Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7279610 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı cursedofdragon

abi demiyeyim demiyeyim diyorum ama dayanamıyorum yıllardan beri savunmaya yama yama sürekli orta saha hücum hattı bugatti defans hattımız at arabası.

Rhodolfo,Ersan ile bir uyum yakaladık dedik ersana çok iyi fiyat geldi gitmek istedi.Rhodolfonun sakatlığı defansı çökertti.

Şuraya bak milosevic,franco,marcelo,alexis,tosic beklerimiz beck,serdar ismail ve tosic.

Kalecilerimiz Toyko,Boyko,Günay böyle mi olur kocaman camianın savunması kalesi.

Abi bu sene şampiyonuz buna inancım tam ancak şampiyonlar liginde bu şekilde bu defansla kale ile hallaç pamuğuna döneriz.

Seneye bütün takviyeyi kaleye stoperlere beck'lere yapmamız gerekiyor.İnatla yazıyorum.

İsmail,Tosic,Alexis,franco,milosevic,serdar,beck,marcelo(Bonservisi alınmaması gerekiyor) hepsine yol vericeksin.

Bir tek Rhodolfo kalsın sadece oda sağlam dönerse tabi.

Çevrimdışı MrtBlgc

Kalan haftalarda Loser'lar kenara. Kimler şampiyonluk havasına girdiyse onlar oynamalı. Artık taktikten ziyade psikolojik savaş haftalarına girdik.  Cenk'i hiç kesmemek lazım mesela. Kanatlar Cenk-Olcay yapılabilir.
Sezon başından beri yırtınıyorum Cenk kanatta oynar diye. Gaziantep'te de oynadı ve 7-8 asistlik performansı var. Quaresma bencil Gökhan formsuz Kerim beceriksiz falan diye düşüneceğine koy Cenk'i sağ kanata rahatına bak. Ayrıca winner özelliği de var kenarda oynarken içeriye kateder.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

bizim 4lü savunmayı ve kaleciyi Bayern e Barca ya koy sıradan takım olurlar abi...

Çevrimdışı 38life

Savunmacı kalitesi önemli lakin savunma stratejisi ve organizasyonu, oyun kurgusu daha önemli. Bu oyunda savunmacı olmak zor, kalite yükselmeli elbet fakat ligin başından bu yana söylediğim gibi asıl mesele savunma stratejisi.

Hocam belki Şenol hoca'nın oyunculara anlattığı savunma stratejisi iyidir ama oyuncular bunu veremiyordur. Bu durumda da yine olay oyuncularda bitiyor. O "zor" stratejiyi uygulayabilecek defans oyuncularımız yok. Neden yok? onu bilmiyoruz...

Çevrimdışı eaglekartal

allah göstermesin burdan şampiyonluğu verirsek bu travmayı uzun yıllar atlatamayız.hele bu takımın tamamı değişmesi gerek o günü yaşatmasın bize Allahım

Çevrimdışı eaglekartal

kayseri ve gs maçı 6 puan şart.başka yolu yok.osmanlıyı zor yeneriz bu defansla.son maça şampiyonluğa çıkarız.

Çevrimdışı MrtBlgc

Bizim takımdaki diğer sıkıntı ise kanat oyuncularının hep kanatta kalması. Quaresma ve Gökhan da aynı tipte oyuncular. Topu sürekli kanatta isteyip çizgiye paralel gidiyorlar, halbuki içeriye girseler çok daha faydalı olurlar. Kerim bunu zaman zaman çok iyi yapıyor. Cenk de yapabilir bence.

Çevrimdışı sallapati

allah göstermesin burdan şampiyonluğu verirsek bu travmayı uzun yıllar atlatamayız.hele bu takımın tamamı değişmesi gerek o günü yaşatmasın bize Allahım

amin.. ben kendim için değil Şenol Hoca için kahrolurum...

Çevrimdışı eski inönü

Sezon başından beri yırtınıyorum Cenk kanatta oynar diye. Gaziantep'te de oynadı ve 7-8 asistlik performansı var. Quaresma bencil Gökhan formsuz Kerim beceriksiz falan diye düşüneceğine koy Cenk'i sağ kanata rahatına bak. Ayrıca winner özelliği de var kenarda oynarken içeriye kateder.

Gomez'in Cenk'e asisti de süperdi. İçeri ekstradan 1 adam sokunca nefes alıyor Gomez.

Çevrimdışı 38life

İsmail'in ne kadar kötü oynadığını tarif edicek bir kelime Türkçe'de mevcut değil.Bütün takımın 1 maçlık emeğini çöpe attı tek başına.

İşte bunu diyorum abi. Futbol takım oyunudur eyvallah da bazen 1 futbolcu şapkadan tavşan çıkartıp maçı kaybettirebilir tek başına. Allah aşkına bugün Tosic oynasaydı şuan şampiyonluk marşları söylüyorduk buna adım kadar eminim. Böyle düşünmeyenler vardır illa ki ama ben kesinlikle böyle düşünüyorum. Bugün Tosic olsaydı bu maçı kazanmıştık. Tosic kötü bir bek evet ama İsmail'in yaptıkları "kötü" olmakla açıklanabilecek şeyler değil.

