Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7290943 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı can1903

Kariyerinin en kotu dönemini geçirdiği Fiorentinaya donecegini hic sanmiyorum , Bizde kalacaktir :bandit:

Cunku anlasmaya gore Gomez sadece Fiorentinaya dönebilir :tabe:
Haberin içeriğini okudum. Dün cevap verecekmiş fakat ek süre istemiş.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mylife1903

Her yıl bir santroforun tadına bakmakda güzel oluyor aslında  :D
balotelli iyidir iyi bir tadina bakalim.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı panic13

@nusretaslanturk olay helal yogurt elde etmek, ben baska bir baslikta yazmistim.
simdi bu yogurt ve kefirin icinde alkol vardir haramdir, senin o alkolu ordan cikartman lazim simdi bu mereti ordan cikartmak icin duzenek lazim.
ortaokul seviyesi kimya ve lise seviyesi bioloji bilgilerimizi birlestiriyoruz ve bu duzenegi kuruyoruz
http://alkodoma.ru/wp-content/uploads/2015/11/samogon_peregon_1643.jpg
simdi cikardigimiz harami burada topluyoruz
http://sort-vinograd.com/wp-content/uploads/2014/04/domashnij-samogon-iz-vinograda.jpg

ve dokuyoruz, icmiyoruz, cikani 3 sefer dolastirirsan daha guzel haram zikkim olur.

su kivam iyidir
http://www.anekdotbest.ru/anekdot/samogon/1/1.jpg

duzenek bu
http://sfw.so/uploads/posts/2012-01/1328004038_sem.jpg

isterseniz aramo katabilirsiniz tabii zikkim olsun zehir olsun

yuzunuzdeki gulumseme de boyle olmali haaaa
http://vkusnoicmachno.ru/wp-content/uploads/2011/06/P6130138.jpg

ABV 5 dakkadır güülyorum :D :D :D :D :D ASDADSADASDADASD
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tangaz

Her yıl bir santroforun tadına bakmakda güzel oluyor aslında  :D

ben gomezin tadını tam alamadım seneye 30 golü bir geçsin 2. şampiyonluğu getirsin sonra çinlilere iteleriz 30 milyona :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

Haberin içeriğini okudum. Dün cevap verecekmiş fakat ek süre istemiş.
terör korkusu var insanlarda
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

terör korkusu var insanlarda

Gomez bunu aşmış, her yer aynı tehlikede diyor -ki öyle. Adam en yakın saldırıyı Türkiye'de değil Paris'in göbaande yaşadı.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

ben gomezin tadını tam alamadım seneye 30 golü bir geçsin 2. şampiyonluğu getirsin sonra çinlilere iteleriz 30 milyona :)
Ben de Ferdinandın tadını tam alamadıydım .

Çevrimdışı ahmetx

Gomez bunu aşmış, her yer aynı tehlikede diyor -ki öyle. Adam en yakın saldırıyı Türkiye'de değil Paris'in göbaande yaşadı.
Eşi de diyor mu bunu  :D

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı firewater

Ben maçada gidcem ama çok korkuyorum ya yenilirsek diye ne olur bana güven aşılayın  :duman: :duman: :duman: :nerd: :nerd: :nerd:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eşi de diyor mu bunu  :D

Orasını bilmem ama otursun herifinin lafını dinlesin :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı uğur07

Bazilari gomeze sevgisini tam gosteremedigini yazmis. Ben acikcasi ilk macta su butona basinca calan nakarat var ya gomez gol attiginda onun calmasini beklerdim. Bursa da iki gol gume gitti. Hem adam cok mutlu olur. Hem tribunler cosar.

Çevrimdışı boreas

Arkadaşlar uzun süredir forumu takip eden fakat yazmaya biri olarak forumda bek mevzusu açılmışken size bir önerim olacak

Jonas Hector Almanya vatandaşı futbolcu. Bundesliga'nın 1. FC Köln takımda forma giyen oyuncu defans bölgesinde görev yapmaktadır. Vikipedi
Doğum: 27 Mayıs 1990 (25 yaşında), Saarbrücken, Almanya
Boy: 1,85 m
Kilo: 75 kg
Kariyer başlangıç tarihi: 1 Temmuz 2010
Şu andaki takımları: 1. FC Köln (#14 / Defans), Almanya Millî Futbol Takımı (#3 / Defans)

Çevrimdışı tangaz

Ben de Ferdinandın tadını tam alamadıydım .

onu kimse tam anlamadı yaa rüya gibi geçti gitti
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ahmetx

gomez evli mi ya
evli değil yavuklusu var , birlikte yaşıyorlar zannedersem.

Çevrimdışı tangaz

evli değil yavuklusu var , birlikte yaşıyorlar zannedersem.

kadınla tanışma ve sohbet etme imkanım oldu, bir ara gomezin formu düşüktü. hayırdır yenge ayıp oluyor die uyardım. gülümsedi masumca, sonra gelecek planlarını sordum: mario nerede ben orada dizimi kırar otururum dedi  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Ben maçada gidcem ama çok korkuyorum ya yenilirsek diye ne olur bana güven aşılayın  :duman: :duman: :duman: :nerd: :nerd: :nerd:
asiyla falan benim isim olmaz. sevmem igneli seyleri gokhan gonul dahil sen kardesim 2 duble viski arti miller yap korku falan kalmaz

Çevrimdışı mylife1903

kadınla tanışma ve sohbet etme imkanım oldu, bir ara gomezin formu düşüktü. hayırdır yenge ayıp oluyor die uyardım. gülümsedi masumca, sonra gelecek planlarını sordum: mario nerede ben orada dizimi kırar otururum dedi  :bandit: :bandit: :bandit:
abi zaten mario gomez cok machoymus, turkiyeye gelince alistik burada herkes macho, mario goze batmiyor demis kadin, tosicin hanima.
zaten yengeye turk dizilerinde rol ayarliyorlarmis kalsin burada kafasi mesgul olsun diye.

Muhtesem yuzyil:Sultanin Donusu dizisinde rol vereceklermis

Çevrimdışı firewater

asiyla falan benim isim olmaz. sevmem igneli seyleri gokhan gonul dahil sen kardesim 2 duble viski arti miller yap korku falan kalmaz

Tekila var evde 2bira üstü ondan 2de ondan atsam olur demi?

:D :D :D

Çevrimdışı mylife1903

Tekila var evde 2bira üstü ondan 2de ondan atsam olur demi?

:D :D :D
su gavur izmirin hastasiyim ulan donersem direkt izmire yerlesecem.
yok oyle olmaz ya orani yukselteceksin dusurmeyeceksin bu da once bira sonra tekila demek olur
yahut benim gibi yapip tanimlari genisleteceksin biradan yudum alip direkt tekilayi cakacaksin, toplam alkol orani dusecek, sonra hemen diger shot tekilayi cakacaksin alkol orani yukselecek. biraya limon sokmayi unutma.

Çevrimdışı can1903

Bazilari gomeze sevgisini tam gosteremedigini yazmis. Ben acikcasi ilk macta su butona basinca calan nakarat var ya gomez gol attiginda onun calmasini beklerdim. Bursa da iki gol gume gitti. Hem adam cok mutlu olur. Hem tribunler cosar.
Çalındı bursa macında ikiside

Çevrimdışı mylife1903

offf offf cok keyfim yerinde, en son boyle keyiflendigimde sivasa 2 tane cakmistik ayni muslumu dovdukten sonra rahatlayan gazinocular kirali kivamindayim, offff ohhhhhh
gecen haftaydi iste

insallah keyfimiz kacmaz birazdan hakemler aciklanacak, fbye cuneyti verirler kesin, bize kim gelecek acaba?

Çevrimdışı cursedofdragon

eren albayrak haberleri dönüyor.