Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7279424 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

1 kaleci: 2 UEL üst tur bileti, 1 lig şampiyonluğu...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

töre,sosa,quaresma,veli,pektemek,serdar,ismail,tosic,alexis,franco,milosevic,tolga kesin gönderilmeli.
töre iyi bir fiyata satılır umarım ama sosa kalmalı yüksek bir teklif gelmezse kısacası savunma hattı beck dışında komple değişmeli
q7 oyuna sonradan girmeli diye haftalardır yazıyoruz.. bu takımın tüm balansını bozuyor q7.. bi de ismailin orası yol geçen hanı oluyor.. Kerim , Töre , Olcay geriye yardım ediyor alanını kapatıyor en azından...

q7 bu takımda sadece hamle oyuncusu olur net...
kesinlikle en iyi ihtimalle hamle oyuncusu olur sistemi bozuyor hadi icraat yapsa tamam o da 0 son 4 maçta ilk 11 olmamalı sezon sonunda 5 milyon euroya filan çine gitse süper olur

Çevrimdışı sallapati

defans 4lüsü atibanın da dengesini bozdu... kaç haftadır atiba duran toplar dışında rakip ceza sahasına giremiyor farkındamısınız? bunların ...unu temizlemekle uğraşıyor.. ismailin kademesine girmeye çalışıyor.. Alexisin g.ünü topluyor.. marceloya yardım ediyor.. geriden top çıkarmaya çalışıyor ozzie ile birlikte..

atiba ve ozzie bu kadar geride kalınca hucüm zenginliğimiz sıfıra iniyor.. risk alıp ileriye çıktıklarında da arka taraf yol geçen hanı oluyor...

Çevrimdışı MUTE

Bizim yönetimin transferdeki tek mantığı ya tutarsa. Bu sene EURO 2016'da var. Transfer cok zor olacak. Gelen oyuncuların coğu da kampa yetismeyecek.

Çevrimdışı cursedofdragon

töre iyi bir fiyata satılır umarım ama sosa kalmalı yüksek bir teklif gelmezse kısacası savunma hattı beck dışında komple değişmeli  kesinlikle en iyi ihtimalle hamle oyuncusu olur sistemi bozuyor hadi icraat yapsa tamam o da 0 son 4 maçta ilk 11 olmamalı sezon sonunda 5 milyon euroya filan çine gitse süper olur

abi beck'in nesini beğeniyorsunuz ? Şampiyonlar liginde beck ile mi oynucaz ?

Çevrimdışı 38life

Tolga Zengin bugün Beşiktaş formasıyla 100.cü maçına çıkmış. Yani Tolga bugün Dalya demiş. Kendisine yakışır bir dalya maçı oldu. Umarım 104.cü maçı son maçı olur...

Söyleyecek söz bulamıyorum. Bu adam nasıl Beşiktaşta 100 maça çıkar?

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizim yönetimin transferdeki tek mantığı ya tutarsa. Bu sene EURO 2016'da var. Transfer cok zor olacak. Gelen oyuncuların coğu da kampa yetismeyecek.

euro 2016'dan önce transferleri yapmak istiyorlar.

Transfer mantığı ya tutarsa değil öyle olsa hücum hattımız ve orta sahamız bu şekilde olmaz sadece kaleye ve defansa önem verilmiyor ancak artık iyice görmüşlerdir anlamışlardır defansın kalenin önemini.

Çevrimdışı eski inönü

Olcay'ın maç sonu röportajı efsane yalnız. Ne kadar bilinçli, kendinden emin, aynı zamanda inançlı. Çok tecrübe kazanmış geçen sezonlardan belli.  :claps: :claps:

http://www.ligtv.com.tr/haber/bu-puan-bizi-sampiyon-yapabilir

Çevrimdışı sallapati

TS umarım hücum oynamaz yarın.. Bize oynadığı gibi oynarsa 1 puan alabilir.. paldır küldür giderse FB rahat yener.. TSli oyuncular geriye dönmekte çok sıkıntı yaşıyorlar..

Çevrimdışı 38life

3. gole bakıyorum;

Havadan gelen rahat topu Marcelo gönderebileceği en saçma yere gönderiyor,

İsmail 50 tane risksiz opsiyonu varken son derece güvenilmez olan kalecisine geri pas atmayı tercih ediyor fakat onu bile beceremiyor kısa düşüyor,

Alexis topa daha yakınken avantajını kullanamıyor ve Rodellaga'ya geçiliyor,

Tolga topu taca atma şansı varken rakip kaleye şut çekmeyi tercih ediyor,

ve golü yiyoruz...

Çevrimdışı mellfred

benim hayalim oğuzhan sosa ve tolgay'ın aynı anda sahada olduğu bir dizilim. madem stoperlerimiz kötü, madem katkı alamıyoruz beklerden böyle bir şey neden yapılmasın
               tolga
      beck marcelo tosic
olcay  oğuzhan atiba tolgay gökhan
                sosa
               gomez

Çevrimdışı Ogün

3. gole bakıyorum;

Havadan gelen rahat topu Marcelo gönderebileceği en saçma yere gönderiyor,

İsmail 50 tane risksiz opsiyonu varken son derece güvenilmez olan kalecisine geri pas atmayı tercih ediyor fakat onu bile beceremiyor kısa düşüyor,

Alexis topa daha yakınken avantajını kullanamıyor ve Rodellaga'ya geçiliyor,

Tolga topu taca atma şansı varken rakip kaleye şut çekmeyi tercih ediyor,

ve golü yiyoruz...
İzledikçe çıldırıyorum, aklım almıyor. NASIL YA NASIL? Lisedeki halısaha sınıf maçlarında böyle hata yapanları dövüyorduk...

Çevrimdışı 38life

İzledikçe çıldırıyorum, aklım almıyor. NASIL YA NASIL? Lisedeki halısaha sınıf maçlarında böyle hata yapanları dövüyorduk...

Bunun bir açıklaması yok. Küme düşme potasındaki takımların yediği golleri tek tek seyredelim, Böyle bir gole rastlayamayız. Ya kaleci hata yapar gol yenir ya bir stoper hata yapar gol yenir, Burda kaleci + defans hattının tamamı aynı pozisyonda yapabilecekleri en kötü şeyleri yapıyorlar. Bu tessadüf değil bu başka birşey...

Çevrimdışı Deniz

Hala avantaj bizde sakin olun.

Ama bu takimla yedek olarak bile sozlesmeyi yenilemeyi hak etmeyenlere menajer oyunlari ile sozlesme yaparlarsa yaziklar olsun.

Sabirla sezon sonunu bekliyorum.eger bu kez de "iyi cocuk" kontratlari havada ucusursa söyleyecek cok sözüm olacak.

Bu takim once sampiyon olacak,sonra gonderilmesi gerekenler yollanacak.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet57

3.Golde herkes hatali. Ismail'in o geri pasi zaten yanlis. Alexis'in o mesafeden Tolga'ya birakmasi. Tolganin dogru vurmamasi.

2.Golde Oguzhan kaybetmesine ragmen Ismail yine ne yaptigi belli degil. Sami nerde Ismail nerde. Marcelo arkasindan Rodallega'nin kacmasina izin veriyor.

1.Golde talihsizlik olsada o talihsizlige varan beceriksizlik var. Ismail'in rakibine faul yapmasiyla basliyor. Bundan ziyade kac kez dedim, bu takima cok iyi bir on libero sart. Fizik dominant, sert, hava toplarini alan guclu bir oyuncu. Ozaman "Ama Atiba var.." diyenlere o topu nasil uzaklastiramadigimizi izlemelerini tavsiye ediyorum.

Lakin, hala hersey kendi elimizde. Fener yenilirse fark 6, berabere biterse 5 puan. Yense bile hala avantajliyiz. Hersey kendi elimizde, biz maclarimizi kazandigimiz surece sorun yok.

Çevrimdışı aa1903

lig bir bitsin, hatta şampiyon olalım ve fikret orman da yeniden seçilsin ondan sonra içimi dökeceğim. dökmek demeyelim de kusacağım.

Çevrimiçi murat baltacı

Yok arkadaş bize rahat şampiyonluk yok illa kanser olcaz.

Kasımpaşaya kaybettiğimizde biz artık şampiyon olamayız yaparsa fener bizi şampiyon yapar demiştim dediğim gibi oldu konya gs paun kaybı yine ayakları yerden kesti.

Bu kaleciyle bu defans hattıyla şampiyon olursa herkezi aldatacaktı çoğu oyuncuyla sözleşmeler yenilenecekti önümüzdeki sene avrupada patlayacaktık şampiyonluğun zora girmesi bu yönden iyi oldu eldeki malzemeyi iyi görmek lazım tolga,ismail,serdar,alexis,pektemek,tosiç bu takımın oyuncusu değiller yedek bile olamazlar her hafta komedi filmi izliyoruz sayelerinde bi takım gol yemek için bu kadar uğraşırmı bu kadar saçmalarmı.

Yazık günah deplasmanda bu kadar taraftar önünde oynuyosun yenip işi bitireceksin hocasından oyuncusuna saçmalıyo herkez en kilit oyuncular ortada yoklar sorumluluk alan yok öne geçiyoruz maçı koparan yok defans zaten gol yedirmek için bekliyo ee nasıl olacak bu işin sonu.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Ogün

İntihar etmek isteyen var mı? Boğulacaksak büyük denizde boğulalım. :ebebe:
[ Son Düzenleme: 24 Nisan 2016, 02:44:08 Ogün ]

Çevrimdışı sallapati

akhisarın 3. golu tekrar izleyin ve İsmaili akhisar formalı olarak hayal edin.. Rodallegaya müthiş bir arapas atıyor dikkat edin  :D  Alexis de yetişemiyor Tolga da.. tam araya müthiş bırakıyor  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Kartalizm06

İsmail, Alexis ve Tolga diyorum başka birşey demiyorum.

Ligin iyi hücum hattına bu kadar ters orantılı bir savunma hattı inanın öndeki oyuncularımıza saygısızlık.

Şenol Hoca özellikle son haftalarda defans oyuncularına ayağa pas olayını yaptırmaması lazım. Bazen basit oynamak gerek. Her topu uzaklaştırsınlar taca atsınlar daha iyi.

25 dakika hücumdayız 30 saniye ceza sahamıza top atılıyor 10 kişi yarım yamalak hamle yapmaya çalışıyor top dönüyor dolaşıyor gol oluyor.

İnşallah kalan haftalarda kriz geçirmeden şampiyon oluruz.
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Algıda seçicilik mi yoksa özgüvensizlik mi bilmiyorum ama tekrar söylemek istiyorum.

Ben kendimi bildim bileli takım bize şenlik anlarını hep zehir etti. 2 gündür bayram havası var, şampiyonluk maçı diyoruz, binlerce taraftar yollara düşüp seni desteklemeye geliyo ama şu maçı alamıyosun.

Geçen sene Osmanlı stadında oynuyoruz, Sosa süper bi frikik golü atıyo daha maçın başında, taraftar muhteşem, herşey çok güzel. Sonra puan kaybı, şampiyonluğun kaçışı, tel örgüye yaslanıp ağlayan çocuklar..

Kanser etmeye devam, milleti kül tablasına çevirmeye devam. Renkliler böyle havalarda genelde "olağan" sonuca rahatça ulaşırken biz neden hep beklemediğimiz şeylerle karşılaşıp çöküyoruz?

Ne gerek vardı şu strese şimdi? Şampiyon olucaz. Ama ömrümüz gidiyo be :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi murat baltacı

amin.. ben kendim için değil Şenol Hoca için kahrolurum...
Hocayı seviyoruz ama oda final haftalarında saçmalıyo akhisar maçında orta sahada top alan yok habire kanat oyuncusu alıyo arkadaş herkez görüyo sen nasıl göremiyosun atiba defansa yardıma geliyo top almaya gelen yok ilk alınacak oyuncu tolgay olmalıydı bu oyunda sosa,ozi kötüydü bugün bunu göremeyip q7 yerine töre yi alıyosun ne yapacak töre sezon boyunca ne yaptı ya bırak oyunda q7 kalsın yada kerimle değiştir.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı sallapati

takımda Daniel Opare olsa bu tip maçlarda çok faydalanabilirdik.. takım öne çıktığı zaman bırak arkada tek başına geleni gideni süpürsün arkaya atılan topları...

zenci hızlı oyuncuları olan takımlar bu sene bizi mahvetti.. Osmanlı maçından çok korkuyorum  :bawling:
[ Son Düzenleme: 24 Nisan 2016, 02:44:37 sallapati ]

Çevrimiçi murat baltacı

Hiç macera aramaya gerek yok gelecek sene tüm defans hattı değişmeli. Ne olduğu belirsiz adamları almak yerine katkı vereceği kesin olan adamları almalıyız en basiti caner i al sola koy
Haftalardır yazıyorum caneri beğenmeyenler var arkadaş ismaile yol ver tosiçe yol ver al boşta caneri git avrupadanda komple bir sol bek al hem defansı hem ofansı iyi olan sonra yaslan arkana hangisi iyiyse o oynasın ama şunu idda ediyorum caner bizim sistemde ersun yanal sezonundaki performanını sergiler takımın değişilmezi olur.

Defansı zayıf falan bunlar halledilecek işler senin bekin her maç bindirsin adrese orta yapsın şut atsın sana puan kazandırsın baktın defansta zaafiyet yaŞatıyo sol önde kullanırsın olmadı atibanın yanına topal tarzı bi ön libero koyarsın beklerin bindirir topal stoperlerin arasına girer defansı üçler.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Ogün

Şaka bir yana Olcay sol bekde İsmail'den kötü olamaz. Öyle bir şey mümkün değil çünkü.