Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7287357 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Son dakika
TS'de 6 oyuncu kadro dışı kalmış
Erkan Zengin, Cavanda, Marko Marin, Özer Hurmacı, Fatih Atik
Sefa Yılmaz.
Cavanda'ya çöksek mi hemen napsak ?  :D
Cavandayi degil de bizim baskan kesin ozer hurmaciyi alir ve ben intihar ederim hem ismail kurtulur hem de ozer.
Sezer transferime bakin baskanin sevdigimtip oyuncu ozer hurmaci.

Offff tuylerim tiken tiken oldu, korkmadim titredim

Çevrimdışı ugurkartalizma

4 maçı da kazanıyoruz ve şampiyon oluyoruz :relax:

Çevrimdışı Çağatay

En başta marcelo nun canını dişine takıp oynaması lazım. Adamın takımı kume düştü. Sen burada satın alma opsiyonlu bulunuyorsun ve seni begenmezlerse seneye Almanya 2.liginde oynayacaksin. Begenirlerse şampiyonlar liginde...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet57

Nasilsiniz sampiyon takimin taraftarlari?

Umarim bazi arkasas bu negatif enerjiyi uzerlerinden atmistirlar.

Biz sampiyon olacagiz, inanin artik buna. Guntekin'e katiliyom. Aglamak isteyen aglak takimlarin formasini giyip onlari tutsun.

Çevrimiçi Necmi

Satmayi bile beceremedik oluyor @Necmi abi bunun tercumesi
Böyle taraftar olduktan sonra biz kimseyi satamayız geçen yaz söyledim bu transfer
döneminde kim ne verirse elden çıkarılmalı yoksa seneye elimizde patlayacak dedim. Burda
kıyamet koptu 20 25 M € lar konuşuluyordu o zamanda dedim 10 veren bile çıkmaz veren varsa
bir dakika düşünmek bile hatadır.  Önümüzdeki sene kesinlikle faydalanamayacağız dedik ama
taraftar bu kadar hayalperest olunca böyle elde patlar. Dedim bu adam sözleşmesinin bitmesine altı ay
kala gider başka bir takıma imza atar. sende arkasından el sallarsın. Şimdi bile hala derbi maçlarında gol ve
asist yapmış diye savunan var. o maçlarda dahil bana oynadığı bir maç söyleseniz gs maçında girdi
ayağına bir top geldi vurdu gol oldu peki sonrasında oyunda varmıydı. Adamın ayağına 10 top geliyorsa 9 unu gelip
ayağından alıyorlar. ilk sene defansdan top çıkartan törenin bu sene oynadığı maçları bir izleyin
acaba orta saha çizgisinden bizim tarafa geçmişmi onuda geçtim izleyin bakın deparı varmı eli belinde yürüyerek oynuyor.
rakip topu ayağından almak istediğinde bırakıyor sonrasında duruyor tek bir hamle yok.
akhisar maçında kurtarıcı olarak ikinci yarı töre girmiş ben törenin sahada olduğunu beş dakika kala farkettim.
cenk gomez olcay takımı itti de beraberlik geldi. olcayın hırsına maçı almak istemesine saygı duydum.
Diğer taraftan töreye ilerde yer açmak için olcayı sağ beke atmasına heleki ismail gibi bir saatli bombanın
önüne ona hiç katkı vermeyecek bir oyuncuyu koymasına pes dedim sezon başından beri hiç bir katkısı olmayan
oyuncuyu sahaya sürüp kazanmamız gereken bir maçta takımı on kişi oynattı. Alexis e hiç yüklenilmez Töre ile ismailin
bıraktığı koridora tek başına ne yapsın adamlar ikinci yarı boyunca bütün atakları sağdan yaptılar. Kevgire döndü
sola önlem alacağına serdarı çıkarttı.arka arkaya iki puan kaptırdığımız maçtada beck oynamadı hadi bu maç cezalı peki
kasımpaşa maçında beck olmadan çıkmanın mantığı ne ne yani bir hatalı gol yedi diyemi cezalandırıyorsun o hatalı golleri ismail her maç yiyor
onu neden kulübeye çekmiyorsun. İsmailin yerine defans özelliği ondan çok daha iyi olan tosiçi neden oynatmıyorsun
ben tahmin ediyorum nedenide bunu şimdi konuşmanın mantığı yok.

