Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7292313 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Boca'nın sahasında güzel sığır yetiştirilir. Sonrada Parrilla yapar, yeriz. Bu arada Boca'daki asıl cevher Rodrigo Bentancur.

Çevrimdışı mellfred

Tevez kalsın Pavon'u alalım ciddi potansiyelli sol açık :D
:D seni "potansiyel" #atalay'ı  "agresyon derecesiyle"  hatırlayacam çağrı  :biggrinking:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Nisan 2016, 03:20:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
:D seni "potansiyel" #atalay'ı  "agresyon derecesiyle"  hatırlayacam çağrı  :biggrinking:

:D

Eski okul sahalarında kalenin önü çamur olur kaleci önde dururdu sürekli aşırtma takardık sinir olurdu ya, bugün Boca'nın sahasında apartman benzeri loca katlarının önü boydan boya iptal :D

2 cesur yürek oraya girmeye çalıştı biri sakatlandı biri oyundan atıldı sinirden  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat baltacı

veloso- feghouli ikilisine acilen çökmek lazım... belkide çökmüşüzdür bilemiyorum tabide...

zivkoviç ede bikaç kaju denemesi yapmak lazım..- gelmez ama tanju ne demiş nasıl bukadar gol attın sorusuna.. denemeden olmaz denedim şut çektim oldu..- denemek lazım..
fener iki senedir feghouli yi almak için uğraşıyo çok iyi oyuncu bide free kariyer tercihi yapmazsa ikna edilebilir.
caner,gökhan,topal söylentilerinden sonra feghouliylede anlaşırsak aziz yeni sezona çıkamaz :)
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı atalay

El kamerasına geçtik. TRT'de Gaspar Noe sineması başladı.  :D

Çevrimdışı mylife1903

Boca'nın zeminini görseniz Akhisar'a dua edersiniz şuan  :evillol:

Ben bozuk zeminde futbolu seviyorum. 80li yillar butun ingiltere boyleydi, italya boyleydi. Guzel mucadele oluyordu, sevmiyorum zaten boyle messi tipi oyunculari sitsen oynayamazdi onlar bu zeminlerde. George best oynardi ama, adam bu zeminlerde messiden daha iyi top surer kontrol ederdi.

Boyle zemin olacak defansin ortasina da tony adams- keown koyacaksin ohhhhh forvete de balotelli pascal nouma. Ahhhh be orta sahayada kemik kiranlardan transfer hurriyet, ayman, keane, cantona
Allahim ismail bile oynar bu takimda, zaten oynayamazsa bunkar dove dove oynatirlar.
Seviyorum iste sert, isyan eden, hirsli futbolculari. Melo gibi cirkef olmayacak, vuracaksa adama gidip vuracak, quaresma gibi vurmaya calisip, vuramadan atilmayacak, evelemeyecen gecirecen zaten boyle zeminde fazla faul falan gozukmez.

Çevrimdışı Deadam

Günaydın Beşiktaş Ailesi

Uyumuyonuz mu siz :D

scouting yapacaz diye patagonya ligi bile izlersiniz ellaam :D

Güney afrika liginede bakın orada genç siyahi kardeşlerlerden iyi kanat oyuncusu çıkabilir :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı mylife1903

Günaydın Beşiktaş Ailesi

Güney afrika liginede bakın orada genç siyahi kardeşlerlerden iyi kanat oyuncusu çıkabilir :D
yok abi ben uyumuyorum simdi istatistiklerime baktim dedigim gibi 20 saat online
isim gucum aksadi allahtan yapacak bir is yok, butun gun forumdayim.
benim scouting olayi besiktastan ibaret habire bursaspor macini izliyorum. licktv im olmadigi icin tvden ayda yilda bir mac izleyebiliyorum o da bursaspor maci. ismaili izliyorum ben ingiltere takimlari istiyormus ya meneceri diyo
mustafayi izlemek icin 3-4 sefer daha baktim maca izleyemedim

Çevrimdışı Çağatay

Boca'nın sahasında güzel sığır yetiştirilir. Sonrada Parrilla yapar, yeriz. Bu arada Boca'daki asıl cevher Rodrigo Bentancur.

http://www.transfermarkt.com.tr/rodrigo-bentancur/profil/spieler/354362

yıldız adayı

Kesinlikle :)
bakmıştım bir ara bu adama
bize zor ama avrupadan kim alacak merak ediyorum
[ Son Düzenleme: 21 Nisan 2016, 09:53:34 Çağatay ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

quaresmanin trivelali tshirti varya

mustafaya yapilacak mi oyle bir tshirt? gol kacirirken yapilsin, kafasina sargi bezi efekti cok satar. Bir nobre bir de mustafa. EA Sport fifa oyununa sargi bezi ekleyecekmis mustafa icin.

Ismailin tshirtu pahali olacak cunku tshirtun arka tarafina da baski lazim, arkaya adam kaciriyor ya, kollar yandan cizgili, ofsayt cizgisi. Piero model iso tshirtu.

Tosicin tshirt kolay, hanimiyla beraber koayacan yok satar turkiyede.

Gomez tshirtune bursaspor macindaki gol sevinci konmali, inanilmaz guzeldi. matador gibi sevindi adam.

Gokhan tore tshirtune cift tabanca yosemite koyulsun soyle:http://www.coloring-pictures.net/drawings/YosemiteSam/Yosemite-Sam-with-two-guns.gif

Çevrimdışı Yankee

El kamerasına geçtik. TRT'de Gaspar Noe sineması başladı.  :D

İzleyen gözlerini kırptığında ekrana anlık siyah bir perde de iniyor muydu  :D ? @atalay

Çevrimdışı Serhat Akkaya

mustafaya yapilacak mi oyle bir tshirt? gol kacirirken yapilsin, kafasina sargi bezi efekti cok satar. Bir nobre bir de mustafa. EA Sport fifa oyununa sargi bezi ekleyecekmis mustafa icin.

Ismailin tshirtu pahali olacak cunku tshirtun arka tarafina da baski lazim, arkaya adam kaciriyor ya, kollar yandan cizgili, ofsayt cizgisi. Piero model iso tshirtu.

Gomez tshirtune bursaspor macindaki gol sevinci konmali, inanilmaz guzeldi. matador gibi sevindi adam.

Gokhan tore tshirtune cift tabanca yosemite koyulsun soyle:http://www.coloring-pictures.net/drawings/YosemiteSam/Yosemite-Sam-with-two-guns.gif
Yosemite çok iyiydi  :kop: :kop: :kop:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı aşığımsana

Arsenal bende isterim :) görülecek bir hesap var :)
hesap denince akan sular durur malum l'pool :))
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı nusretaslanturk

hesap denince akan sular durur malum l'pool :))
hadi liverpool olayını neyse bizde kötü oynadık.. ama arsenal'i elemiştik geçen sene

EssiLor

• Ziyaretçi

Sezon Sonunda sağ bek sol bek ve stoper takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş Bursasporlu Serdar Aziz Aston Villada oynayan Sisokko ve Fenerbahçe'de oynayan Gökhan Gönül'ü kadrosuna katmak için temaslarını sürdürüyor
A.Spor

Çevrimdışı nusretaslanturk

Sezon Sonunda sağ bek sol bek ve stoper takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş Bursasporlu Serdar Aziz Aston Villada oynayan Sisokko ve Fenerbahçe'de oynayan Gökhan Gönül'ü kadrosuna katmak için temaslarını sürdürüyor
A.Spor
her mevki için 3-4 alternatif olduğunu düşünürsek, bunlar sadece basına sızanlar.. hepsi fake olabilir

Çevrimdışı mylife1903

her mevki için 3-4 alternatif olduğunu düşünürsek, bunlar sadece basına sızanlar.. hepsi fake olabilir
neyk?

Çevrimdışı Deadam

Pektemek için kırmızı siyah beyaz renkler kullanılmalı :D

Adam kafayı gözü yarmaktan erken yaşta alzheimer olacak.

İsmail için en ideali üzerinde Vurmaaaaaaa yazan şut çekmeye yeltenirken ki grafik olabilir.

Gökhanla Kerim aynı tshirtte birleşsin. Ortalarına kardashian ve ya shakira grafiği olsun. En koca totolular onda takımda.

Atibayada şöyle bir tshirt olsun: Takım dizilişi gibi saha resmi kaleden forvete kadar 10 mevkide sadece atiba yazsın :D

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı kyiv

Gökhan Töre şu Akhisar maçını alsın bir zahmet. Ligin 2. yarısında kayboldu resmen. İsmail bile hatalarıyla günahlarıyla daha çok formayı ıslattı.

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Nisan 2016, 10:41:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben bozuk zeminde futbolu seviyorum. 80li yillar butun ingiltere boyleydi, italya boyleydi. Guzel mucadele oluyordu, sevmiyorum zaten boyle messi tipi oyunculari sitsen oynayamazdi onlar bu zeminlerde. George best oynardi ama, adam bu zeminlerde messiden daha iyi top surer kontrol ederdi.

Boyle zemin olacak defansin ortasina da tony adams- keown koyacaksin ohhhhh forvete de balotelli pascal nouma. Ahhhh be orta sahayada kemik kiranlardan transfer hurriyet, ayman, keane, cantona
Allahim ismail bile oynar bu takimda, zaten oynayamazsa bunkar dove dove oynatirlar.
Seviyorum iste sert, isyan eden, hirsli futbolculari. Melo gibi cirkef olmayacak, vuracaksa adama gidip vuracak, quaresma gibi vurmaya calisip, vuramadan atilmayacak, evelemeyecen gecirecen zaten boyle zeminde fazla faul falan gozukmez.

Abi onun kolayı var boks veya güreş izle aynı tadı alırsın o zeminde futbolla çata çat  :D

Bozuk zemin değil sahanın bildiğin %30'u yoktu :D Top iki defa kaleye yuvarlanırken zemine takılıp kaldı  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Nisan 2016, 10:43:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Günaydın Beşiktaş Ailesi

Yayın hakkı olsa güzel lig Kaizer Chiefs ve Orlando Pirates altyapısı sağlam takımlar :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

EssiLor

• Ziyaretçi

Akhisar Maçında TOREING Var kimse meraklanmasın.