Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7280862 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 13:40:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Çağrı haklısın yani normal şartlarda bizim puan kaybetmeden bu son 4 maçı kazanıp şampiyon olmamız lazım ama ligin ilk yarısına göre işler şuan değişmiş durumda.

İlk yarıdaki takım savunması belki yine iyi değildi ama şuankinden daha iyiydi. Beck formdaydı, Ersan-Rhodolfo ikilisi daha dengeli ve uyumluydu. İsmail'i defoları çok fazla ortaya çıkmıyordu.

Ligin 2. yarısında Beck'in formsuzluğunun yanında 2 stoperin birden değişmesi savunma zaaaflarının artmasına neden oldu. Aynı zamanda Tolga ve İsmail'in fahiş hataları da eklenince dayanılmaz bir hal almaya başladı bu iş.

Ligin sonuna yaklaştıkça takımdaki stres de iyice gün yüzüne çıkmaya başladı bu yüzden de ceza sahamıza atılan her topta herkes panik yaşıyor ve basit goller yemeye başladık.

O yüzden insanlar da maalesef 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alırız diyemiyor gönül rahatlığıyla. Tabi geçen seneki durumda ortada olunca insanlar telaşlanıyor.

Dün de dedim gol yemeyeceğimizi bilsem 4 maçı da kazanırız derim ama bu savunma maç çok iyi giderken bile herşeyi mahvedebilir.

Yine de umudumuzu kaybetmememiz lazım. Hala 1 beraberlik hakkımız var.

Tolga hepsi doğru katılıyorum lakin umudumuzu kaybetmeyelim kısmına yine anlam veremiyorum.

Son 4 haftaya 3 puan önde giren benim umudunu kaybetmemesi gereken neden ben olayım? Umutlanmaya çalışan Fenerbahçe olacak burada ben değil ben zaten önden gidiyorum.

Ben kaybetmezsem o 45-0 da yense ben şampiyonum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Yok mükemmel performansından biz gittik aldık stopere @ahmetx :D
  La Ligada  mükemmel performans gösteren stopere aldık geldik , büyük takımız vesselam
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mylife1903

Almanya'da ara sıra Beck sol bek oynamıştı diye hatırlıyorum sağ bektede Serdar oynasa nasıl olur sanki daha sağlam bir hat oluşur gibi geldi ? Alexis yerinede Tosic.
gerek yok, tosic oynayacak, yeter.

Tosicin onune quaresmayi atarsin, oguzhan ve sosa quaresmanin kanadina kayarlar hafiften cok rahat edersin o kanatta. obur kanattada becke daha fazla sorumluluk almasini soylersin, adam top kullanir.Beck bu kadar az top kullanan bir oyuncu degildi almanyada.
Senol Gunes kullandirmiyor. Beckin sag ayagi oyle kotu bir ayak degil. Beck-Tore Beck-olcay oynarsin tamamdir bu is.

Bakin arkadaslar

cogu insan milli takimi desteklemiyor, nedenini merak etmediniz mi hic?
milli takim secmeleri adaletli yapilmadigi icin, futbol severler tarafindan tepki geliyor ve maclari izlemiyorlar. semih hakan balta milli takimda ama ersan alinmiyor, bunun gibi ornekler 100 tane olur.

Besiktas takiminda da tosic e haksizlik yapiliyor adaletli bir sekilde forma dagitimi yapilmazsa burasi besiktas taraftar tepki koyar.
Senol gunes ilk defa buyuk takim calistiriyor ve onun sansina inonu stadi yok. ismaili dagitir o tribun. ben simdiden uyarimi yapayim. taraftar gerizekali degil turgay demir istedigi kadar bagirsin, ismailcigine toz kondurmasin butun hatalari alexise yazsinb yemezler.
ismail o kapali tribunu tadacak bu kayseri macinda. vakit varken hoca tosici hazirlasin.
ilk bindirmesinde, ilk aheste aheste geri donusunde `kosssss laaaaaaannnn` sesi cinlayacak ismailin kulaginda.

Çevrimdışı Tolga

Tolga hepsi doğru katılıyorum lakin umudumuzu kaybetmeyelim kısmına yine anlam veremiyorum.

Son 4 haftaya 3 puan önde giren benim umudunu kaybetmemesi gereken neden ben olayım? Umutlanmaya çalışan Fenerbahçe olacak burada ben değil ben zaten önden gidiyorum.
Bizim fikstür Fb'ye oranla biraz daha zor gözüktüğü için insanlarda biraz umutsuzluk var buna gerek yok yani demek istediğim buydu :)

Benim sadece kızdığım nokta şu Akhisar maçını kazansaydık Fb'nin Trabzon'a 4 atması birşey ifade etmezdi şimdi az da olsa umutlandılar.

Bir de Fb, şampiyon olamazsa şu saatten sonra onlar çok büyük yıkım yaşamazlar çünkü 3 gün öncesine kadar şampiyon olamayacağız diye düşünüyorlardı. Bu yüzden kalan haftalarda Fb biraz daha rahat olabilir diye düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

Kayseri , Gs , Osmanlı hepsi neyse de , eğer şampiyonluk son haftaya kalırsa Konya ve Aykut Kocaman çok büyük sıkıntı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Playoff'lu sezonda da son maçta Kadıköy'de Galatasaray'ı yenseler şampiyon olacaklardı, yenemediler.

Karşımızda Bursaspor'a bile şampiyonluk vermiş bir takım var, neyinden çekiniyorsunuz? Çok uzağa değil, geçen sene 31. haftaya bakın, Kadıköy'de küme düşmesi kesinleşen Erciyes'e puan bıraktılar.

Osmanlı maçının son düdüğü çaldığı anda şampiyonluğu kutlayacağız.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Serhat Akkaya

La Ligada  mükemmel performans gösteren stopere aldık geldik , büyük takımız vesselam
Marcelo'yu da hoca yıllardır istiyordu zaten :) Elindeki vasat stoperi muhteşem bir paraya gönderip ondan daha vasat 2 tane oyuncu almak ciddi bir başarıdır bence.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

İndeks karıştı sanırım.

Sosa devre arasında sözleşme istedi bu 2 milyon euro haberinden önce değil.

Olcay 6. haftadan beri formsuz. Töre sene başından beri yok.

Söylediklerin doğru yanlış işler ama diğer oyuncuların performansı ile bunun bir ilgisi yok. Çünkü zamanında Töre de 2.2 milyon istedi 1.5 a imzaladı şuan herkes o rakamın verilmeyeceğini biliyor İsmail'e.
ozellikle karistiriyorum, linc etmedegim su an. her kotuyu ismaile ihale ediyorum.
madem ismaili para mevzuatindan linc edemiyoruz pektemeki edelim o zaman.
torenin 1.5 pektemekin 1.7 almasi normal mi?
pektemek 1.7 atiba 1

Çevrimdışı Türkay

Ben kaybetmezsem o 45-0 da yense ben şampiyonum.

Olcay sol bek olmaz mı abi? Beck sağ da, ileri de Tosun Olcay Gomez? Tosun'un 11 de olması gerekiyor bence hem oyunuyla hem şampiyonluk isteğiyle.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 13:47:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Bizim fikstür Fb'ye oranla biraz daha zor gözüktüğü için insanlarda biraz umutsuzluk var buna gerek yok yani demek istediğim buydu :)

Benim sadece kızdığım nokta şu Akhisar maçını kazansaydık Fb'nin Trabzon'a 4 atması birşey ifade etmezdi şimdi az da olsa umutlandılar.

Bir de Fb, şampiyon olamazsa şu saatten sonra onlar çok büyük yıkım yaşamazlar çünkü 3 gün öncesine kadar şampiyon olamayacağız diye düşünüyorlardı. Bu yüzden kalan haftalarda Fb biraz daha rahat olabilir diye düşünüyorum.

Yıkım psikolojik olarak olmaz ancak maddi olarak olur :D

Böyle bakana itirazım yok kesinlikle onların da zor maçları ama bizim daha zor. Ama zaten biz de daha iyi oynayan tarafız. Osmanlı'yı o leş temposuyla Fener bile domine etti maçın içinde biz edemeyiz diye korkuyoruz. Şeref Bey'de 40.000 kişi başına yıkar o stadı Osmanlı'nın.

Konya son maça kalırsa yenememe durumunu düşünen var yahu son maça kalsa iş Gomez, Sosa affeder mi Konya filan kazanmak için son 90 dakika artık bu adamlar winner.

Yine Galatasaray. Aynı tip maç adamlar 70 metrede top oynuyorlar göbek bomboş. Fener domine etti biz mi edemeyeceğiz? Bakış açıları neden hep negatiften seçilir bunu anlamıyorum ben.
[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2016, 13:49:12 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Kayseri , Gs , Osmanlı hepsi neyse de , eğer şampiyonluk son haftaya kalırsa Konya ve Aykut Kocaman çok büyük sıkıntı.
Ben de nedense Konya maçından o kadar çekinmiyorum. Konya'nın etkili bir hücum gücü yok bizim başımıza fazla bela olacaklarını sanmıyorum. Tabi iyi bir savunma planı olduğunu da kabul ediyorum.

Konya maçına beraberliğin de yeteceği bir durumda çıkarsak istediğimizi alırız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 13:48:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Olcay sol bek olmaz mı abi? Beck sağ da, ileri de Tosun Olcay Gomez? Tosun'un 11 de olması gerekiyor bence hem oyunuyla hem şampiyonluk isteğiyle.

Tek ihtimal bu. Bence de Olcay oynar sol bekte 7 hafta önce yazdım hafiften linç yedim burada ama oraya doğru gidiyoruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kuntz

Şu anda hem taraftarın hem takımın her şeyi sıfırlaması lazım. Olan oldu ve orada kalması lazım. Bu takım 4 maçta 10 puan kazanırsa şampiyon oluyor mu? Oluyor. O zaman herkesin sakinleşmesi lazım. Aslında Beşiktaş kanseri diye bir şey yok. Beşiktaş camiasının kendi kendine geliştirdiği kanserli hücreler var. Korku ve stres. Biz büyük takımsak çıkacağız maçlarımızı alacağız ve bu iş bitecek. İçerideki iki maç için taraftarın sakin olması lazım. Korktuğunu, stres yaptığını futbolcuya hissettirip el freni olmak kolay. İnandığını hissettireceksin. Ne olursa olsun maç boyu korkmadan Şampiyon Beşiktaş diye haykırmak gerekiyor. Bu takım şampiyon olacak. Sadece inanın. Yeter artık bu yandık, bittik, kül olduk tavırlarından gına geldi.

Çevrimdışı RQ7_351903

Yöneticilerin sözleşmelerle ilgili Fikret Orman'a tavsiyede bulunduğunu aktaran bir haber var inşAllah doğrudur.

Bu adamlar bizim dünlerimizi çaldı belki bugünlerimizi de çalacak bari yarınlarımızı çalmasın.

Bu adamların yaptığı hata diyip geçiştirilecek şeyler değil, Tolga seni 2 kere avrupa kupaların'dan etti, iki akhisar maçını eldivenleri ile verdi Akhisar'a.

İsmail'in kademe hatalarından beceriksizliğinden dolayı her maç gol yiyoruz.

Taraftar endişeli, nasıl olmasın ? Ben bu adamlara nasıl güveneyim ikiside birbirinden beter.Yarın Kayseri maçın2da yapmayacağından nasıl emin olabiliyoruz ?

Devre arası futbol2dan anlamayan Beşiktaş'lı taraftar bile ağladı buralarda kaleci, sol bek diye.Azıcık takip eden Boyko'dan bize yar olmayacağını biliyordu, gittiler 3-5 kuruş için aldılar geldiler, iyii.

Sol bek dedik İsmail-Tosic ikilisine bırakıldı, Rize'nin Rotasyonu daha iyi, Eren, D.İsmail - Allah aşkına ben ne diyeyim şimdi, ya çok söylenen planlı çalışma işlemiyor ki Tolga'ya ve İsmail'e yeni sözleşme imzalatmak bence plan vs değil.

Çevrimdışı cursedofdragon

Osmanlı maçında bu iş biter kasmayın.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tek ihtimal bu. Bence de Olcay oynar sol bekte 7 hafta önce yazdım hafiften linç yedim burada ama oraya doğru gidiyoruz.
Madem İsmail oynayacak bu belli, İsmail'e orta sahayı geçme dese mesela Hoca, bunun faydası olmaz mı? Çocuk değil sonuçta bu adam laf dinler diye düşünüyorum hocasının, acaba Şenol Güneş'in böyle bir tasarrufu olabilir mi?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Amma abarttınız ya eğer son 4 maçta 10 puan alamazsak zaten şampiyonluğu hak etmiyoruzdur. Fener 12 filan alamaz 2 galibiyet 2 beraberlik alacaklar son 4 maçta 25 yaşındayım yaş itibari ile çok isyan ettim ama akhisar maçı baz alınmaz 3 gol yedik 3 tane  amatörce hatalar her maç böyle mi olacak sanıyorsunuz kayseri ve gs derbisini kazanıp ipi göğüsleyecek bu takım

Çevrimdışı ahmetx

Marcelo'yu da hoca yıllardır istiyordu zaten :) Elindeki vasat stoperi muhteşem bir paraya gönderip ondan daha vasat 2 tane oyuncu almak ciddi bir başarıdır bence.
Marcelo konusunda sana katılmıyorum @Serhat Akkaya :D . Bu arka beşliye kimi koyarsan papaz olur orda.

Çevrimdışı Tolga

Bundan sonra Olcay sol bek oynamalı bende aynı fikirdeyim.

