Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7291172 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Töreing e güveniyoruz.
Cok umut baglama hayal kirikligina ugrama olasılığın cok yuksek :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Cok umut baglama hayal kirikligina ugrama olasılığın cok yuksek :bandit:
demi biz kaç maçtır törenin maçını bekliyoruz  :bandit:

Çevrimdışı worns

Töre'yi son maçta güçlenmiş gördüm. Antreman eksiği kalmadı. Ben son dilimde katkı vereceğinden umutluyum.

Ama Akhisar maçında Quaresma-Olcay başlamalıyız. Töre iyi hamle oyuncusu olur.

Çevrimdışı Çağatay

Şimdi dinliyordum, listemden denk geldi. Biz de aforizmamızı kasalım;

İki yol var önümüzde arkadaşlar. Ya şampiyonluk, Ya şampiyonluk! Hepsinin sonu ay aya aynı...

şampiyon olunca da bunu dinlemek lazım o zaman :)

Güneş'in Çocukları :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

dün çok düşündüm acaba ismayllle haksızlık mı ediyoruz die.  :alala:

sonra saçmalama oğlum manyakmısın herif bize dünyayı zehir etti 7 yıldır diye silkinip kendime geldim  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

dün çok düşündüm acaba ismayllle haksızlık mı ediyoruz die.  :alala:

sonra saçmalama oğlum manyakmısın herif bize dünyayı zehir etti 7 yıldır diye silkinip kendime geldim  :D

ismail sozlesme yenileyecek diye hepimizin pkisolojisi bozuldu ayol, korkma titre ismail

Çevrimdışı tangaz

ismail sozlesme yenileyecek diye hepimizin pkisolojisi bozuldu ayol, korkma titre ismail

ben bir kaçımıza inme inecek die tırsıyorum  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

abi yeni bir biraci acildi burda, ona gidiyorum ben yavas yavas.

Turkiyede boyle bira satilsa varya insanlar mutluluktan havya ucardi
kendi 5lt bidonumu goturuyorum 10 cesit bira var istedigimden dolduruyor adam. benzin alir gibin, eskiden su alirdik ya turkiyede `sucu kafami bozma doldur depoyu` ayni sekil bira satiliyor.
5lt bira 2$ bu olanaklar sizde olacak varyaaa offf

patates kizartmasini alacam, sonra acacam 25. sefer bursaspor macini tvde, vurucam kirbaci vuracam kirbaci

Çevrimdışı tangaz

kendi 5lt bidonumu goturuyorum 10 cesit bira var istedigimden dolduruyor adam. benzin alir gibin, eskiden su alirdik ya turkiyede `sucu kafami bozma doldur depoyu` ayni sekil bira satiliyor.

patates kizartmasini alacam, sonra acacam 25. sefer bursaspor macini tvde, vurucam kirbaci vuracam kirbaci

sudan ucuz burda olsa hepimiz biracı olurduk. hepimiz demeyeyim yeni türkiyeliler hariç eski türkiyeliler  :bandit:

Çevrimdışı nusretaslanturk

sudan ucuz burda olsa hepimiz biracı olurduk. hepimiz demeyeyim yeni türkiyeliler hariç eski türkiyeliler  :bandit:
gelecek ay fermantasyon kabını alıp ev yapımı işine başlıyorum ben @tangaz  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

bu arada dostluğumuz giderek yayılıyor forumda @mylife1903 , sizleride aramızda daha sık görmekden mutluluk duyarız @Hasan Tahsin ve @Sedat.Y abilerimiz :)

Çevrimdışı tangaz

gelecek ay fermantasyon kabını alıp ev yapımı işine başlıyorum ben @tangaz  :evillol:
il dışına paket servisiniz olacak mı  :D @nusretaslanturk

Çevrimdışı nusretaslanturk

il dışına paket servisiniz olacak mı  :D @nusretaslanturk
ben bi deneyim zehirlenmezsem sana da gönderirim abi.) hızlı trene atarım burdan alırsın :D

