Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7289372 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kardes orasi dembanin yeri
Demba yok artik ben varim
kimsin sen
konusalim mi
demba sevdigimiz bir golcumuzdu, janti bir adamdi, iyi giyinirdi
mesela ben bilmem
demba cok gulerdi, ben gulmem
sag acik bindirirdi, abi pas derdi, o sirtini donerdi
ben donmem
oguzhan penaltiyi ben atacam dediginde dalga gecerdi
ben gecmem
demba janti abimizdi cok top kullanirdi
ben cok top kullanmam, paylasirim
bizde top beraber oynanir
demba abimiz sabah namazina kaldirirdi
ben dugmeye bastiririm
demba abimiz derbi maclari bos gecerdi
ben gecmem
demba abimiz janti adamdi sekil gol atardi maci kaybederdik
ben mac kaybetmem

Al buldum işte, hem adamı göklere çıkar hem de sevmediğin tip oyuncu olsun  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

İtalya'dan ilk iki SL gruba, 3. de play-off'a katılıyor. İlk 2 zaten kopmuş. Roma, Inter ve Fiorentina geride. Fiorentina 'nın 3. olma şansı da mucize derecesinde ancak. 9 puan geride. Oraya zaten gitmez Gomez. Ya kalacak ya da en azından bize de para kazandıracak. Rusya, Ukrayna gibi ülkelerin takımları alır mı, Gomez oralara gider mi!

İspanya, İngiltere, Almanya, İtalya, Portekiz, Fransa liglerindeki büyük takımların Gomez'e ihtiyacı var mı? Alırlar mı?

Bunları düşününce Beşiktaş'tan daha iyi bir takım bulamaz Gomez. Şampiyon olduk mu bir yere kaçamaz. Ve Almanya'dan, Polonya'dan, İspanya'dan falan dostlarından transferler de yaptırabilir bize.
Gomez janti adam rusyaya gider. Zenite gidebilir iyi para verirlerse, piter dunyanin en guzel sehirlerinden biridir, takim da guclu moskva da olur, manyak guzel sehirdir. Fransa, italya, portekiz, almanya olmaz bence. Ispanya olabilir, adamin ispanyol genleri var, ingiltere zaten herkesin ruyasi. Ben gomezin yerinde olsam rusyaya giderdim. Deplasmanlari zor rakip takima gore 15000km yol yapmak gerekebilir deplasman icin. Mesela kendi evinizde +15 dereceyken -30a deplasmana dusebilirsiniz.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

twitterde paylaşın bu resmi.

#OperasyonHakemiCüneytÇakır
Aslında delgado fotorafi eksik. gs maciydi, ali samiyende, alexin yapdigi gibi kart hareketini yapmisti, ve seref yoksunu cüneyt ikinci saridan kirmizi vermisti.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı izmirkartali

İspanya'dan kim alacak usta? İlk 3 takım Barça, Real, Atletico... Bunlar, kaç yıllık planlama yapmıştır.

Belçika'dan alamazlar. Ukrayna'ya kendi gitmez. Tek rakibimiz Ruslar bence de. Ama orada 24. hafta lider Rostov...

Şu an bizden iyi alternatif göremiyorum ben.
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı mylife1903

Dün sen yazmamışmıydın " o yapamaz ama ben yaparım " misali şeyler. Neden hiç sevmediğin bir oyuncu tipi oluyor @mylife1903
Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum  :D
@Hasan Tahsin abi daha onceden de yazdim bu tip oyunculari sevmiyorum ben. Quaresma tipi oyunculari da sevmiyorum ben daha ziyade ragbi tipli oyunculari seviyorum. Mesela gravesen, cantona, tofting tipi oyunculari seviyorum.
Mario gomez tipinin babasini da sevmezdim zaten muller, jardel, cardozo

Ama simdi cikip tartismam gomezi korurum, tartisilmaz cunku adam. Mesela ferdinand tipi santrafor degil, vurus oyuncusu ve bence agir.
Mesela herkes pele ve maradonayi tartisirken benim icin gelmis gecmis en iyi oyuncu eusebiodur.
Muhalif adamimdir ama iktidar duzgun birsey yaparsa desteklerim.

Çevrimdışı mylife1903

Aslında delgado fotorafi eksik. gs maciydi, ali samiyende, alexin yapdigi gibi kart hareketini yapmisti, ve seref yoksunu cüneyt ikinci saridan kirmizi vermisti.
Delgado sari kart isareti yaptigi icin gormedi o karti yahu bu fotografa dikkatli bakin cuneyt cakir gibi cok muhterem bir insanimiza elin yabancisi afedersin arcantinilisi apacik naaaaaaahhhhhh yapiyor. Ben utandim iki bucuk gosteriyor. Ar-cantinli olacaksin senin ar damarin yok cantiii

Çevrimdışı cursedofdragon

Delgado sari kart isareti yaptigi icin gormedi o karti yahu bu fotografa dikkatli bakin cuneyt cakir gibi cok muhterem bir insanimiza elin yabancisi afedersin arcantinilisi apacik naaaaaaahhhhhh yapiyor. Ben utandim iki bucuk gosteriyor. Ar-cantinli olacaksin senin ar damarin yok cantiii

sen yanlış biliyon kart işareti yapıyor delgado o yüzden görüyor. :)

Çevrimdışı mylife1903

twitterde paylaşın bu resmi.

#OperasyonHakemiCüneytÇakır
Yok yahuuu ne karti bak senin fotoda sabit bildigin bas barnak iki barnagin arasinda. Simdi bu hareket arcentinde hocam allah seni inandirsin dokanmadim dokandiuysam allah beni carpsin, en adi serrefsiz cocuguyum ayrica sen cok baba cok super hakemsin, demek. Cucu bunu hemen yakalayip atiyor, turkiyedesin lan densiz kac senede ogrenemedin mi bu hareketin anlamini, diyor yani ben yuz ifadesinden anladim, benim anladigim yoksa kulislerde daha baska sekillerde belirtiliyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Yok yahuuu ne karti bak senin fotoda sabit bildigin bas barnak iki barnagin arasinda. Simdi bu hareket arcentinde hocam allah seni inandirsin dokanmadim dokandiuysam allah beni carpsin, en adi serrefsiz cocuguyum ayrica sen cok baba cok super hakemsin, demek. Cucu bunu hemen yakalayip atiyor, turkiyedesin lan densiz kac senede ogrenemedin mi bu hareketin anlamini, diyor yani ben yuz ifadesinden anladim, benim anladigim yoksa kulislerde daha baska sekillerde belirtiliyor.

Ben Beşiktaş'lıyım bütün maçlar hemen gözümün önüne geliyor bana mı öğretiyon abi :)

Sen yanlış biliyorsun bu pozisyondan önce kart işareti yapıp 2.ci sarı karttan oyundan ihraç ediliyor sonra pozisyonu tarif ediyor cücü'ye bak böyle beni külleye getirdi diye :)

Çevrimdışı Alper1903

Hakem sıkıntılı, rakip sıkıntılı. Çok kritik ve bir o kadar da zor maç. Ama buradan şampiyonluk verilmez. Alacağız bu maçı da inşallah.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Nisan 2016, 20:50:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gomez için 3 opsiyon var. Atletico Madrid, Manchester United ve biz.

Fiorentina'ya filan dönmez zaten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Bakalim bu hafta operasyon yapilacak mı
Sanmiyorum ama korkmuyor da degilim
Biz her türlü oyunumuzu oynariz da rakip oyuna ortak edilebilir yoksa her türlü yeneriz.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağatay

Gomez için 3 opsiyon var. Atletico Madrid, Manchester United ve biz.

Fiorentina'ya filan dönmez zaten.

Atm den degilde manu dan korkarım
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

bu arada gomez satışı olursa paylaşım konusunda hemen herkes hatalı yazıyor. kesin olan bilgi şöyle:

fio satarsa bonservis 50-50 kırışılır
biz satarsak 60-40 kırışılır (60 bizim)
gomez dönüp  fioda oynarsa avcumuzu yalarız 1 yıl sonra adam bonservisini eline alır dilediği yere gider.
bizle kontrata razı olursa 1000 euro verir bonservisini alırız. dilediğimiz kontratı yaparız.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

bu arada gomez satışı olursa paylaşım konusunda hemen herkes hatalı yazıyor. kesin olan bilgi şöyle:

fio satarsa bonservis 50-50 kırışılır
gomez dönüp  fioda oynarsa avcumuzu yalarız 1 yıl sonra adam bonservisini eline alır dilediği yere gider.
bizle kontrata razı olursa 1000 euro verir bonservisini alırız. dilediğimiz kontratı yaparız.
Abi is gomezin yengeyi razi edip 1000euro vermeye kaliyor ozaman. 1000 euro verdikten sonra da vuracam kirbaci vuracam kirbaci

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Nisan 2016, 21:01:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

fio satarsa bonservis 50-50 kırışılır + 50/50 + 1 milyon euro bize ödüyor Fiorentina.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gomezin bonservisi  657 ye  tabi mühendisten daha az

Çevrimdışı atalay

Quaresma, Lopetegui'nin ayrılışı ile beraber gelecek sezon Porto'da olabilirmiş. Porto Başkanı Alves, Moutinho ve Pepe'yi de kadroda görmek istiyormuş.   

Çevrimdışı mylife1903

Ortalamayi fb macini dusuruyor, yuzuncu yilda hem bunlari dumteklemistik kadikoyde, hem asydemcimbomu okayletsgolamistik. Trabzonun okadar basarili oldugunu hatirlamiyorum, helal olsun adamlara, sampiyon takim zaten. Eskisehir maci bozuyor onlari istatistigini de herhalde

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben Beşiktaş'lıyım bütün maçlar hemen gözümün önüne geliyor bana mı öğretiyon abi :)

Sen yanlış biliyorsun bu pozisyondan önce kart işareti yapıp 2.ci sarı karttan oyundan ihraç ediliyor sonra pozisyonu tarif ediyor cücü'ye bak böyle beni külleye getirdi diye :)
Sende yanlis hatirliyorsun :bandit:

Delgado bir pozisyonda sari kart gördü sonra cucunun yanina gidip O 2 kere yapti kart vermedin ben bir kere yaptim hemen kart verdin dedi el hareketleriyle Cucu de hemen 2.ci sarıyı çıkarıp oyundan atti Delgadoyu dun gibi gozumun onunde :akuma:
[ Son Düzenleme: 21 Nisan 2016, 21:32:41 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Uleeeeennagiz tadiyla makara yaptirmiyonuz haaaa

O macin oldugu gun pamukkaledeydim, restoranda kofte, piyaz, bir de buyuk raki goturdum maci izlerken, sinirim gecmedi arka masadaki gsliyi siseye oturtuyordum, hanim bulastirmadi.

Sanki biz hatirlamiyoz nasil oldi ne oldi aaaaaaaa gidiyom tuvalete simdi

Çevrimdışı mylife1903

Quaresma, Lopetegui'nin ayrılışı ile beraber gelecek sezon Porto'da olabilirmiş. Porto Başkanı Alves, Moutinho ve Pepe'yi de kadroda görmek istiyormuş.   
Avcunu yalasin o yavas gorsun quaresmayi. 15 milyon euro. Ezelden beri futbolcu sokusturup para kazaniyorlar, bir kerede iyi para verip alsinlar.

Çevrimdışı mylife1903

Sende yanlis hatirliyorsun

Delgado bir pozisyonda sari kart gördü sonra cucunun yanina gidip O 2 kere yapti kart vermedin ben bir kere yaptim hemen kart verdin dedi el hareketleriyle Cucu de hemen 2.ci sarıyı çıkarıp oyundan atti Delgadoyu dun gibi gozumun onunde :akuma:
Oyle oldu da cucunun hakemligi o gun bitmeliydi. Sinsilik, kurnazlik ve kahpeliktir boyle kural uygulamasi. O civik kural vardi ozamanlar fbliler ve gsliler haric herkese uygulanirdi.

Çevrimdışı atalay

Takipte 2. yılımı doldurdum sanırım geçen bizimle olan hazırlık maçında yazmıştım. Önünde bir eşik var ve büyük maçlarda izlediğim kadarıyla o eşiği aşamayacak gibi duruyor.

Lustig aynı çizgideydi atlayamadı eşiği umarım Ludwig atlar.

Olgun oyuncu. Üst düzey maçlar oynadıkça maç tecrübesi kazanacaktır. Lustig'den çok daha potansiyelli.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Avcunu yalasin o yavas gorsun quaresmayi. 15 milyon euro. Ezelden beri futbolcu sokusturup para kazaniyorlar, bir kerede iyi para verip alsinlar.
8 milyon € versinler alsınlar :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık