Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7281311 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kyiv

Herkes Fenerbahçe Başakşehir maçında puan kaybedebilir diyor ama Avrupa iddasıyla maça çıkacak Gençlerbirliği yabana atılmasın.

Yok...yok atılsın...Hatta umarım Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçını kesin kazandık havasıyla çıkar o maça...

Çevrimdışı sallapati

emre beleşoğlu , bekir , volkan babacan  var Başakşehirde.. kimsenin ipiyle kuyuya inmeyelim .. 4 maç .. hepsini kazanalım.. Şampiyon Beşiktaş Yazdıralım

Çevrimdışı Tolga

Bunları anlatıyoruz ya sabahtan beri iki ölü takıma 4 attı diye Fener çok iyi takım oldu yine bir anda bu nasıl psikoloji anlamıyorum ki.

Senin Galatasaray maçın Fener'in aynı hafta Başakşehir deplasmanından daha kolay.
Galatasaray'ı yenersek bir gün sonra Fb'nin Başakşehir maçı gerçekten onlar için çok daha zorlu bir maç haline gelecektir.

Yeter ki biz kendi işimizi yapalım...
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 14:29:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
emre beleşoğlu , bekir , volkan babacan  var Başakşehirde.. kimsenin ipiyle kuyuya inmeyelim .. 4 maç .. hepsini kazanalım.. Şampiyon Beşiktaş Yazdıralım

Bekir'i oynatmıyor Hunter. Volkan da çok uzun süre önce gönderildi Fener'den. Sadece Emre sıkıntı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 14:30:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada Visca 14 gol attı bu sezon sonunda patladı adam. Eldeki kanatlarımıza bakınca çok sağlam tabela yaptı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

yaa antep maci bile kesin degil fbnin
son haftalarda hakemler de etkili olacak. adamlar mac 0-2 trabzonun ampul gibi penaltisi vermedi yahu.
simdi dusunsenize vodafone arenada 90. dakika mac 0-0 quaresma vuruyor bisesvar eliyle ayni bu sekil topu kesiyor, donen topta ismail iskaliyor, ve kayseri golu buluyor. ne olur?

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Visca 14 gol attı bu sezon sonunda patladı adam. Eldeki kanatlarımıza bakınca çok sağlam tabela yaptı.
Evet bu yıl patlama yaptı. Sezon sonu Gs alırsa şaşırmam :D

Çevrimdışı yigiter38

Icimizde yasadigimiz gerginlik son yillarda Sampiyonluk hasreti cektigimiz icin,ben inaniyorumki gecen sezon Sampiyon olsaydik ve bu sene bu durumda hepimiz kesinlikle sampiyon oluruz diye bir psikolojide olurduk.
Bu Sene Sampiyonluk onun icinde cok önemli,hepimize bir özgüven gelecek.
Bu saaten sonra XY Futbolculari tartismak bize hic birsey getirmez,hatta cok sey götürür.
Futbolcular bizim kadar istiyorlardir Sampiyonlugu.Sezon bittikten sonra kadro üzerinde tartismalarimizi hep birlikte yine yapariz.
Kaldi 4 Hafta Beyler ,hepimizin cok yakindan bildigi bir Hashtag ile yazimi sonlandiriyorum #sabret

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 14:30:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Evet bu yıl patlama yaptı. Sezon sonu Gs alırsa şaşırmam :D

Ne ile :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

Herkes Fenerbahçe Başakşehir maçında puan kaybedebilir diyor ama Avrupa iddasıyla maça çıkacak Gençlerbirliği yabana atılmasın.

Yok...yok atılsın...Hatta umarım Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçını kesin kazandık havasıyla çıkar o maça...

gençlerin avrupa iddiası yok ki.. Osmanlıyı nasıl geçecekler?

Çevrimdışı Tolga

Ne ile :D
Sezon sonu sözleşmesi bitiyor diye aklımda kalmış o zaman olmaz o iş :D

Çevrimdışı mylife1903

kaan dobra etkisi yapar bizde. serdarin yerine alalim sag bek oynasin bizde beckle beraber. gokhan gonule tercih ederim. bir ofansif bir saglam bek
aynisi sol taraf icinde gecerli

Çevrimdışı Tolga

Bugün kazanırlarsa 41 puan oluyorlar az da olsa şansları olabilir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 14:33:27
  • Beşiktaş / Bodrum
kaan dobra etkisi yapar bizde. serdarin yerine alalim sag bek oynasin bizde beckle beraber. gokhan gonule tercih ederim. bir ofansif bir saglam bek
aynisi sol taraf icinde gecerli

14 gollü kanadı altın bek yaptın :D Adamı vur daha iyi yazık değil mi  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

ilhan cav cav hasta gs'li Teknik trektörleri bizim deli ibo yeterli sebep mi :)

Geçen sene gs-gençlerbirliği maçı öncesi gs'nin şampiyon olmasını istiyorum diyen bir başkanları var fenerin şampiyon olmasını ister mi :)

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Rodallega'nın da gol sayısı 19 oldu. Sezon sonu Çin'e gideceği söyleniyor.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Edin Visca'yı bek yapanda gördümya artık gam yemem.

Çevrimdışı sallapati

Üzülmez Hoca Selçuk Şahin i oynatmazsa en güvendiğim takım Gençler...

Başakşehir ve Sivas tan hiçbirşey beklemiyorum..

Antep ten çok az umudum var... Mutlu Hoca iyi kapanırsa 1 puan alabilir... Bugunki maçta Barış Yardımcı, Abdülkadir Kayalı, Muhammed İldiz kart sınırında.. umarım doğrama olmaz...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolga, ismail ve serdarla ben sözleşme yenilenmesin 500 tl gömeceğim direkt kartal yuvasına + ospina gibi sağlam bir kaleci alınırsa 750 tl ye çıkarcam

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 14:35:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada Rodallega'nın da gol sayısı 19 oldu. Sezon sonu Çin'e gideceği söyleniyor.

Genç olsa çok iyi rekabete sokardık Cenk ile. Bize böyle ama 19-20 yaşlarında oyuncu gerek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

3 gol attı bize şaka gibi

Çevrimdışı Tolga

Tolga, ismail ve serdarla ben sözleşme yenilenmesin 500 tl gömeceğim direkt kartal yuvasına + ospina gibi sağlam bir kaleci alınırsa 750 tl ye çıkarcam

Skrtel gibi bir stoper alınırsa 1000 TL'ye çıkar o zaman :evillol:

Çevrimdışı atalay

Biz yazarken kimse ses etmedi, şimdi herkes Güntekin haklı diyor.  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Cenk tosun bizde bırakmalı futbolu iyi golcü olmasının yanında çok büyük karakter