Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7288831 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Mac gunu üzüntüyle göremiyoruz
Sakinlesince ınsan daha net farkediyor.

Bu takım tüm sacmalikların başımıza geldiği akhisar maçında bile son anda galibiyeti alıyordu.direkten döndük
Mac içinde yaşanan o kadar travmaya rağmen bu refleks geliyorsa, bu takım şampiyonluğu soke soke alacaktır. İnancım tam
Ama öyle ama boyle.Bu kupayı alacağız  :tabe:

Çevrimdışı Kemal

"Beraberlik bana koymaz" düşüncesindeki bir hoca skor 2-2'yken Olcay'ı sağ beke almaz, bek çıkartıp forvet koymaz. Kaldı ki Akhisar maçında takım geri çekilmedi, rakibin üç golünü de biz hazırladık.

Akhisarın ilk gol alexisin tekbirle hava topu na çıkması penalti. 2. Gol  ismailin tamamen sacmalamasi.  3 gol ismail tolga alexis ortak yapımı .

Bizim 3 golumuzde de kurgu var .

O maç 5 lik 6 lik maçtı adamlar top bile yapamadı nasıl bu hale geldi kafayı yememek elde değil

Çevrimdışı tangaz

Akhisarın ilk gol alexisin tekbirle hava topu na çıkması penalti. 2. Gol  ismailin tamamen sacmalamasi.  3 gol ismail tolga alexis ortak yapımı .

O maç 5 lik 6 lik maçtı adamlar top bile yapamadı nasıl bu hale geldi kafayı yememek elde değil

gerçekten de kafayı yememek elde değil. adamlar 1 pozisyonla 3 gol attılar. şaka gibi...
ilk golde ismail saçma sapan faul yapar o top 6-7 hamle yaparsın ama orta sahaya kadar daaan die vurulamaz alexis faciası, ikinci golde ozzie ile başlayan hatalar zinciri golle sonuçlanır ismail alexis hamle yapmadan dikilirler neredeyse. son golde ismail geri pasını dengesiz vurur alexis adama doğru düzgün perdeleme yapamaz ve 1 pozisyonla 3 gol yersin. sonrada savunma çalışılır hücum satın alınır derler. hayır savunma da kaliteli adamları çalıştırarak mükemmeli yakalarsın potansiyeli belli olan yetersiz₁ adamları sabaha kadar çalıştırsan nafile. bakın 3 golde de yetersiz₁ savunmacıların fahiş hataları var...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mellfred

beyler içgüdülerime güvenirim en ufak şüphem yok, şampiyon olacağız, bu söylediklerimin sarhoşluğumla da alakası yok  :D
o gün için bayrakları hazırlayın. ben marşlar indiriyorum konvoy için  :biggrinking:
bırakın fener umutlansın. düşüşleri extasy düşüşünden beter olacak

Çevrimdışı Deadam

Alexsis şafi herhalde yoksa tam sünni tekbiri alsa gene penaltı olmazdı :D

Sesli güldüm valla
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Sedat.Y

Gençler Akhisar maçındaki maça başlama üçlüsü bu resim.Ellerimizi görüyor musunuz? Biz inandık sizde inanın....

Çevrimdışı kyiv

Galatasaray maçı kader maçımız olacağa benzer.Yıllar yıllar önce metin ali feyyazlı yıllarda yine iddaasız Galatasarayı sidik zoruyla 4-3 yenmiştik.Galatasaray hep öne geçmiş biz beraberliği yakalayıp en sonunda şifonun golüyle kazanmıştık.Türkiyenin ilk siyahi oyuncularından iorfa bütün maçlarda dökülürken Beşiktaşa karşı aslan kesilmişti. Umarım gerekli konsantrasyonu sağlayıp Toki Areneda ilk defa Galatasarayı yeneriz. Yanılmıyorsam 1 beraberlik diğerleri kayıp.Artık makus talihimizi de değiştirmiş oluruz.

Çevrimdışı Kemal

Alexsis şafi herhalde yoksa tam sünni tekbiri alsa gene penaltı olmazdı :D

Sesli güldüm valla

Hahahahahahha güzel :)

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Nisan 2016, 22:54:18 atalay ]

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Şimdi özeti bir kez daha izledim. 10 dakikalık videoda rakibin kendi hazırladığı 1 tane şut var, o da ceza sahası dışından zayıf bir vuruş. 3 gol + 1 direkten dönen top hepsini biz hazırlamışız.

1. gol: İsmail gereksiz faul, 30sn boyunca uzaklaştırılamayan top, Alexis amatörce hata
2. gol: İsmail rahat pozisyonda topu dikiyor, Oğuzhan kontrol edemiyor, İsmail orta yapan adamı, Alexis Rodallega'yı kaçırıyor
3. gol: Marcelo topu kötü yere indiriyor, İsmail şiddetsiz geri pas veriyor, Alexis rakiple top arasına giremiyor, Tolga topu rakibin ayağına çarptırıyor

Arka arkaya bu kadar bireysel hata bir daha denk gelmez. Bütün bunlara rağmen maçı kazanabilirdik de ama futbol tanrıları maç sonu 0 oynamış olmalı.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Nisan 2016, 00:35:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İddaa bize bizim taraftarımızdan çok güveniyor :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı tangaz

şampiyon olacağız ve savunmaya para harcayacağız bunun lamı cimi yok aksi halde seri şampiyonluk kimse beklemesin. bu yıl oluruz sonra bir 7 sene daha bekleriz.

bu yıl şampiyonuz. ben gelecek yılları ambargo koyacak takımı planlıyorum şimdiden...  caner nkoulou van der wiel yüksek maaşlı ama bonservisi elinde kim varsa almalıyız... kalite = para... ucuzlardan sıkıldım  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

yönetim ismail tolga serdar ile sözleşme imzaladığı anda forma satışı vb beklemesin taraftardan.

