Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7286338 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı sallapati

beyler ısrarla söylüyorum..
Kayseri , Osmanlı ve Konya ligin en kompakt oynayan ve en formda takımları..

kayseri 5 maçta 2 gol yedi
konya 13 maçtır yenilmiyor
osmanlı 12 maçtır yenilmiyor..

Duran top çalışmalıyız
duran top çalışmalıyız
Duran top çalışmalıyız

geçen sene Bilic son haftalarda kornerlerde Atibayla perdeleme yaptırıp Sivokla gol attırıyordu.. BU sene 2. yarının başında atibayla goller bulduk...

sabah akşam korner , sağdan frikik  , soldan frikik , orta çalışmamız lazım.... Marcelo , Gomez , Atiba ile kafa golleri.. Sosa ile frikik golleri bulabiliriz...

Konya osmanlı ve kayseri maçları çok pozisyonlu maçlar olmayacak!

Çevrimdışı atalay

Bekler şu son dört haftada minumum hata ile doğru savunma yapıp, destek beki görevi görsünler kafi... Ön bölge oyuncularına 1v1 pozisyon hazırlamalarını, final aksiyonlarında başrol oynamalarını filan beklemiyorum.

Çevrimiçi Necmi

Burada tek tip insan tipi yaratmaya çalışıyorsan @Necmi abi ben bunun karşısındayım, biatçı, yanlışları görmeyen eleştirmeyen, polyannacılık yapan sene sonunda konuşalım diyen adamlar senin düşündüğün gibi benim gibilerden daha çok zarar veriyor bu takıma. Bugün git Avrupa'daki forumlarda neler konuşulduğuna bir bak istersen bizim burada yaptıklarımız yanlarında havada civa kalır. Bişi öğrenmişsiniz hep eleştiri yapıyorsunuz diye evet hep eleştiri yapıyorum yapmaya da devam edeceğim ben olumlu görüşlerimi kombine alarak, forma alarak, kulübe üye olarak göstermeye devam edeceğim burada her daim biatçılık yaparak değil.
burası avrupa değil kimsede polyanacılık yapmıyor. sen fazla ağlıyorsun
avrupa taraftarını gösterip sonra arabesk takılıyorsun. Allah aşkına şu foruma üye olduğun
günden beri bir tek normal mesajın yok sırf eleştirmek bile diyemiyorum ağlamak için çıkıp yazıyorsun
her şey yolundayken çıkıp bir tane mutlu olmuş halinle mesaj görsem tamam diyeceğim
ama senin herhalde psikolojin bozuk burayı rahatlama yeri görüyorsun burda maçtan beri herkes ismaili
tolgayı eleştiriyor kimseye yazdımmı böyle bir mesaj seninki farklı sen eleştirmiyorsun resmen eziklik senin mesajların
burda ağzınıza almışsınız tek tip taraftar yaratmaya çalışıyoruz peki burası kurulduğundan beri üye olan sen kaç mesajını sildik bu güne kadar
yada seni kaç defa susturmaya çalıştık. nasıl yaratmaya çalışıyoruz tek tip taraftar yada bu bizim ne işimize yarar
tek tip olduğunda ortada forum diye bir şey kalmaz. Kaldıki kalıp kalmaması da umrumda değil
herkes seni ikaz ediyor sabahtan beri yazdıklarının faydası yok sadece ağlayıp insanlarıda umutsuzluğa itiyorsun diyorlar.
sen eleştiri yapmıyorsunki sanki şampiyonluk kaçtı gibi bir tavır içindesin daha giden bir şey yok erken ağlama
sonra şampiyon olduğumuzda bunlar sana geri döner @Serhat Akkaya

Çevrimiçi Necmi

Duran top çalışmalıyız
duran top çalışmalıyız
Duran top çalışmalıyız

geçen sene Bilic son haftalarda kornerlerde Atibayla perdeleme yaptırıp Sivokla gol attırıyordu.. BU sene 2. yarının başında atibayla goller bulduk...

sabah akşam korner , sağdan frikik  , soldan frikik , orta çalışmamız lazım.... Marcelo , Gomez , Atiba ile kafa golleri.. Sosa ile frikik golleri bulabiliriz...

bende ısrarla diyorumki ligin en formda ve kompak oynayan takımı biziz biz korkacağımıza
rakipler bizden korksun. bu takım ligde en az puan kaybeden takım nasıl oluyorda rakipler bizden daha iyi
oluyor kayseri ligde kalma mücadelesi veriyor osmanlı orta sıra takımı konya ununu elemiş ve ligin artık son maçı onlar için lig bitmiş olacak
oyuncular kasmaz kendini kaldıki kassalar ne olur sizde bizi iyice yerin dibine soktunuz bizim 4 malubiyet 4 beraberliğimiz var
bahsettiğin takımlar bizden iki üç kat fazla beraberlik ve malubiyet almış ve ilk yarı bu dört rakibide yendik
abartmayın artık

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bekler şu son dört haftada minumum hata ile doğru savunma yapıp, destek beki görevi görsünler kafi... Ön bölge oyuncularına 1v1 pozisyon hazırlamalarını, final aksiyonlarında başrol oynamalarını filan beklemiyorum.
@atalay  şu mesajı Akhisar maçından da önce vermeye çalışmıştım . Taraftar olarak net bir şekilde bu mesajı o maç öncesi verebilsek sadece biz değil elbet hoca da oyuncularına verebilse ve oyuncular da o mesajı alabilseydi 1 değil 3 puanı almış olacaktık. Sivas maçından sonra kendine olduğundan fazla rol biçen bir takım vasat oyuncularımız tekrar havaya girmeye başladı .İşte tam bu noktada zamanında olaya el koymak gerekiyordu. Şimdi diyoruz ki şampiyonluğa giderken takımın tamamını desteklemek lazım.Bu yanlış bir söylem . Neden? Bu takımda her bir oyuncunun farklı bir karakteri var ve bu karakterlere göre her birine ayrı ayrı mesajlar vermek lazım.Misal Gomez ve Sosa . Bu oyunculara şampiyonluğa giderken destek ver . Bu oyuncular sorumluluklarını , neyi nasıl yapmasını bilen , sonuca giden oyuncular zaten. Bu tipte oyunculara verilen destek takıma da pozitif yansıyacak . Ama sürekli aynı hataları yapan sorumsuz X oyuncusunu da aynı şekilde destekleyelim dersek oyuncunun kulağı iyice çekilmezse  bir sonraki maçta  X oyuncusu aynı hataları yapmaya devam edecek ki Akhisar maçında da olan buydu zaten . Bu ince nüansları görmek lazım .

Çevrimdışı 38life

Duran top çalışmalıyız
duran top çalışmalıyız
Duran top çalışmalıyız

O 13 maçların, 12 maçların içinde Beşiktaş ile karşılaşmamışsa o istatistik birşey ifade etmiyor :)

Çevrimdışı Arena_

bende ısrarla diyorumki ligin en formda ve kompak oynayan takımı biziz biz korkacağımıza
rakipler bizden korksun. bu takım ligde en az puan kaybeden takım nasıl oluyorda rakipler bizden daha iyi
oluyor kayseri ligde kalma mücadelesi veriyor osmanlı orta sıra takımı konya ununu elemiş ve ligin artık son maçı onlar için lig bitmiş olacak
oyuncular kasmaz kendini kaldıki kassalar ne olur sizde bizi iyice yerin dibine soktunuz bizim 4 malubiyet 4 beraberliğimiz var
bahsettiğin takımlar bizden iki üç kat fazla beraberlik ve malubiyet almış ve ilk yarı bu dört rakibide yendik
abartmayın artık

İlk yarıdaki Beşiktaş ile şimdiki arasında da çok fark var. Zira sadece Beşiktaş değil Konya'da çok farklı. Yabana atılacak cinsten değil. Umarım herşey son maça kalmaz.

Çevrimdışı Deniz

Ben vodafone arenadaki 2 maçımızı da en az 2 farkla kazanacağımızı düşünüyorum.
gs ve konya maçları çok önemli olacak.Arenadan 3 puan çıkartırsak konyayı da yener şampiyon oluruz.

Savunmamız kötü olabilir ama bu ilk kez kötü değil tüm sezon buraya kadar biz bu rezil savunmayla geldik.Bugüne kadar yendiysek bu günden sonra da yeneriz ,yenecez.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

@atalay  şu mesajı Akhisar maçından da önce vermeye çalışmıştım . Taraftar olarak net bir şekilde bu mesajı o maç öncesi verebilsek sadece biz değil elbet hoca da oyuncularına verebilse ve oyuncular da o mesajı alabilseydi 1 değil 3 puanı almış olacaktık. Sivas maçından sonra kendine olduğundan fazla rol biçen bir takım vasat oyuncularımız tekrar havaya girmeye başladı .İşte tam bu noktada zamanında olaya el koymak gerekiyordu. Şimdi diyoruz ki şampiyonluğa giderken takımın tamamını desteklemek lazım.Bu yanlış bir söylem . Neden? Bu takımda her bir oyuncunun farklı bir karakteri var ve bu karakterlere göre her birine ayrı ayrı mesajlar vermek lazım.Misal Gomez ve Sosa . Bu oyunculara şampiyonluğa giderken destek ver . Bu oyuncular sorumluluklarını , neyi nasıl yapmasını bilen , sonuca giden oyuncular zaten. Bu tipte oyunculara verilen destek takıma da pozitif yansıyacak . Ama sürekli aynı hataları yapan sorumsuz X oyuncusunu da aynı şekilde destekleyelim dersek oyuncunun kulağı iyice çekilmezse  bir sonraki maçta  X oyuncusu aynı hataları yapmaya devam edecek ki Akhisar maçında da olan buydu zaten . Bu ince nüansları görmek lazım .

Bu Hocanın işi. Kimin zayıf, kimin güçlü karakter olduğunu görmesi lazım. Taraftar ise gemi karaya yanaşana kadar el sallasın; lakin limana vardıktan sonra zafer sarhoşluğuyla olağan şüphelileri bir tekneye doldurup, batırmayı unutmamak gerek. Yoksa o geminin içinden yine aynı kişiler inecek.

Çevrimdışı Scout

Tolga
Serdar Alexis Marcelo Beck
Atiba Oğuzhan
Gökhan(Q7) Sosa Olcay
Gomez

Böyle Çıksak Nasıl Olur  :alala:
Pika Pika

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İsmail yüzünden 4 atılma, 10 moderasyon var istatistikleri fena değil forumda :D

:evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Duran top çalışmalıyız
duran top çalışmalıyız
Duran top çalışmalıyız

Ustunden cok zaman gecti ama anlatayim gene
Ft idmanlari taraftara acik oldugu zaman gider izlerdim bir poh calismazlardi. Hakan orta sagdan okan orta soldan hakan unsal orta hakan sukur kafayla kaleye yahut vuramiyorsa geriye indir, sut 5-2 falan biterdi idmanlari. Toshak vardi bizde toshakli adamdi tac falan atmayi ogretirdi calismalarda.
Sonra olay maca gelirdi ulan ft nin takimi sanki baska takim sahada her seyi yaparlardi bizimkiler o kadar calismalarina ragmen tac atamazlardi dogru duzgun.
Biraz da takimin ortalama iq seviyesiyle ilgli hersey.

Mesela beni cildirtan futbolcu tipleri vardir. Bu marcelo bizden ornek, alir topu tamam guzel, sagda beck bos tek pas atmaz becke, topu biraz beckin kanadina surer 3 sefer topa dokunur sonra becke pas verir ulan madem topu becke atacan dan diye atsana ilk anda. Mesela ismail boyle bizde, atiba boyle degil mesela hep dogru adama hem de onune oynar.

Cok kiziyorsunuz quaresmaya ama adam yeri geldimi cat diye tek pasini oynar, kaleye yaklastimi, ceza alanina girdimi sapitiyor o, o baska konu ama akhisara attigimiz gole bakin mesela, sosaya tek pasi tik diye oynayan adam quaresma.

Mesela alexis cok elestiriliyor ama o topu cok evelemiyor, sag ayak sol ayak tak tak veriyor adama.
Serdar mesela ayri cins, topu suruyor suruyor, stop ediyor, topa bssiyor sonra sag kanattaki adama oynuyor yahu hemen oynasana topu

Offf sinirim cikti tepeme

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı MrtBlgc

30 hafta geride kaldı ve ligin en çok gol atan takımıyız. Yalnız bu takımın en büyük eksikliği pas oyununu oynerken şut çekmeyi unutması.
Orta saha oyuncularımız şut çekmeli. Bakın Akhisar maçında Sosa'nın şutu 2. yarının hemen başında takımımıza ikinci golü getirdi.
Sosa vurdu kaleciden döndü ve Olcay tamamladı. Yine aynı şekilde ligin ilk yarısında oynanan Eskişehir maçında Gomez'in attığı şut
gol oldu. Keza Başakşehir maçında (ligin ilk yarısı) Gomez'in ceza sahasının hemen dışından çektiği şut gol oldu.
Bunları sık sık denemeliyiz çünkü takımda topa iyi vuran Sosa gibi Gomez gibi Oğuzhan gibi oyuncularımız var.
Özellikle bu hafta oynayacağımız Kayseri maçında rakibi hataya zorlamamız gerekiyor, baskı altına alıp bol bol kaleyi yoklamamız lazım.

