Daha önce @atalay da soylemisti Boyko tam Premier lig kalecisi diye katiliyorum bu konuda
Boykoyu Prmier lig takimlari bize gelmeden oncede istiyordu Yani Pl de piyasası var , Sevilla da talip olmuştu ayrica..
Boyko bence kotu kaleci degil, bizim kalibremizde bir kaleci bence.ama ayaklari cok kotu, hic topla oynamamis gibi cocuk. Voleybolcular bundan daha samimi topla yemin ediyorum ama basketciler cok hasir nesir degildir mesela ayak topuylan.
Bence kalsin yeni transfer cok cok riskli, transferi beceremiyoruz, kimse gomez, sosa falan demesin. ndoye, diego diye kirmizi kartlik giris yaparim.
illa gondereceklerse adama gidip trabzonun o ne o adi onun esteban mi ne o iste onu alsinlar. ayaklari cok duzgun onun. zaten birinci ligde oynayan kaleciler arasinda cok fark yok 3 tane top geliyor kaleye 1-2 tane kurtarsa yeter bana.
Burasi besiktas yahu gelene gidene 2-3 atariz, topu iyi oynayan kaleci lazim.
akhisar macinda bu esteban olsaydi kalede hadi penaltiyi yedi dedik. 2 ve 3 golleri yemezdi cunku oyle pozisyonlar olmazdi adam cok guzel oynuyor topla, hatta orta sahada bile faydalanabiliriz estebandan.