Çevrimdışı tangaz

ağlayan değil ağlatan karakterleri tesis etmeliyiz. bizim tek göz yaşımız kupa baş üstünde kalkarken dökülecek sevinç gözyaşlarıdır...

Çevrimdışı tangaz

ağlayan değil ağlatan karakterleri tesis etmeliyiz. bizim tek göz yaşımız kupa baş üstünde kalkarken dökülecek sevinç gözyaşlarıdır...

iso gibi taraftarın anasını da ağlatmasın b arada  :icool:

Çevrimdışı tangaz

Cenk'in yedek kalmasını hamle oyuncusu olmasına bağlamak da hata. hamle sadece benchden gelerek olmaz yeri gelir saha içi pozisyon değişikliği ile de olur. Cenk antepte sağ kanatta 11-12 gollü sezonu olan biri. hoca ilk 11de denemeyerek ayağına sıkıyor. bu mesajım da sanaydı @Çağrı

+son goldeki gibi gomezle birbirlerine istasyon olacakları çok pozisyon ve gol çıkarırlar. Quaresmadan daha faydalı oynamazsa sağda ismimi değiştiririm...
[ Son Düzenleme: 26 Nisan 2016, 00:55:20 tangaz ]

Çevrimdışı Yado

Bu Takım bu sene herşeye rağmen şampiyon . Kimse kolay şampiyon olamıyor arkadaşlar . Ciddi bir avantajımız var ve biz bu ligdeki bütün takımları yenebilecek bi takıma sahibiz.

İdda ediyorum ; Kjaer gibi bir stoper , Gökhan gönül gibi bir sağ bek , herhangi bir sol bek ile bu takım şampiyonlar liginde gruptan kesin çıkar Kura şansı yanımızda olursa bide çeyrek final görür . İnanıyorum , Güveniyorum.

Şampiyon takımın taraftarları iyi geceler ..
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı 38life

Güncellenmiş İddaa Oranları

Beşiktaş 1,10

Fenerbahçe  3.40

İnanılmaz. Ben yine abartı olduğunu düşünüyorum ama ağlayanlar bu oranlara bakıp kendilerini sorgulasın.

Benim vereceğim oran 1.20 ya da 1.25 olurdu. 1.10 çok az.

Çevrimdışı sedat krty

arkadaşlar  cumartesi ist dayım mac öncesi buluşma yeri varmı
[ Son Düzenleme: 26 Nisan 2016, 01:31:05 sedat krty ]

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı EagleForce

Sampiyon olmaya olacaz hayirlisiyla da korkum sampiyonlugun gaziyla Ismail Tolga falan Pektemek'den iyi sozlesmelere konacak havadan. Bu oyuncular bizi sampiyon yapti (onlara ragmen olduk yerine) romantikligiyle kaynayacaklar arada. 

Çevrimdışı aşığımsana

Umudunu kaybetmiş olanın başka kaybedecek bir şeyi yoktur. İyi geceler :bandit:
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı 38life

Galatasaray dediğimiz takım 3 hafta önce kendi evinde Rizespor ile 1-1 berabere kalmış bir takım.
Osmanlıspor dediğimiz takım ise 4 hafta önce kendi evinde Eskişehir ile 0-0 berabere kalan bir takım.

Küme düşmeme mücadelesi veren bu 2 takımın yaptığından 1 tık fazlasını yapmaya gücümüz var değil mi? Bundan da şüphe eden yoktur heralde...

Gs'nin o maçta eksikleri vardı diyenler o maçtan bir hafta önce Eskişehirden 68 dakikada 4 gol yediklerini hatırlasın. Ondan 2 hafta önce kendi evlerinde Başakşehirden 3 gol yediklerini, 1 puanı son dakikada penaltı ile kurtardıklarını hatırlasın. Ondan 3 hafta önce rezil Mersine 2-1 kaybettiklerini hatırlasın.

Osmanlının da yakın bi zamanda kendi evinde rezil Antep ile 1-1 berabere kaldıklarını da hatırlatayım. Kimse Ama Osmanlı zaten deplasmanda iyi falan demesin. Beşiktaş deplasmanı öyle kıytırık takımların deplasmanları gibi olmaz bu bir. İkinci olarak kendi evlerinde olmak onlara dezavantaj olsa bile Eskişehir ve Antep gibi takımlara karşı puan kaybetmeleri böyle bir dezavantaj ile açıklanamaz. Futbol denen birşey var.

Çevrimdışı sallapati

Cenk Tosunun stilini Karim Benzema ya çok benzetiyorum.. Karim i de çok beğeniyorum.. 29 yaşında... keşke yolu düşse Beşiktaşa ama çok zor görünüyor.. piyasa değeri 60 milyon euro.. Realden sonra belki başka bir İngiliz takımına gider. ordan Çine ordan da Amerikaya gider muhtemel  :D
[ Son Düzenleme: 26 Nisan 2016, 02:24:06 sallapati ]