Satmayi bile beceremedik oluyor @Necmi abi bunun tercumesi
Böyle taraftar olduktan sonra biz kimseyi satamayız geçen yaz söyledim bu transfer
döneminde kim ne verirse elden çıkarılmalı yoksa seneye elimizde patlayacak dedim. Burda
kıyamet koptu 20 25 M € lar konuşuluyordu o zamanda dedim 10 veren bile çıkmaz veren varsa
bir dakika düşünmek bile hatadır. Önümüzdeki sene kesinlikle faydalanamayacağız dedik ama
taraftar bu kadar hayalperest olunca böyle elde patlar. Dedim bu adam sözleşmesinin bitmesine altı ay
kala gider başka bir takıma imza atar. sende arkasından el sallarsın. Şimdi bile hala derbi maçlarında gol ve
asist yapmış diye savunan var. o maçlarda dahil bana oynadığı bir maç söyleseniz gs maçında girdi
ayağına bir top geldi vurdu gol oldu peki sonrasında oyunda varmıydı. Adamın ayağına 10 top geliyorsa 9 unu gelip
ayağından alıyorlar. ilk sene defansdan top çıkartan törenin bu sene oynadığı maçları bir izleyin
acaba orta saha çizgisinden bizim tarafa geçmişmi onuda geçtim izleyin bakın deparı varmı eli belinde yürüyerek oynuyor.
rakip topu ayağından almak istediğinde bırakıyor sonrasında duruyor tek bir hamle yok.
akhisar maçında kurtarıcı olarak ikinci yarı töre girmiş ben törenin sahada olduğunu beş dakika kala farkettim.
cenk gomez olcay takımı itti de beraberlik geldi. olcayın hırsına maçı almak istemesine saygı duydum.
Diğer taraftan töreye ilerde yer açmak için olcayı sağ beke atmasına heleki ismail gibi bir saatli bombanın
önüne ona hiç katkı vermeyecek bir oyuncuyu koymasına pes dedim sezon başından beri hiç bir katkısı olmayan
oyuncuyu sahaya sürüp kazanmamız gereken bir maçta takımı on kişi oynattı. Alexis e hiç yüklenilmez Töre ile ismailin
bıraktığı koridora tek başına ne yapsın adamlar ikinci yarı boyunca bütün atakları sağdan yaptılar. Kevgire döndü
sola önlem alacağına serdarı çıkarttı.arka arkaya iki puan kaptırdığımız maçtada beck oynamadı hadi bu maç cezalı peki
kasımpaşa maçında beck olmadan çıkmanın mantığı ne ne yani bir hatalı gol yedi diyemi cezalandırıyorsun o hatalı golleri ismail her maç yiyor
onu neden kulübeye çekmiyorsun. İsmailin yerine defans özelliği ondan çok daha iyi olan tosiçi neden oynatmıyorsun
ben tahmin ediyorum nedenide bunu şimdi konuşmanın mantığı yok.