Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7292425 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı panic13

http://www.ligtv.com.tr/haber/almanyada-dogdu-besiktasli-oldu-bu-bir-mario-gomez-hikayesi

Beşiktaş taraftarı olarak Mario Gomez'e sevgimizi yeterince gösteremediğimizi düşünüyorum. Adamı İstinya Park'ta falan görsem gidicem yemek ısmarlıycam, omuzlara aldırcam, üçlü falan çektircem. en sonunda da kalması için yalvarırım heralde :)

Bu arada tabii ki bundan sonra Beşiktaş'a iyi golcüler gelecektir ama Gomez gibisi zor gelir. Adam resmen ruh taşıdı takıma. bu yıl takımın geneli iyi ama açık ve net en büyük farkımız Gomez.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

EssiLor

• Ziyaretçi

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş taraftarı olarak Mario Gomez'e sevgimizi yeterince gösteremediğimizi düşünüyorum. Adamı İstinya Park'ta falan görsem gidicem yemek ısmarlıycam, omuzlara aldırcam, üçlü falan çektircem. en sonunda da kalması için yalvarırım heralde :)

Bu arada tabii ki bundan sonra Beşiktaş'a iyi golcüler gelecektir ama Gomez gibisi zor gelir. Adam resmen ruh taşıdı takıma. bu yıl takımın geneli iyi ama açık ve net en büyük farkımız Gomez.

Nasıl göstericez sevgimizi daha adamı içimize mi sokalım :D

Gol'den sonra "super MARYOOO" Gomez diyoruz ya :D

Çevrimdışı mylife1903

Abi onun kolayı var boks veya güreş izle aynı tadı alırsın o zeminde futbolla çata çat  :D

Bozuk zemin değil sahanın bildiğin %30'u yoktu :D Top iki defa kaleye yuvarlanırken zemine takılıp kaldı  :evillol:
@cagri ragbi izliyordum ama sonra dediler ki bu adamlarin sortlari falan kisa, devamli birbirine dokunuyorlar, bu homo sporu sen bunu izleme, ulan dedim yagli gures ata sporumuz ama ragbi homo sporu haaa, ulan dedim koca koca killi basli adamlar yagli yagli birbirinin sortunun icine elini sokuyor, siz ragbi homo sporu diyonuz. sogudum sonra ogun bugun izlemem ragbi

Çevrimdışı Kemal

Vodafone Arena Kartal Yuvası bugün 15:00 da futbolcular ve sanatçıların katılımıyla açılacak.

Bence çok hatalı davranıyorlar.

Çevrimdışı mylife1903

15 yas altinda oynarken ceza alanlarini su basmisti, benim arkadas neredeyse boguluyordu ceza alaninin icinde hakem penaltiyi zor vermisti, ulan diyorum adam boguluyor suyun icinde neye itiraz ediyorunuz, diye rakibe. penaltiyi zor atmistik top suyun ustundeydi, topun altina girerek, kepce usulu koseye sokusturmustuk.

takimda da bir tane tiki vardi, sahanin su basan yerine gelince, camura girmemek icin topu suyun ustenden asirtir, kendisi su birikintisini toslardi. temiz formayla soyunma odasina gelincede dayak yerdi ahahaa.

severim eski tarz kavga dovuslu futbolu yahu

Çevrimdışı nusretaslanturk

Töreing e güveniyoruz.
he yaw şu 5 maç iyi oynasında güzel paraya satalım :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 21 Nisan 2016, 11:10:13 nusretaslanturk ]

Çevrimdışı atalay

Kesinlikle :)
bakmıştım bir ara bu adama
bize zor ama avrupadan kim alacak merak ediyorum

Camiamıza hayırlı olsun.  :D

İzleyen gözlerini kırptığında ekrana anlık siyah bir perde de iniyor muydu  :D ? @atalay

Tabii, hatta "kanalı terk etmek için 30 saniyeniz var" geri sayımı çıktı.  :D @Yankee

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Eren Albayrak ismi çıkmaya başladı bazı sitelerde..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

Eren Albayrak ismi çıkmaya başladı bazı sitelerde..
İyi bak o ismail koybasidir eren albayrak olsa duramazsin :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İyi bak o ismail koybasidir eren albayrak olsa duramazsin :D
Umarım öyledir  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağatay

Fikret Orman mode on: Allah sahibine bağışlasın :D
Fikret Orman mode off
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet K

Eren'i tercih ederim İsmail'e. NET.

Çevrimdışı mylife1903

Eren'i tercih ederim İsmail'e. NET.
ismail ile ilgili gorusum belli ama eren ayni seyin laciverdi sadece
caner gelsin tosic kalsin ben raziyim.
bursaspordaki cocuk alinsin en kotu, mustafa pektemek arti bir miktar canliya
ah holosko olaydi iyidi kesin alirdik

Çevrimdışı Çağatay

Fikret Orman mode on: Allah sahibine bağışlasın :D
Fikret Orman mode off
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

gaziantepteki o iki cocuk benim hosuma gidiyor orkan ile emre. fb macinda daha dikkatli bakacam onlara.

caneri bir bitirseler cok daha iyi gorecegiz onumuzu

Bradleyi tutup kolundan getirsin biri baska da transfer istemez kimse satilmayacaksa.

Gokhan Tore bir sene sampiyonlar liginde oynasin sora satariz, iyice alevlensin ortalik

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Douglao kaç haftadır sakattı bize karşı sahada olacak. Umarım tam hazır değildir iş açıyor başımıza.
:ranting2: :ranting2: :ranting2:

Gs ye gelince surekli kendi kalesini bombaliyor bize gelince de Kompany kesiliyor başımıza :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı panic13

Şimdi dinliyordum, listemden denk geldi. Biz de aforizmamızı kasalım;

İki yol var önümüzde arkadaşlar. Ya şampiyonluk, Ya şampiyonluk! Hepsinin sonu ay aya aynı...

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Eren'in oyun kurgusu İsmail'den daha zayıf. Savunmada ciddi defoları var. Asistleri ile ön plana çıkıyor; lakin bizde Rize'deki gibi bir oyun kurgusu yada hücumun önemli bir opsiyonu olamaz. Büyük takım beki olmak ve şu oyunu oynamak başka bir şey.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Eren'in oyun kurgusu İsmail'den daha zayıf. Savunmada ciddi defoları var. Asistleri ile ön plana çıkıyor; lakin bizde Rize'deki gibi bir oyun kurgusu yada hücumun önemli bir opsiyonu olamaz. Büyük takım beki olmak ve şu oyunu oynamak başka bir şey.
Herhangi bir ayak topçusunun İsmail'den daha ciddi savunma defoları olacağına inanmak istemiyorum  :evillol: Ha ikisi de aynıysa savunma konusunda yinede asist yönünden Eren derim üstelik yarı fiyatına anlaşırız İsmail'in.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

ismailden kotu futbolcu bulmak icin ciddi scout ekibi lazim

Çevrimdışı worns

Gündemdeki isimlerin bazıları işimizi görmez, yanlış transfer olur.

Elimizde İsmail varken Eren Albayrak'ın hiç bir anlamı yok. Bence İsmail'in kötüsü, bize ilk 11 düzeyinde bir sol bek gerekiyor.

Gökhan Gönül işine umarım olmaz diye bakıyorum açıkçası. Eski dinamizmi, sürekliliği kalmadı. Kronik sağlık sorunları olduğu da aşikar. Yaşı fazlasıyla var ve seneye daha iyi olmayacak. Gelirse Beck'i kesemeyeceğinden neredeyse eminim. Ciddi bir yıllık ücret ödenecektir ve buna değmez. Fb'den oyuncu kapılacaksa Caner'e yoğunlaşılmalı. Bize seviye atlatacak isim o olur.

Çevrimdışı kyiv

Hani boş konuşmuş olacağız ama bu saatten sonra Beşiktaşa transfer edilecek isim veya isimler eğer genç gelecek için yatırım yapılan isimler değilse mutlaka takımın kalitesini artıracak yeri geldiğinde maçı ofansif veya defansif olarak kurtaracak isimler olmalı. Eldeki oyunculardan daha kaliteli olmayanı transfer etmenin bir manasını göremiyorum. Şampiyonlar ligi için kalite daha da artmalı.

Çevrimdışı mülkübey

Hucumda , ortasahada falan gerçekten çok flaş transferler yaptık , takıma yıldız adayı oyuncular kazandırdık (pekthemek hariç ) ama defansa oyuncu seçimini pek beceremiyoruz . en iyisi fenerin defans oyuncularını kim seçiyorsa gidip o adamı transfer edelim. :lol:  kjaer , gg , caner , topal vb adamlar yıllardır defans seçerken gözünden vuruyorlar .
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .