Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7289323 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Süper olmuş ... Muhakkak izleyin. Ayrıca çocuklar Van'lı mı merak ettim

https://twitter.com/futbolarena/status/722715356431785985
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağatay

Bu zamanlardaki en büyük rakibimiz şu transfer dedikodulari.
Hani garantilemis olsak eywallah sabaha kadar konusalim.
O geldi bu imzalamis şu imza parasi istememis falan
Zarar veriyoruz
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı nusretaslanturk

Süper olmuş ... Muhakkak izleyin. Ayrıca çocuklar Van'lı mı merak ettim

https://twitter.com/futbolarena/status/722715356431785985
Van diye düştü dün gece nete, bazen beğenmeyip yerdiğimiz o insanların attıkları atkıların meyvesi bu tertemiz yürekler işte :) van üşüyor bizde üşüyoruz,,dün gibi aklımda..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Nisan 2016, 18:58:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Caner profilinde sol bek isteniyorsa: Ludwig Augustinsson

Takipte 2. yılımı doldurdum sanırım geçen bizimle olan hazırlık maçında yazmıştım. Önünde bir eşik var ve büyük maçlarda izlediğim kadarıyla o eşiği aşamayacak gibi duruyor.

Lustig aynı çizgideydi atlayamadı eşiği umarım Ludwig atlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Nisan 2016, 19:00:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Benfica yine potansiyeli kapmış.

Lindelöf'ü izledikçe hayran kalıyorum yaşlı gözüküyordu başta dikkat etmemiştim çocuk 21 yaşında 1.87 boy.

Yeni Mellberg yolda.

http://www.transfermarkt.com.tr/victor-lindelof/profil/spieler/184573
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Benfica yine potansiyeli kapmış.

Lindelöf'ü izledikçe hayran kalıyorum yaşlı gözüküyordu başta dikkat etmemiştim çocuk 21 yaşında 1.87 boy.

Yeni Mellberg yolda.

http://www.transfermarkt.com.tr/victor-lindelof/profil/spieler/184573

Bu adam zaten benficada degil miydi Çağrı
Ben mi yanlış hatirliyorum zira bi İsveç macini izlerken dikkat ettimde transfermarkta baktigimda benfica görünüyordu

Diger potansiyel: Brendan Galloway
[ Son Düzenleme: 21 Nisan 2016, 19:05:44 Çağatay ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Nisan 2016, 19:03:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Gomez konusunda da olay çok basit.

Şampiyon olur da şampiyonlar ligine gidersek biraz zam ile 3 yıllık imzalayacak.

Eğer şampiyon olamazsak gidecek ortası yok gibi.

Bu sene bu birçok hamlemizde geçerli. Şampiyonlar ligi görürse Ben Arfa gelir görmezsek Quaresma ile devam ederiz gibi gibi. 4-5 pozisyonda A sınıf oyuncu almamız demek aynı zamanda şampiyonluk.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Gomez konusunda da olay çok basit.

Şampiyon olur da şampiyonlar ligine gidersek biraz zam ile 3 yıllık imzalayacak.

Eğer şampiyon olamazsak gidecek ortası yok gibi.

Bu sene bu birçok hamlemizde geçerli. Şampiyonlar ligi görürse Ben Arfa gelir görmezsek Quaresma ile devam ederiz gibi gibi. 4-5 pozisyonda A sınıf oyuncu almamız demek aynı zamanda şampiyonluk.
Şampiyon olmasak bile bence Gomez kalır.

Bu saatten sonra Fiorentina'ya döneceğini sanmıyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Kalmaz bencede Tolga
Fio ya dönüp milli takimda başarılı olup şl oynayacak bir klube de gidebilir. Sonucta performansi ortada isteyenlerde o seviyede olacaktir

basın doğru yazıyorsa sene sonunu bekliyelim demiş normalde bugün açıklaması gerekiyordu kalıp gideceğini şu şampiyonluğu bir garantiliyelim hemen bastırırız imzayı basın'da kudursun :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Mesele Fiorentina'ya dönmesi değil. Anlaşmaya göre 3 taraf anlaşırsa Gomez istediği yere gider. Yanlış hatırlamıyorsam bonservis bedeli yarı yarıya ya da % 60 Beşiktaş - %40 Fiorentina arasında paylaştırılır. Kalmak istemezse mecburi çözüm bu çünkü Fiorentina'ya geri dönmeyi elbette istemez
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Su cuneytin tipine bakinca bulent demirleki hatirliyorum ne igrenc bir hakemdi.
Cuneyt sinsi, alttan alttan oyar. Bu maci da isterse cok rahat kaybettirir.

Halis de bombaydi gecen hafta. Sivaslilar tekme yumruk oynadi halis seyretti.
Ben hakeme dikkat ederim, besiktasin tek rakibidir hakemler.

Duduk calmasindan kafasinin icindeki belli olur. Mesela cucunun maclarina dikkat edin.
Ornek olarak 3-3luk maci alalim

Fbden oyuncu atti, adamlar tekme yumruk oynuyor, cucu bazen faul veriyor, faul sari kartlik.  Cucu, sakin bir kisik sesli bir duduk caliyor, bizim oyuncular zaten saf, mulayim gidiyor konusuyor fbli oyuncuylanbunlarin hepsi agir cekim, bizim futbolcu normal bir faul yapiyor, ulan bu bir duduk caliyor sanki 5 araba birbirine girmis, kosuyor oraya, hemen fbliler geriliyor cart sari kart. Necipi attigi pozisyonu acin izleyin orada necibi kendine ceken caner, necip duserken yilana sariliyor caaaaaaaarttt duduk, cucu kosarak geliyor, bam gum pat cat carrrt kirmizi kart.

Çevrimdışı Tolga

Kalmaz bencede Tolga
Fio ya dönüp milli takimda başarılı olup şl oynayacak bir klube de gidebilir. Sonucta performansi ortada isteyenlerde o seviyede olacaktir
Gomez burada yıllık 3.5 m euro kazanıyor.

Avrupa'da vergi olduğunu düşünürsek birkaç büyük kulüp hariç kimse bu paralar ona vermez.

Çevrimdışı mylife1903

Gomez ev tutmus mu yoksa otelde mi kaliyor? Onemli seyler bunlar.

Çevrimdışı Çağatay

Gomez burada yıllık 3.5 m euro kazanıyor.

Avrupa'da vergi olduğunu düşünürsek birkaç büyük kulüp hariç kimse bu paralar ona vermez.

Eger para pesi de olmazsa ve kariyerinde şl oynamayi isterse ve olurda sampiyon olamazsak gitme ihtimali yuksek bence
Adamin beklemesi cok normal su an icin
Ama tabi biz şampiyon olacagimiz için sorun yok bence :D

Çevrimdışı Tolga

Mesele Fiorentina'ya dönmesi değil. Anlaşmaya göre 3 taraf anlaşırsa Gomez istediği yere gider. Yanlış hatırlamıyorsam bonservis bedeli yarı yarıya ya da % 60 Beşiktaş - %40 Fiorentina arasında paylaştırılır. Kalmak istemezse mecburi çözüm bu çünkü Fiorentina'ya geri dönmeyi elbette istemez
Anlaşmaya göre Gomez kendi isteğiyle sadece Fiorentina'ya dönebiliyor.

X bir kulüp 5 m euro'luk teklif yaptı biz tabi yeterli görmediğimiz için kabul etmedik ama Gomez gitmek istiyorum dediği için bırakacak mıyız. Bana mantıklı gelmiyor.

Eger para pesi de olmazsa ve kariyerinde şl oynamayi isterse ve olurda sampiyon olamazsak gitme ihtimali yuksek bence
Adamin beklemesi cok normal su an icin
Ama tabi biz şampiyon olacagimiz için sorun yok bence :D

Gomez: "Beşiktaş ile bu yeni fantastik statta Şampiyonlar Ligi oynamak benim için, takım ve taraftar için muazzam olur."

Gomez: "Şampiyonlar Ligi'ne katılıp katılmayacağımız, gelecek sezonun kadrosu sezon sonu belli olur.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Anlaşmaya göre Gomez kendi isteğiyle sadece Fiorentina'ya dönebiliyor.

X bir kulüp 5 m euro'luk teklif yaptı biz tabi yeterli görmediğimiz için kabul etmedik ama Gomez gitmek istiyorum dediği için bırakacak mıyız. Bana mantıklı gelmiyor.

Gomez'e 3 seçenek sunuyoruz
1-) Bizde kalırsın
2-) Döner 1 sene Fiorentina'da oynarsın
3-) Bizim istediğimiz bonservis bedelini verecek istediğin takıma gidebilirsin
( Fiorentina'nın seçme şansı yok gibi. Zaten yıllık ücretini ödememek için bize kiraladılar. Artı olarak gelecek bonservis bedeli ne olursa olsun seslerini çıkartamazlar )
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

1-) Bizde kalırsın
( Fiorentina'nın seçme şansı yok gibi. Zaten yıllık ücretini ödememek için bize kiraladılar. Artı olarak gelecek bonservis bedeli ne olursa olsun seslerini çıkartamazlar )
Tamam abi işte ben de bunu söylüyorum.

Bizi tatmin etmeyen bir teklif olursa kabul etmeyeceğimize göre ya Fiorentina'ya döner ki buna istekli olduğunu sanmıyorum ya da bizde kalır oynamaya devam eder.

Gomez ben gitmek istiyorum dediğinde hemen yarın gidecekmiş gibi bir düşünceyi de doğru bulmuyorum.

Çevrimdışı izmirkartali

İtalya'dan ilk iki SL gruba, 3. de play-off'a katılıyor. İlk 2 zaten kopmuş. Roma, Inter ve Fiorentina geride. Fiorentina 'nın 3. olma şansı da mucize derecesinde ancak. 9 puan geride. Oraya zaten gitmez Gomez. Ya kalacak ya da en azından bize de para kazandıracak. Rusya, Ukrayna gibi ülkelerin takımları alır mı, Gomez oralara gider mi!

İspanya, İngiltere, Almanya, İtalya, Portekiz, Fransa liglerindeki büyük takımların Gomez'e ihtiyacı var mı? Alırlar mı?

Bunları düşününce Beşiktaş'tan daha iyi bir takım bulamaz Gomez. Şampiyon olduk mu bir yere kaçamaz. Ve Almanya'dan, Polonya'dan, İspanya'dan falan dostlarından transferler de yaptırabilir bize.
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tamam abi işte ben de bunu söylüyorum.

Bizi tatmin etmeyen bir teklif olursa kabul etmeyeceğimize göre ya Fiorentina'ya döner ki buna istekli olduğunu sanmıyorum ya da bizde kalır oynamaya devam eder.

Gomez ben gitmek istiyorum dediğinde hemen yarın gidecekmiş gibi bir düşünceyi de doğru bulmuyorum.
Epl yi seyrettiğimde çok yetersiz forvetler görüyorum ve adamlarda para gani. Euro 2016 sonrası hiç beklemediğimiz teklifler gelebilir. Bu teklifler sadece İngiltere'den gelebilir, diğer ülkeler o kadar para vermez. O yüzden bekleyip göreceğiz. Burada Başkan'ın tavrı bile önem arzedebilir  :money:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

1-) Bizde kalırsın
Ya benimsin ya topragin ulaaaaannnnn

Adami biraz sakinlestirmek lazim bence, nabzina gore serbet vereceksin. Hic sevmedigim tip bir oyuncu ama kalmasi lazim, seneye daha da basarili olur barcelonaya okuturuz.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ya benimsin ya topragin ulaaaaannnnn

Adami biraz sakinlestirmek lazim bence, nabzina gore serbet vereceksin. Hic sevmedigim tip bir oyuncu ama kalmasi lazim, seneye daha da basarili olur barcelonaya okuturuz.

Dün sen yazmamışmıydın " o yapamaz ama ben yaparım " misali şeyler. Neden hiç sevmediğin bir oyuncu tipi oluyor @mylife1903
Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum  :D
Tek Büyük Beşiktaş