Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7296667 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı kyiv

Ben Saint Yıldırımın yerinde olsam Mustafa Pektemeki Fenerbahçeye hemen alırım.Nedenleri :

1. Şampiyon takımdan futbolcu almış olurum
2. Senede ortalama 9 gol pozisyonuna giren bir futbolcuyu kadroma katmış olurum,
3. Yeri geldiğinde yedek oturmayı da hatta ilk 18 dışında kalmayı da  kabullenen problemsiz bir futbolcu transfer etmiş olurum
4. Tekmeye kafa sokan bir futbolcu transfer etmiş olurum

Bence artıları eksilerinden fazla. Tek kusuru, küçük bir kusur kabul edilebilir bir kusur, fazla gol atamıyor. O da kadı kızında da olur.

Hadi Aziz Başkan yap bu kıyağı Fenerbahçelilere futbolcu görsünler....

Çevrimdışı firewater

@Emre.Guler  sen G.Gönülü akisar maçında bile oynatırsın :) :)  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben Saint Yıldırımın yerinde olsam Mustafa Pektemeki Fenerbahçeye hemen alırım.Nedenleri :

1. Şampiyon takımdan futbolcu almış olurum
2. Senede ortalama 9 gol pozisyonuna giren bir futbolcuyu kadroma katmış olurum,
3. Yeri geldiğinde yedek oturmayı da hatta ilk 18 dışında kalmayı da  kabullenen problemsiz bir futbolcu transfer etmiş olurum
4. Tekmeye kafa sokan bir futbolcu transfer etmiş olurum

Bence artıları eksilerinden fazla. Tek kusuru, küçük bir kusur kabul edilebilir bir kusur, fazla gol atamıyor. O da kadı kızında da olur.

Hadi Aziz Başkan yap bu kıyağı Fenerbahçelilere futbolcu görsünler....
:evillol: :evillol:

Bide Gomezi alacakmış :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hakan Bilgin

İş felsefik boyuta kayacağı ve çekilmeyeceği için cevap vermeyecektim ama görüyorum ki kavram kargaşası var. Ufak bir açıklama yapacağım;

- Birey olarak, istediğinizi yapmakta özgürsünüz. Eğer yeterince özgüveniniz varsa ve kanunlar açısından sıkıntı yoksa "BEN DE PEDOFİLİM" bile diyebilirsiniz (bu arada özellikle biraz sert bir örnek verdim anlaşılsın diye, yoksa kimsenin pedofil olduğunu düşünmüyorum). Bunun sonuçları tamamen eylemi yapan kişiyi bağlar. Kısaca eden, bulur.

- Tüzel kişilikler/kurumların ise tek bir kimliği yoktur. Bu kurumları oluşturan kişilerin temsil hakkı verdiği kişiler KENDİLERİNİ DEĞİL, TÜM KURUMU (fikret Orman özelinde camiayı) temsil eder. Fikret Orman o ziyareti Fikret Orman kimliği ile değil, Beşiktaş Başkanı kimliği ile yapmıştır. sonuçlarını o değil, tüm camia ödemektedir.

Buna göre yorum yaparsak daha sağlıklı olacaktır.
doğru orman bütün camiayı temsil ediyor vali ziyaretini gerçekleştirince orman tecavüze ve tecavüzcüye destek mi olmuş oluyor bunu anlamıyorum
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı mylife1903

karaman topraklarına bile girmeyeyim ben o zaman

Arap kafasidir iyi yakaladin. Ilk ucusumda cok sasirmistim arap havasahasinda icki icilmiyormus. Ilan icen ben sana ne

Bu zihniyet degismez

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı Hakan Bilgin

İyi niyetle yapmış olsa dahi, hakkında "kaçak yurtları koruma, yanlış bilgi verme ve tecavüzcü hakkında yalan bilgi verme" gibi iddialar sebebi ile şu anda o vali (devleti temsil ettiği için valilik makamı da) bu davanın tarafı durumundadır. bu durumda kim ziyarete gitse öyle anlaşılacaktır. Bu hareketi, bile bile lades demekten başka bir şey değildir.

Gerçi çok umurumda değil ama sezon sonu şampiyon olduğumuzda stad açılışını ve bu olayı dillerine dolayan renkli takım taraftarı arkadaşlarının ithamlarına hazırla derim kendini. Çünkü geçen sene aynısını biz saray ziyareti için yaptık.

Boş yere kendimizi zora soktuk, nasıl yapılır böyle işler vallahi aklım almıyor!
dediğin gibi sadece iddaa
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi COB

Beyler şampiyonluğa odaklanalim.

Ayrica Fikret Orman'in okul açilişi yapmasi gayet iyi birşey.

Bi şampiyon olalim sonra iktidar, muhalefet, davalar konuşun. Allahin izniyle şampiyon olacağiz, konsantre olalim.

Çevrimdışı Kemal

İyi niyetle yapmış olsa dahi, hakkında "kaçak yurtları koruma, yanlış bilgi verme ve tecavüzcü hakkında yalan bilgi verme" gibi iddialar sebebi ile şu anda o vali (devleti temsil ettiği için valilik makamı da) bu davanın tarafı durumundadır. bu durumda kim ziyarete gitse öyle anlaşılacaktır. Bu hareketi, bile bile lades demekten başka bir şey değildir.

Gerçi çok umurumda değil ama sezon sonu şampiyon olduğumuzda stad açılışını ve bu olayı dillerine dolayan renkli takım taraftarı arkadaşlarının ithamlarına hazırla derim kendini. Çünkü geçen sene aynısını biz saray ziyareti için yaptık.

Boş yere kendimizi zora soktuk, nasıl yapılır böyle işler vallahi aklım almıyor!

Ben haırzladım , yeter ki şampiyon olalım başka bir isteğim yok .

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

100. yılda hepsini yene yene rekor puanla aldığımız şampiyonluğumuza bile "Sinan Engin'in karanlık ilişkileri" sayesinde dediler, sen kendini renklilere mi kanıtlamaya çalışıyorsun hala?

Çevrimdışı Yado

@panic13 abi şimdi senin özelinde tüm tartışma taraflarına 2 örnek vermek istiyorum.

1_) FB başkanı zamanında ergenekon balyoz vs davalarının savcısı, şike kumpas davalarının hakim savcısını FB tesislerinde ağırlamış ve kare kare foto vermiştir , Neden ?

2_) GS kulübü sadece stadın metro istasyonu çalışmıyor diye tüm kadro yöneticiler dahil cumhurbaşkanını ziyaret edip forma verdi kare kare foto çekilip salya akıta akıta yalakalık yaptı , Neden ?

Çünkü bu ülkede malesef bu işler böle yürüyor hele ki şuan ki konjöktürde ağlamayana meme yok .

Bende isterim başkan kimseye yalanmadan sadece işini yapsın ama yok öle bi ihtimal bu ülkede , bu ülkede meyve veren ağacın dibine dinamit yerleştirmek gelenektir.

Stad açılışında demirörenin ağzının suyu aka aka beşiktaş başkanı olarak diyip sonra düzeltmesi sizce sadece dil sürşmesi midir ?

Oyunlar oynanıyor hep birileri birilerinin kuyusunu kazıyor ,Büyük başkan Sebayı arkasına teneke bağlayarak gönderenler gayet Fikret başkana da aynısını yapabilir. Bu nedenle Başkanın bazı davranışlarını beyanlarını görmezden gelebiliriz.

yaşım genç ve benden yaşça da tecrübece de çok daha büyük abilerim kardeşlerim var burada onlardan tek ricam vardır:

Lütfen bir şeyi gördüğünüz de sadece görünen kısmına yorum yapmayın , benim kıytırık köfte ekmek tezgahını bile cadde de sorunsun işletebilmek için 50 tane adamın nabzına göre şerbet vermek zorunda kalıyorum , ne duymak istiyorlarsa onu sölemek zorundayım çünkü bu ülke de işler böle yürüyor.

Şimdi Türkiyenin yükselen değeri herkezin ağzının suyunu akıtan ah keşke başkanı ben olsam ne paralar kırarım diye hayal ettiği kulübü kimseye kaptırmamak için bazı tavizler vermek zorunda.
Neyse yeterince uzattım ben konuyu anlayan anlar anlamayana ben anlatmaktan vazgeçmem yine anlatırım saygılar ..
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Emre.Guler

Ya ben buraya transfer başlığı diye geldimde yanlışmı geldim @Necmi @Altuğ bi kontrol edermisiniz

Çevrimdışı Kemal

Ya ben buraya transfer başlığı diye geldimde yanlışmı geldim @Necmi @Altuğ bi kontrol edermisiniz

Aynen öyle katılıyorum .

Çevrimdışı mylife1903

Curcuna var bugun.
Sakinlesmiyor ortam konu degissin diye mustafayi attim ortaya gene degismiyor.
Keske mustafa gitseydi karamana.

Çevrimdışı rico_paşa

Curcuna var bugun.
Sakinlesmiyor ortam konu degissin diye mustafayi attim ortaya gene degismiyor.
Keske mustafa gitseydi karamana.

:D :D
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı Kemal

Peki ben de tersten sorayım. Biz neden durduk yerden renklilerin ağzına sakız veriyoruz?

Kaldı ki benim umurumda olmadığını yazmıştım. senin veya benim umurumda olmaması algının bu yönde inşaa edilmeyeceği anlamına gelmiyor. Tek bir şey istiyorum; Başkan bu tip hareketlerine biraz dikkat etsin. Çok mu şey istiyorum?

Çok şey istiyosun , istediğin ve rahatsız olduğun şeyler yüzünden ve böyle bir algı oluşturulduğu için yıllar boyunca Beşiktaşı çatır çatır doğradılar, nerdeyse 2 Büyük kalacak duruma getirdiler. Alttan gelen nesil kalmayacak duruma soktular . Ha sen şimdi dersin ki varsın olmasın böyle başarılar, işte oda senin düşüncen benim gibi düşünenlerde olsun başarılı olalım diyorlar, ne olacak o zaman bu fikir çatışması ?

Bir diğer cümle, Beşiktaş zaten çatır çatır oynuyor ne gerek var, Allah aşkına ve Allah korusun çıkardı 2 tane emir almış hakem Sivas maçında Bursa maçında bizim yerimize karşıya verirdi 2 penaltı bizimkileri es geçerdi ve sonuç bu yılda şuanda bizim yerimize FB söylüyordu şampiyonluk marşları.

Bırakın arkadaşım siyaset yapıp durmayı , nereye gitmiş Başkan ; bu ülkenin 1 ilinin tüm Devlet Kurumlarının idare edildiği yere gitmiş , ne var ?  Olur o zaman tüm İLdeki farklı düşünenler Valiliğe yürüsün kaos çıksın .

Tam şampiyonluk yolunda niye köstek oluyosunuz arkadaş ? Çocuklarımıza şampiyonluk yaşatmak istiyoruz niye saçma sapan algı oluşturup ayağınıza sıkıyosunuz arkadaşım ?  @panic13

Çevrimdışı firewater

Emre burada yanlışın var. burası transfer başlığı değil. Beşiktaşla alakalı konuların konuşulduğu genel başlık.

Stad başlığında her yazıya yeri burası değil deyip karşı çıktınız ama burada çıkamazsınız  :D :D :D

Çevrimdışı Yado

Şampiyonluğun geleceğine %100 inanıyorum. Herkez bıraksa Gomez bırakmaz adam resmen bize şampiyonluk getiriyor.
Ayrıca stadın havası da azımsanamaz .

Rahat olun şampiyon BEŞİKTAŞ
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Anıl

Bu başlığı @Çağrı Asarlıya emanet etmişler tabi karışır böyle :bandit:

Çevrimdışı Çağatay

Transfer başlığı kilitli sezon bitince açılacak
bu başlıkta Beşiktaşımızı konuşuyoruz tüm değerleriyle.
Hope for the Best, Plan for the Worst