Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7289696 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı panic13

kadınla tanışma ve sohbet etme imkanım oldu, bir ara gomezin formu düşüktü. hayırdır yenge ayıp oluyor die uyardım. gülümsedi masumca, sonra gelecek planlarını sordum: mario nerede ben orada dizimi kırar otururum dedi  :bandit: :bandit: :bandit:

Dedim "Yenge bak burası sizin memlekete benzemez, bir defa ıslak saçla dışarı çıkıp saçını tarama, adam işten eve geldiğinde kapıda karşıla, terliklerini kapıya koy, masa hazır olsun. aile huzuru önemli. Yuvayı dişi kuş yapar, onun verdiği harçlıkları biriktir mark dolar al. Sonra fazla gülme dışarıda, bize laf getirme."

Dedi "tamam kardeşim, isa mesih senden razı olsun. Şimdiye kadar ne kadar boş bir hayat yaşamışım, sayende erimin kıymetini anladım. Türkiye'de yaşamak ne kadar güzel bir şeymiş?..."

Dedim "öyledir yenge, bir tarafımız deniz, bir tarafımız kar, bir tarafımız doğa çiçek gibi ülkemiz var. Lazıyla türkü ile çerkesi ile, kürdü ile pomakı ile, alevisi sünnisi ile kardeş gibi yaşarız. sen fazla dışarı çıkma, elden günden laf taşıma. Bizim mario namusuna düşkün adamdım, bir laf duyar esnafla memurla papaz olur. Valla işten atarlar kapının önünde kalırsnızç

dedi"meryem ana aşkına doğru dedin onu kardeşim, isa mesih yazdı ise bozsun. ben kırar dizimi otururum evimde... Ne işm var dışarıda? Hiç..."
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar ortalık yatıştığına göre bazı şeyleri konuşalım.

Bu forumda bazı arkadaşlar eleştiri yapılmadığını söylüyor ama bu yanlış biz eleştiri
yapılan hiç bir mesajı silmiyoruz sildiğimiz mesajlar hakaret içeren mesajlar ve sizler hakareti
eleştiri olarak algıladığınız sürecede bu böyle devam eder. Bu hakaret ve itibarsızlaştırma amacı
taşıyan mesajlar Beşiktaş kulübü başkanına yönetimine oyuncularına veya değerlerine olduğunda
en hafif hali no post olur. bu atılmaya kadar gider. Eleştirinizi yapın ama bunu Beşiktaş değerlerine zarar verecek şekilde
burda yapamazsınız. Burası küfürün ve hakaretin her türüne karşıdır. Yani renklilerede yaparsanız burda karşılığı
vardır. Burada küfür olmayacak olduğunda o kişi burda barınamaz bu arada sosyal medyadaki küfürlü mesajlarıda
buraya taşıdığınızda aynı tepkiyi alırsınız. Her türlü eleştiriyi yapabilirsiniz. Bunda bir sıkıntımız yok. Zevklede okuyoruz
bizler burda her düşünceye açığız yanlış olduğunu dşündüğümüzde bunu tartışırız. Farkındasınızdır burda yönetim kadrosu
duvar değildir. Hepimiz biriz. Diğer forumlarda olduğu gibi sorunlarınızda duvara çarpmazsınız Hata yaparsak bunu
gördüğümüzde yada gösterildiğinde dönmesini ve özür dilemesinide biliriz. Burda herkes düşüncesini söyleyecek burda
kimse misafir değil bu forum bizim ve burayı sahiplenip düzgün olmasını sağlayalım.

Çevrimdışı panic13

evli değil yavuklusu var , birlikte yaşıyorlar zannedersem.

Mario'nun kız arkadaşı (temsili) :P :D :D :D

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bazilari gomeze sevgisini tam gosteremedigini yazmis. Ben acikcasi ilk macta su butona basinca calan nakarat var ya gomez gol attiginda onun calmasini beklerdim. Bursa da iki gol gume gitti. Hem adam cok mutlu olur. Hem tribunler cosar.
Çaldı zaten statta.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı RQ7_351903

Boyko - Gökhan G. - K.Glik (N'Koulou) - Rhodolfo - Caner - Veloso - Oğuzhan - Ben Arfa - Sosa - Quaresma - Gomez

Olursa müthiş olur ya.Aslında Quaresma yerine Feghouli yazacaktım ama imkansız gibi, ondan Quaresma yazdım.

Kurulması olanaklı bir kadro bence.Bahsettiklerimin hepsi Glik hariç free oyuncular.

Olursa birde Boyko >> Sirigu olsa mutluluktan ölebilirim  :evillol:
[ Son Düzenleme: 21 Nisan 2016, 14:31:56 RQ7_351903 ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Bazilari gomeze sevgisini tam gosteremedigini yazmis. Ben acikcasi ilk macta su butona basinca calan nakarat var ya gomez gol attiginda onun calmasini beklerdim. Bursa da iki gol gume gitti. Hem adam cok mutlu olur. Hem tribunler cosar.

:)

Çevrimdışı mylife1903

Kardes orasi dembanin yeri
Demba yok artik ben varim
kimsin sen
konusalim mi
demba sevdigimiz bir golcumuzdu, janti bir adamdi, iyi giyinirdi
mesela ben bilmem
demba cok gulerdi, ben gulmem
sag acik bindirirdi, abi pas derdi, o sirtini donerdi
ben donmem
oguzhan penaltiyi ben atacam dediginde dalga gecerdi
ben gecmem
demba janti abimizdi cok top kullanirdi
ben cok top kullanmam, paylasirim
bizde top beraber oynanir
demba abimiz sabah namazina kaldirirdi
ben dugmeye bastiririm
demba abimiz derbi maclari bos gecerdi
ben gecmem
demba abimiz janti adamdi sekil gol atardi maci kaybederdik
ben mac kaybetmem

Çevrimdışı rico_paşa

Arkadaşlar uzun süredir forumu takip eden fakat yazmaya biri olarak forumda bek mevzusu açılmışken size bir önerim olacak

Jonas Hector Almanya vatandaşı futbolcu. Bundesliga'nın 1. FC Köln takımda forma giyen oyuncu defans bölgesinde görev yapmaktadır. Vikipedi
Doğum: 27 Mayıs 1990 (25 yaşında), Saarbrücken, Almanya
Boy: 1,85 m
Kilo: 75 kg
Kariyer başlangıç tarihi: 1 Temmuz 2010
Şu andaki takımları: 1. FC Köln (#14 / Defans), Almanya Millî Futbol Takımı (#3 / Defans)

Usta ben o adamı Almanya milli takımında izledim çok kötü oynadı Almanya sol beki buna mı kalmış dedim ama 2 maç izledim sadece seçilmişse iyi topçudur zaten.

Muhtemelen ucuza bırakmazlar Alman milli takımının sol bekini. Gerçi forvetini 1000 Euro ya aldık :D :D :D

Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimiçi Kapkarakartal

Fatih Doğan : "Prensip anlaşmasına varıldı. Gökhan Gönül %99 Beşiktaş'ta." (A Spor)

Çevrimdışı mylife1903

Usta ben o adamı Almanya milli takımında izledim çok kötü oynadı Almanya sol beki buna mı kalmış dedim ama 2 maç izledim sadece seçilmişse iyi topçudur zaten.

Muhtemelen ucuza bırakmazlar Alman milli takımının sol bekini. Gerçi forvetini 1000 Euro ya aldık :D :D :D
750ye bitsin o is. alman milli takiminda forma giymis tek bir tane kotu futbolcu hatirliyorum o da mustafa dogan. zaten 1 kere giydi bir daha vermediler formayi.
3 kere oynadiysa kotu olamaz.
Beck 9 sefer oynadi, en kotu beck kadar katki saglar.

Fatih Doğan : "Prensip anlaşmasına varıldı. Gökhan Gönül %99 Beşiktaş'ta." (A Spor)

hani ? öyle birşey yazmıyor adamın twitter adresinde ?

https://twitter.com/fatihdogan_38?lang=tr

Çevrimdışı mylife1903

caner ne oldi

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı rico_paşa

Arkadaşlar ortalık yatıştığına göre bazı şeyleri konuşalım.

Bu forumda bazı arkadaşlar eleştiri yapılmadığını söylüyor ama bu yanlış biz eleştiri
yapılan hiç bir mesajı silmiyoruz sildiğimiz mesajlar hakaret içeren mesajlar ve sizler hakareti
eleştiri olarak algıladığınız sürecede bu böyle devam eder. Bu hakaret ve itibarsızlaştırma amacı
taşıyan mesajlar Beşiktaş kulübü başkanına yönetimine oyuncularına veya değerlerine olduğunda
en hafif hali no post olur. bu atılmaya kadar gider. Eleştirinizi yapın ama bunu Beşiktaş değerlerine zarar verecek şekilde
burda yapamazsınız. Burası küfürün ve hakaretin her türüne karşıdır. Yani renklilerede yaparsanız burda karşılığı
vardır. Burada küfür olmayacak olduğunda o kişi burda barınamaz bu arada sosyal medyadaki küfürlü mesajlarıda
buraya taşıdığınızda aynı tepkiyi alırsınız. Her türlü eleştiriyi yapabilirsiniz. Bunda bir sıkıntımız yok. Zevklede okuyoruz
bizler burda her düşünceye açığız yanlış olduğunu dşündüğümüzde bunu tartışırız. Farkındasınızdır burda yönetim kadrosu
duvar değildir. Hepimiz biriz. Diğer forumlarda olduğu gibi sorunlarınızda duvara çarpmazsınız Hata yaparsak bunu
gördüğümüzde yada gösterildiğinde dönmesini ve özür dilemesinide biliriz. Burda herkes düşüncesini söyleyecek burda
kimse misafir değil bu forum bizim ve burayı sahiplenip düzgün olmasını sağlayalım.

+1
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimiçi Kapkarakartal

hani ? öyle birşey yazmıyor adamın twitter adresinde ?

https://twitter.com/fatihdogan_38?lang=tr

Twitter'da yazdığını söylemedim zaten yayında söyledi :)

https://twitter.com/HaberKartali/status/723112343622705152

metin albayrak açıklama yapıyor hiç görüşmedik diyor ben bu adama güvenmiyorum kendide dediği gibi lanzini ve daha bir çok fail transfer haberi var.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gönül soru işareti ya bence gelmesin van der wiel lazım bize tam ilaç olur  :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

metin albayrak açıklama yapıyor hiç görüşmedik diyor ben bu adama güvenmiyorum kendide dediği gibi lanzini ve daha bir çok fail transfer haberi var.

Asıl görüştük dese abes olurdu zaten :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

gönül soru işareti ya bence gelmesin van der wiel lazım bize tam ilaç olur  :ok:

gökhan gönül gelsin avrupada beck oynansın diyor öyle olacaksa gelmesin işe yaramaz aynen van der wiel gelsin onunda bonservis ücreti yok onun üzerinde durabiliriz.

Çevrimdışı mylife1903

gokhan gonul, Becki zor keser. Becki kesecek adamin maliyeti en az 7-8 milyon eurodur. Serdarin yerine kulubede oturur, bazi maclarda oynar ben verilecek paraya bakarim. biraz fb arasin bek oyuncusu. senerle menerle olmaz o isler 10 senedir geberdik

Asıl görüştük dese abes olurdu zaten :D

ben inanmıyorum bu adama bizim Başkan çıkıp Allah sahibine bağışlasın gökhan kronik sakat derse anca öyle inanırım :D

Çevrimdışı tangaz

gökhan gönül gelsin avrupada beck oynansın diyor öyle olacaksa gelmesin işe yaramaz aynen van der wiel gelsin onunda bonservis ücreti yok onun üzerinde durabiliriz.

bencede gg bu saatten sonra gelmesin fazla fenerli kaçar bize birde yaşı çok birde iğnesiz oynayamıyor ee bizde de iğne yapamayacağına göre gereksiz olur. alınırsa ligde beck ile dönüşümlü oynarlar ancak...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gokhan gonul, Becki zor keser. Becki kesecek adamin maliyeti en az 7-8 milyon eurodur. Serdarin yerine kulubede oturur, bazi maclarda oynar ben verilecek paraya bakarim. biraz fb arasin bek oyuncusu. senerle menerle olmaz o isler 10 senedir geberdik
bende paraya bakarım oğuzhan,sosa ve töreden 1 kuruş fazla para almamalı 1.4 1.5 milyon ideal  :D

Çevrimdışı mylife1903

ben inanmıyorum bu adama bizim Başkan çıkıp Allah sahibine bağışlasın gökhan kronik sakat derse anca öyle inanırım :D
haftaya netlesir,derse tehlikeli

haftaya netlesir,derse tehlikeli

işte o zaman aldık demektir o son nokta :D