Kalan maçlardaki kadro bence şöyle olmalı ;

Tolga(Boyko)-Beck-Marcelo-Tosic-Olcay-Quaresma(Töre)-Atiba-Oğuzhan-Cenk-Sosa-Gomez

Çevrimdışı uğur07

Bence insanlarin korkusu (benimde korkum ) yonetimin sezon bitmeden bu adamlarla sozlesme yapacak korkusu. Bence yonetim bi aciklama yapmali. 01 hazirana kadar tum transfer gorusmeleri dondurulmustur desin resmi olarak. Bizde agzimizi kapayip tum takima son maca kadar destek olalim. O 10 gun icinde de tepkimizi gosteririz. Yonetim de ne istiyorsa onu yapar sonucuna katlanir. Oyuncularda ister canini disine takar. Ister ayrilma hazirliklarina baslar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Neden abi ne değişti 6 ayda ilk yarı 4 tane atmadık mı gene yeneriz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 13:51:05
  • Beşiktaş / Bodrum
ozellikle karistiriyorum, linc etmedegim su an. her kotuyu ismaile ihale ediyorum.
madem ismaili para mevzuatindan linc edemiyoruz pektemeki edelim o zaman.
torenin 1.5 pektemekin 1.7 almasi normal mi?
pektemek 1.7 atiba 1

Değil tabi ki şuan girmek istemediğim bağlantılarından o paraya imzaladı Pektemek bence maalesef.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

Bizim takımın 1 numaralı sorunu Türkiyede altyapı eğitimi alan oyunculardır. Çok büyük temel altyapı eksiklikleriyle buraya kadar gelmişler. Normal anadolu takımlarıyla yapılan maçlarda da çok hata yapıyorlar  fakat rakipler beceriksiz olduğu için bu hataları değerlendiremiyorlar..

karşılarına biraz yetenekli Rodallega, Eren derdiyok , Bryan Ruiz , Volkan Şen gibi adamlar geldiği zaman cezayı kesiyorlar.

*Hep bir sonraki adımı düşünmeden spontane oyun oynuyorlar. (ismail in kaleciye mi versem alexis e mi versem diyerek topu tam ortalarına atması)
*Asıl görevleri olan alan kapatma olayını maç içinde devamlı savsaklıyorlar. (Necip in geçen seneki Fb maçında ileriye çıkıp golu yedirmesi , Yine Necip in  bu seneki Kasımpaşa maçında stoper olduğunu unutup orta sahaya adam karşılama gidip golu yedirmesi)
*Yabancı dil konuşan oyuncularla entegre olamama (İsmail in Sporting,Kayseri ve Lokomotiv  maçlarında ofsaytı bozarak gol yedirmesi ,  Tolganın Sporting ve Akhisar maçlarında çıkıp çıkmama tereddütleri)
*Winner olamamaları (serdar ın takım 5 puan önde ve maç bitmesine 12 dakika varken hüngür hüngür ağlaması )
*Futbolun yazılı olmayan kurallarını uygulamamaları (zor maçlarda öne geçtiklerinde zamana oynamak ve rakibin sinirlerine oynamak yerine oyunu daha da hızlandırıp rakiplere motivasyon sağlamaları) - Bu konuyu Ersan Gülüm çok güzel yapıyordu. O gittikten sonra boşluğunu dolduramadık.
*Çalışıp kendilerini geliştirmemeleri ( ismail in geri pasını sağ ayakla veremeyip solla verip golu yedirmesi)
*Takım oyununa ve taktik disipline bağlı kalmamaları...

gelecek sezonlardan itibaren altyapısını Türkiyede almış oyunculara tereddütle bakılmasını rica ediyorum.. Gerekirse defans oyuncularını Serdar Taşçı , Ömer Toprak gibi gurbetçilerden ya da altyapısı iyi olan Belçika , Almanya , Hollanda gibi ülkelerde yetişmiş ve bizim oyun stilimize uygun ayağı iyi olan ve hızlı siyahi defans oyuncularından seçmek gerekiyor...

Çevrimdışı RQ7_351903

Osmanlı maçında bu iş biter kasmayın.
Aman öyle deme dün 1 puan garanti 3 puan olur bence diyordun maç tatil edilmese 4-0 belki 5-0 bitecekti.

Çevrimdışı mylife1903

konya bos takim koyar geceriz merak etmeyin o kupa maclarina benzemez ligin son maci.Besiktasiz yahu muhim olan kayseri macini almak. ligin son macina kaldiktan sonra olay fb disinda hic bir takim vermez o sampiyonlugu.
gomez, sosa, quaresma gibi adamlar kicina 5 motor takar arti turbo rejime gecerler o maclarda muhim olan kayseri maci.
fb bu hafta gaziantepi yenemez bence. orda emre ve orkani izleyecem,