Çevrimdışı mylife1903

Bu Hocanın işi. Kimin zayıf, kimin güçlü karakter olduğunu görmesi lazım. Taraftar ise gemi karaya yanaşana kadar el sallasın; lakin limana vardıktan sonra zafer sarhoşluğuyla olağan şüphelileri bir tekneye doldurup, batırmayı unutmamak gerek. Yoksa o geminin içinden yine aynı kişiler inecek.
Aman abi akil verme 20 mayis gunu gazete kupurleri
Besiktasin sampiyonluk kutlamalarinda 5 futbolcu kayboldu
Mustafa pektemek, ismail, tolga, serdar ve necipten hala haber alinamiyor
Kacirilan besiktasli futbolcular icin 100milyon dolar fidye isteniyor
Besiktas baskani teroristlerle masaya oturmayiz, dedi
Fb baskani aziz yildirim fidyeyi odemeye hazir
Gs baskani aziz yildirim oderse ben de odemeye hazirim, dedi

Çevrimdışı MrtBlgc

Tolga
Serdar Alexis Marcelo Beck
Atiba Oğuzhan
Gökhan(Q7) Sosa Olcay
Gomez

Böyle Çıksak Nasıl Olur  :alala:

Serdar'ın maç eksiği olduğu için ikidir adelesi çekip kenara geliyor. Beck ile başlamak daha mantıklı bence. Solda İsmail yerine Tosic'i tercih ederim.

Çevrimdışı mylife1903

Gokhan tore de cok formsuz ama gozden kacmasin. Cok ters zamanda sakatlandi cocuk.

Çevrimiçi Necmi

aynen katılıyorum buna şampiyonluğu elde ettiğimiz an artık yapılması gereken her eleştiriyi en sert şekilde yapmalıyız
ama şimdi zamanı değil burası avrupa değil yaptığın her eleştiri sahada olumsuzluk olarak geri döner.
Bizim oyuncular masada profesyonel ama sahada amatörler banane profesyonel olsunlar demekle
olunmuyor burda her saldırı kazığı kendimize sokmak demek oluyor.

Çevrimdışı mylife1903

aynen katılıyorum hatta görüyorum ve arttırıyorum @mylife1903   .. Kayseri ve Osmanlı maçlarında truva bile sokabilirler tribüne.. Bunların aklı hep bu tip cinliklere çalışıyor.. Kale arkalarına ekstra güvenlik şart bu maçlarda...
Evet evet forum olarak bu konuya dikkat cekmeliyiz ozellikle @cursedofdragon arkadasimiz acayip renkli kokusu alir ozellikle kayseri macinda stadta olmali, bu osmanli macini terorize etmek isteyecek renkli truvalari yakalasin.

Çevrimiçi Necmi

Gokhan tore de cok formsuz ama gozden kacmasin. Cok ters zamanda sakatlandi cocuk.
ne formsuzu adam geçen sene bıraktı bizi  :bandit:
onun geçen sene ligin son beş maçından itibaren Beşiktaşla işi kalmadı.

Çevrimiçi Necmi

30 hafta geride kaldı ve ligin en çok gol atan takımıyız. Yalnız bu takımın en büyük eksikliği pas oyununu oynerken şut çekmeyi unutması.
Orta saha oyuncularımız şut çekmeli. Bakın Akhisar maçında Sosa'nın şutu 2. yarının hemen başında takımımıza ikinci golü getirdi.
Sosa vurdu kaleciden döndü ve Olcay tamamladı. Yine aynı şekilde ligin ilk yarısında oynanan Eskişehir maçında Gomez'in attığı şut
gol oldu. Keza Başakşehir maçında (ligin ilk yarısı) Gomez'in ceza sahasının hemen dışından çektiği şut gol oldu.
Bunları sık sık denemeliyiz çünkü takımda topa iyi vuran Sosa gibi Gomez gibi Oğuzhan gibi oyuncularımız var.
Özellikle bu hafta oynayacağımız Kayseri maçında rakibi hataya zorlamamız gerekiyor, baskı altına alıp bol bol kaleyi yoklamamız lazım.

gs maçını unutmuşsun :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

ne formsuzu adam geçen sene bıraktı bizi  :bandit:
onun geçen sene ligin son beş maçından itibaren Beşiktaşla işi kalmadı.
Satmayi bile beceremedik oluyor @Necmi abi bunun tercumesi

Çevrimdışı MrtBlgc

gs maçını unutmuşsun :evillol:

:D doğru. yanlız gomez'in de vurduğu gol olmuş
burdan o anlaşılıyor

Çevrimiçi Necmi

icinden kufur edenler de sayilsa forumda uye kalmaz.. :evillol:
sanırım yöneticide kalmaz :evillol:

Çevrimdışı MrtBlgc

Son dakika
TS'de 6 oyuncu kadro dışı kalmış
Erkan Zengin, Cavanda, Marko Marin, Özer Hurmacı, Fatih Atik