Çevrimdışı sallapati

tolgayı affedemiyorum abi... 3. golde topu taca doğru atmaya çalışsa gol olmayacak.. top dışa açılacak... o topu taca doğru öyle bir vuracaksın ki topu patlatacaksın abi.. kız gibi geliyor topa ya

Çevrimdışı MrtBlgc

Gomez'in Cenk'e asisti de süperdi. İçeri ekstradan 1 adam sokunca nefes alıyor Gomez.
O top sert geldi Gomez'e ama öyle güzel indirdi ki gerçekten tekrar tekrar izlenesi. Aynen öyle belki çift forvet oynayamıyoruz ama en azından kenarda oynayan oyuncular içeriye giren pozisyon kovalayan oyuncular olursa rahat skoru yakalarız. Ne Gökhan ne de Quaresma bunları yapmıyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Vodafone arenadaki maçları kazanırız böyle olmaz asıl mesele son maça kalırsa bende dahil çoğu beşiktaşlının sağlığı tehlikede

Vodafone arenadaki maçları kazanırız böyle olmaz asıl mesele son maça kalırsa bende dahil çoğu beşiktaşlının sağlığı tehlikede

ben ölürüm.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Q17 kesinlikle gönderilmeli artık yetti bu adam trivelası gereksiz top tutması kesinlikle ilk 11 olmamalı tekrar getiren yönetime de yazıklar olsun

Çevrimdışı 38life

3-2 veya 4-2 bitse psikolojik olarak çöküntüye girecektik. Cenk'in golü sezonun en önemli gollerinden biri oldu. Gecen sezon da boyle son dakika kafa golü vardı. Efsane bi goldü. Bu adam hakketen winner karakterli.

Hoca şu adamı bir şekilde ilk 11'e monte etmeliydi. Çift forvet, kanat, forvet arkası nasıl olursa... Bir şekilde etmeliydi.Bugün yine cezasahası içinde sağ çaprazda 50 kişinin arasında sırtı dönükken vurdu topu köşeye, hem de sert vurdu. Kaleci yattı aldı. Umutsuz bir pozisyondu ama orda yapılabilecek en güzel şeyi yaptı bence. Ve iyi yapıyor. Sırtı dönükken öyle sert vurmak her yiğidin harcı değil.

Çevrimdışı Dr.Zeck

1 değil 2 değil 3 değil bu Tolga'nın yaptıkları ayıptır yahu hala koruyan kollayan varsa.

bizede yazık.

konusmaya baslarsam agzımdan kotu cumleler cıkacak diye korkuyorum.

Senol Hoca gormuyormu ne diye ısrar ediyor hala anlamıyorum bu adam bizi 2 kere uefa kupasından etti Allah gostermesin simdide sampiyonluktan ederse neyse.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bi kayıkla denize açılmayı düşünüyorum eğer öyle olursa.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onder23

Hiç macera aramaya gerek yok gelecek sene tüm defans hattı değişmeli. Ne olduğu belirsiz adamları almak yerine katkı vereceği kesin olan adamları almalıyız en basiti caner i al sola koy

Q17 kesinlikle gönderilmeli artık yetti bu adam trivelası gereksiz top tutması kesinlikle ilk 11 olmamalı tekrar getiren yönetime de yazıklar olsun

töre,sosa,quaresma,veli,pektemek,serdar,ismail,tosic,alexis,franco,milosevic,tolga kesin gönderilmeli.

Çevrimdışı sallapati

q7 oyuna sonradan girmeli diye haftalardır yazıyoruz.. bu takımın tüm balansını bozuyor q7.. bi de ismailin orası yol geçen hanı oluyor.. Kerim , Töre , Olcay geriye yardım ediyor alanını kapatıyor en azından...

q7 bu takımda sadece hamle oyuncusu olur net...

Çevrimdışı f_madida

Baskan hala takimin iyi oyuncularini satip 1-1.5 milyon Euro'ya ne kadar dandik oyuncu varsa kadroya doldurma derdinde. Isin kotusu bu forumdaki cogunluk da dahil herkes bu ise tav oldu. Agizlardan cikan ilk soz, Tore'yi, Sosa'yi,Gomez'i satariz x,y,z oyuncuyu aliriz diye basliyor.. Ersan'i satip Alexis getiren adamlar, Sosa'yi satip Batalla'yi alir getirir en fazla. 3 senede sagbek icin aldiklari adamlar Beck ve Serdar oradan hesaplayin. Ha hasbel kader iyi bir oyuncu bulurlarsa hic merak etmeyin 6 ay icinde bir yerlere pazarlarlar onu da, Besiktas'a yar etmezler.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı eski inönü

Alexis arada kaynamış yalnız. O da facia bi adam. Arasan bulamazsın oyle bi tip.

şu savunma hattını kurmak o kadar zor değil.

Fábio Coentrão (kiralık satın alma opsiyonlu) Piyasa değeri 10 milyon €
Caner Erkin (Bonservissiz)
Skertel (Bonservisli) Piyasa Değeri 13 milyon €
Kamil Glik (Bonservisli) 11 milyon €
Rhodolfo
Zapata (Bonservisli) 2,80 milyon €
Gökhan Gönül (Bonservissiz)
Mathieu Debuchy (kiralık satın alma opsiyonlu) 7.5 milyon €

[ Son Düzenleme: 24 Nisan 2016, 01:11:39 cursedofdragon ]