Sevgili arkadaşlar,
Şampiyonluk hikayemizin sayfalarından birisi daha ctesi günü yazıldı. Serdar'ın gözyaşları ile, Cenk'in son dakika golü ile, orta sahadan direkten dönen Akhisar şutu ile..Bunların hiçbirisini unutmayın. Sene sonunda şampiyon olduğumuzda bu maç da unutulmazlar arasına girecek. Tıpkı son dakikada Bursa'da attığımız gol gibi. Tıpkı Cenk'in Başakşehir'e yine son dakikalarda attığı gol gibi.
Bu takım kolay kolay yenilmez arkadaşlar. Ancak hiçbir maç da kolay değil. Kayseri maçı en stresli maçımız olacak. Taraftar homurdanmaya hazır, protestoya hazır. Tolga, Alexis ve İsmail için çok zor bir maç olacak.
Bu futbolcularla sezonu bitireceğiz. Onlara baskı yaptıkça elleri ayakları daha fazla karışacak. O yüzden Kayseri maçında bu çocuklara moral vermek lazım. Ha diyorsanız ki biz yuhalarız küfrederiz daha iyi oynarlar, o başka.. Ben bunun olmayacağını aksine, baskı ve kötü enerjinin onları daha fazla hataya sevkedeceğini düşünüyorum.
1,5 atakta 3 gol yedik ve her zaman olmaz, olmayacak da. 4 maçın 3'ünü kazanıp birinde beraber kalırsak söylemlerine ise kesinlikle katılmıyorum. 4 maçı hedeflemiyoruz biz ÖNÜMÜZDEKİ MAÇI hedefliyoruz. Herkes Kayseri maçına 3 puanı yazmış ama Beşiktaş tarihinin en stresli en gerilimli maçlarından birisi olacak.
Herkes sabırlı olmalı. Kötü şeyleri düşünmeyin. Kötüyü düşündükçe kötüyü yaratırsınız ve benim taraftarımızdan en fazla şikayet ettiğim konu bu..
Somurtmayın. Ayağa kalkın. Günlük hayatınıza dönün, sizi mutlu eden programları izleyin, mutlu eden insanlarla görüşün. Burası sizi geriyorsa, negatif insanlar varsa benim gibi yapın buraya girmeyin. 1-2 sayfa okudum, bunu yazıp çıkacağım. Kimsenin kendisini camiaya negatif hava verip deşarj olduğunu sandığını yazılarıyla moralimi bozamam.
Elinizden gelen tek birşey var. Mutlu olmak, yarışın tadını çıkartmak, etrafınıza olumlu düşünceler yaymak ve maça gidiyorsanız takım için elinizden geldiğince gürültü yapmak. Diğer yapacağınız herşey mastürbasyonan öteye gidemez.
Yeniden söylüyorum, günlük rutininize dönün.
Kayseri maçında puan kaybetsek de aynı şeyleri söyleyeceğim. Çünkü bu senenin şampiyonluk hikayesi yazıldı bile..