Simdi biraz objektif bakacagim olaya fazla derine girmeden
Turkiyede birisi sizin yakininizsa, yanlis yapmamistir
birisi sizin topraginizsa, yanlis yapmamistir
birbirinizi kayirirsiniz, bizim milletin %80i boyle.
ustelik karsisinda guclu birini gordu mu korkar. bu guc bazen para olur, bazen medya olur, bazen ikili iliskiler olur.
Vali ile kaymakam atanmis, secilmemis devlet gorevlileri, iktidarin adami degiller(kitap ustunde)
bu adamlarin bu vakfi neden korumaya calistigini anlamadiginiz zaman butun ulkeyi kaybedersiniz.
devamli yaziyorum
turkiyede koltuga oturanlar haklari ile o koltukta oturmadiklari icin hem rekabetten korkarlar, hem yerlerini kaybetmekten korkarlar bunlar bozulen turk genleri ile de birlesince karsinizda yeni turkiye.
Vali korkuyor, cunku vakfin ikili iliskilerini biliyor herhalde. Kaymakam korkuyor.
bu insanlar bu olayi kapatmaya calismaktan memnun degillerdir, boyle sereffsizler cok nadir bulunur ama korku insana herseyi yaptirir. ustelik bu korkunun yaninda fabrika ayari olarak yalakalik, yalancilik, toprakcilik geliyorsa ortam boyle olur.
Baskanin iyi niyetinden suphem yok, insallah iyi niyetlidir. simdi bu iki olayi karistirmanin bir alemi yok. zamanlamasi manidar.
yazik ben uzaktan bakinca cok uzuluyorum.
Konunun Besiktas ile fazla bir ilgisi olmamali, kulup aciklama yapabilir, aciklama gelirse bunun getirisi ve goturusu olacaktir.
Ben baskanin bizim kadar ince dusundugune inanmiyorum, ben bile anlamadim mesela ne davasi, nerede, karaman ne. Algi boyle bir olaydir.
En son bir almanla konustugumda, konu donup dolasip hitlere gelmisti, adam kabul etmiyor tabii, bizi rezil etti dunyaya bilmemne sabit konusmalar, hani bunlar utaniyor ya nazi olmaktan falan filan. ulan dedim kes yikama yaglamayi secimle getirdiniz iste adami.