Çevrimdışı Librarius

Tamam işte önce yen kalsın 3 maç ve 1 beraberlik hakkın. Sonra derbiyi yenmeye çık. Osmanlı'yı zaten yeneceksin yine içeride.

Kaldı sana son maç. Bu kadar basit her şey sakin olsun herkes.

Iste bu kadar... Ne panigi yapiyor millet?  Kayserispor macini bir sekillde aliriz Allah'in izniyle. Sonra GS derbisi var. GS FB macinda oldugu kadar motive olmayacak. Defanslari aynen bizim defans gibi berbat. Yani gol rahat buluruz. Yeterki defans biraz saglam dursun... Onumuzdeki 2 maci alirsak FB strese girer kesin.

Osmanli macinida yine taraftar rakibi bogarak aldirir... Oyle isliklanmalilarki ayaklari titremeli Osmanlispor'lu oyuncularin.

Konya deplasmanina beraberlik avantajini tasirsak sampiyonluk ihtimalimiz %100'e yakin olur. Yeterki GS macinda kayip yasamayalim.

Onemli not: mumkunse Serdar kurtulus yedek kulubesinden uzaklastirilsin.  Onu oyle aglak gordugumde yemin ediyorum tekme tokat dovesim geldi. 5 puan ondesin ve puan kaybinda hungur hungur agliyorsun. Sanki cok matah bir sey yapmis gibi de ovuluyor.

O aglak halin rakibe umit veriyor bre cahil topcu...
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Yado

olcay orjin bek olmadığı için yerini çok kaybediyor
bence serdar sağ bek beck sol bek denenmeli ama denenirmi
sanmıyorum Şenol hocanın sezon sonu bekleyin dediğim kısımlara geldik
bakalım her zamanki hatalarını tekrarlayacakmı yoksa geçmişden ders çıkartmışmı
göreceğiz Boyko yu bilinçli olarak hazırlamadı küstürdü serdarı kulübeye mahkum ettiki
geçen sene bana göre iyi bir sezon çıkartmıştı ismailin hücumcu kimliğinemi tav oluyor anlamadımki koşmaktan başka bir şey
yapmıyor adamın yaptığı asist bile oğuzhanı bozarak oldu biraz şanstı. şu an sözleşme yenilemek için kendini gösterme derdinde
bunuda ilerde iş yaparak olacağını sanıyor defansı tamamen bıraktı. Bu alexis ide bozdu
adam sanki bek değilde beke yardıma gelmek istemeyen kanat oyuncusu gibi oynuyor
quaresma bile ondan daha iyi savunma yapıyor. diğer maçlar sıkıntı olmaz ama osmanlı maçı ismail açısından çok tehlikeli bir maç.
ben içerdeki maçlarda puan kaybedeceğimize inanmıyorum bu gs yide yeneriz 3 puan farkla konyaya gidersek konyanın içinden geçeriz.
bu önümüzdeki 5 maç içinde beni tek korkutan maç akhisardı hatta maç günü konuştuk rahat olmadığımı söyledim
ben puan bırakacağımızı tahmin ediyordum. ama malubiyetten çok iyi geri dönüş yaptı takım birazda tanrının yardımı oldı
1 puanı aldık o bir puanda bizi şampiyon yapacak. yazın buraya şampiyonluğu bize cenkin golü getirdi.

Geçen sene Biliç'in hatası cenk yerine pektemeği tercih edip bu şampiyonluk puanı golleri atamamamızdı

Ve bu sene Şenol Güneşin hatası bağıra bağıra gösteren ismail defosuna alabileceği önlemleri almamak , Biliçin yaptığı gibi gereksiz oyuncuya güven ve oyuncu  tercih hatasını bu sene Şenol Güneş yapmazsa Şampiyonuz diyebilir miyiz ?
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı EMİR EMRE

Off super afis olmus, helal olsun yapana yayana..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Keşke şuna benzer bi kareografi hazırlansa bu hafta için. Rakip takımların armaları gri olmak şartıyla. Harika olurdu.

Şampiyonluğa gidiyoruz desteğin en büyüğünü yapmak lazım. Kimse mi düşünemedi? :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALDENYX

bu haftayı hochamızın iyi geçirip, kayseri maçini alıp, tt arenaya moral depolayıp şampiyonluk maçinida osmanlı ile yaparız... :halay: bende kendimi yeni yeni toparlıyorum... bu takım bizim bu şampiyonluk bizim...borumu...3 puan fark...en kötü konyayı bizde yeneriz ... :ok:   defans hattına güvenmesemde sonunakadar yanlarındayım...ismailinden tolgasına... başarıya 4 maç kalmışşşş :money:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı b.damatoglu

Şu takım hele bi şampiyon olsun da... Ne futbolculara ne hocaya diyeceğim var. Tek diyeceğimi yönetime diyeceğim.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aşığımsana

Bir tek gs deplasmaninda puan kaybedersek kaybederiz o kadar onda da yenilecegimizi hiç düşünmüyorum en kötü beraberlik.
bunları tokide bu yıl yenemeyeceksek ne zaman yeneceğiz derbi atmosferi farklı ok ama yenmemiz gerek artık. Ne kadar avrupaya zlolasa da  ne yapıp edip 3 puanla döneceğiz.
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Bu takımı Cenk Tosun(İlhan Mansız)'un hırsı şampiyon yapacak!
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı aşığımsana

Çerçevelettirip Nevzat Demir'e asılması gereken Görsel
o işlere hiç girilmemesi gerek ,hep negatif etki ediyor takıma :(
Ömrümsün Beşiktaş!

Gençler şu an 1-0 önde Antep'e karşı.

Maç eğer böyle biterse Gençler avrupa potasına yaklaşır. Antep'te düşme potasına..

fenerin ikisiylede maçı var ikiside canını dişine takıcaktır diye tahmin ediyorum..

fenerin işi kolay değil. Hiç değil.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Dün öğleden sonra Cenk Tosun ve nişanlısıyla önce Şile'ye, sonra stada giderek tanışma hikayesi çekimi yaptık. 4 Mayıs'ta düğünlerinde de bütün gün yanlarında olacağım. Sadece şunu söyleyeyim, takımın geri kalanı Cenk'in yarısı kadar yüreğini koyarsa biz önümüzdeki 4 maçı da alırız.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Tolga

Kalan haftalarda ilk 11 de olmalı artık.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Bundan sonraki haftalarda kanatları Cenk-Olcay yapsak keşke.

Rakipleri önde karşılarızi kovalarız, bırakmayız. İnanılmaz bi mücadele ve azim çıkar Cenk ve Olcay'dan.

Ayrıca kulübede de Ricardo, Töre, Kerim, Tolgay gibi adamlar var duruma göre skora katkı yapabilirler.

Ama bu takımın Cenk Tosun'a ilk 11'de ihtiyacı var!

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı can1903

CENK TOSUN İLK 11 OYNASIN. Cenk-olcay yapalım kanatları.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MrtBlgc

Cavandayi degil de bizim baskan kesin ozer hurmaciyi alir ve ben intihar ederim hem ismail kurtulur hem de ozer.
Sezer transferime bakin baskanin sevdigimtip oyuncu ozer hurmaci.

Offff tuylerim tiken tiken oldu, korkmadim titredim
Valla olması kuvvetle muhtemel, hatta gider Fatih Atik'i falan alır :D Yalnız ben Cavanda'yı su içinde 30 var sanıyordum daha 25 yaşındaymış.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı RevivaL

Maç maç gideceğiz. Daha Kayseri maçını atlatmadık

Çevrimdışı cursedofdragon

CENK TOSUN İLK 11 OYNASIN. Cenk-olcay yapalım kanatları.

1 tane daha forvet olsa olucak da 1 tane daha forvet olmadığı için olmuyor :)

Çevrimiçi Necmi

Valla olması kuvvetle muhtemel, hatta gider Fatih Atik'i falan alır :D Yalnız ben Cavanda'yı su içinde 30 var sanıyordum daha 25 yaşındaymış.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cavanda hiçte matah bir oyuncu değil. iyi oyuncu her yerde fark yaratır.
biz ts de ne fark yarattığını gördük oynadığı bir maç vardı oda bizim ilk yarı maçımız :bandit:
Afrika kökenli oyuncuların yaşlarına pek güven olmaz

Çevrimdışı mylife1903

Böyle taraftar olduktan sonra biz kimseyi satamayız geçen yaz söyledim bu transfer
döneminde kim ne verirse elden çıkarılmalı yoksa seneye elimizde patlayacak dedim. Burda
kıyamet koptu 20 25 M € lar konuşuluyordu o zamanda dedim 10 veren bile çıkmaz veren varsa
bir dakika düşünmek bile hatadır.  Önümüzdeki sene kesinlikle faydalanamayacağız dedik ama
taraftar bu kadar hayalperest olunca böyle elde patlar. Dedim bu adam sözleşmesinin bitmesine altı ay
kala gider başka bir takıma imza atar. sende arkasından el sallarsın. Şimdi bile hala derbi maçlarında gol ve
asist yapmış diye savunan var. o maçlarda dahil bana oynadığı bir maç söyleseniz gs maçında girdi
ayağına bir top geldi vurdu gol oldu peki sonrasında oyunda varmıydı. Adamın ayağına 10 top geliyorsa 9 unu gelip
ayağından alıyorlar. ilk sene defansdan top çıkartan törenin bu sene oynadığı maçları bir izleyin
acaba orta saha çizgisinden bizim tarafa geçmişmi onuda geçtim izleyin bakın deparı varmı eli belinde yürüyerek oynuyor.
rakip topu ayağından almak istediğinde bırakıyor sonrasında duruyor tek bir hamle yok.
akhisar maçında kurtarıcı olarak ikinci yarı töre girmiş ben törenin sahada olduğunu beş dakika kala farkettim.
cenk gomez olcay takımı itti de beraberlik geldi. olcayın hırsına maçı almak istemesine saygı duydum.
Diğer taraftan töreye ilerde yer açmak için olcayı sağ beke atmasına heleki ismail gibi bir saatli bombanın
önüne ona hiç katkı vermeyecek bir oyuncuyu koymasına pes dedim sezon başından beri hiç bir katkısı olmayan
oyuncuyu sahaya sürüp kazanmamız gereken bir maçta takımı on kişi oynattı. Alexis e hiç yüklenilmez Töre ile ismailin
bıraktığı koridora tek başına ne yapsın adamlar ikinci yarı boyunca bütün atakları sağdan yaptılar. Kevgire döndü
sola önlem alacağına serdarı çıkarttı.arka arkaya iki puan kaptırdığımız maçtada beck oynamadı hadi bu maç cezalı peki
kasımpaşa maçında beck olmadan çıkmanın mantığı ne ne yani bir hatalı gol yedi diyemi cezalandırıyorsun o hatalı golleri ismail her maç yiyor
onu neden kulübeye çekmiyorsun. İsmailin yerine defans özelliği ondan çok daha iyi olan tosiçi neden oynatmıyorsun
ben tahmin ediyorum nedenide bunu şimdi konuşmanın mantığı yok.
Aboooowww @Necmi abi patlamis sonunda ben film seyrederken.
Abi tore cok kotu oynadi dogru ama yonetimin yahudi kafasinda olmasi lazim. Ben mesela yonetimde olsam her konusmamda toreden bahsederim, yuceltirim, parlatirim, cilalarim senol gunese derim bak satacaz biz bunu cik adam kotu oynasa, kendi kalesine 3 tane atsa, de ki ilk gokunguzel vurdu, ikinci golde kafa vurusu harikaydi ucuncu gol ise recep cetin rovosatasiydi simdi onumuzdeki maclarda gokhani diger kaleye yonlendirecegiz.

Mundar etmenin alemi yok, satacaksak tok satici olmamiz lazim.