Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7281313 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Mesela Kayseri maçında ilk gol erken gelirse oyun olarak son dönemlerin en rahat maçı olabilir. (Tabi yine de 1 tane gol yeriz diye düşünüyorum.)

Kayseri de sadece savunma yapma üzerine kurulmuş bir takım bu da attıkları gol sayılarına da yansıyor zaten. Hücumsal anlamda çok tehdit edebileceklerini sanmıyorum ki biraz da rahatlamış olarak çıkacaklar karşımıza.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 14:01:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kayseri maçını rahat geçeriz evvel Allah.

Tamam işte önce yen kalsın 3 maç ve 1 beraberlik hakkın. Sonra derbiyi yenmeye çık. Osmanlı'yı zaten yeneceksin yine içeride.

Kaldı sana son maç. Bu kadar basit her şey sakin olsun herkes.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 14:03:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Şampiyon olacağımıza inancım %100 ama olamazsak artık bazı şeylerin sorgulanması lazım, mesela bu becerikszleri klup'den uzaklaştırmak gibi.

İsmail, Tolga, Mustafa bunlar ve türevleri şampiyon olacak takıma yarar sağlamayı bırak görünüyorki ayak bağı oluyor.

Şampiyon olsak da uzaklaştırılacak bunları sene sonu tek tek konuşacağız zaten. Önce şampiyonluk.

Şampiyon olursa Ben Arfa ile oynarsın sağ kanatta olamazsan Kerim ile. 4-5 bölgede oyuncu kalitesi bu derece fark edecek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 14:05:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Güntekin Onay duygularıma tercüman olmuş. Profesyonellikten girmiş. Para alırken stres yaşamıyorsun, lamborghini ile gezerken stres yaşamıyorsun ondan sonra ağlıyorsun 5 puan öndeyken, bu taraftara yazık emek sarfetmişsiniz, en iyi futbolu ben oynuyorum şampiyon olamıyorum diyemiyorsan orada durma diyor. İsmail, Necip ve Serdar'ın sene sonunda gönderilmesi lazım dedi.

Sana da laf atmış yalnız :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

Bizim takım İbrahim Üzülmez Ronny JOhnsen, Alpay Özalan, carlos  Zago , Ronaldo Guiaro gibi defans oyuncuları gördü.. Şimdi bu oyuncuları mumla arıyoruz..

Rahim Zaferlere Erman Güraçarlara  , Çağdaş atanlara bile razıyız...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yöeticiler, bence bu Güntekin Onay'ın konuşması için bi ayrıcalık olmalı paylaşılmalı forumda.

Çıksın şu ezik psikolojiden herkes ya.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

Konumuz hedefimiz şampiyonluk
Sezon sonuna kadar kendi adıma askıya alıyorum başka konuları
Fenerin maçları ilgilendirmiyor beni
Biz çıkacaz alacaz bitiricez

Çevrimdışı Ogün

Çevrimdışı zekotha

Fenerbahçe'nin kazandığı maçlar rezil Mersin ve hem rezil hem de garip bir kadroyla çıkmış Trabzon'a karşıydı. İlk yarı deplasmanda yendiğimiz Kayseri ve Osmanlı'yı evimizde yenemeyiz diye düşünmemize neden olacak bir olay yok. Ayaklar sağlam bassın yeter

Çevrimdışı cursedofdragon

Aman öyle deme dün 1 puan garanti 3 puan olur bence diyordun maç tatil edilmese 4-0 belki 5-0 bitecekti.

sene başından beri 20 tane skor tahmini  yapmışımdır buraya yazmadıklarım dahil 12-13 tanesini bilmişimdir az mı :)

Bazen totem yapıyorum sen bana bakma yoksa ona bakarsan mersinin fb'yi yeneceğini bile söylemişliğim var ufacık cocuk bilir mersinin feneri yenemeceğini :)

Çevrimdışı mylife1903

Yine kisisel fikrim Vodafone Arenaya madem o kadar yatirim yaptik katlar arasi LED ekranlardan

"Ismail adamini kontrol et - ofsayti bozma!"
"Tolga degaj atma, ayagini kullanma!"
"Alexis rakip karsindayken ellerinine dikkat et!"

gibi yazilar gecirsek reklamdan ziyade faydali olur diye dusunuyorum, cunku gercekten bu yasta bu basit seyleri hatirlayamiyorlar.
olur olur forrest gump gibi

run forrest run
sonra
stop

Çevrimdışı Tolga

Güntekin Onay'ın açıklamalarını dinliyorum da gerçekten güzel konuşmuş.

Özellikle Leicester ile ilgili verdiği örnek çok doğru.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yöeticiler, bence bu Güntekin Onay'ın konuşması için bi ayrıcalık olmalı paylaşılmalı forumda.

Çıksın şu ezik psikolojiden herkes ya.
Bence Ümraniyede paylaşılsın toplantı odasında.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sallapati

oltayla balık tutanlar bilir.. Balık oltaya gelir.. heyecanla çekersin çekersin çekersin... beyaz büyük ağır bir parlaklık yüzeyde görülmeye başlar... şu an o aşamadayız...

ya balığı çekip çıkartacağız , yada son anda balık kayıp gidecek  :)

fener o balığı 3 sefer kaybetti son yıllarda

Çevrimdışı OrhanAker

Türkiye de son 25 yılın şampiyonlarına baktım.(Sıkılmadım :D)

Şampiyonun gol sayıları ortalaması attığı 66,5 yediği 26,68
60 golun altında atıpta tek şampiyon olan takım tahmin edin..tabiki Beşiktaş :D (58 gol 91-92)
Son 7 sezonda atılan gollerde ciddi düşüş var 60-70 arası gol atmış şampiyonlar ortalama 64,8 Yenilen gol ortalaması 30,42.

Şampiyonluğa odaklandık bekliyoruz efendim. :nargile:
:bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Özgüvenin takım içindeki yansıması kimdir kaptandır, önceki şampiyonluk sezonlarımızdaki kaptanlarımıza bi bakalım bir de şu an ki kaptanımıza bakalım TOLGA ZENGİN..

Sergen Yalçın
İbrahim Üzülmez
Şifo Mehmet
Rıza Çalımbay
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Emre_ZA

Sevgili arkadaşlar,

Şampiyonluk hikayemizin sayfalarından birisi daha ctesi günü yazıldı. Serdar'ın gözyaşları ile, Cenk'in son dakika golü ile, orta sahadan direkten dönen Akhisar şutu ile..Bunların hiçbirisini unutmayın. Sene sonunda şampiyon olduğumuzda bu maç da unutulmazlar arasına girecek. Tıpkı son dakikada Bursa'da attığımız gol gibi. Tıpkı Cenk'in Başakşehir'e yine son dakikalarda attığı gol gibi.

Bu takım kolay kolay yenilmez arkadaşlar. Ancak hiçbir maç da kolay değil. Kayseri maçı en stresli maçımız olacak. Taraftar homurdanmaya hazır, protestoya hazır. Tolga, Alexis ve İsmail için çok zor bir maç olacak.

Bu futbolcularla sezonu bitireceğiz. Onlara baskı yaptıkça elleri ayakları daha fazla karışacak. O yüzden Kayseri maçında bu çocuklara moral vermek lazım. Ha diyorsanız ki biz yuhalarız küfrederiz daha iyi oynarlar, o başka.. Ben bunun olmayacağını aksine, baskı ve kötü enerjinin onları daha fazla hataya sevkedeceğini düşünüyorum.

1,5 atakta 3 gol yedik ve her zaman olmaz, olmayacak da. 4 maçın 3'ünü kazanıp birinde beraber kalırsak söylemlerine ise kesinlikle katılmıyorum. 4 maçı hedeflemiyoruz biz ÖNÜMÜZDEKİ MAÇI hedefliyoruz. Herkes Kayseri maçına 3 puanı yazmış ama Beşiktaş tarihinin en stresli en gerilimli maçlarından birisi olacak.

Herkes sabırlı olmalı. Kötü şeyleri düşünmeyin. Kötüyü düşündükçe kötüyü yaratırsınız ve benim taraftarımızdan en fazla şikayet ettiğim konu bu..

Somurtmayın. Ayağa kalkın. Günlük hayatınıza dönün, sizi mutlu eden programları izleyin, mutlu eden insanlarla görüşün. Burası sizi geriyorsa, negatif insanlar varsa benim gibi yapın buraya girmeyin. 1-2 sayfa okudum, bunu yazıp çıkacağım. Kimsenin kendisini camiaya negatif hava verip deşarj olduğunu sandığını yazılarıyla moralimi bozamam.

Elinizden gelen tek birşey var. Mutlu olmak, yarışın tadını çıkartmak, etrafınıza olumlu düşünceler yaymak ve maça gidiyorsanız takım için elinizden geldiğince gürültü yapmak. Diğer yapacağınız herşey mastürbasyonan öteye gidemez.

Yeniden söylüyorum, günlük rutininize dönün.

Kayseri maçında puan kaybetsek de aynı şeyleri söyleyeceğim. Çünkü bu senenin şampiyonluk hikayesi yazıldı bile..

Bu sene...O sene...

Çevrimdışı mylife1903

takım son 7 sezonda 31 hafta liderlik yapmış. 3 ü 2013-14 13'ü 2014-2015 25i 2015-2016. Bizim taraftar ya yine aynı şey olursayı neye göre diyor anlamıyorum yarışın içinde kalıp kaybettiğimiz 3 bilemedin 4 sezon var son 30 senede. bizim derdimiz hiç son haftalar olmadı ki. Son haftalarda bir geçen sene var bir de 93 yılı var. Hadi 86 ve 99'u da yazalım. Beşiktaş şampiyonluk potasındaysa şike vs ayyuka çıkmadıysa son haftaya şampiyon girer böyledir bu.
katiliyorum
bizim ipimizi son zamanlarda ilk yarilarda kesmeye basladilar, eskiden son haftalarda baslardi oyunlar. ?Nevio Scalanin oldugu sezon bu ilk yari oyunlari hakemler ve federasyon ile basladi.
yanlis hatirlamiyorsam sali-cuma mac yapiyorduk.
Pascal noumanin kafayla attigi bir golu iptal etmislerdi antep macinda, o mac igrenc yonetilmsiti ve omer cavusoglu kio kendisi nasil fblidir bilirsiniz `hayret besiktasin biletini ilk yarilardan kesmeye basladilar` demisti

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 14:22:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Arkadaşlar yeter!

İsmail konusunun daha fazla konuşulmasına izin vermeyeceğiz. Taktik anlamda istediğinizi söyleyin neden oynasın oynamasın diye ama işi ucu kaçmaya başladı herkes kendine gelsin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi hasankale

Gs maçına çantada keklik gibi bakmak doğru değil.Ne olursa olsun kendi seyircisi önünde kazanmak isteyecektir.Podolski çok formda başımıza iş açabilir.

Çevrimdışı mylife1903

Tamam işte önce yen kalsın 3 maç ve 1 beraberlik hakkın. Sonra derbiyi yenmeye çık. Osmanlı'yı zaten yeneceksin yine içeride.

Kaldı sana son maç. Bu kadar basit her şey sakin olsun herkes.
hayir benim anlamadigim sanki tek biz mac oynuyoruz. kayseriyi yen 3 hafta kalsin cik derbiye bu arada fb iki mac oynayacak yahu onlara 3 puani yaziyor arkadaslar hemen. biz bir mac daha puan kaybederiz fb daha cok puan kaybeder.

Çevrimdışı sallapati

ben bu sene şampiyonluk kaçarsa en çok Şenol Güneş için üzüleceğim... Adamla son haftalarda müthiş bir empati içerisindeyim..

1996 yılı.. Vanda kaybedilen 2 puan sonra Avni akerde müthiş futbol.. Hami , Abdullah , Ogun , Orhan ... sağlı sollu ataklar... kaçan goller.. çöken sis ve oğuz un frikik golüyle giden şampiyonluk

2011 yılı.. Emeğe karşı şikenin kazandığı yıl ve hakkı teslim edilmemiş bir TS şampiyonluğu.. Mert Günok un kurtardığı penaltı ve yapılan onlarca şikeye rağmen puan puana bitirilmiş bir sezon...

2016 yılı .. Şikeci bir başkana karşı kupaya bu kadar yaklaşmışken....

ama kaybetsek de Şenol Güneş in sonuna kadar arkasındayım.. Kötülere ve hırsızlara karşı savaşmaktan bıkma hocam! Sen pes edersen biz de ederiz...

Şampiyon BİZ olacağız! Şampiyon Şenol Güneş olacak.. İyiler  kazanacak!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 14:25:08
  • Beşiktaş / Bodrum
hayir benim anlamadigim sanki tek biz mac oynuyoruz. kayseriyi yen 3 hafta kalsin cik derbiye bu arada fb iki mac oynayacak yahu onlara 3 puani yaziyor arkadaslar hemen. biz bir mac daha puan kaybederiz fb daha cok puan kaybeder.

Bunları anlatıyoruz ya sabahtan beri iki ölü takıma 4 attı diye Fener çok iyi takım oldu yine bir anda bu nasıl psikoloji anlamıyorum ki.

Senin Galatasaray maçın Fener'in aynı hafta Başakşehir deplasmanından daha kolay.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

oltayla balık tutanlar bilir.. Balık oltaya gelir.. heyecanla çekersin çekersin çekersin... beyaz büyük ağır bir parlaklık yüzeyde görülmeye başlar... şu an o aşamadayız...

ya balığı çekip çıkartacağız , yada son anda balık kayıp gidecek  :)

fener o balığı 3 sefer kaybetti son yıllarda
gs olsa obur eliyle elek sokar alir baligi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 14:26:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Hatta şöyle sorayım. Kayseri maçından sonra Başakşehir ile mi oynamak istersin Galatasaray ile mi diye sorsalar kaç kişi Başakşehir der gerçekten merak ediyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli