@panic13 abi şimdi senin özelinde tüm tartışma taraflarına 2 örnek vermek istiyorum.
1_) FB başkanı zamanında ergenekon balyoz vs davalarının savcısı, şike kumpas davalarının hakim savcısını FB tesislerinde ağırlamış ve kare kare foto vermiştir , Neden ?
2_) GS kulübü sadece stadın metro istasyonu çalışmıyor diye tüm kadro yöneticiler dahil cumhurbaşkanını ziyaret edip forma verdi kare kare foto çekilip salya akıta akıta yalakalık yaptı , Neden ?
Çünkü bu ülkede malesef bu işler böle yürüyor hele ki şuan ki konjöktürde ağlamayana meme yok .
Bende isterim başkan kimseye yalanmadan sadece işini yapsın ama yok öle bi ihtimal bu ülkede , bu ülkede meyve veren ağacın dibine dinamit yerleştirmek gelenektir.
Stad açılışında demirörenin ağzının suyu aka aka beşiktaş başkanı olarak diyip sonra düzeltmesi sizce sadece dil sürşmesi midir ?
Oyunlar oynanıyor hep birileri birilerinin kuyusunu kazıyor ,Büyük başkan Sebayı arkasına teneke bağlayarak gönderenler gayet Fikret başkana da aynısını yapabilir. Bu nedenle Başkanın bazı davranışlarını beyanlarını görmezden gelebiliriz.
yaşım genç ve benden yaşça da tecrübece de çok daha büyük abilerim kardeşlerim var burada onlardan tek ricam vardır:
Lütfen bir şeyi gördüğünüz de sadece görünen kısmına yorum yapmayın , benim kıytırık köfte ekmek tezgahını bile cadde de sorunsun işletebilmek için 50 tane adamın nabzına göre şerbet vermek zorunda kalıyorum , ne duymak istiyorlarsa onu sölemek zorundayım çünkü bu ülke de işler böle yürüyor.
Şimdi Türkiyenin yükselen değeri herkezin ağzının suyunu akıtan ah keşke başkanı ben olsam ne paralar kırarım diye hayal ettiği kulübü kimseye kaptırmamak için bazı tavizler vermek zorunda.
Neyse yeterince uzattım ben konuyu anlayan anlar anlamayana ben anlatmaktan vazgeçmem yine anlatırım saygılar ..