Çevrimdışı tangaz

ben bi deneyim zehirlenmezsem sana da gönderirim abi.) hızlı trene atarım burdan alırsın :D

gözünü sevdiğimin eski türkiyelisi :)  :D

Çevrimdışı can1903

Eren Albayrak, İsmail ile CL  :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı 38life

Eren'in oyun kurgusu İsmail'den daha zayıf. Savunmada ciddi defoları var. Asistleri ile ön plana çıkıyor; lakin bizde Rize'deki gibi bir oyun kurgusu yada hücumun önemli bir opsiyonu olamaz. Büyük takım beki olmak ve şu oyunu oynamak başka bir şey.

Özgür Çek, Atila Turan, Uğur Çiftçi, Tolgahan Çiçek. hangisi İsmailden daha iyi yedek olur? Gözünü seveyim hiçbiri deme.

Çevrimdışı mylife1903

bu arada dostluğumuz giderek yayılıyor forumda @mylife1903 , sizleride aramızda daha sık görmekden mutluluk duyarız @Hasan Tahsin ve @Sedat.Y abilerimiz :)
@Hasan Tahsin abiyi durtukluyorum ben devamli az yaziyor ama sabahtan beri online hepusunu okuyor

simdi forumda yeni bisi buldum arkadas listesimidir nedir, guzin abla gibin

buraya ekliyorum uyelerin arasinda gunduz feneri gibi parliyor listedekiler ne guzel sey yaaaaa

Çevrimdışı ahmetx

eskiden sütcü gibi arabayla gezerlerdi bu biracılar .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Bekrakn

hocam o iş çok meşakkatli iş, sağlam sinir gerektiriyor :D

bir kere hoşuna giden kıvamını, tadını bir daha tutturamıyorsun. bi dahaki hazırladığımda eski tadı yakalarım şu yeni partiyi çabucak bitireyim diye diye günlük tükettiğin miktar artıyor aman dikkat :D

Çevrimdışı ahmetx

Her yıl bir santroforun tadına bakmakda güzel oluyor aslında  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mylife1903

@nusretaslanturk olay helal yogurt elde etmek, ben baska bir baslikta yazmistim.
simdi bu yogurt ve kefirin icinde alkol vardir haramdir, senin o alkolu ordan cikartman lazim simdi bu mereti ordan cikartmak icin duzenek lazim.
ortaokul seviyesi kimya ve lise seviyesi bioloji bilgilerimizi birlestiriyoruz ve bu duzenegi kuruyoruz
http://alkodoma.ru/wp-content/uploads/2015/11/samogon_peregon_1643.jpg
simdi cikardigimiz harami burada topluyoruz
http://sort-vinograd.com/wp-content/uploads/2014/04/domashnij-samogon-iz-vinograda.jpg

ve dokuyoruz, icmiyoruz, cikani 3 sefer dolastirirsan daha guzel haram zikkim olur.

su kivam iyidir
http://www.anekdotbest.ru/anekdot/samogon/1/1.jpg

duzenek bu
http://sfw.so/uploads/posts/2012-01/1328004038_sem.jpg

isterseniz aramo katabilirsiniz tabii zikkim olsun zehir olsun

yuzunuzdeki gulumseme de boyle olmali haaaa
http://vkusnoicmachno.ru/wp-content/uploads/2011/06/P6130138.jpg

Çevrimdışı can1903

Her yıl bir santroforun tadına bakmakda güzel oluyor aslında  :D
Torres  :ebebe:

https://twitter.com/BILD_Sport/status/723095823584759808

Aaaaaaaa  :boxin:
Kariyerinin en kotu dönemini geçirdiği Fiorentinaya donecegini hic sanmiyorum , Bizde kalacaktir :bandit:

Cunku anlasmaya gore Gomez sadece Fiorentinaya dönebilir :tabe: