şeyler ortaya çıkarıyor..

@SDemirsoy  senin çok takipçin var twitterda.. şu resmi ve videoyu ligtv ye ve haydikalkayağa ya mention edip.. GS-BJK derbisi öncesinde bu tip dostluk reklamları istiyoruz diye yazsana :)

Çevrimdışı Erdemm

Beşiktaş-GS derbisini mi beklemiş derler o zaman.. sezon sonundan önce azraille randevusu mu varmış töbe töbe  :lol:
o zamanlar 40 yaşındaydı daha bu işten ekmek yemesi lazımdı. şayet öyle bir iddia ile ortaya çıksa mesleği bir daha yaptırmazlardı adama. şimdi yaş 60 oldu rahat rahat konuşuyor...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beşiktaş-GS derbisini mi beklemiş derler o zaman.. sezon sonundan önce azraille randevusu mu varmış töbe töbe  :lol:
Sadiye bir şeyler akıtmışlar anlaşılan abi sen şunları bi dile getirsene senin çocuğun altına bir araba sıkışmış demişler büyük ihtimalle :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi bu Serhat Ulueren de az değil.. Gs maçı öncesi bu tip şeyler ortaya çıkarıyor..

@SDemirsoy  senin çok takipçin var twitterda.. şu resmi ve videoyu ligtv ye ve haydikalkayağa ya mention edip.. GS-BJK derbisi öncesinde bu tip dostluk reklamları istiyoruz diye yazsana :)

@sallapati ben hep söylerim biz bir evin bir oğluyuz. Beşiktaşın Beşiktaşdan başka dostu yok.hedef 12 puan kimseye muhtaç kalmadan şampiyonluk...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Tolga

Evet Arkadaslar Kalan 4 macimiza bu 11 le cikmamiz gerktiğini düşünüyorum

Basta @Çağrı @atalay @tangaz abi @Tolga ve @mylife1903 abi olmak uzere hepinizin bu konu hakkinda Görüşlerini bekliyorum :busted_cop: :busted_cop:
Dün de söyledim ben olsam Olcay'ı sol bekte oynatırım.

Beck-Marcelo-Tosic-Olcay savunma hattı ile oynarsak bundan daha kötü olmaz hatta daha iyi bile olacağını düşünüyorum.

Cenk'te kanatta oynamalı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

E Yok artik kesinlikle Medya da burayi takip ediyor

Daha 2 gun once Defansa Kamil glik + Skerteli beraber alsak Savunma Canakkale gecilmez olur Avrupaninda en iyi stoper tamdemlerinden biri olur ama 2 si bize 20 milyon € ya mal olur oyuzden hayal dedim ve 2 sinden birini bile alsak yeter dedim

Bugun medyada Kamil Glik ismi çıktı , Skertel ismi zaten çıkmıştı

Yonetimde takip ediyor zaten , Beyler Kamil Glik ve Skortil ismini daha cok dillendirelim bence :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deadam

Övünç takip ediyor burayı :D

haberler burdan yapılıyor hep :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Ekşi'de şimdiden Beşiktaş, Fikret Orman ve 8 Mayıs Galatasaray - Beşiktaş maçı başlıklarında algı oyunlarına başlamışlar.

Bir Fenerbahçeli hiçbir link, kaynak vs olmadan "Fikret Orman'ın "şampiyonluk kupasını tt arenada kaldırıcaz" sözünden sonra sonucu iyice merak uyandıran maçtır." yazıyor, Galatasaraylının teki oltaya gelip Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı hakkında ileri geri konuşuyor, Beşiktaşlılar da cevap yazınca iş kızışıyor.

İşte bu kadar kolay kitleleri gaza getirmek.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Dün de söyledim ben olsam Olcay'ı sol bekte oynatırım.

Beck-Marcelo-Tosic-Olcay savunma hattı ile oynarsak bundan daha kötü olmaz hatta daha iyi bile olacağını düşünüyorum.

Cenk'te kanatta oynamalı.
Olcaydan ilerde faydalanmak lazim

Kanatlari , Olcay - Cenk yapip ilerleyen dakikalarda da Diri ve Hirsli Quaresmayi hamle oyuncusu olarak sahaya surerek daha etkili olabiliriz

Yedek kaldigi icin Hirs yapan bir Quaresma Buyuk silah olur bizim icin birde Diri olacak :busted_cop:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Daha 2 gun once Defansa Kamil glik + Skerteli beraber alsak Savunma Canakkale gecilmez olur Avrupaninda en iyi stoper tamdemlerinden biri olur ama 2 si bize 20 milyon € ya mal olur oyuzden hayal dedim ve 2 sinden birini bile alsak yeter dedim

Yonetimde takip ediyor zaten , Beyler Kamil Glik ve Skortil ismini daha cok dillendirelim bence :ok:
Sen dile getirme bence  :evillol: Kötü çıkarsa maça almayız bir daha seni :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

kamil zor ama ben skretelin 2-3 arası bir bonservisle olabileceğini düşünüyorum. kamile ise gözü kapalı 8 milyon basarım yönetici olsaydım...

Kamil Glik ve Skortilin kotu cikma ihtimali var mi abi sence Ozellikle Skortil :biggrinking:

Çevrimdışı Arena_

1.cisi ben burda yönetime pay çıkartmıyorum gerektiğinde eleştiriyorum dünkü gibi burda yönetimlik birşey yok bu arkadaşımız şampiyon olursak tolga,ismail kalacak diyor kesin konuşuyor ben bilmiyorum bir başkası bilmiyor bu arkadaş nereden biliyor ? Eğer tahmin yürütüyorsa kalabilir,ayrılabilir yazması gerekiyor kesin konuşunca insan merak ediyor olur belki fikret orman ile akrabalığı vardır hoca ile bir arkadaşlığı vardır söylemişlerdir belki.

2.cisi okumakla yorumlamakla ilgili bir sıkıntım yok Türkçe'mizi güzelce kullanınca bir sıkıntı olmuyor "kalacak,gidecek" gibi kelimeler kesin anlamlar ifade ediyor."Kalabilir,gidebilir" yazınca tahmindir.

3.cüsü şaka ile karışık provoke etme dedim diyorsun.Ozaman bende sana soruyorum madem arkadaşla olan konuşmamda araya niye dalıyorsun ortalığı kızıştırıyorsun olayı niye büyütüyorsun provoke ediyorsun ? O kendisini savunamıyor mu ?

iyiki birşey sorduk. Heyt be :)

Tamam şampiyon olunca biz sol beke Marcelo kaleye de Keylor Navas transfer edilecek.

Size soz Sezon bitsin Skortil icin butun sartlari zorlayacağım ve getireceğim onu buraya :bandit: :busted_cop:

Çevrimdışı Arena_

Kamil Glik ve Skortilin kotu cikma ihtimali var mi abi sence Ozellikle Skortil :biggrinking:

Martin Skrtel sert oynayan bir oyuncu bizde yaşatmaz hakemler onu. Pascal Nouma tarifesi görür her maç.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kamil zor ama ben skretelin 2-3 arası bir bonservisle olabileceğini düşünüyorum. kamile ise gözü kapalı 8 milyon basarım yönetici olsaydım...
Biz forvete o kadar vermedik Kamile hiç vermeyiz vizyon da o noktada ortaya çıkıyor zaten. Hadi bu sene uefa kriterleri yine geçerli oyuncu satmadan oyuncu alamayacağız fakat 10-15 milyon arası oyuncu satıp defansa en az 2-3 üst düzey oyuncu almamız şart yoksa çok bocalarız bugün gazetede bir haber vardı Avrupadaki liderler arasında en fazla gol yeme ortalamasına sahip takımız.
Korku akıl katilidir.

Martin Skrtel sert oynayan bir oyuncu bizde yaşatmaz hakemler onu. Pascal Nouma tarifesi görür her maç.
Bize de boyle adam lazim zaten :alala:

Mevcut defans fazla yumusak ozellikle Marcelo ve Rhodolfo

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kesinlikle. Türkiye'de sert defans adamı iş yapar, orta sahada öyle.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı nusretaslanturk

skrtel'in bir huyu daha vardır, çirkef hucumumcuları kolay kolay sakatlamadan bırakmaz

Kesinlikle. Türkiye'de sert defans adamı iş yapar, orta sahada öyle.
Mesela Herkes Alvese sert diyor ama Asil sert oynayan ve defansi toplayan adam Kjaer fenerde :tabe:

Skertel tam ihtiyacımız olan profil

Az oncede dedigim gibi Hem Marcelo hemde Rhodolfo klasik Brzilyali stoperler yani yumusak ve rakibe mesafeli oynuyorlar

Bize Skertel gibi rakibe yapisip kalacak Dondurmeyecek stoper lazim