Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7280804 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

Ben de nedense Konya maçından o kadar çekinmiyorum. Konya'nın etkili bir hücum gücü yok bizim başımıza fazla bela olacaklarını sanmıyorum. Tabi iyi bir savunma planı olduğunu da kabul ediyorum.

Konya maçına beraberliğin de yeteceği bir durumda çıkarsak istediğimizi alırız.
Sen tabii daha iyi takip ediyorsundur ama ben Konyanın oynadığı futbolu çok beğeniyorum.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Yıkım psikolojik olarak olmaz ancak maddi olarak olur :D

Böyle bakana itirazım yok kesinlikle onların da zor maçları ama bizim daha zor. Ama zaten biz de daha iyi oynayan tarafız. Osmanlı'yı o leş temposuyla Fener bile domine etti maçın içinde biz edemeyiz diye korkuyoruz. Şeref Bey'de 40.000 kişi başına yıkar o stadı Osmanlı'nın.

Konya son maça kalırsa yenememe durumunu düşünen var yahu son maça kalsa iş Gomez, Sosa affeder mi Konya filan kazanmak için son 90 dakika artık bu adamlar winner.

Yine Galatasaray. Aynı tip maç adamlar 70 metrede top oynuyorlar göbek bomboş. Fener domine etti biz mi edemeyeceğiz? Bakış açıları neden hep negatiften seçilir bunu anlamıyorum ben.
Gs baya boş alanlar bırakıyor zaten o maçta goller buluruz yeter ki abuk sabuk goller yemeyelim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 13:52:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bizim takımın 1 numaralı sorunu Türkiyede altyapı eğitimi alan oyunculardır. Çok büyük temel altyapı eksiklikleriyle buraya kadar gelmişler. Normal anadolu takımlarıyla yapılan maçlarda da çok hata yapıyorlar  fakat rakipler beceriksiz olduğu için bu hataları değerlendiremiyorlar..

karşılarına biraz yetenekli Rodallega, Eren derdiyok , Bryan Ruiz , Volkan Şen gibi adamlar geldiği zaman cezayı kesiyorlar.

*Hep bir sonraki adımı düşünmeden spontane oyun oynuyorlar. (ismail in kaleciye mi versem alexis e mi versem diyerek topu tam ortalarına atması)
*Asıl görevleri olan alan kapatma olayını maç içinde devamlı savsaklıyorlar. (Necip in geçen seneki Fb maçında ileriye çıkıp golu yedirmesi , Yine Necip in  bu seneki Kasımpaşa maçında stoper olduğunu unutup orta sahaya adam karşılama gidip golu yedirmesi)
*Yabancı dil konuşan oyuncularla entegre olamama (İsmail in Sporting,Kayseri ve Lokomotiv  maçlarında ofsaytı bozarak gol yedirmesi ,  Tolganın Sporting ve Akhisar maçlarında çıkıp çıkmama tereddütleri)
*Winner olamamaları (serdar ın takım 5 puan önde ve maç bitmesine 12 dakika varken hüngür hüngür ağlaması )
*Futbolun yazılı olmayan kurallarını uygulamamaları (zor maçlarda öne geçtiklerinde zamana oynamak ve rakibin sinirlerine oynamak yerine oyunu daha da hızlandırıp rakiplere motivasyon sağlamaları) - Bu konuyu Ersan Gülüm çok güzel yapıyordu. O gittikten sonra boşluğunu dolduramadık.
*Çalışıp kendilerini geliştirmemeleri ( ismail in geri pasını sağ ayakla veremeyip solla verip golu yedirmesi)
*Takım oyununa ve taktik disipline bağlı kalmamaları...

gelecek sezonlardan itibaren altyapısını Türkiyede almış oyunculara tereddütle bakılmasını rica ediyorum.. Gerekirse defans oyuncularını Serdar Taşçı , Ömer Toprak gibi gurbetçilerden ya da altyapısı iyi olan Belçika , Almanya , Hollanda gibi ülkelerde yetişmiş ve bizim oyun stilimize uygun ayağı iyi olan ve hızlı siyahi defans oyuncularından seçmek gerekiyor...

Serdar ile Ömer'i son 1 yıldır izlemediğini varsayıyorum çünkü o kadar güzel ileti verdiğin örneklerle çökmüş :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yedic

Yine kisisel fikrim Vodafone Arenaya madem o kadar yatirim yaptik katlar arasi LED ekranlardan

"Ismail adamini kontrol et - ofsayti bozma!"
"Tolga degaj atma, ayagini kullanma!"
"Alexis rakip karsindayken ellerinine dikkat et!"

gibi yazilar gecirsek reklamdan ziyade faydali olur diye dusunuyorum, cunku gercekten bu yasta bu basit seyleri hatirlayamiyorlar.

Çevrimdışı RQ7_351903

Değil tabi ki şuan girmek istemediğim bağlantılarından o paraya imzaladı Pektemek bence maalesef.
Çebi istediğine 1'den istediğine 2'den attırıyor bence imzayı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 13:53:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Gs baya boş alanlar bırakıyor zaten o maçta goller buluruz yeter ki abuk sabuk goller yemeyelim.

1 yeriz 2-3 atarız bir maç havasında olacak maç. Atarsa Sneijder atar o da ne kadar istekli oynar tartışılır. Çok erken gol bulup 2-0'a getirebiliriz ne olduğunu anlamadan Galatasaray.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Değil tabi ki şuan girmek istemediğim bağlantılarından o paraya imzaladı Pektemek bence maalesef.
Neden bizde öğrenelim çok özel bir bilgi değilse paylaşır mısın

Çevrimdışı ahmetx

Neden abi ne değişti 6 ayda ilk yarı 4 tane atmadık mı gene yeneriz
2. yarı çok iyi top oynuyorlar ama inşallah yine 4 atar yeneriz .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Malum sitede Güntekin Onay'ın konuşması var, açın dinleyin.

Korkan, titreyen, olumsuz kim varsa kendine gelsin artık.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Sen tabii daha iyi takip ediyorsundur ama ben Konyanın oynadığı futbolu çok beğeniyorum.
Yani bize ters gelecek bir hücum anlayışları olmadığı gibi o tipte oyuncusu da fazla yok. Tıpkı Fb maçında olduğu gibi yine arkada kalabalık bekleyip gol yememe üzerine bir oyun oynayacaklar.

Mesela Konya'yı yeneceksen öne geçmen gerekiyor. Fbi kupa maçında öne geçemeseydi 3-0 lık bir galibiyet alamazdı kolay kolay.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 13:54:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Çebi istediğine 1'den istediğine 2'den attırıyor bence imzayı.

Boşverin şimdi hiç sırası değil gerçekten odaklanmamız gereken şey sadece Kayserispor maçı şuan. 2 sonraki maç bile değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şimdi herkes önümüzdeki 4 haftaya ciddi biçimde odaklanmalı . Oyuncuları zamanı gelince konuşmalıyız . Bugün bu oyuncuları konuşuyorsak bunun en önemli sorumluları 'Bizim çocuk' edebiyatı yapıp yetersiz oyuncuları taraftara zorla kabullendirmeye çalışan Beşiktaş yöneticileridir. Beşiktaş yöneticileri umarım bu kayrılmayı , kollanmayı çağrıştıran 'Bizim çocuk' gibi söylemlerden arınır , Erdal Torunoğulları tipinde yöneticiler gibi olaylara daha profesyonel yaklaşır, sözleşmeyi menajerler aldırmaz sen hak eder alırsın mesajını doğru biçimde verir, sezon sonunu beklemeden oldu bittiye getirerek oyuncularla özellikle yeterlikleri tartışılan oyuncularla sözleşme imzalamaz. Yöneticiler yanlış işlere imza atmazlarsa taraftar bir nebze sakinliğini, soğukkanlılığını korur .
Şampi... havasına girmemiz nasıl yanlış  ise bir beraberlik nedeniyle aşırı kötümser olmak , kendimzi takımı aşırı stres altına sokmak da o derece yanlış . Geçen hafta 2 beraberlik hakkımız var diye konuşup rehavete kapılacak söylemlerde bulunmak ne kadar yanlış ise bu hafta da arada 2,5 puan fark var , yandık bittik deyip ortalığı telaşa verecek söylemlerde bulunmak o kadar yanlış. İşi ciddiyetle soğukkanlı yaklaşmak, hatalarımızı minimize edecek önlemleri almak , hedefimize ulaşmak için neleri yapmamız gerektiğine odaklanmak önümüzdeki en doğru seçenek.
[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2016, 13:59:34 Onur Küçük ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Neden bizde öğrenelim çok özel bir bilgi değilse paylaşır mısın
Ben bilmiyordum bu konuyu tahmin ediyordum ama sanırım düşündüğüm gibi olmuş. Yazık çok yazık..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Madem İsmail oynayacak bu belli, İsmail'e orta sahayı geçme dese mesela Hoca, bunun faydası olmaz mı? Çocuk değil sonuçta bu adam laf dinler diye düşünüyorum hocasının, acaba Şenol Güneş'in böyle bir tasarrufu olabilir mi?
oynamayacak o kadar.
]orta sahayi gecmezse ofsayti bozar. faul yapar. geri pas verir
kalenden uzak oynayacak ismail.
Senol Hoca cok seviyorsa damat olarak kendisine alsin ismaili. ismaili oynatmamak gibi bir luksumuz yoksa o zaman sol onde oynasin olcayin yerine. arkasinda da tosic ve yarisahayi gecmesin yani bizim yari sahaya girmesin ismail.

Çevrimdışı Ogün

Murat Özen'in sitesinde Güntekin Onay'ın açıklamalarını izleyin. Çok iyi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 13:57:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben bilmiyordum bu konuyu tahmin ediyordum ama sanırım düşündüğüm gibi olmuş. Yazık çok yazık..

Konu hakkında bilgim yok benim de sadece tahmin ama gerçekten sırası değil şuan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

Serdar ile Ömer'i son 1 yıldır izlemediğini varsayıyorum çünkü o kadar güzel ileti verdiğin örneklerle çökmüş :D

çok fazla izlemedim sakatlıklarla boğuşuyor olabilirler.. benim demeye çalıştığım gurbetçi oyuncularımız hep hücum hattında (Kerim , Ozzie , Töre , Olcay , Cenk Tosun ).. Defans hattımız ve kalecimiz Türkiyede yetişmiş.. Ömer Toprak  Ve Serdar isimlerini sadece Almanyada yetişen az sayıdaki üst düzey defans oyuncuları oldukları için yazdım..

yoksa illa gurbetçi almaya gerek yok.. altyapısı iyi olan yabancı da alınabilir

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 13:59:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Şuan stresi konuşuyor olmamız bile yanlış aslında. Bunu küçük takımlar yaşar. Büyük takımlar yaşamaz.

Yani kimseye şuan neden böyle düşünüyorsun bile denmemesi gerekir. Herkes başını önüne alıp düşünmeli.

Leicester düşünsün. Sporting Lizbon'un maçlarını izleyin onlar da 15 yıldır olamıyor çatır çatır gidiyorlar sallanmadan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Güntekin Onay duygularıma tercüman olmuş. Profesyonellikten girmiş. Para alırken stres yaşamıyorsun, lamborghini ile gezerken stres yaşamıyorsun ondan sonra ağlıyorsun 5 puan öndeyken, bu taraftara yazık emek sarfetmişsiniz, en iyi futbolu ben oynuyorum şampiyon olamıyorum diyemiyorsan orada durma diyor. İsmail, Necip ve Serdar'ın sene sonunda gönderilmesi lazım dedi.
[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2016, 14:04:02 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı RQ7_351903

Konu hakkında bilgim yok benim de sadece tahmin ama gerçekten sırası değil şuan.
Şampiyon olacağımıza inancım %100 ama olamazsak artık bazı şeylerin sorgulanması lazım, mesela bu becerikszleri klup'den uzaklaştırmak gibi.

İsmail, Tolga, Mustafa bunlar ve türevleri şampiyon olacak takıma yarar sağlamayı bırak görünüyorki ayak bağı oluyor.

Çevrimdışı kyiv

Bu akşam Gençlerbirliği Gaziantepi yenerse çok işimize gelecek. Hatta 3,4 fark atabilse daha iyi olacak.Gaziantepte en az Kayseri kadar hissetmeli düşme riskini.

Çevrimdışı tayfunyasar

Taraftardan ziyade takımda çok ciddi bir stres var. Serdar'ın ağlaması da bunu net bir şekilde ortaya koyuyor.

Ya yine son haftalarda takılırsak yine şampiyonluğu kaybedersek diye oyuncularda çok gergin. Zaten bu gerginlik savunmada daha büyük ve basit hatalar yapmamıza neden oluyor.

Ligin ilk yarısında takım savunmamız daha iyiydi çünkü daha sakindik.

Kalan 4 maçın içinde bana göre en zor maç Osmanlı maçı. Kayseri maçını geçeriz, sonra Gs maçı en kritik maç olacak gibi. Gs maçını da kazanırsak Osmanlı maçı zor da olsa daha farklı bir havada oynanır.

Eğer Gs maçında da puan kaybı yaşarsak Osmanlı maçı çok çok daha zor geçer bu stresle.

takım son 7 sezonda 31 hafta liderlik yapmış. 3 ü 2013-14 13'ü 2014-2015 25i 2015-2016. Bizim taraftar ya yine aynı şey olursayı neye göre diyor anlamıyorum yarışın içinde kalıp kaybettiğimiz 3 bilemedin 4 sezon var son 30 senede. bizim derdimiz hiç son haftalar olmadı ki. Son haftalarda bir geçen sene var bir de 93 yılı var. Hadi 86 ve 99'u da yazalım. Beşiktaş şampiyonluk potasındaysa şike vs ayyuka çıkmadıysa son haftaya şampiyon girer böyledir bu.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 14:00:26
  • Beşiktaş / Bodrum
çok fazla izlemedim sakatlıklarla boğuşuyor olabilirler.. benim demeye çalıştığım gurbetçi oyuncularımız hep hücum hattında (Kerim , Ozzie , Töre , Olcay , Cenk Tosun ).. Defans hattımız ve kalecimiz Türkiyede yetişmiş.. Ömer Toprak  Ve Serdar isimlerini sadece Almanyada yetişen az sayıdaki üst düzey defans oyuncuları oldukları için yazdım..

yoksa illa gurbetçi almaya gerek yok.. altyapısı iyi olan yabancı da alınabilir

Sakatlıklar ile değil fahiş bireysel hatalar ile boğuşuyorlar..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Boşverin şimdi hiç sırası değil gerçekten odaklanmamız gereken şey sadece Kayserispor maçı şuan. 2 sonraki maç bile değil.
Kayseri maçını rahat geçeriz evvel Allah.

Çevrimdışı mylife1903

muhafazakar futbolu kontejyanindan para aliyor herif. rezillik sen yazmadin ben yazayim cagri

Siyahi oyuncumuz var
siyahi kanadali oyuncumuz var(ilginc)
siyahi musluman oyunucmuz vardi
rus kirmasi sarisin alman var
ispanyol kirmasi esmer alman var
sakalli alamanci var
dovmeli alamanci var
esi alman kendi turk ama turk milli takiminda oynayamayan alamanci futbolcumuz var
afedersin ermeni amigomuz var
afedersin ermeni ama turkiye dogumlu futbolcumuz var
portekiz cingenesi var
ukraynali var
beyaz ispanyol futbolcumuz var
soyadi yabanci turkce bilmeyen milli turk futbolcumuz var
hollandali gurbetcimiz var
arjantinli oyuncumzu var
var oglu var iste bi badem biyikli yoktu o da pektemek herhalde